23
feb
Seneste opdatering: 24/2-08 kl. 1419
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

………. danske muslimer er gidsler i en borgerkrig, en sær asymmetrisk én af slagsen, den føres nemlig kun fra én side, den side, der også mente, at Jyllands-Postens Muhammed-tegninger var en diskriminerende provokation mod et stakkels mindretal. Den anden side fører også krig, kunne man hævde. Men det mener jeg ikke er tilfældet. Den markerer blot, ganske jordbundet, at i Danmark gælder dansk skik, og at den danske nation har en selvfølgelig ret til at regulere, hvem og hvor mange der skal ind i landet. Talerør for den krigsførende part er Politiken, der nyligst har gjort sig bemærket ved at svulme over af forståelse for nogle håndfulde andengenerations indvandreres bølleoptøjer og imod alle fakta forklare dem som en reaktion på »social og etnisk stigmatisering« og »ikke mindst den offentlige debats ekskluderende karakter«. ………..Dette er salonvås.

Læst og Påskrevet, Berlingske….og i disse dage skal Politiken helt ud til Enhedslisten for at finde kronikører, der er stuerene nok til avisen.

Kosovo´s præcedens

bryssel__18_oktober_2007_145.jpg
M.K. Arieh Eldad is member of Israel’s parliament-the Knesset, and a world renown plastic surgeon on the faculty at Hebrew University. (foto Snaphanen – klik f. helbillede)

The fear of the spread of Islam is expressed today in increasing support for conservative parties in Denmark, Holland, Belgium, Switzerland, and Germany. These are not extreme right or neo-Nazi parties but rather mainstream conservative parties. They view Israel as a frontline fortress of Western culture facing jihad, and they fear that this fortress may fall under Arab pressure and because of the weakness of Israel’s leaders. Such Europeans fear the separatist trends among millions of Moslem immigrants in Western Europe, the demands to apply Islamic Sharia law in those countries

The flag of Kosovo is that of Islamic proliferation and a source of serious anxiety to Europe. Those European countries recognizing Kosovo are doing so under economic pressure from oil-rich Arab countries, the markets of Islamic countries, and internal pressure by millions of Moslem voters in Europe. […] If Israel joins in recognizing Kosovo, there will be no political, legal, or moral claim it can make to oppose establishing an Arab state in the Galilee and Northern Negev. For what is the difference? An ethnic minority with territorial contiguity to neighboring enemy states demands, following a bloody war, to tear pieces from a sovereign country, and proclaim its independence. […] And we cannot forget that Arabs and the haters of Israel in Europe portray Israel in colors no less cruel than those used to portray the Serbs, and accusations of genocide are thrown at us just as they were thrown at them. When the day comes when the Arabs in the Galilee declare independence, Israel will have no way to oppose it, assuming it today recognizes a country formed on exactly the same basis. […]

ACT via Brussels Journal

Serbisk demonstration i København

foran den amerikanske ambassade. En venlig læser sender fotos: (fuld størrelse 1 , fuld størrelse 2 )

Putin.JPG

Man_meds_flag_p___ryggen.JPG

Dansk Folkepartis EU-ordfører Morten Messerschmidt med i serbisk demonstration mod Kosovos løsrivelse. – Vi forstår vreden, siger han.

Et selvstændigt Nørrebro
Han frygter for, hvad denne aktuelle sag om Kosovo kan bringe med sig i andre lande – også Danmark.

– Det, man skal gøre sig klart, det er, at man skaber præsedens for, at man kan indvandre til et land og så erklære selvstændighed. Det åbner teoretisk set for, at hvis der er muslimer nok på Nørrebro om x antal år, så kan det blive en muslimsk selvstændig stat. Det vil vi ganske enkelt ikke have, siger Morten Messerschmidt.

DF protesterer mod Kosovos løsrivelse At det er svært at få øje på en idéel Kosovo løsning, gør ikke den nuværende bedre:

“An independent Kosovo will serve as a nod to secessionists worldwide,” and “history will show what no one cares to understand: the current world war began officially in Yugoslavia.”

Granting Jihadist Muslims independence in Kosovo after they have conducted ethnic cleansing of non-Muslims will establish an extremely dangerous precedent. Not only is it immoral to sacrifice the freedom or perhaps existence of smaller nations, be that the Serbs or the Israelis, in order to save your own skin. As the example of Czechoslovakia demonstrated during WW2, it is also counterproductive. Supporting independence for Muslim Albanians in Kosovo will not lead to stabilization of the Balkans; it will rather lead to the Balkanization of the West. The new thug state will serve as a launching pad for Jihad activities against non-Muslims, just like an independent Palestinian state would do in the Middle East.

Fjordman: Why We Should Oppose an Independent Kosovo

Bernard Lewis: »Iran Doesn’t Mind Getting Nuked Back«

Jeg var ikke opmærksom på at jeg kunne embedde videoen fra i onsdags, så her får den en reprise. Kan afspilles i fuldskærm WMP spiller.

Søren Krarup: Flæbepotterne

Allerede i 1986 advarede Søren Krarup første gang mod indvandringspolitikken.
Det skete, da han, i forbindelse med Dansk Flygtningehjælps landsindsamling det år, indrykkede en annonce i Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor han kaldte til kamp mod ‘flygtningevennerne’.
»Det er både dybt ulykkeligt og dybt deprimerende at opleve den udvikling, jeg advarede mod allerede dengang,« siger Søren Krarup [..] Men de unges problemer køber Søren Krarup ikke:»Det er flæb. Der er kun en ting at sige: Det er flæb!« »Det er selvmedlidenhed. Det er en ynkelighed, der bare skal dyrke sig selv og sin egen trang til at flæbe.Vi må sige til dem, at med det flæb kan de aldrig blive ordentlige borgere i dette land. Heldigvis er der mange afde unge med fremmed baggrund,der tager fat og arbejder og respekterer det land, de er kommet til,« siger Søren Krarup og tilføjer, at netop den store gruppe af lovlydige og velintegrerede indvandrere har et kæmpe´ansvar for at holde selvjustits i egne rækker.»De må tage sig af alle flæbepotterne, der forsøger at starte en borgerkrig. Udlændingene har selv et ansvarfor at blive integreret,« siger Søren Krarup, der i øvrigt slet ikke anerkender selve integrationsbegrebet, der handler om, at udlændinge fungerer på danske præmisser uden at give afkald på deres kulturbaggrund.

Sndagsavisen_Uge_8_Kbh_V__Frederiksberg__Valby___st_23_02_2008_15_49_00.jpg

Det er et møde på halvvejen, mener Søren Krarup. Han foretrækker, at staten fremover stiller krav om, at udlændinge skal assimileres, hvis de skal have lov til at blive i Danmark. Det betyder med andre ord, at de skal blive danskere med krop og sjæl. Det er den eneste måde til at få løst det mere end tusind år gamle, men evigt aktuelle modsætningsforhold mellem islamog kristendommen på, mener Søren Krarup.

»Hvis en muslim vil være borger i dette land, skal han leve sig ind i den danske kultur, danske traditioner og dansk historie. De skal tilegne sig historien, som var det deres egen, og blive en del af den,« siger han. For at blive assimileret må de vel nødvendigvis give afkald på islam, deres tro?

»De skal give afkald på noget, der er indlysende for muslimer – nemlig at det er Koranen og sharia, der skalforme lovgivningen. De må give afkald på at ville sammenblande politik og religion.«

Søndagsavisen: Vi styrer mod en borgerkrig, pdf side 6 ( en overskrift der er minimalt belæg for i teksten)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x