24
feb
Seneste opdatering: 24/2-08 kl. 2041
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

  ignoranternes “Weltanschauung” – Mark Steyn on Multiculturalism  fra The Collapse of Europe? Conference  oktober 2007  – med  bla. Ibn Warraq: 

 Op på briksen med Muhammed

og i psykoanalyse,  hvis det står til JP  kronikøren Malene Busk i  den mere  end almindeligt  naive  kronik “Kompromisløs fingermaling, tak! “. Hvem skulle  forresten betale?

Vi har at gøre med nogle konkrete individer, børn og unge, som virker så følelsesmæssigt svigtet og lost, at de egentlig skulle tilbydes hele turen igen: primalskrig, amning, bleskift, dikke-dikke, de voksnes indlevelse, kropsbevidsthed, pottetræning, konfliktløsning, mærke efter, udtrykke sig selv, mærke andres følelser osv.

Men  den “utilpassede Muhammed” er nøjagtig  som det er  meningen, han skal være.  Ulla Nørtoft:  Glem den med, at opdragelsen er brudt sammen i muslimske familier. Det egentlige problem er jo bare mainstream fjendskab.  Men , men, Ulla har ikke læst Aftonbladets  lederskribøse Åsa, der  efter  eget udsagn “brænder for retfærdighed  og respekt” :

  Danmark har de senaste åren präglats av strukturell rasism, marginalisering och diskriminering. Nu senast har Köpenhamn delats upp i sex ”visiteringszoner”. Där får polisen kroppsvisitera vem som helst, utan brottsmisstanke, i jakt på vapen. Många invandrarungdomar vittnar om rasistiska tillmälen och brutalitet från polisen. De känner sig förnedrade och trakasserade. De tvingas bokstavligen att dra ner byxorna.

I helgen misshandlades en äldre palestinsk man när han försökte parkera en bil i den gamla arbetarstadsdelen Nørrebro. Ilskan spreds snabbt bland ungdomarna.

Att i det läget bara örfila protesterna blir ännu en provokation. Moralpoliser som talar om för marginaliserade ungdomar att de lever i ”överflöd” och ”har fått alla chanser” gör situationen ännu värre. Att skylla på föräldrarna hjälper inte heller. En av fattigdomens och diskrimineringens konsekvenser är att föräldrar inte orkar ta det ansvar som man skulle önska. [..]  Om samhället inte demoniserar de unga, kommer de unga inte att demonisera samhället.

Jeg havde ganske vist heller ikke læst   Åsa, for nu om dage er det så heldigt at man ikke  behøver surfe  igennem spaltemeter af, hvad der  må være verdens  kedeligste aviser. Semi-censurerede aviser som The Straits Times, Singapore eller  South China Morning Post, Hong Kong,  er et orgie af underholdning og intellektuel stimulans  sammenlignet.  Det  rækker  med Google News Sverige, samt  henvisninger fra  mere  læsværdige  publikationer. Af  egen  drift læser  jeg kun Expressen og Sydsvenskan, den  sidste fordi  det er en slags  lokalavis her i området. DN, GP, AB og så videre,  er komprimeret spildtid. Svenska Dagbladet er den mindst ringe, og Världen Idag udgør en eksotisk undtagelse.

 »Denmarks Happy Muslims«

Wherever Muslim communities have congregated in Europe they have made a concerted effort to isolate themselves from the community at large and Denmark is no exception.Last Sunday, I was watching 60 Minutes and saw Morley Safer report that Denmark is the happiest place on earth. In the report, Safer interviewed a Danish journalist named Sebastian Dorset:

Dorset says that contentment may stem from the fact that Denmark is almost totally homogenous, has no large disparities of wealth, and has had very little national turmoil for more than a half a century. “We have very little violence. We have very little murders. So people are, feel very safe,” he says.

Apparently, someone forgot to tell some of Denmark’s Muslims they lived in the cradle of contentment. …..Muslims only comprise 4% of Denmark’s population but seem to cause 95% of its problems.

