7
feb
Seneste opdatering: 8/2-08 kl. 0409
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

»Ibn Warraq: Why the West Is Best«

My response to Tariq Ramadan:
Last October, I participated in a debate in London, hosted by Intelligence Squared, to consider the motion, “We should not be reluctant to assert the superiority of Western values.” Muslim intellectual Tariq Ramadan, among others, spoke against the motion; I spoke in favor, focusing on the vast disparities in freedom, human rights, and tolerance between Western and Islamic societies. Here, condensed somewhat, is the case that I made.

City Journal

“Polygamy, Poor Medical Hygiene Latest Trends in Islamized UK “

Britain has now recognized polygamy in its latest capitulation to sharia law. Fortunately, writes “Jimmy Bradshaw”, medical professionals are showing more backbone when it comes to Muslim doctors refusing to disinfect themselves before dealing with patients. In today’s UK, it’s a war between multiculturalism and universalism, and so far the latter is on the ropes.

(“Jimmy Bradshaw” is the pseudonym of a popular British Social Democrat)

Audio: Mark Steyn on “Smiley Face Fascism” in Canada

Twenty minutes starting at 13:35 of podcast 115 in the right-hand sidebar

“Krænkelser”

– Snarare tvärtom. Det här syftar till att minska antalet personer som kommer till Sverige, säger Kalle Larsson.

Regeringen vill skärpa anhöriginvandringen genom att införa ett försörjningskrav för nyanlända flyktingar

“Sverige skapar stenkastande ungdomar”

Enhver der kender Sverige godt, ved at det er noget af det første en rask dreng lærer sig. At kaste med sten. Og nord for den skånske slette, er der jo masser af dem. Stening er det “ursvenske barbari”. Det liger dem på rygmarven, de “svennedjävlar”.

Föräldrar som får ångest när barnen är på väg hem från skolan. Barn som inte orkar vistas i hemmet på grund av alla människor. På Islamic Center känner man till följderna av den extrema trångboddheten.

Det finns för närvarande över 2 000 asylsökande i Malmö. Bostadsbristen driver människor att söka hjälp hos Islamic Center. Vissa nätter förvandlas moskén till ett härbärge för de flyktingar som är värst utsatta.

– Det är en tuff situation, men vi kan inte bara spisa av folk som söker hjälp, säger Bejzat Becirov, ordförande.
Anställda på centret försöker att hjälpa till, genom kontakter med fastighetsägare. Men i de flesta fall handlar det om att be medlemmar att ha asylsökande som inneboende.

Många känner ett moraliskt ansvar, eftersom de befunnit sig i samma situation. Solidariteten innebär samtidigt att en redan svår trångboddhet i Rosengård blir värre.
– Föräldrarna blir psykiskt sjuka av situationen. Barnen är ännu hårdare drabbade.
Familjerådgivarna på Islamic Center berättar om föräldrar som känner svår stress, när barnen är på väg hem från skolan. De får endast lugn och ro när barnen är borta, då de kan få en liten sömnstund.

– Det blir omöjligt att planera framtiden, som att söka arbete och bostad, eftersom de inte har kraft och ork.
Trångboddheten yttrar sig i värsta fall i att ungdomar kastar sten och sätter eld på containrar, menar Bejzat Becirov.
– Det blir så när de inte trivs i sitt hem och kvarter. Ungdomar driver omkring eftersom boendesituationen är katastrofal.

Han är besviken på politiker som inte tar boendeproblemet på allvar. Öppnar Sverige dörren för flyktingar måste man ta ansvar för att göra dem till samhällsnyttiga människor. Som det är nu skapas pensionärer i 30-årsåldern och frustrerade ungdomar.

Samhället sätter in resurser i form av psykologer, läkare och utredare kring dåligt fungerande familjer, när det enda som krävs är en vettig boendemiljö.
– Får inte trångboddheten en lösning, hjälper det inte med hur många experter som helst. Problemet finns kvar.

Han anklagar Malmö stad för “icke-planering”. Staden växer mot kusten, med dyra bostäder, men de svagare grupperna har glömts bort. Politiker och tjänstemän på olika stadsdelar skjuter bostadsfrågan och hanteringen av asylsökande mellan sig.
– Det slutar med att alla problem knuffas in i Rosengård. För mig finns det inte längre något som kan kallas Malmö stad.
Han kräver att politikerna gör en snabb utredning av boendekrisen.
– Det går inte att tänka i femårsplaner, utan det måste ske något inom ett par år. Se till att det först och främst satsas på bostäder till människor i Rosengård. Det är en ödesfråga för Malmö.

Skånskan

Splinten og bjælken

Man kunne med en vis ret sige, at højreblogosfærens raison d’être er at rette op på det groteske misforhold der er mellem dét som medierne og den almene konsensus anser for væsentligt, og så de uhyrligheder som enten ikke dækkes, eller ikke afføder nogle reaktioner. Klassiske eksempler er de endeløse forsøg på at finde fejl hos den borgerlige regering eller USA, mens de forhold som vores side med større eller mindre realitetssans forsøger at dæmme op for (terrorismen) ikke giver anledning til harme eller vrede. Herunder er også dæmoniseringen af Israel, som forventes passivt at lade sig terrorisere, mens de såkaldte palæstinensere kører på frihjul som verdens offerkæledægger. Selv i traditionelle borgerlige bastioner som Jyllands-Posten kan man savne den slagkraft i forhold til disse emner, som blogosfæren excellerer i. Oftest er det i læserbreve og kommentarer at man finder virkeligheden stillet op uden omsvøb:

NU HAR venstrefløjen fundet en ny kæp at slå USA og den danske regering med: CIA’s påståede overflyvninger, og DR hamrer løs med det ene program efter det andet om kidnappede fanger og tortur. Andre bortførelser og andres brug af tortur har aldrig interesseret den, og dele af venstrefløjen har aktivt støttet FARC’s bortførelser i Colombia. Det har heller ikke generet venstrefløjen, at de muslimske lande jævnligt har bortført israelere. Som nogle måske kan huske, var Israels angreb på Libanon sidste år et svar på bortførelsen af to israelske soldater, der endnu sidder tilbage i et eller andet fangehul i Libanon. Israel har heller ikke fået noget som helst at vide om den unge israelske pilot Ron Arad, der blev skudt ned i Iran og siges at blive holdt fange der på tyvende år. Sådan er mentaliteten i Mellemøsten. Hamas tilbyder jævnligt at sælge lig af israelere, de har dræbt, og viger heller ikke tilbage for at tilbyde et hoved eller en overkrop. Men hvornår har venstrefløjen og dens spydspids Danmarks Radio vist den mindste interesse for det?

[…]

For ganske nylig sprængte to kvinder sig i luften midt i folkemængden på et kæledyrsmarked i Bagdad. Det gav 64 døde og utallige sårede. Disse kvinder siges at have lidt af downs syndrom (mongolisme) og var blevet overtalt til udåden af en islamisk sunni-milits. Ved dette frygtelige attentat døde der med stor synlighed flere mennesker end alle dem, der påstås bortført af USA. Men det interesserer ikke venstrefløjen en døjt, fordi abstrakte principper betyder mere for dem end menneskeliv. Det er et hykleri af ufattelige dimensioner, og det sker pudsigt nok hos folk, der føler sig moralsk overlegne. Hvis de havde magten i Danmark, var vi prisgivet. John Gade: En ny kæp at slå USA med

(LFPC)

Lad den der er ren …

6d7c2251_3a11_4ae1_b605_2b33cbf459f8.gif

 En enestående chance – ikke til at vise sin godhed og anstændighed (endnu en gang), men til at vise at man kan overvinde den kognitive dissonans og uden omsvøb fordømme Irans barbari, selv om man 1) kritiserer de ædle vilde, og 2) kan risikere at blive associeret med folk på ‘højrefløjen’:

Two sisters – identified only as Zohreh and Azar – have been convicted of adultery in Iran. They have now been sentenced to be stoned to death. Adultery is a crime punishable by death in the Islamic Republic of Iran, in accordance with the canons of Islamic Sharia law. The Iranian Supreme Court has upheld the stoning sentence.

Zohreh and Azar have already received 99 lashes for “illegal relations.” Yet they were tried again for the same crime, and convicted of adultery on the evidence of videotape that showed them in the presence of other men while their husbands were absent. The video does not show either of them engaging in any sexual activity at all. Their crime is non-existent, their trials a miscarriage of justice, and their sentencing a barbarity. Two Women Stoned: Feminists Mum

Dette er så den seneste udfordring til Birthe Rønn Hornbech, Christian Braad Thomsen, Ib Michael, Klaus Rifbjerg, Suzanne Giese, Hans Skov Christensen, Villy Søvndal, Troels Kløvedal, Stig Dalager, Tøger Seidenfaden ….. listen er uhyggeligt lang. Vil de lægge deres navn til en protest? (LFPC)

Jørgen Bæk Simonsens endeløse uanvendelighed

Hvis islam er ‘brugerdefineret’ og man ikke kan tillægge dette trossystem supremacistiske og aggressive tendenser, hvorfor nyder en mand som Yusuf al-Qaradawi så så stor opbakning, selv fra the Muslim Council of Britain? Nu hyles der op med den velkendte ulidelige offerretorik, efter at denne lærde, som har forsvaret selvmordsterrorisme og stening af homoseksuelle, er blevet nægtet adgang til behandling hos the dirty kuffar i Storbritannien (Via Dhimmi Watch ):

Yusuf al-Qaradawi, a controversial Muslim cleric who defends suicide attacks, has been refused a visa to enter to the UK after a campaign by David Cameron. The Muslim Council of Britain (MCB) said that it deplored the decision and accused the government of caving in to “unreasonable demands spearheaded by the Tory leader”. Muhammad Abdul Bari, the secretary-general of the MCB, said that Dr al-Qaradawi enjoyed respect as a scholar throughout the Muslim world.

“I am afraid this decision will send the wrong message to Muslims everywhere about the state of British society and culture,” he said. “Britain has had a long and established tradition of free speech, debate and intellectual pursuit. These principles are worth defending, especially if we would like to see them spread throughout the world.” The British Muslim Initiative (BMI) described the decision to bar al-Qaradawi, an “eminent scholar”, as “an unwarranted insult to British Muslims”.

Forklaringen er ikke overraskende – det er jødernes skyld:

Sources close to Dr al- Qaradawi said that his visa application had had support within the Home and Foreign Offices. “But the Zionist lobby placed huge pressures to block the visa application and Prime Minister Gordon Brown eventually backed that position,” they added. Muslim outrage as Yusuf al-Qaradawi refused UK visa

Mine damer og herrer, læsere af Snaphanen: De har netop set dokumenteret et fænomen som enten ikke eksisterer i Bæk Simonsens univers, eller som hans one-trick-pony-punchline om islam som bestemt af muslimerne selv, ikke kan forklare eller give os et modsvar til. (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x