2
apr
Seneste opdatering: 21/2-11 kl. 0534
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Tegnerfagets guldalder synes  passeret engang omkring Honoré Daumier og  Albert Engström, når smårollinger  har det således:

Netherlands: Muslims destroy cartoon exhibit
Irony Alert: the cartoons were trying to teach against discrimination.A school in Nijmegen yesterday cancelled a cartoon exhibition about discrimination following threats by Muslim pupils. Before this decision was taken, the exhibition was already literally destroyed.
Muslim pupils of the ROC Nijmegen, a large school with largely immigrant pupils, pulled cartoons from the walls shortly before these were to be presented officially. They also threatened to set the school alight. The school management decided to call off the opening.In the exhibition, artists expressed their vision on discrimination in a humorist manner. “My expectation was that the pupils would be able to laugh about it”, Ralph Sluis stated. He heads a local anti discrimination organisation. Sluis was the exhibition’s coordinator.A total of fifteen cartoonists worked on the exhibition. According to Sluis, the trouble was sparked by a work by cartoonist Peter de Wit, which shows two women in niqabs, the all-covering Islamic garments.

In the cartoon, one niqabed woman tells the other: “You filthy Muslim”. The other one replies: “Yes I know, I’ll wash”. This woman smells bad, the cartoon shows.

ScreenShot001.jpg_witt.jpg

The cartoon’s message is that someone is not filthy if they wear a niqab. “A small group of pupils interpreted the cartoons in an entirely different way than the artist intended”, Sluis stated. And threatened to burn down the school, in order to demonstrate the peacefulness and tolerance of Islam.  Dhimmi Watch og Nisnews

Oliver Qureshi : Ville De købe en let brugt lægekittel af den mand?

Er dette en ny trend? Morten Messerschmidt, Jeppe Kofod, og nu Kamal ‘jeg er læge’ Qureshi, alle faldet i unåde, sendt ud i ørkenen til en rituel renselse, og taget til nåde på rekordtid. Ulig deres amerikanske kolleger kan de tilbagevendte genfødte næppe fuldbyrde renselsen ved at stå frem med kone og børn ved deres side, dette ville nok klinge for hult her til lands (LFPC).

SF’s gruppeformand Ole Sohn meddelte onsdag aften, at folketingsmedlem Kamal Qureshi vender tilbage til arbejdet i partiets folketingsgruppe.

Qureshi fik den 18. februar frataget sine ordførerposter og har siden holdt pause fra det politiske arbejde.

[…] »Vi kan konstatere, at forholdene er faldet på plads. På den baggrund vender Kamal Qureshi tilbage til arbejdet i folketingsgruppen,« siger Ole Sohn.  Kamal Qureshi tilbage hos SF

Breaking news: Det Gamle Testamente og Koranen er ikke to alen af ét stykke

Når man som undertegnede dagligt græmmes over de samme evindelige, fladtrådte klicheer om moralsk ækvivalens – De ved, af slagsen ‘Der er dræbt mindst 10830 mennesker i islamisk terror og vold siden 9/11, men kristne fanatikere har dræbt 5-10 abortlæger, så vi er ikke spor bedre’ – og begræder at de dovne hunde kaldet journalister stort set aldrig går bag om disse myter, så glædes man i sit islamofobe sind når en journalist faktisk gør det. At det så sker i gratispapiret Nyhedsavisen, fluepapir for loonier og propelhatte i deres læserkommentarer og blogs, og det endda er selveste hendes excellence Tina Magaard der står for eksekveringen, ja, så er dette bestemt ikke den værste dag siden 1683 (LFPC).

Selvom også Det Gamle Testamente indeholder voldelige passager, så bruges det helt anderledes, mener Tina Magaard.