Intellectual Conservative

Sank Hans Torv

set fra Sankt Hans  Gade og  hvad der  må have været Knut Hamsuns udsigt  fra fra nr. 18 i  gaden for 118 år  siden, da han havde sat det sidste punktum i gennembruds- bog, “Sult”, Den indvarslede med  Isac B. Singers ord, “den tyvende århundredes romankunst”. Selvsagt så Hamsun ingen demonstrerende  HUT-fascister. –   En test af mit nye mobiltelefon-kamera:fuld størrelse

hut.jpg

»Pig power« 

Det kommer også herhjemme. Hos Fortis Bank i Holland må den haram sparegris lade livet, i multikulturalismens, mangfoldighedens, hensynets og respektens navne – ja, disse ord betyder en og samme ting: Dhimmitude. Men vil dette gå glat igennem i Danmark? Måske ønsketænkning, men jeg vil gerne tro at det ikke kommer til at ske uden sværdslag i første omgang. Men det fine ved disse symbolhandlinger er jo, at lige så let disse kan fjernes, lige så let kan de re-assertiveres og genindsættes i det offentlige rum ved hjælp af simple klistermærker m.v. Måske vi skulle adoptere grisen som antijihadisk symbol, og gøre en dyd af nødvendigheden, når vi alligevel bliver kaldt aber og svin med henvisning til Koranen?

Knorbert the piglet has been dropped as the mascot of Fortis Bank after it decided to stop giving piggy banks to children for fear of offending Muslims. The decision has been viewed in the Netherlands as the ritual slaughter of a popular pig by political correctness. […] Pigs are considered an unclean animal by Muslims and Jews and Knorbert was culled after seven years as the Fortis mascot. A spokesman told the Dutch media that “Knorbert does not meet the requirements that the multicultural society imposes on us”. The bank added that there had been a number of reactions to the pig and that a new gift and character were being developed that would be “fun for children of any persuasion”. Piggy banks are given the chop as bank tries to attract young Muslims

Jeg har aldrig hørt om afbildninger af grise der er blevet fjernet efter krav fra jødiske kredse. Men det skulle lige med her for at bløde sandheden op (LFPC).  (foto: Snaphanens  ny sparegris, gave  fra jydsk læser. Den er  allerede fodret med nogle  devaluerede, svenske kroner.De  smagte af mere.)

pig_power.jpg

 Og så skal vi lige have  dagens svenske  artikel om den gode smag med:De danska chefredaktörerna har agerat på ett ologiskt och närmast barnsligt sätt. Man ser  umiddelbart hvad Lars Vilks er oppe imod.  –  Danmarks Barbara Cartland, sossen Hanne Vibeke Holst er  umådelig populær  i Sverige. Idag inteviewes hun og “Magt og Afmagt”, men det er sært uaktuelt, for Holsts parti har ingen magt haft i syv år, og de  får stadig mindre, hvad man kan forvisse  sig om både på desperate Helle Thornings blog og i  den seneste Gallup. Jo større  populisten Villy Søvndal bliver, desto længere  kommer  oppositionen fra magten. Men svenske  journalisters loyaliteter render ikke  af pladsen for en smule  virkelighed.

‘Undren’ som epidemi

Nej, jeg ved ikke om dette er jihad eller intifada. Men i stedet for at “undres” – eller være måbende – skulle politi og medier måske begynde at stille ubehagelige, men nødvendige spørgsmål. Det drejer sig såmænd bare om et fænomen kaldet ‘virkeligheden’. I ‘virkeligheden’ kan mennesker af bestemte ideologier, mennesker som har et grundlæggende anderledes syn på verden, opføre sig “iskoldt” i forhold til vores begrebsverden. Når man nu til overmål har gjort den erfaring, at mennesker kan slå en søster eller en datter ihjel hvis de handler ud fra andre normer, hvad er der så længere at “undres” over? Måske skulle man i stedet for at “undres” have denne kendsgerning for øje, og ikke antage, at disse mennesker vil aflære sig dette verdensbillede blot fordi de befinder sig indenfor vores grænser (LFPC).

