4
feb
Seneste opdatering: 5/2-08 kl. 1213
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

 Channel Four  gransker Londons borgmester, “røde Ken”  Ken Livingstone i  fem afsnit

Mogens Rukov : »Hvad nu hvis …? «

Tænk nu, hvis kampen mod islam er den store europæiske krig lige nu?

Tænk nu, hvis det er den nye trediveårskrig til afløsning af den gamle, der gik forud for den westfalske fred, der nu definerer Europa?

Det europæiske establishment, den europæiske debat, behandler islam, som om det var en religion.

Tænk hvis islam kun er en religion, hvis jeg ser den fra den individuelle muslim?

Tænk nu, hvis islam allerede er krig fra moskeen og opefter i hierarkiet. Og tænk, hvis den faktisk allerede er krig fra den enkelte individuelle troende.

Tænk, hvis påbuddet i Koranen om at dræbe eller underkue den ikke troende (ikke-muslimen) indgår i det korpus, som den individuelle muslim anerkender?

Tænk nu, hvis den muslimske terror kun er stormtropperne I krigen, dem, der sætter ind med nålestikshandlinger i den bredere kamp?

Tænk nu, hvis den eneste måde kampen kan vindes for det kristne Europa er ved at forbyde islam og sende alle herboende muslimer tilbage til islamiske lande? Hvilken inhuman holdning påtvinger krigen os så ikke?

Tænk, hvis alle europæiske lande får muslimske no-go zoner sådan som Storbritannien allerede har?

Hvad hvis biskoppen af Rochester har ret og problemet er det politiske establishment, som formanden for Muslim Forum, Manzoor Moghal, har repliceret. »Hvor meget hans (biskoppens) kritikere end snerrer mod hans beskyldninger, så er kendsgerningen den, at den beslutsomhed med hvilken mine muslimske frænder klynger sig til en bestemt livsstil, bestemte vaner, sprog og praksis har hjulpet med at skabe kvarterer, hvor ikke-muslimer vil føle sig dårlig tilpas, ligefrem angrebet«.

Hvad nu, hvis den stigende alvorlige vold i vores gader er ved at indføre no-go tidszoner? Vil politikerne stadig tale om religionsfrihed, tolerance over for anderledes- tænkende, om islamofobi?

Tænk, hvis de muslimske indvandrere af hvilken generation som helst i virkeligheden kommer til at fungere som besættelsestropper?

Tænk nu, hvis de positive resultater af multikulturalismen ikke findes. Hvis nu den store forbrødring, gensidige forståelse, inderlige kontakt, befrugtningen kun er visse intelligentsia-medlemmers tankespind?

Tænk nu hvis multikulturalismen opløser samfundet?

Mogens Rukov, Politiken

 »Danskerne siger nej til multikultur«

Det havde været lempligt at gøre den opdagelse i 1980. På den anden side , Søvndal -Auken- Vestager- segmentet har ikke opdaget det endnu. De kalder sig “eliten”. “Den Røde Skole” Begå gerne politisk selvmord for min skyld, jo før desto bedre. Opinions tallene er længe gået den vej hønsene skraber. Det findes der ingen kur imod, som Beckett bemærkede:

Danskerne er stærkt følelsesmæssigt knyttet til vores lille land og anser tilstedeværelsen af flere kulturer som en svaghed. Danskerne ser mere negativt på sammenblandinger af kulturer, end man gør i andre lande. Det er forskere fra Aalborg Universitet, der har gennemført undersøgelse, som er baseret på spørgeskemabesvarelser fra ca. 33.000 personer fra hele 27 lande.
Ifølge en af undersøgelsens mange konklusioner opfatter danskerne tilstedeværelsen af flere kulturer som en svaghed snarere end en styrke for et samfund.Her ligger danskerne på en første- eller sidsteplads – alt efter hvordan man anskuer det – ud af de 27 lande. Det negative syn på multikultur gør sig også gældende hos unge og højtuddannede danskere.

Kærligheden til nationalstaten
En anden hovedkonklusion er, at danskerne føler sig stærkt følelsesmæssigt tilknyttet til deres nationalstat – mere end i de fleste øvrige lande. På trods af vores skepsis overfor at blande kulturer er vi gennemsnitligt mindre indvandrerfjendske end mange øvrige folkeslag. Til gengæld er vi blandt de tre mest polariserede i det spørgsmål.

Politiken , Berlingske Tidende og Pressemøde: Danskernes nationale forestillinger,

Fri mig for det – det rigtige ord må være assimilation. Der er så rigelig kulturer folk kan drage andensteds hen og dyrke, hvis det er det, de har lyst til…

Søren Pind: Åh, Danmark!

