8
mar
Seneste opdatering: 8/3-08 kl. 1748
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

der lyder kønt. Men hvorfor har mon ingen lande kopieret svenske sexköpslagen ? Ikke et spørgsmål en rigtig idealist stiller sig.

P1040236_1.jpg

P1040244_2.jpg

fotos Snaphanen

»Scruton om Powell«

Prof Roger Scruton, founder of The Salisbury Review, said: ” Enoch Powell was somebody who took a point, would elaborate on it and how was led by it to its own implied conclusion.”As a philosopher, I admire that and that’s the way one should think if one’s interested in truth.

“But, if one’s interested in persuading people, then, of course, that might be a mistake. People are often frightened by logic and they’re frightened by the truth, also.”

Enoch Powell speech to come under the spotlight in TV special

Beska_droppar__Reinfeldts_Sverige__en_vldtkt_varannan_timma_08_03_2008_01_15_17.jpg

Adskillige svenske blogs har denne historie, bla. her og her. Desværre gemmer Brå.se den slags lidt af vejen, og svenske aviser synes at have reserveret den til papirudgaverne. Men indtil videre tager jeg bloggene for gode varer.

Varannan timme sker en våldtäkt och varje timme sker tio fall av misshandel, detta enligt den senaste anmälningsstatistiken från Brottsförebyggande rådet. Dessa brott är nästan fem gånger vanligare i Sverige jämfört med vårat grannland Finland (källa). I Sverige har antalet anmälda våldtäkter de senaste tio åren (1997-2007) ökat från 1692 till 4754 per år. En ökning på mer än 280 procent!

Ikke så underligt at man ville ud og marchere: Kvinnor demonstrerade för kvinnofrid , hvad det så skal nytte.

“DFU’er afsløret som nynazist”

At Dansk Folkeparti og dets ungdomsorganisation tiltrækker personer med nazistiske sympatier er en af livets triste kendsgerninger. Kedeligt i sig selv, men skaden består nok først og fremmest i konsekvenserne for partiets image. Ingen ved deres fulde fem kan hævde, at det ‘old-school-socialdemokratiske’ Dansk Folkeparti på denne måde bevæger sig i retning af sympati for den korporative stat med eutanasi m.v. på programmet. Disse sager skader partiet, og de skader antijihadismens sag, fordi de associerer modstand mod totalitarisme i religiøse gevandter med traditionel europæisk totalitarisme – hvor absurd dette end er. DFUs landsformand opsummerer problematikken sådan:

»Desværre tiltrækker vi den type personer, da vi er det eneste parlamentariske ungdomsparti, som arbejder for at begrænse indvandringen. Men vi vil ikke have nynazister i vores parti. Hvis ikke Mark Jordt selv havde meldt sig ud, havde vi ekskluderet ham,« siger Allan Steen Hansen. DFU’er afsløret som nynazist

Kunne man mon håbe, at de seneste udmeldinger om problemer med multikulturen fra Søren Pind, Villy Søvndal og andre i det mindste vil tjene til at gøre denne kritik – stueren? (LFPC)

Kvindefængslet Saudi-Arabien, og livsstilsvalgets land Danmark

Det er kvindernes internationale “kampdag”, men næppe ret meget af kampen vil være på vegne af de måske værst stillede kvinder i verden, nemlig i Saudi-Arabien. Næppe ret mange af dagens “kæmpende” vil have nogen forestilling om hvilket mareridt virkeligheden i dette Mørkets Hjerte er, hvis man er født med det “forkerte” køn. Herhjemme kan postmoderne danske kvinder med underskud på indholdskontoen i deres liv vælge den triste pakke “islam” på nederste hylde, og blive genstand for et livsstilsinterview om en af disse hersens konvertitter:

Marina Halskov er 46 år. For 13 år siden konverterede hun til Islam og sagde dermed farvel til dansk svinekød og goddag til bøn fem gange dagligt.

Interessen for Islam fik Marina Halskov i jobbet som chef på en restaurant, hvor flere af de ansatte var muslimer. Hun ønskede en større forståelse for Islam som religion og ideologi.

– Stille og roligt følte jeg, at dét, jeg læste om Islam, fyldte noget ud, jeg havde manglet i min kristne opvækst, siger Marina Halskov. […]
Dét, kombineret med mødet med sin palæstinensiske mand Khalid, som Marina Halskov mødte som 28-årig, gjorde, at hun fem år senere tog beslutningen om at konvertere. Efter mange overvejelser.

Islam gav mig følelsen af at være mere kvinde. Danske kvinder skal bruge flere kræfter på at komme op ad karrierestigen end mændene. De skal styre det hele selv og helst hele tiden stå i front. Det skulle jeg ikke som muslim.

