12
feb
Seneste opdatering: 13/2-08 kl. 1134
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Værterne er fulstændig målløse  over  Erdogans fremfart ved  massemøder i Tyskland. Her kan han have talt  sit lands EU medlemskab langt ud i centralasien på ubestemt  tid, og det skal han ikke have  utak for:

In scharfem Ton haben Politiker der Koalition am Dienstag die Kölner Rede des türkischen Ministerpräsidenten Erdogan kritisiert. Der SPD-Fraktionsvorsitzende Struck rügte die Äußerungen als „völlig unakzeptabel“. Erdogan hatte in seiner auf Türkisch vorgetragenen Rede in der Köln-Arena eine Assimilation der in Deutschland lebenden Türken am Wochenende als „Verbrechen gegen die Menschlichkeit“ bezeichnet.

Der CSU-Vorsitzende Huber warf Erdogan vor, „türkischen Nationalismus auf deutschem Boden gepredigt“ zu haben und stellte in Frage, ob weitere EU-Beitrittsverhandlungen mit der Türkei überhaupt noch sinnvoll seien.

Frankfurter  Allgemeine : Erdogan fördert Entwicklung von Parallelgesellschaften   (engelsk: Turkish PM speaks out against assimilation)

Tayyip Erdogan Köln Arena

  Slap af !

Udenrigsministeriet , Arla osv bider allerede  negle  over muligheden for en ny krise. For mange er  krise en livsform, man kan blive god til dem. Det vil vi også blive. Ellers så luk de ambassader og stop den eksport  til Mellemøsten – det er  værst for Mellemøsten. Slap af, tegn nogle  flere  tegninger og skriv nogle  flere Muhammed bøger, det gør Kåre Bluitgen. Og Lars Vilks har tegnet en ekstra  hund i dagens anledning. Smil til profeten mens I  endnu kan.  Det er  først om 15  -20 år der er så mange muslimer i Europa, at vi for alvor mister handle- og tegnefrihed. Til den tid vil vi have oplevet så mange “Muhammed-kriser”, at vi kan type-  og artsbestemme dem ligesom orkaner  og tsunamier. Selovom 57 svenske  aviser skriver at “mordplanerne har chockat Danmark“, så passer det ingen steder. Det er noget politikere  siger, fordi deres ordforråd er så  fantasiløst og pressen skal leveres punchlines. Tænk bare på Søvndal, der siger “ekstrem” hver gang han ser en mikrofon. Vi er skam allerede  ved at lære at omgås psykotikere.

Vi skal ikke lade os skræmme af mordtrusler, lyder det fra forfatteren Kåre Bluitgen, der startede hele Muhammed-sagen. Om en måned udgiver han selv en ny, illustreret bog om den muslimske profet

Ny bog med Muhammed-tegninger 

 Flemming Rose i Spiegel Online idag : Unfortunately it doesn’t come as a surprise to me. I have known about the threat for a while and last year three young men were convicted of conspiring to plan a terrorist act somewhere in Denmark. Part of their plan was also to attack Jyllands-Posten. And in the first phase of their planning, they also discussed killing me.

    (foto © Snaphanen)

vilks_2__oktb_2007_105.jpg

Limerick 

Att döda en konstnär
om dan
är lätt om du i din
turban
gömt bomber och
och krut
tittelitut och sen var det slut
Tomas Rimströmmer

»To Hell With the Archbishop of Canterbury«

The archbishop of Canterbury has proposed a partial introduction of Islamic Shariah law in Great Britain. This is yet another step on the part of the Western world to subjugate itself to a Muslim immigrant minority unwilling to integrate.

Christopher Hitchens, Slate og  Henryk M. Broder, Spiegel

 »Die Gnade des  späten Heldentums« – eller….

da “skidt var ved at komme for sent til ære.” – Jeg har selv opfundet begrebet ovenfor for at komme Lisbeth Knudsen og Tøger Seidenfaden til undsætning, nu de idag begge – to år og fire måneder efter Jyllands Posten og med stor fare for deres sikkerhed og anseelse, trykker Kurt Westergaards verdenskendte tegning. Historien vil vide at belønne dem, thi har vi ikke her ustandselig ladet en mulighed stå åben for , at de sidste kunne blive de første ?