»Nationsgränser är förkastliga«

bare rolig nu, Sverige. Det varer ikke så længe , så er det overstået altsammen. Slut med “uråldrigt Sverige”. Bunden er lagt. Malmø 270.000 indbyggere, halvdelen tilvandrede, havde to mord denne weekend (her og her….en 16 årig “balkonpige”). Vupti, vita brevis. En ny-svensk død. Meget moderne. “Imagine there´s no people“. Det er hele Danmarks frekvens på en lille måned.

Av en massa anledningar – ekonomiska, mänskliga och politiska – tycker jag att nationsgränser är förkastliga och att en värld utan gränsdragningar vore det allra bästa. Ändå vet jag precis hur jag reagerar så fort jag sätter min fot utanför Sveriges gräns. När jag pluggade i Spanien hängde jag från början med den tyska tjejen i klassen, inte med amerikanerna. Och när jag hade vandrat på Tokyos gator i två veckor utan att se några icke-asiater och plötsligt såg två afrikanska män stå lutade mot en husvägg fann jag mig själv nickande igenkännande mot dem. Vi hade något gemensamt. Vi var inte japaner, inte ens asiater…… Nationalstaten är bara hittepå, uråldrigt hittepå, men den duger som anledning till fest.

Nationalstaten hitte på en bra anledning till fest

Kun halvdelen ?

Some 50 percent of anti-Semitic incidents on the European continent are connected to radical Islamic elements, according to a senior European Commission official.
EU official: Half of European anti-Semitism related to radical Islam

“The irony is that I had similar threats when I was a bishop in Pakistan, but I never thought I would have them here”

Police protect Nazir-Ali as he is warned that he will not live long if he criticises Islam, reports Jonathan Wynne-Jones Leading political and religious leaders have condemned death threats against the Bishop of Rochester, Dr Michael Nazir-Ali, and his family.

En højaktuel illustration af den pointe jeg fremhævede i historien i går om Jørgen Bæk Simonsen og Deadline: Den monomane betoning af islam som varieret og bestemt af muslimer selv, som han, og Rune Engelbreth Larsen i et mere skingert toneleje, repræsenterer, er aldeles uanvendelig i konflikter som denne. Tværtimod tjener litanien kun til at flytte fokus væk fra disse hyppigere og hyppigere rapporterede konflikter, og over på ‘vores’ manglende forståelse som det virkelige problem. Ikke nok så meget postuleret diversitet på det individuelle plan kan fjerne truslen mod Michael Nazir-Ali. Der er en generel udvikling i én bestemt retning: Kritik af forhold vedrørende islam er forbundet med risiko for liv og helbred. Der kan ikke fra græsrods-diversiteten mobiliseres nogen form for beskyttelse af disse kritikere; deres eksistens og deres opbakning forbliver et postulat, så længe mainstream-supremacister som al-Qaradawi nyder stor opbakning blandt Europas muslimer, de engelske inklusive. Hvad ville Bæk Simonsen et al.s apologi kunne betyde, i bedste fald? At de moderate mobiliserede deres eget voldsregime, vendt mod de supremacistiske og teksttro? Uanset hvor meget man kunne ønske en sådan modbevægelse – og den eksisterer ikke – hvad godt ville dette så medføre for os, ud over mere vold og kaos? Derfor er der kun én konklusion, og den kan ikke snakkes væk med pludder om diversitet: Islams tilstedeværelse i Europa medfører en forringelse af levevilkårene for europæerne. (LFPC)

Support for ‘no-go’ bishop after death threats

Statsgodkendt polygami i England

en og anden kunne mene, at én partner er alt rigeligt, men nu har jeg heller aldrig – blandt mange – kurtiseret en muslimsk kvinde.

Husbands with multiple wives have been given the go-ahead to claim extra welfare benefits following a year-long Government review.Even though bigamy is a crime in Britain, the decision by ministers means that polygamous marriages can now be recognised formally by the state, so long as the weddings took place in countries where the arrangement is legal

The outcome will chiefly benefit Muslim men with more than one wife, as is permitted under Islamic law. Ministers estimate that up to a thousand polygamous partnerships exist in Britain, although they admit there is no exact

Multiple wives will mean multiple benefits

En moské er en ambassade

en politisk aktør, før end det er et bedehus. Især når saudierne financierer det. Sverige har 250 moskeér og 12 stormoskéer.

Kampanj mot moskébygget på Hisingen
Sverigedemokraterna i Göteborg är en av de organisationer som deltar aktivt i kampanjen mot det saudiska moskébygget på Hisingen i Göteborg, som inleds den 1 februari.