Her følte jeg mig pludselig som en dronning, Jeg behøvedes ikke bevise noget, men havde ret til at være feminin, ret til at være kvinde. Det gav mig tryghed, forklarer Marina Halskov med fast stemme.

Marina Halskovs valg var helt hendes eget eget. Fra strand og bikini til tørklæde og bøn

Fra “helt hendes eget valg” til en noget andet virkelighed i islams mørke hjerte, Saudi-Arabien (Via Dhimmi Watch):

Being in your early 30s may be considered a young age in general terms, but in Saudi Arabia a woman who hasn’t found a stable married life by then may never get it. Take Asma as an example. At 31, Asma was facing family pressure to find a suitable husband.

“My father wanted me to marry either a relative or a member of our tribe,” she said. “No one from my family asked for my hand in marriage. Year after year went by. It was then that my mother tried to convince my father that I was approaching spinsterhood, and a marriage had to be arranged fast. Initially he did not listen.”

But after a man, who already had one wife, approached Asma’s family about marriage, it looked like Asma’s life was settled. However, things took a turn for the worse.

“He said that he would force me to rot at my father’s house as a spinster by neither divorcing me nor having the wedding,” Asma told Arab News as she broke into tears.

Today Asma still lives with her father as her husband refuses to divorce her and also refuses to let her live with him. Due to the social customs that prevent interactions among unrelated men and women, the latter — who are more likely to be financially harmed by being single than men — find the closed social upbringing a great hindrance to their ability in finding spouses. Asma’s problem illustrates some of the issues that can arise under this system.

The groom-selection process may involve wealthy families who turn down suitors because of differences in financial status. Likewise, unemployed young women can be unattractive to mothers looking for wealthy brides for their sons. And tribal issues are often a factor.

Two years ago, Asma said a man who already had a wife approached her father. Since he was from the same tribe, and especially because Asma was perceived to be approaching spinster age, the family accepted the alliance.

“My father didn’t like the fact that the suitor was already married,” she said. “But because of my age, he finally started to worry that I may end up a spinster, so he agreed.” […]

It was finally decided that the wedding would take place after three months. “During these months my husband and I would meet but only in the company of our families. I thought everything was going well since after the ‘milka’ it is normal for the wedding to take soon.”

While things started out well during those months, Asma said her husband appeared to gradually have second thoughts. “Suddenly he started making fun of me for being a spinster for such a long time,” she said. “And he asked why didn’t any of my relatives want to marry me — that there must be something wrong with me.”

The taunting got worse, she said. She complained to her mother who urged her to be patient and to try to get on his good side. […]

She said her father ruled out divorce, meaning she had no family support in taking the second option. “My father was consumed by the shame it would bring on the family if I got divorced at this point,” she said. “And surely no one would marry me afterward.” […]

Unfortunately Asma is not alone in this situation.

According to Islamic scholar Sheikh Hassen Al-Kilati, there are dozens of cases where men marry second wives only to lock them in a cage of spinsterhood when problems arise. As in Asma’s case they have the “milka” and afterward refuse or hold the wedding and disappear, keeping the girls neither single nor free to marry another.

While it’s legally possible to seek recourse from the courts, Al-Kilati says most of the times, the court generally encourages the woman to return to her husband rather than breaking the marital tie altogether. In case of divorce, women also are required to return all or some of the dowry, adding a financial burden on women.

“The law can restore these women’s rights,” said Al-Kilati. “The woman can file a compliant, and her husband will be unearthed wherever he is, and he will, by law, have to either take his wife home, or divorce her and also let her keep half her dowry as compensation, and he will have to sign legal papers stating that he will never harm or slander his ex-wife.”

But many families don’t go to court because they’re afraid that no one will marry their daughters afterward, the sheikh added, while calling on families to take into consideration the interests of the women.

“Families must know that by not going to court their problem will not be solved,” he said. “Our daughters are not toys; families should fight for their daughters rights.”

Issue of ‘Married Spinsters’ Leave Some Women in Limbo

Den virkelighed som multikulturalisterne ikke vil forholde sig til: At bo i et land som regner én for en fjerdedel af en mands værdi, og uden mulighed for at rejse væk, så meget desto mere fordi frygten for “skam” gør familien til gidsler, så også de ville slå én ihjel om nødvendigt (LFPC).

