19
apr
Seneste opdatering: 19/4-08 kl. 2137
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

– jeg understreger m/k, hvem kender ikke en mandling kælling eller to? Det er i meget grov træk den bevægelse P 1 har beskrevet over de sidste 25 år : Fra Hans Georg Lenz, Palle Lauring, Ole Vinding, Christian Kryger, Christian Stentoft, Frederik Dessau, Annelise Schiønnemann til…… Tine Bryld, Mette Starch og “Coaching på P 1”. Filmland er én af de oaser der stadig findes, bevares. Fra oplysning til pludrende radio-chat uden for mange svære ord. Fra elite til middagskonversation-light . Jeg nærlæste da jeg så dette:

En ny dansk radio går i luften 1. maj – på internettet. Den2Radio er navnet på radioen, der bygger på den klassiske idé om public service og dermed skal opfattes som et alternativ til Danmarks Radio. Den2Radio drives af en gruppe mennesker, der er bekymrede og vrede over den udvikling, der finder sted på det kulturelle område i Danmark i disse år, lyder det i en pressemeddelelse fra initiativtagerne. Ny internetradio med P1-kvalitet

en tilbagevenden til kunst, videnskab og historie, oplysning, impulser fra den store verden ? Det der med ” P 1 kvalitet” kan godt gøre én lidt nervøs. Måske er det bare P 1 version 2,0 – en tanke som et blik på støttekommittéen fremkalder. Er Johs. H Christensen mon helt enig med Jan Øberg og Ida Auken om, hvad de er “vrede og bekymrede over? Jeg er hverken vred eller bekymret, jeg har lagt min P 1 lytning ud i licitation. Lad os se – det gør ikke noget den også er rød, bare den har et niveau og vi ikke er tvunget til at financiere det.

”’Kulturrasism’ – ett försök att tysta alla kritiker

glimrende analyse af et særligt svensk, politisk humbug-værktøj

»Enoch Powell: the Great Lie survives«

Sunday is the 40th anniversary of perhaps the most significant speech made in British politics since the Second World War: Enoch Powell’s “Rivers of Blood” speech.
 
It is also, therefore, near to the 40th anniversary of one of the greatest lies in British politics since the Second World War: that this remarkably accurate prediction of the dangers of enforced multiculturalism has “prevented” a rational debate on immigration, since anyone who seeks to engage in it will be branded as a “racist”.

 It would be a comfort if this position were merely ignorant. It isn’t. Powell is used by the Left – and that includes many people in the Conservative Party – as a cynical excuse to conceal their own failures in imposing proper immigration controls and maintaining social cohesion.

They start by saying Powell was a racist, which is also a deliberate lie. They then say that anyone who mentions immigration will now be tarred with that brush, which must therefore be a lie as well. This is convenient for those who have betrayed the people of this country by imposing an immigrant community so large upon it that it struggles to integrate – and, indeed, who have betrayed many of those immigrants too.  […] 

Powell was the greatest Conservative thinker in political life in living memory. He foresaw what were then unimaginable tensions caused by forcibly altering the character of a country. We should remember him tomorrow with enhanced respect. For he was right. Telegraph

En kronisk intifada til en halv milliard om året

“En liten mycket del av alla skolbränder är inte anlagda.” (Gunnar Dahl, kommunledningskontoret, Karlstad.) Her er brug for alle de børnepsykologer man kan skrabe sammen. 1.3 skolebrand…om dagen ! Det bemærkes at brandfrekvensen topper i skoletiden mellem kl 11 og kl 15.


Antalet anlagda bränder på svenska skolor har fördubblats på tio år. Under torsdagen uppmärksammades problemet vid ett nationellt seminarium om skolbränder i Karlstad.De flesta bränderna sker på lektionstid
Bränder i skolor kostar kommunerna runt 500 miljoner kronor per år. Totalt fick landets räddningstjänster rycka ut till över 500 skolbränder år 2006
Antalet skolbränder fördubblat på tio år Seminar 17 april : En skola brinner varje dag – vem bryr sig? Statistik över bränder i skolor (klik grafik)

“Man kan godt gribe efter stjernerne, selv når man står med røven i vandskorpen”

Per Clausen, folketingsmedlem på Enhedslisten årsmøde. Det ville være en svær underdrivelse at kalde 3. verdensindvandrere i dansk politik for en “fiasko”. Selv SF benytter sig nu af lejligheden til at lade Oliver Kamal Quershi sive, helst uden for megen opmærksomhed.

Asmaa taber magtkamp i EL Kamal Qureshi lagt på is i SF

BBC: Britons fear race violence – poll

“Almost two-thirds of people in Britain fear race relations are so poor tensions are likely to spill over into violence, a BBC poll has suggested. Of the 1,000 people asked, 60% said the UK had too many immigrants and half wanted foreigners encouraged to leave.

But the proportion of people describing themselves as “racially prejudiced” was down to 20%, compared with 24% in 2005. Equality and Human Rights Commission head Trevor Phillips said the findings were “alarming”[…]
And almost two in three feared tension was certain or likely to lead to violence, although it is not clear whether people are imagining full-blown street riots or minor scuffles.
Mr Phillips told BBC News: “What worries me is if that friction starts to catch fire – if people do genuinely believe it’s going to catch fire then we’re in trouble.”Six out of 10 said immigration had made parts of Britain feel like a foreign country.”

BBC – se grafikker At England skal overvåge 200 jihadistnetværk, skulle i sig selv være gnist nok til al den “race-vold”, nogen kan ønske sig.