-En moské vid Ramberget innebär en förändring av Göteborgs stadsbild som vi inte ställer upp på. Många göteborgare vill inte se stora moskéer i stadsbilden, i synnerhet en som finansieras av den saudiarabiska staten, och det är helt i sin ordning att tycka så. Byggnadslov behöver inte beviljas något som blir ett alltför främmande inslag i stadsbilden, säger Sverigedemokraternas representant i Göteborgs kommunfullmäktige Mikael Jansson.

– Socialdemokraterna och Moderaterna i Göteborg gömmer sig dessvärre bakom tesen att det bara rör sig om ett enkelt byggnadslovsärende. Så enkelt är det givetvis inte. Den planerade moskén är framförallt en säkerhetsrisk och samtidigt en utmaning mot vår svenska kvinnosyn och vår syn på demokrati.

I höstas dömdes en 19-årig kvinna till 200 piskrapp och sex månaders fängelse. Kvinnan hade blivit våldtagen av sex män och i vittnesmålet framkom att hon hade befunnit sig i en bil med en man som hon inte var släkt med. Samma stat som utdömde straffet ska nu betala moskébygget intill Keillers park. Saudiarabien har helt eller delvis finansierat 1 359 moskéer och 210 muslimska center världen över.

– Detta är ren kulturimperialism, betonar Mikael Jansson. Vi säger inte att alla muslimer är terrorister, men vi vet att radikala islamister bor och verkar i Göteborg. Problemet är att övriga politiker i Kommunfullmäktige inte vill ta avstånd från islams avarter på ett tydigt sätt.

Wahhabismen, en mycket strikt fundamentalistisk riktning inom islam, är statsreligion i Saudiarabien och den religiösa ideologi som fostrat unga män i al-Qaida. I efterspelet till den 11 september visade det sig att flera tyska moskéer fungerade som samlingsplatser för de inblandade i terrordådet mot World Trade Center, men kopplingen mellan terroristceller och moskéer finns på närmre håll. Den unge man från Kungälv som dömdes för
förberedelse till terrorism var en trogen besökare på Bellevue-moskén i Gamlestaden i Göteborg.

– Jag är uppriktigt orolig för vad som kan hända här i Göteborg, avslutar Mikael Jansson.

Besök kampanjsidan: http://www.ramberget.com/

SD Kuriren

Ramberget_com.jpg

The UK faces a choice between science and new dark ages

The United Kingdom, which gave the world limitations on the power of monarchs, representative democracy, the Industrial Revolution, and countless other gifts that constitute pillars of modernity, now faces a crisis that will signal whether it slides into Third World status.

Already beginning to recognize (and subsidize) polygamy in its efforts to accommodate (or submit to) the doctrines of Islam, UK hospitals must now choose between science and public welfare on the one hand, and dhimmitude masquerading as sensitivity on the other. The Telegraph reports:

Muslim medical students are refusing to obey hygiene rules brought in to stop the spread of deadly superbugs, because they say it is against their religion.

Women training in several hospitals in England have raised objections to removing their arm coverings in theatre and to rolling up their sleeves when washing their hands, because it is regarded as immodest in Islam

Universities and NHS trusts fear many more will refuse to co-operate with new Department of Health guidance, introduced this month, which stipulates that all doctors must be “bare below the elbow”.

The measure is deemed necessary to stop the spread of infections such as MRSA and Clostridium difficile, which have killed hundreds.

Minutes of a clinical academics’ meeting at Liverpool University revealed that female Muslim students at Alder Hey children’s hospital had objected to rolling up their sleeves to wear gowns.Similar concerns have been raised at Leicester University. Minutes from a medical school committee said that “a number of Muslim females had difficulty in complying with the procedures to roll up sleeves to the elbow for appropriate handwashing”.

Sheffield University also reported a case of a Muslim medic who refused to “scrub” as this left her forearms exposed.Documents from Birmingham University reveal that some students would prefer to quit the course rather than expose their arms, and warn that it could leave trusts open to legal action.

American Thinker

EU official: Half of European anti-Semitism related to radical Islam

Med andre ord: Omkring halvdelen af antisemitismen i Europa stammer fra dét vi får at vide er ‘et lille mindretal’ af muslimer som helhed, altså et lille mindretal ud af 5-10% af Europas befolkning. En ganske lille andel er altså i stand til at påføre Europa mærkbare konsekvenser. Da Saddams relativt sekulære regime blev væltet, forsvandt også den brutale ordenshåndhævelse som holdt traditionel antisemitisme i ave. For et halvt år siden var der derfor kun otte jøder tilbage i Bagdad , til trods for at deres historie der går tilbage til det babyloniske fangenskab. Hvad siger dette om hvad der er i vente i Europa?

