9
feb
Seneste opdatering: 23/6-10 kl. 2214
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Et skræmmende nærbillede af en retsstat, tynget helt i knæ. Det synes bare at være blevet værre siden 2003, hvor fhv. chefredaktør Hans Bergström (DN) sagde dette: “Ringer man i Stockholm och behöver polis så finns det ingen att skicka. Samma ute i landet.”

Polisens insatser under mordnatten

»Conversations With History – Edward N. Luttwak«

(eftersnak til Berkely foredraget blogget her for nylig)

“Democracies cannot occupy. Only empires can out-terrorise terrorists”

“The Middle East is unimportant – whatever you do about it, it fails. Disengage. Don´t invade. Don´t change regimes. Leave it alone. If there are real dangers, go and bomb.”

“Bismarck said : The smallest part of Germany is producing more than the whole of the Middle East. The Middle East is not worth the bones of one single pomeranian grenadier…Apart from oil, it hasnt changed”

httpv://www.youtube.com/watch?v=7vz1BpRf3Lc

min. 57:30

»Compassion«

Her er det vist på sin plads at minde Canterburys nærmest kriminelt naive biskop, og andre naivister, at med sharia er det hele pakken. Ikke på én gang, men tilsidst. Der er talrige eksempler hvoraf steningen af en ung pige ved Marseilles i 2004,* er er af de værre. – Uden den allerhårdeste, aktive modstand, vil sharia knæsætte hele sit barbari. Det vil den måske alligevel. Hvad siger den danske folkekirkes studérkammer-humanister?

If Britain were an inmate in a psychiatric hospital (and there is quite a bit of empirical evidence that it should be), the nation would be on 24-hour suicide watch. I say this after coming across this headline in the Sunday Telegraph: “Multiple wives will mean multiple benefits.”

No, Westminster hasn’t passed a law permitting bigamy. That is, unless you are a Muslim and happen to have acquired your harem before your British citizenship. It seems Gordon Brown’s government will now allow Muslims with more than one wife to claim extra welfare benefits for each wife. That’s called compassion. It is estimated that there are at least a thousand “polygamous partnerships” in Britain, so the ruling could cost taxpayers millions of pounds, depending, I guess, on the number of wives each immigrant in question want to bring with him. (Islamic law permits men to have up to four wives at any one time.)

Spectator, Video : Ghofrane Haddaoui, stoned to death in Europe, Sharialov-krisen: danske paralleler

»Der er gebyr for visse navneændringer«

(personregistrering.dk) men en gratis service herfra til Kamal- Oliver – jeg var jo medlem af SF´s hovedbestyrelse – Qureshi-Bahner.

kamal_003.jpg

Qureshi politianmeldt , SF demonstrativt tavst.

Monica Papazu: Kosovo – frontlinjen mellem kristendom og islam

Den kristne kulturs skæbnes begrædes i Monica Papazus essay, der gør op med den gængse fremstilling af krigen i Kosovo. Det er komprimeret, dyster og tankevækkende læsning .

En af de største diskussioner i disse år handler om, hvordan vi i Vesten bør opfatte islams voksende tilstedeværelse. Mens nogle mener, at bekymringen er temmelig overdreven, argumenterer andre for, at vi er vidne til intet mindre end et åndeligt og kulturelt erobringstogt fra muslimsk side. [..]

I Papazus øjne har omverdenen ikke forstået kraften af den muslimske trang til udbredelse, og serberne er – ikke mindst takket være USA og NATO – alt for entydigt blevet fremstillet som skurkene. Med en lang række eksempler opremser Monica Papazu, hvordan hændelserne i offentligheden er blevet fordrejet, på grund af hvad hun opfatter som “den bitre frugt af uvidenhed og politisk konjunktur, af åndløshed og dårligt journalistisk arbejde.”

Især skal vi holde fast i åndløsheden. Monica Papazu ser den europæiske kristne kultur som seriøst truet, for ligesom albanerne i høj grad vandt Kosovo på grund af deres overlegne antal, vil islam blive stedse mere dominerende i kraft af mængden af muslimer i Europa.Den demografiske kamp er afgørende, og Monica Papazu opfordrer her alle til at begribe alvoren i den historie, der reelt har stået på længe, men som det vestlige menneske i en blanding af berøringsangst over for islam og sløvhed i selvopfattelsen ikke kan begribe. [..]

