7
feb
Seneste opdatering: 8/2-08 kl. 0415
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Helle Merete Brix´ny bog udkommer 15. april, bestilles her

I vore frie demokratier knytter de kontakter til politikere, præster, journalister, menneskerettighedsorganisationer, antiracisme-organisationer m.m., der ikke synes at have blik for de muslimske bevægelsers religiøst-politiske karakter eller dobbelte dagsorden.

Fra bogen »Mod mørket«

Det Muslimske Broderskab er et magtfuldt organ, der de sidste årtier har opbygget en slagkraftig organisation i de største og vigtigste europæiske lande.

Helle Merete Brix afdækker i denne bog broderskabets udstrækning, strategi, saudi-arabiske finansiering og tætte samarbejde med medier, ministerier, EU, intellektuelle, demokratiske venstrefløjspartier og kristne dialogorganisationer. Det er lykkedes broderskabet og især den forførende prædikant Tariq Ramadan at fremstå moderat over for europæerne, mens man i ly af denne velvilje arbejder for at radikalisere Europas muslimer.

reklame2_brix.gif

Det er første gang, at broderskabets aktiviteter i Europa er fremstillet på dansk. Bogen er forsynet med et omfattende index og et personligt efterskrift af forfatteren.

Helle Merete Brix, f. 1959, er forfatter og journalist.

Den anglikanske kirke: Også på vej mod mørket

Halløj i bispesædet. Mand-med-sjov-hat, men desværre også i kraft af sin stilling med tætte kontakter til det britiske establishment, og således med fingeren på pulsen her, ser sharia i Storbritannien som “uundgåelig”:

The Archbishop of Canterbury says the adoption of certain aspects of Sharia law in the UK “seems unavoidable”. Dr Rowan Williams told Radio 4’s World at One that the UK has to “face up to the fact” that some of its citizens do not relate to the British legal system. Dr Williams argues that adopting parts of Islamic Sharia law would help maintain social cohesion. For example, Muslims could choose to have marital disputes or financial matters dealt with in a Sharia court.He says Muslims should not have to choose between “the stark alternatives of cultural loyalty or state loyalty”. Sharia law in UK is ‘unavoidable’

Trods en uhørt voldsom reaktion fra BBCs læsere på denne historie skal man ikke forvente at noget vil blive sat i værk for at afværge denne fragmentering af Storbritannien. Der er ikke nogle partier eller bevægelser som kan tage denne udfordring op. Der vil blive debatteret på livet løs, der er givetvis en ulmende vrede, men ingen steder at tage den hen, andet end til internettets og avisernes debatter. Inertien i Storbritanniens kurs mod ragnarok kan slet ikke vendes, ikke nu, og establishmentet ønsker faktisk denne udvikling, som bevidnet i de daglige, groteske historier om eftergivenhed, dhimmitude og drakoniske sanktioner mod briter der åbner munden i protest.

Fører dette vanvid til noget på længere sigt positivt, så bliver det hvis kaos eller borgerkrigslignende tilstande engang i dette århundrede sætter noget i gang i andre, mindre dhimmificerede lande end UK eller Sverige. Kursen i Storbritannien er sat, og kønt bliver det ikke. Mon bookmakerne tager væddemål på om det bliver Sverige eller UK der futter først? (LFPC)

“Diskret K-flirt med Khader”

De konservative gør alt for at holde sig på god fod med partileder Naser Khader under tænkepausen i Ny Alliance. De konservative har indledt en diskret flirt med Naser Khader (NA) for at stå godt, hvis Ny Alliances tænkepause ender med en nedlæggelse af partiet. JP

Surrealismen når nye højder. K må være desperate, anything goes. Nå, de post-konservative udviste jo heller ikke specielt god dømmekraft, da de optog holocaustbenægteren og Khadaffisupporteren Safia Aoude. Det er sen nattetime, så til sidst her et positivt spin: De får lige et point for det ukuelige gå-på-mod, trods alt. (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Søren Rasmussen
Søren Rasmussen
14 years ago

Vi glæder os til Helles nye bog – og håber, at den bliver lige så stor en succes som Kim Møllers bog.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x