10
feb
Seneste opdatering: 11/2-08 kl. 1301
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Det teologiske slagsmål og kravene om biskoppens afgang interesserer mig mindst. Sharia findes i England, både på familieretsområdet og på straffeområdet, noget DR´s  radionyheder godt kunne tage at  underrette deres lyttere om. Det interessante er at menigmand er oprørte, og det  er fordi indvandringsmodstanden i England – ligesom i Sverige – ikke har en main-stream stemme i parlamentet.  Nu lukkes harmen over årtiers ødelæggelse af landet ud, no-go zones  og de opkommende  muslimske selvstyre-enklaver.  Det er det, jeg hæfter mig ved. At en mindre akademisk sag, skal trække en stor symbolsk vægt.  Endnu engang  skal vi prise  os lykkelige  for at vi har  Dansk Folkeparti, et parti  uden kvasi-nazistiske associationer, et parti der ikke kissemisser med “søsterpartier” så de skal til at hæfte  for , hvad  BNP , SD eller Front National  finder på at sige, og som løbende  agerer  buffer  for den folkelige vrede. Enhver der rækker  ud efter  lugtesaltet over  DF, glemmer  at betænke  hvad alternativet er. –  Condell her til fem kokkehuer :


 

 »En ordväxling räcker för att man näst intill ska bli ihjälslagen«

“Hur kommer vi till rätta med ungdomsvåldet? Vems är ansvaret?” spørger  Aftonbladet torskedumt. AB lever  i 60 erne, dengang de  fleste problemer  havde en løsning og  alle tenderede  mod at mindskes.  Nu taler vi om svenske problemer, der ikke  bare er ikke  findes  løsninger på, men også er voldsomt eskalerende. Hvis skyld ? ..Nu ber´jeg  dem, fru Svensson !   Aftonbladet

 

»Byrum«

….Den slags P 1 lingo jeg har jeg forbudt mig selv at bruge, men det faldt mig lige ind. Forårskådhed, 12.3 grader og solstik den 10 februar, så glippede det……….. Turistbilleder fra min egen by. (foto Snaphanen)

byrum_1.jpgbyrum_3.jpgbyrum_2.jpg

Befriende klare ord fra Søren Pind – når man nu må tage til takke

Misforstå mig ikke, jeg ville være et skarn hvis jeg ikke forstod at værdsætte Søren Pinds umisforståelige trækken en streg i sandet. Men jeg må samtidig sige, at dette burde blot være et udgangspunkt som alle delte, hvad de jo ikke gør. Det er godt at Pind siger fra, og at han sætter krav, dette er chokerende sjældent at det forekommer i dansk politik. Desværre er han stadig uendeligt langt fra at formulere problemerne uden omsvøb, og fra at komme med de ikke-stuerene bud der måtte til hvis man overhovedet ville tackle dem.

Problematikken, i ultrakort form: Islam er problemet, fordi det er en supremacistisk ideologi med vores undertvingelse som mål. Den globale jihad kræver helt anderledes modforholdsregler end bare at sige fra. “Der findes moderate muslimer, men islam er ikke moderat” (Ibn Warraq). Vi kan ikke forlade os på en amorf gruppe af moderate individer uden en moderat tolkning i ryggen, og kampen er tabt, hvis vi af pænhed undlader at kalde tingene ved deres rette navn. Vi kan heller ikke komme nogen vegne hvis ikke vi begynder at forholde os assertivt til demografien, til love og konventioner der binder os på mund og hånd, og – særligt kritisk for Pind? – kigger på EUs planer for en union med Middelhavslandene, og for hate speech-lovgivning. Dette er den trøstesløse virkelighed, kald mig bare uanstændig med et rystende menneskesyn, det bliver det ikke mindre sandt af. Absolut ingen uden for Dansk Folkeparti ville sige noget bare i nærheden af dette, heller ikke Søren Pind. Det er i dette perspektiv, at hans ord skal forstås.

Det er og bliver den rene kulturrelativisme, hvor man – i skræk og angst for at insistere på, at folk sådan set er kommet til et andet land, og der må være med, men selvfølgelig på den bestående kulturs præmis – bøjer sig, giver sig og opgiver. Hvorved landet uforvarende og uanmodet laves om til ukendelighed. […] … i multikulturalismens hellige navn – og i angst for at erkende vores ejendomsret til det her land – afstår vi mere og mere fra at fortælle, oplyse og blive bekendt med vores egen kultur. Den opfattes øjensynligt som generende for vore gæster. Det høre op. Ikke på nogen fremmedfjendsk eller antiglobalistisk dagsorden. Folk skal være hjerteligt velkomne, hvis de vil bidrage aktivt, hvis de er forfulgt og pint i deres hjemland. Men på den præmis, at de erkender, at det er Danmark, de er kommet til. At de, indtil de er statsborgere, er gæster. Og at de ønsker at bidrage aktivt til at bygge ovenpå den danske kultur. Ikke (skønt formodentlig uforvarende) ændrer den i de selv samme institutioner, der er den danske stats og de danske borgeres. Derfor orker jeg ikke at høre ordet integration mere. Ordet er et af de mest belastede i dansk sprogbrug, for man kender træet på dets frugter. Assimilation være ordet. Kronik: »Danmark er danskernes land«

Sandt nok, Søren Pind, men hvordan og med hvilke midler sætter man disse krav igennem? (LFPC)

“Det siges, at der er tale om andengenerationsindvandrere”

Hund bider mand. Lige et lynhurtigt reality check på situationen på Nørrebro lige nu: Danmark var et bedre sted dengang vi ikke oplevede denne slags problemer. Der er ingen der kan argumentere for at dette er noget forbigående, og at nogen nulevende vil opleve at disse situationer vil ophøre. Ingen bæksimonsenske muslimer-som-selv-definerer-deres-tro vil kunne opstille et assertivt, offensivt modsvar til denne lavintensitets-intifada. Birthe Rønn Hornbechs opfordring til pressen om at holde mund om disse sager vil ikke blive efterlevet. Uanset at det er et lille mindretal der begår dette, er der tale om en ændret situation for Danmark – indvandringen har nettokonsekvenser som ikke kan bortrelativeres. Dette bliver ikke mindre sandt af at rette vreden mod budbringeren – in casu denne uanstændige blogger, LFPC.

Politiet har ryddet Blågårds Plads og Stengade med tåregas, efter at ukendte gerningsmænd har antændt containere flere steder på Nørrebro. Flere gader er afspærret og busser omlagt. Brandvæsenet er i gang med slukningsarbejdet. Brændende containere på Nørrebro

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jdm
jdm
14 years ago

Great comments re “Pat Condell »The Archbishop´s Verbal Suicidebomb«”.

One of the things that really bugs me about the anti-nazi campaign on Little Green Footballs is the almost complete lack of understanding for the situation in England or Sweden where they “ikke har en main-stream stemme i parlamentet”. Given the lack of a DF in other European countries, it is not surprising to me that events are going as they are. I’m not saying LGF is wrong to shed light on these white power parties, but I think they draw too many incorrect – and often sanctimonious – conclusions.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x