Med en sportstaske proppet med benzindunke bevægede to mænd sig af sted på en mission, der kunne blive livsfarlig. De tog toget, de spurgte endda to håndværkere om vej for at finde det solcenter, som skulle brændes af. Og på gerningsstedet optrådte de iskoldt, mens de hældte op mod syv en halv liter benzin ud flere forskellige steder og tændte ild. På den ene side kyniske kriminelle med god tid og ingen tegn på panik. På den anden lallende amatører uden flugtbil og kendskab til området, hvor solcentret lå.
[…]
Dobbeltheden hos de to brandstiftere, der lige nu jages intensivt, undrer politiet. Her har man nærstuderet en ikke-offentliggjort overvågningsvideo fra solcentret på Østerbro, som udbrændte ved en eksplosionsagtig brand i onsdags. Iskolde brandstiftere undrer politiet

 Bishop of Rochester reasserts ‘no-go’ claim

In his first interview since his controversial comments, Dr Michael Nazir-Ali vows not to be forced into silence   [..]

“There are extremist movements in this country whose agenda is far from integration, we must be aware of this,” he says. “It is not only a threat to security but to integration. They are significant enough to influence sections of young people.”

Just over a year ago Abu Izzadeen, an Islamic radical, heckled John Reid, the former home secretary, as he tried to deliver a speech on targeting potential extremists. “How dare you come to a Muslim area,” Izzadeen screamed.

There was widespread dismay at the outburst, but nobody had dared to try to suggest that these views were entrenched across the country until the bishop spoke last month.

In warning of attempts to impose an Islamic character on certain areas, for example by amplifying the call to prayer from mosques, he seems to have tapped into the fears of a large section of society.

To many, he has become a champion of traditional Christianity and its importance to Britain at the same time as the Archbishop of Canterbury, Dr Rowan Williams, has been attacked for suggesting the adoption of aspects of sharia law is “unavoidable” in this country.

While the archbishop received widespread support from within the Church, Dr Nazir-Ali found himself isolated from his colleagues.

“I don’t court popularity. If I say something it’s because I think it’s important enough to say it. What I said was based on evidence, and that has been strengthened as a result of overwhelming correspondence.”

He wishes the Church would be more vocal on issues of multiculturalism and sharia law, but refuses to criticise his colleagues, although it is clear he is baffled by their silence.

“I can’t guess why they haven’t talked on the issue. I’m not responsible for other people’s consciences.” Is it due to cowardice? “You’d have to ask them.”

He agrees with Dr Williams in supporting the right of Muslims to observe their religious freedom, but is strongly opposed to any idea of Islamic law being recognised within the British legal system.

“People of every faith should be free within the law to follow what their spiritual leaders direct them to, but that’s very different from saying their structures should replace that of the English legal system because there would be huge conflicts.” In particular, he points to polygamy, women’s rights and freedom of belief as areas in sharia law that would undermine equality.

There is a danger that the archbishop’s remarks could become a reality unless Britain quickly regains a sense of its Christian heritage.

“Do the British people really want to lose that rooting in the Christian faith that has given them everything they cherish – art, literature, architecture, institutions, the monarchy, their value system, their laws?”

As a Pakistani-born immigrant who has suffered racist abuse – he was called a “Paki papist” by Anglican clergy – he has gained an army of admirers who appear grateful to have someone brave enough to address controversial topics. He has vowed the latest threats will not change how he and his family live.

“The recovery of Christian discourse in the public life of this nation is so important. It’s that discourse that will allow us in a genuine way to be hospitable to those who come here from different cultures and religions.”

In quotes

“We all know that in virtually every big city there are places where different kinds of people feel uncomfortable. The Bishop of Rochester was right to raise this.”
Trevor Phillips, chairman of the Equality and Human Rights Commission

“I don’t believe in multiculturalism. When people come to this country they have to obey the laws of the land.”
Cardinal Cormac Murphy-O’Connor, the head of the Catholic Church in England and Wales

“There’s a place for finding what would be a constructive accommodation with some aspects of Muslim law.”
Dr Rowan Williams, the Archbishop of Canterbury

“In the name of multiculturalism, we have created monocultural ghettoes.”
Ed Husain, author of The Islamist and a former activist in the extremist Islamist group Hizb ut-Tahrir

Telegraph

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x