Kosovo er det serbiske folks tragedie, og det er også hele det kristne Europas tragedie. Frontlinjen mellem kristendom og islam er atter rykket ind i Europa.”

Kristeligt Dagblad: Det europæiske selvmord , Monica Papazu.dk

Alltför generöst mot anhörige

Trots att alliansregeringen något skärper kraven för anhöriginvandring kommer Sverige att förbli ett av världens generösaste länder när det gäller invandrares möjligheter att ta hit nära släktingar och få svenska skattebetalare att ta på sig försörjningsbördan i tid och evighet.

Numera bör man vara närmast allergisk mot det mesta av medierapportering kring asylpolitiken eftersom den förvanskar vad begreppen står för. Det förslag som migrationsminister Tobias Billström presenterade – det som av kritiker beskrivs som hårdhjärtat – är snarast generöst. Det ger fortfarande öppna dörrar till Sverige..

Leder i Skånska Dagbladet

Fjordman: The European Union and the Islamization of Europe

Måske har mange af os en tendens til at fokusere på eksemplerne på eftergivenhed og dhimmitude i forhold til islam i de daglige nyheder, på bekostning af opmærksomhed på det overordnede forum der udstikker rammerne for islams fremtid i Europa: EU. Selvfølgelig harmes vi over konsekvenserne i det daglige, og selvfølgelig har vi behov for at opleve små sejre, selv så små som når en inkonsekvent statsminister beder diktaturstaters ambassadører om at rende og hoppe. Men imens kører EU-toget videre, og hvis de vanvittige planer for optagelse af Tyrkiet og en union med de arabiske og Nordafrikanske lande ikke stoppes, er alle småsejre forgæves. Og hvis der indføres fælleseuropæisk hate speech-lovgivning (dvs. kriminalisering af kritik af den totalitære ideologi hvis navn betyder ‘underkastelse’) og Orwellsk regulering af internettet, kan vi i sidste ende slet ikke tale om disse ting. EU er derfor måske den vigtigste fjende vi har, hvilket er et gennemgående tema i Fjordmans essays. Her det seneste (via Dhimmi Watch ): (LFPC)

Hugh Fitzgerald of Jihad Watch recently suggested a number of things Europeans can do to halt Islamization. The proposals were good, but I think we should focus on the most important obstacle: the European Union. I’ve suggested in the past that the EU is the principal motor behind the Islamization of Europe, and that the entire organization needs to be dismantled as soon as possible, otherwise nothing substantial can ever be done about the Muslim invasion. At the Gates of Vienna blog, I am writing a text called “Ten Reasons to Get Rid of the European Union,” which can be translated into other languages and be republished when it is completed.As Bat Ye’or demonstrates in her book Eurabia: The Euro-Arab Axis, senior EU leaders have actively been working for years to merge Europe with the Arab world. They are now feeling confident enough to say this openly. The British Foreign Minister David Miliband in November 2007 stated that the European Union should work towards including Middle Eastern and North African countries, as this would “extend stability.” He also said that the EU must “keep our promises to Turkey” regarding EU membership.

The EU involves the free movement of people across borders. If it expands to the Middle East, hundreds of millions of Muslims will have free access to Germany, Italy, France, Britain, Sweden, the Czech Republic and Austria. If Turkey becomes a member, it means that Greeks, Bulgarians and others who have fought against oppression by Ottoman Turks for centuries will now be flooded with Muslims from a rapidly re-Islamizing Turkey. The same goes for Poles, Hungarians, Romanians and others who fought against Muslims for centuries.