»Forskellen er, at Bibelens voldelige skrifter ofte handler om kampe mellem folkeslag, der for længst er uddøde. Mens visse passager i muslimske skrifter rammer noget meget mere aktuelt ved at opfordre til drab på jøder og dem, der sårer Muhammed,« forklarer hun.  Ekstremistisk tv-kanal er blodig alvor

»Undskyld, undskyld, undskyld«

Lad os få dem alle tre overstået med det samme, inden de begår harakiri af skam. Hvis det kan være dem til  trøst, ville jeg også skamme mig, hvis  jeg var dem:

Jeg har oprettet en underskrifts indsamling, og sendt  lings til SF, DSU, Socialdemokraterne, og ikke mindst til Enhedslisten, forskellige parti organer.Teksten lyder!

Jeg vil gerne undskylde. Som dansker skammer jeg mig over Dansk Folkepartis udtalelser vedrørende den Hollandske film Fitna, lavet af den nationalistiske islamfobiske Wilders.

Det er pinligt, at DF ikke har så meget anstændighed, at de kan sige nok er nok. Ja flere fremtrædende medlemmer roser ligefrem filmen – som virkelighed!  “Undskyldningen er for, at der findes så fremmedfjendsk et parti i blandt os dansker! ”
Alle er meget velkomne til at skrive under-  Flemming Nielsen, Radikal,

( hans skriftlige danske er ikke helt pingeling , men Vor Herre ser nok  på den gode vilje endda.)

Lis Randi Sørensen, Fyrrelunden 2, Nykøbing Sjælland i Politiken:

For første gang talte jeg ikke sandt, da jeg en dag i en butik i Barcelona fik spørgsmålet: »Where do you come from?«. Jeg svarede: »Sweden!«.

Om et par generationer vil vi helt sikkert være flove over den måde, vi behandler vore flygtninge på, specielt den relativt lille gruppe, som efterhånden i adskillige år har været opbevaret i asylcentrene. Det kommer til at koste dyrt!

‘Fitna’ i tv Carl-Mar Møller, Auderødvej 45 C, Kokkedal i Politiken:

Jeg er meget glad for, at Danmarks Radio valgte ikke at bringe den muslimfjendtlige film ‘Fitna’. Hvis DR havde valgt at bringe filmen, så ville den muslimske verden tolke det, som om Danmark støtter filmen. Nu har de muslimske imamer mulighed for at fortælle muslimerne i hele verden, at Danmark er imod filmen, og det vil gavne det fremtidige multietniske samfund i Danmark, hvad angår både vores industri og velfærd. Jeg håber aldrig, at filmen ‘Fitna’ nogen sinde bliver vist i DR eller TV 2.

Sverige  som kaoskraft i Norden

Millionkup: Mistanke rettet mod Sverige, skriver  Berlingske. Det har sandsynligheden for sig. Vi får afvente  og se om disse overvoldsomme røverier, er en ny svensk eksportvare. De seneste  otte år har landet haft omtrent  et groft pengetransportrøveri – om ugen. Og  så er  bankrøverierne ikke talt med. De  var 67 i 2007.

Från 1994-2006 ser det ut som följande från BRÅ angående rån mot värdetransportrån:
19, 21, 16, 19, 26, 57, 57 ,60, 51, 58, 47, 52, 49,

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
carl-mar møller
12 years ago

Polterabender for mænd og kvinder. Mande og kvinde kurser. Firmaudflugter. Børnefødselsdage. Tilpasset kontorfolk i dårlig form 1. Henrettelse på korset, med plastik kugler eller flødeboller 2. Svinge sig et torv og lande på madrasser 3. Kravle op i et træ og ringe med en klokke 4. Kravle på et torv over en sø 5. Kravle igennem en 3 meter lang tunnel 6. Svævebane 7. Rulle i et rør ned af en bakke med sikkerhedsudstyr på 8. Kaste med økse 9. Gyroskop 10. Kæmpe boksehandske kamp 11. Skumgummi køllekamp 12. Djævel karrusel 13. 3 personer ligger i et bur med madrasser… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x