En forudsætning for at løse et problem er at formulere det korrekt. Dette er desværre ikke længere muligt når problemet er islam, fordi ‘korrekt formulering’ tolkes som ‘krænkelse’ som udmønter sig i ‘vold’. Således også i Jerusalem Posts artikel, hvor både journalisten og den israelske regerings udsending står på hovedet for at marginalisere islams jødehad:

Frattini was in Israel last week for the Second European Union-Israel Seminar for Combating Racism and Anti-Semitism at the Foreign Ministry in Jerusalem. [Minister for Diaspora Affairs] Herzog, who is responsible for coordinating government activities in combating anti-Semitism at the cabinet level, told The Jerusalem Post that it was “not new that Frattini relates a large percentage of anti-Semitic incidents to radical Islam, and it’s important to say, not Islam as such.” According to Herzog, European governments are responding to this “aggressively,” including educating Muslim imams throughout the continent on “European values, principles of democracy, the rights of women and the like.” ( Jerusalem Post )

Bemærk hvordan det uden videre antages, at kun “radical Islam” er antisemitisk, og at “uddannelse” af imamer kan afvende evt. problemer i denne retning. Man burde minde de velmenende politikere og journalister om at såvel “radical” som almindelige muslimer betjener sig af samme Koran, et værk som indeholder flg. udsagn om jøder:

Jøder er aber og svin: 2:65/7:166, 5:60

Jøder har begået uret ved at miste troen: 16:118, 7:168

Jøder har brudt pagten med Gud: 5:13

Jøderne er blevet straffet af Allah ved hjælp af assyrerne, babylonerne og romerne, og er blevet spredt over hele verden som resultat heraf: 17:4-5, 7:168

Jøderne bliver advaret fordi de hævder at være Allahs udvalgte folk: 62:6

Jøderne bliver advaret p.g.a. deres ulydighed og korruption: 5:32-33

Jøderne har slået profeter ihjel, incl. Isa/Jesus: 4:155; 2:91, 3:55; 4:157

Jøderne har latterliggjort Muhammed som Ra’ina, dvs. den onde: 2:104; 4:46

Jøderne bliver beskyldt for at mangle tro, at tage ord ud af deres sammenhæng, ulydighed og fordrejninger: 4:46

Jøder tilbeder rabbinere som franarrer folk deres ejendele: 9:30

Jøder lider af misundelse, og deres hjerter er hårde som sten: 2:109, 2:74

Jøder forvansker sandheden og fordrejer de hellige skrifter med overlæg: 2:42, 2:75

Jøderne er løgnagtige: 2:78

Jøderne er uvidende og mangler tro: 2:89

Jøderne forfølger ubestemte mål og følger indskydelser: 2:111

Jøderne er mærket af usselhed som følge af flere af deres synder, herunder opkrævning af åger, trolddom, hedonisme og afgudsdyrkelse: 2:61/ 3:112, 2:275 2:102), 2:96, 2:53).

De fleste jøder lever i det onde, de bryder forbud, og er ugudelige: 3:110

Jøders selvbedrag får dem til at prøve at lede muslimer væk fra troen: 3:24, 3:99

Jøder er blinde og døve over for sandheden: 5:71

Det som jøderne ikke har glemt har de fordrejet, de fører andre på afveje, de fordrejer sandheden, de får folk til at tale usandt, de bedrager ikke-jøder: 3:69, 3:71, 3:79, 3:75.

Muslimer frarådes at tage jøder som venner, og vare sig for deres indgroede had til dem: 5:51, 5:82

Jøderne er forbandet af Allah, deres ansigter vil blive udslettet, og hvis de ikke indser at islam er sandheden bliver de forvandlet til aber og svin, og dømt til at brænde i Helvede: 4:60, 4:47, 3:113, 2:65/ 7:166, 5:60, 4:55, 5:29, 98:6, 58:14-19.

Men ville de overhovedet turde formulere problemets rødder? Og kan Bæk Simonsens græsrods-pluralistiske, ikke-bogstavtro muslimer-på-deres-egen-måde forventes at kunne sikre jøders fortsatte eksistens? Sådanne spørgsmål bliver Bæk Simonsen aldrig stillet. (LFPC)

Konvertitter gør det bedre: Mød Rabiah Hutchinson

rabiahhutchinson_wideweb__470x263_0.jpg

Man må lade konvertitterne at når de vælger at blive Allahs slaver, så gør de det så det ikke kan misforstås. Apropos denne bly viol på billedet, så er hun hvad Robert Spencer kalder en “misunderstander” af fredens religion, for hun har fået det fejlagtige indtryk at Osama bin Laden er en god muslim, og at bombeofrene på Bali ikke fortjener medynk. Hvad pokker er det med de konvertitter, er deres introduktionskurser for dårlige? (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] post by Snaphanen Post a […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x