The EU’s Justice and Security Commissioner Franco Frattini states that Europe must relax its immigration controls and open the door to an extra 20 million “Africans and Asians” during the next two decades. Most of these “Africans and Asians” come from the predominantly Muslim countries of North Africa and the Greater Middle East. The EU thus decided to flood Europe with tens of millions of Muslims at the same time as peaceful Europeans demonstrating against the Islamization of Europe were brutally harassed by the police in the EU capital of Brussels. Frattini has also banned the use of the phrase Islamic terrorism: “People who commit suicide attacks or criminal activities on behalf of religion, Islamic religion or other religion, they abuse the name of this religion.” He thinks we shouldn’t use the word “immigration,” either, we should talk about “mobility.”

While Dutch politicians, in what was until recently a peaceful country, have been killed for being too critical of Islam, while Islamic terror attacks have murdered people in London and Madrid, while more terror attacks are planned every single day from Italy via Paris to Denmark, and while people from Sweden to Germany are subject to Muslim street violence and harassment, EU leaders want to increase Europe’s Muslim population by tens of millions in a few years. This is criminal and evil, pure and simple.

In Cologne, Germany, a Muslim teenager who wanted to mug a 20-year-old German man was killed in an act of self-defense, according to witnesses. This led to angry protests from Muslims. Apparently, non-Muslims are not supposed to defend themselves from attacks. This violence is usually labelled “crime,” but I believe it should more accurately be called Jihad.

Those who know Islamic history, as described in books such as The Truth About Muhammad by Robert Spencer or The Legacy of Jihad by Dr. Andrew G. Bostom, know that looting and stealing the property of non-Muslims has been part and parcel of Jihad from the very beginning. In fact, so much of the behavior of Muhammad and early Muslims could be deemed criminal that it is difficult to know where crime ends and Jihad begins. In the city of Oslo, it is documented that some of the criminal gangs also have close ties to Jihadist groups at home and abroad. As Dutch Arabist Hans Jansen points out, the Koran is seen by some Muslims as a God-given “hunting licence,” granting them the right to assault and even murder non-Muslims. It is hardly accidental that while Muslims make up a minority of the population in France, they make up an estimated seventy percent of French prison inmates.

Why would anybody in their right mind want to import Islam, the most destructive force on the planet? Are EU leaders naïve? I don’t think so, at least not all of them. You cannot maintain political power in the long run if you are totally naive.We are told to treat cultural and historical identities as fashion accessories, shirts we can wear and change at will. The Multicultural society is “colorful,” an adjective normally attached to furniture or curtains. Cultures are window decorations of little or no consequence, and one might as well have one as the other. In fact, it is good to change it every now and then. Don’t you get tired of that old sofa sometimes? What about exchanging it for the new sharia model? Sure, it’s slightly less comfortable than the old one, but it’s very much in vogue these days and sets you apart from the neighbors, at least until they get one, too. Do you want a sample of the latest Calvin Klein perfume to go with that sharia?

I have heard individuals state point blank that even if Muslims become the majority in our countries in the future, this doesn’t matter because all people are equal and all cultures are just a mix of everything else, anyway. And since religions are just fairy-tales, replacing one fairy-tale with another one won’t make a big difference. All religions basically say that the same things in different ways. However, not one of them would ever dream of saying that all political ideologies “basically mean the same thing.” They simply don’t view religious or cultural ideas as significant, and thus won’t spend time on studying the largely unimportant details of each specific creed.

In The Suicide of Reason: Radical Islam’s Threat to the West, Lee Harris writes that: “What strikes us as irrationalities in the economic systems of Third World nations, such as the red tape documented by [Peruvian economist Hernando] de Soto, is not irrational at all from the point of view of the dominant elite: It is part of what keeps them dominant. With enough red tape, they can stay king of the mountain forever.”

This reminds me a great deal of what the EU is doing, attempting to create a permanent oligarchy by keeping the native population in line though a combination of confusion, bureaucracy and intimidation from imported Muslims.

Far from being an irrelevant detail, religion is the heart and blood of any civilization. The greatest change (until now) in my country’s history was when we adopted Christianity instead of the Norse religion. This changed the entire fabric of our culture. We became integrated into the mainstream of Western civilization at about the same time as we went from being a tribal society to a genuine state. Maybe Christianity helped in creating the foundations of nation states with an individualistic culture. If so, perhaps changing the religion is beneficial for those who want to replace nation states with authoritarian transnational entities, for instance the European Union. Islamic societies are always authoritarian. Those who want to abolish the democratic system and rule as an unaccountable oligarchy thus naturally prefer Islam.