(Seidenfaden skriver ganske vist lidt upræcist “Politiken vil naturligvis i morgen endnu engang genoptrykke Kurt Westergaards kontroversielle karikatur af Muhammed” og han er også lidt vagt informeret om de aspirerende mordere “en gruppe mennesker i Århus” – men vi storsindede, han falder ind under vores nye nåde alligevel.)

vilks_2__oktb_2007_047.jpg

(foto: Knud Westergard, Uwe Max Jensen, Lars Vilks og Lisbeth Knudsen -© Snaphanen)

Kristendommens kommende offerdød

Man må lade de dhimmikristne, som forekommer at tegne denne religion mere og mere, at dødsdriften er gennemført med en sjældent set intensitet. Ikke nok med at man står i kø for på vegne af troen at undskylde denne og hin ugerning; der åbnes endog op for imamer i kirkerne, måske i en forventning om en gylden mellemvej mellem ‘en treenig gud’ og ‘en absolut monoteistisk gud der ikke har nogen søn’, og Jesus som Guds søn og ‘Jesus/Isa, den muslimske profet’, nej, nu har hollandske katolikker omdøbt deres faste til ‘kristen ramadan’:

Dutch Catholics have re-branded the Lent fast as the “Christian Ramadan” in an attempt to appeal to young people who are more likely to know about Islam than Christianity. The Catholic charity Vastenaktie, which collects for the Third World across the Netherlands during the Lent period, is concerned that the Christian festival has become less important for the Dutch over the last generation. “The image of the Catholic Lent must be polished. The fact that we use a Muslim term is related to the fact that Ramadan is a better-known concept among young people than Lent,” said Vastenaktie Director, Martin Van der Kuil. Lent fast re-branded as ‘Christian Ramadan’ (via Dhimmi Watch )

Nogle hard facts om den seneste generation som van der Kuil omtaler: I 1970 var der omkring 30.000 muslimer i Holland, i dag er der omkring en million. Én generation, en 30-dobling af antallet af muslimer – nu nok til at fortrænge kristendommen fra de flestes bevidsthed. Kan en religion der har det villige soneoffer som centrum, overleve mødet med en religion/ideologi der har en sejrrig hærfører som rollemodel, og hensynsløs supremacisme som fremdrift? Mit eget bud – med de tegn vi ser igen og igen, i denne uge også ærkedhimmien af Canterburys shariaunderkastelse, må det komme til et brud engang i dette århundrede, med en fløj der læner sig op ad islam, og måske en mere traditionel kristendom i tredjeverdenslande. Dette vanvid kan ikke fortsætte uden at det får fatale konsekvenser. (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mamey
Mamey
14 years ago

erdogan siger at assimilering er en forbrydelse, bla bla… Tyrkiet har selv assimileret kurder. hvorfor siger erdogan ikke noget til det. kurderenes sprog er ved at blive glemt, kurderenes historie er ved at gå tabt. Det kalder man en forbrydelse mod menneskerettigheder. Tyrkerne i Tyskland er bare indvandre og det er tyskernes land de kan gøre det de vil, men kurderne er nu også tyrkiets folk bedre sagt de er en af de første folk i anatolien og nu kommer tyrkerne og prøve udrydde dem. Kurderne får ikke rettighederne som de tyrkere i tyskland. kurderne må ikke lave en skole… Read more »

Skåning
14 years ago

Hah! Den hycklande islamistiska skitstöveln. Erdogan har väl om någon valt att förespråka assimilation för “sina” minoritetsgrupper. Vilken respekt visar han och hans turkiska stat för kurder, assyrier och armenier? Turkiet mördade ju till och med dessa i hundratusentals för att de bröt mot Turkiets planerade etniska hegemoni. Och då finns det trots allt en en grundläggande moralisk skillnad. Dessa folkgrupper har levt inom dagens turkiska stats gränser sedan Jesus dagar. Turkarna i Tyskland är GÄSTER och borde enligt alla rimliga moraliska principer antingen återvända hem eller smälta in. Erdogan ska verkligen inte kacka i eget bo. Hur fan kan… Read more »

fg
fg
14 years ago

Bedre sent end aldrig, men hvor er det tyndt og kujonagtig af sådan en som Seidenfaden…….slesk fætter.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x