Hund-bider-mand: Kaare R. Skou smæder Dansk Folkeparti igen

Livet uden DR og TV2 er et liv med to færre irritationsmomenter. Det sure, men nødvendige dokumentationsarbejde med at påvise deres manipulationer og deres propaganda overlader jeg trygt til andre i blogosfæren – mit eget blodtryk holder ikke til det. Nu mangler jeg bare at tage mig sammen og droppe beskyttelsespengene/licensen til disse foretagender. Af JanChris:

Højst overraskende mener Skou ikke, der er tale om nogen sejr for Dansk Folkeparti, selvom Pia Kjærsgaard og co. lige siden partiet blev stiftet i 1995 (og førhen i Fremskridtspartiet) har sagt nøjagtig det samme, Søvndal siger i dag i det herrens år 2008: Nej, det tror jeg ikke, man skal sige, fordi hvor Dansk Folkeparti – sagt firkantet – vil føre krig mod muslimerne, så er det jo ikke det, Villy Søvndal signalerer. Han signalerer, at vi skal se på muslimerne som den brogede skare af mennesker, de er. (…) Det må kunne lade sig gøre at skabe et islam, der er integreret i den danske kultur. Det er det, Villy Søvndal går efter, mens Dansk Folkeparti jo stadigvæk – om jeg så må sige – fører hellig krig. Lyt selv her.

TV2’s Kaare R. Skou: DF fører hellig krig mod muslimer

(LFPC)

De Radikale dumper banalitetstesten

Jeg har sådan en underlig blandet følelse over den turbulens som opleves i dansk politik i øjeblikket. Selvfølgelig først og fremmest glæde over at der sker bevægelse efter årtier med bundfrossen virkelighedsresistens, men samtidig en overbærenhed over den ubehjælpsomme pludren der lyder fra dhimmidybet – Søvndal med skærpet retorik uden så meget antydet konsekvens, men med jublende fans til trods for denne mangel på substans, og så selvfølgelig de Radikale, for hvem blot antydningen af skærpelse er en vederstyggelighed. Man fornemmer frygten for en afgrund der åbner sig, hvis man giver slip på pænheden.

De radikales leder, Margre-the Vestager, retter et skarpt angreb på SF’s formand Villy Søvndal i kølvandet på hans opgør med venstrefløjens udlændingepolitik.

“Mange synes, at Villy er hot. Jeg synes han er kold. Han er jo fuldstændig ligeglad med, at hans signaler er med til at forstærke regeringens og Dansk Folkepartis ‘dem og os retorik’. Jeg mener bestemt, at Villy Søvndal er med til at skade integrationen,” siger Margrethe Vestager.[…]

“Når man beskriver kultur i bestemt form, som Villy Søvndal gør, reducerer man integration til noget, man skal gøre ved nogen. Der er dem, og der er os. Det er signaler, som er rigtigt skadelige. En masse mennesker får den opfattelse, at de er en del af problemet i stedet for en del af løsningen,” siger hun.

Margrethe Vestager mener også, at Villy Søvndal dumper “banalitetstesten”. “Det kommer bare bag på mig, at SF skulle være under mistanke for at støtte Hizb-ut-Tahrir Vi når ingen vegne med bedre integration ved at bekræfte hinanden i, at vi er imod den organisation. Så klapper vi hinanden på ryggen i en stor rundkreds.”
Ifølge Vestager bliver det “en meget lang debat, hvis først skal etablere alle selvfølgelighederne.” Vestager: Villy Søvndal skader integrationen

Når man som Vestager kan opleve skarp retorik i forhold til HuT som møntet på muslimer over én kam, så er Søvndals udmelding altså ikke banal. I øvrigt har de Radikale jo tidligere – måske under pres fra Naser Khader? – ønsket HuT forbudt, så hvor er forskellen egentlig? Endnu mindre banalt er det, at Islamisk Trossamfunds demonstrationsfællesskab med HuT og det manglende selvopgør internt i denne anledning viser, at en opdeling i ‘dem og os’ er bydende nødvendig. Dette vil de Radikale næppe nogensinde kunne formås til at indse, men de kan ikke lukke munden på andre der siger tingene som de er (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AMB
AMB
15 years ago

Det er svärt ikke at sammenligne de danske, knoverterede kvinder med besättelsestidens feltmadresser…..Jeg er ked af det, for jeg har egentlig altid haft lidt ondt af feltmadresserne, men nu må jeg sige at jeg godt forstår de fölelser der rörte sig i danskerene i 1945.

Man föler at danske konvertitter fraterniserer med fjenden, de melder sig under fanerne hos dem der vil os det ondt.

loke
loke
15 years ago

Hendes mand hedder Khalid. Det er muligvis islamisten fra Fædregruppen.

säfflemannen
15 years ago

Såg idag att tidningen NWT till slut lagt ut en artikeln om Malmlunds besök i Karlstad – och därmed till faktarutan ovan (med BRÅ-uppgifter) jag tidigare klippte ur vår pdf-tidning. Länken nedan:

http://www.nwt.se/ArticlePages/200803/06/20080306102539_NWT553/20080306102539_NWT553.dbp.asp

säfflemannen

trackback

[…] Snaphanen, Beska droppar, Fredrik […]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x