The EU is an awful organization even if you don’t take Muslim immigration into account. Former Soviet dissident Vladimir Bukovksy, who is not particularly preoccupied with Islam, fears that the European Union is on its way to becoming another Soviet Union: “The sooner we finish with the EU the better. The sooner it collapses the less damage it will have done to us and to other countries.”

The brilliant French political thinker Montesquieu advocated that the executive, legislative, and judicial branches of government should be assigned to different bodies, each of them not powerful enough alone to impose its will on society. This is because “constant experience shows us that every man invested with power is apt to abuse it, and to carry his authority as far as it will go.” This separation of powers is almost totally absent in the EU, where there is weak to non-existent separation between the legislative, the executive and the judicial branches, and where all of them function more or less without the consent of the public.

As Montesquieu warned, “When the legislative and executive powers are united in the same person, or in the same body of magistrates, there can be no liberty; because apprehensions may arise, lest the same monarch or senate should enact tyrannical laws, to execute them in a tyrannical manner.” He also stated that “Useless laws weaken the necessary laws.” The problem with the EU is not just the content of laws, but their volume. Law-abiding citizens are turned into criminals by laws regulating speech and behavior, while real criminals rule the streets. This will either lead to a police state, to a total breakdown in law and order, or both.

At least two conditions must be fulfilled in order to prevent the arbitrary use of power. The first one is a system of formal checks and balances, giving the possibility of peacefully removing officials who are not doing their job. The second is transparency, so people know what their representatives are doing. The EU deliberately ignores both these conditions, but especially the latter. Vast quantities of power have been transferred to shady backrooms and structures the average citizen hardly knows exist. Eurabia was created through such channels.

The pompous former French president Valéry Giscard d’Estaing declared that the creation of the proposed EU Constitution was Europe’s “Philadelphia moment,” alluding to the Philadelphia Convention or Constitutional Convention in the newly formed the United States of America in 1787. The USA has its flaws, but if Mr. Giscard d’Estaing had actually understood the American Constitution, he would have discovered that James Madison, Thomas Jefferson and others took great care to implement a number of checks and balances in the new state, precisely what is lacking in the EU. The American constitution is relatively short and understandable, whereas the EU Constitution is hundreds of pages long, largely incomprehensible and displays an almost sharia-like desire to regulate all aspects of human life. After it was rejected by Dutch and French voters, the Constitution has been renamed and is now being smuggled through the back door.

Madison, Jefferson, George Washington and the American Founding Fathers acted in the open and were generally elected by their peers and applauded for their actions. Contrast this with Jean Monnet, who is credited with having laid the foundations of the EU, despite the fact that most EU citizens haven’t heard of him. He was never elected to any public office, but worked behind the scenes to implement a secret agenda. I read an interview with a senior Brussels lobbyist who dubbed Monnet “the most successful lobbyist in history.” To this day, the EU capital of Brussels is dominated by lobbyists. The Americans in Washington D.C. have their fair share of lobbyists, too, and this can be problematic at times. The difference is that the EU capital is dominated ONLY by lobbyists and unelected bureaucrats, with little real popular influence. Those who read the excellent British blog EU Referendum regularly will know that this secretive modus operandi is still very much alive in the European Union.

Frankly, I don’t think the EU has the right to use the term “European.” Those inhabiting the European continent are first and foremost Germans, Dutchmen, Poles, Italians, Hungarians, Portuguese etc. “Europe” has existed mainly to protect the continent against Islamic expansionism. Charles Martel created Europe when he defeated the Arab invasion in the seventh century, aided by people such as Pelayo, who started the Reconquista in the Iberian Peninsula, John Hunyadi and Lazar of Serbia who fought against the Turks in the Balkans and John III Sobieski, King of Poland, who beat the Ottomans during the 1683 Battle of Vienna. The EU is actively trying to undo everything Charles Martel and these men achieved. This makes it the anti-European Union, an evil organization with no moral legitimacy whatsoever.

The EU is gradually reducing the indigenous people of an entire continent to the likely future status of second-rate citizen in their own countries. It is quite possibly the greatest betrayal in the history of European civilization since the fall of the Roman Empire, yet it is hailed as a “peace project” in the media. It is shameful to witness the bullying displayed by EU leaders vis-à-vis the Serbs, who are being forced to give up their land to Muslim thugs. This template will eventually be used against all Europeans. As Srdja Trifkovic warns, even if the Serbs are robbed of Kosovo, Muslims will not thank the West:

“In Europe most nations want to defend themselves—even the ultra-tolerant Dutch have seen the light after Theo van Gogh’s murder—but cannot do so because they are hamstrung by a ruling class composed of guilt-ridden self-haters and appeasers. Their hold on the political power, the media, and the academe is undemocratic, unnatural, obscene. If Europe is to survive they need to be unmasked for what they are: traitors to their nations and their culture. If Europe is to survive, they must be replaced by people ready and willing to subject the issues of immigration and identity to the test of democracy, unhindered by administrative or judicial fiat. For those reasons too, Serbia must not give up Kosovo. By giving it up it would encourage the spirit that seeks the death of Europe and its surrender to the global totalitarianism of Muhammad’s successors. Not for the first time, in Kosovo the Serbs are fighting a fight that is not theirs alone.”

Some hope we can keep the “positive” aspects of the EU and not “throw out the baby with the bath water.” I beg to differ. The EU is all bath water, no baby. The EU got off on the wrong path from its very inception, and is now so flawed that it simply cannot be reformed. Appeasement of Islam is so deeply immersed in the structural DNA of the EU that the only way to stop the Islamization of Europe is to dismantle the European Union. All of it.

Ih, hvor vi gungrer

“Freja Wedenborg”. Sig navnet. Hvorfor lyder dette navn mere rigtigt for en gadeterrortilhænger end f. eks. “Dorthe Hansen” ville? Ja, ja, mine fordomme. Ekstra Bladet afslører svindlen bag den postulerede opbakning til et såkaldt “ungdomshus” på Frederiksberg (LFPC):

Ungdomshusets venner i beboersammenslutningen Tinget fremstår som om de er 1500 husstande – men de kun 10. Adskillige artikler om naboprotester mod et kommende ungdomshus på Frederikssundsvejens Skole har samtidig indeholdt sætningen: Beboersammenslutningen Tinget, der dækker 1500 husstande i området omkring Provstevej lige over for skolen, ser derimod frem til at få et ungdomshus til kvarteret. Nu siger af nationens! medlemmer, at Tinget er en lille lukket klub af aktivister, der slet ikke er nærheden af at have 1500 medlemmer. […] ‘Som beboer på Provstevej må jeg gøre jer opmærksom på at beboersammenslutningen Tinget IKKE er en almindelig sammenslutning af beboere, og vi andre beboere på Provstevej ønsker IKKE at beboersammenslutningen Tinget eller Freja Wedenborg udtaler sig på vores vegne, skriver det opmærksomme nationen!-medlem, der ikke ønsker at få sit navn frem(redaktionen kender det selvfølgelig). Freja Wedenborg, som er talsmand for Tinget, vil ikke citeres for noget som helst, men erkender, at Tinget er en lukket gruppe på ti personer, og at man ikke bare kan blive medlem. Ungdomshusets mystiske venner

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mallebrok
Mallebrok
14 years ago

Jeg ved ikke om der var så entydigt helte og skurke i krigen på Balkan. Men det er tydeligt for mig at vi stadig er bagefter med informationer om hvad der virkelig skete, og vi mangler stadig opgøret med de propagandaløgne som vi kender idag. For eksempel Penny Marshalls propagandaløgn om den serbiske KZ-lejr. Den var måske NATOs vigtigste begrundelse for at gå ind i krigen. Hvorfor lavede Penny Marshall propaganda? Hvad var hendes motiv? Vidste NATO virkelig ikke bedre? Spørgsmålene hober sig op…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x