Nu er det jo BBC der står bag, og det er jo Storbritannien, Europas gale mand, det handler om, så det kan ikke undre, at perspektiveringerne i undersøgelsen og i artiklen her er bizarre og tendentiøse. Bemærk således, at det først og fremmest er folks opfattelse af situationen som hr. Phillips finder “alarming”, ikke situationen selv med indvandring helt ude af kontrol, og øgede modsætninger til især én bestemt kulturelt-religiøs gruppe. Forestiller ligestillings- og menneskerettighedslederen sig, at faren ligger i selvopfyldende profetier, og at denne ville drive over hvis man tog det lidt mere roligt?

Og så kan man også stille alvorlige spørgsmål til en undersøgelse der beder folk vurdere om de er fordomsfulde. I BBCs multikulti-ekstremistiske verdensbillede er jeg givetvis højst ‘fordomsfuld’, men tænk, det mener jeg ikke selv at jeg er. Så hvad skulle jeg have svaret på dette spørgsmål? Og i betragtning af at dette er et land hvor definitionen på ‘race’ er endnu mere tendentiøs end herhjemme, og hvor “Asian” betyder noget andet end i resten af verden – oftest betyder det ‘muslim’ – så tror jeg at jeg, dersom jeg var brite, ville have betakket mig for at deltage. Jeg frygter ikke “race violence”, jeg frygter sammenstød med en 1400 år gammel supremacistisk ideologi forklædt som religion, og dette falder uden for BBCs radar. Men det positive spin på undersøgelsen er selvfølgelig, at mere åbenhed om disse emner altid er bedre end den massive mur af fornægtelse som netop BBC har stået og står for (Steen/LFPC).

They’re coming to take you away, ha ha

Drengen her blev heldigvis ikke fjernet fra hjemmet og spærret inde, men dersom der var et galehus for lande, skulle Storbritannien – dvs. dets ledere og dets elite – lægges i spændetrøje.

Hvad har det ikke kostet skatteyderne, hvad kunne pengene ikke have været brugt til i form af plejehjemspladser og sygehusvæsen, i stedet for at ødsle dem på en grotesk syv måneders efterforskning af lidt puffen på en legeplads mellem to mentalt handicappede – bare fordi ‘nogen’ prøvede at gøre dette til en sag om et offer for ‘racisme’? (LFPC)

[…] When Fiona – who lives in Cumbernauld, Lanarkshire, with her husband James, 46, a telecommunications contractor, and their daughter Stephanie, 17 – uses the word “nightmare” she is making no understatement. […]

The events which have brought her such anguish in recent months begun with what was effectively a playground spat between two individuals with special needs.

It soon escalated into a seven-month criminal investigation that could have resulted in Fiona’s son being hauled before a court and left with a criminal record.

Last September, Jamie – who is 18 but cannot even tie his own shoelaces, needs help on the lavatory, mustn’t be left alone in the house and still relies on his mother to tuck him up in bed at night – had an altercation with an Asian girl of a similar age, also a pupil at the special needs department of Motherwell College in Lanarkshire, where Jamie is a student.

Put quite simply – girl irritated boy, boy pushed girl and told her to go away. Then, girl responded by telling her teacher.

The two were sent their separate ways and their parents informed about the falling out.

Given their mental ages, it was no more significant than a playground spat between two five-year-olds. That should have been the end of it.

Instead, a notice was placed in the local newspaper – it is not known by whom – asking for witnesses to a “racial assault” at the college on the day in question.

Whether this notice led to the police investigation, or whether the family of the girl contacted them directly is still not clear. Either way, just over a week later, Jamie was charged with racism and assault.

It was an insane example of overzealous political correctness; a local zero-tolerance policy on racism taken to its extremes without any common sense being applied, let alone consideration for the unusual circumstances of the individuals involved.

After months of stress and fear, the Baulds’ ordeal came to an end yesterday when, in a remarkable climbdown, the Crown Office issued a formal apology to the family for any distress caused over the past seven months.

All charges have now been dropped, but this, says Fiona, is not enough. […]

How can my son be racist, asks mother of Down’s boy charged after playground spat with Asian girl

A bit of the old ‘Asian’ ultraviolence

En dreng ved navn Henry Webster i Swindon i Storbritannien blev for nylig brutalt overfaldet med bl. a. en hammer af en bande bestående af 16 såkaldte ‘Asians’ – en helt særlig politisk korrekt kode her for muslimer. Sagen har på grund af gerningsmændenes kontra offerets etnicitet ikke udløst et større ramaskrig. Var sagen ikke så modbydelig ville de obligatoriske renvaskninger af gerningsmændene – flinke fyre – være komisk. Af en eller anden grund falder det så pokkers, pokkers svært for bandemedlemmernes bagland at fordømme dem. Det hele var en stor fejltagelse, forstår man. Tja, jeg indrømmer gerne at jeg tænker mit. For ‘nogen’ er påtagelse af skyld og ansvar i forhold til de urene ikke-medlemmer af den pågældende gruppe bare udelukket. Jeg har fremhævet afglidningerne:

ONE OF Swindon’s Asian community leaders has said that the youths convicted of attacking Henry Webster were good boys who got caught up in a bad situation.

The families of most of the teenagers live in the Broadgreen area and attend the Jamia Mosque in Broad Street.

Azim Khan, chairman of the Thamesdown Islamic Association, which runs the mosque said he did not think race played a part in the attack, but blamed teenagers getting caught up in gang culture.

All of the families come to the mosque,” said Mr Khan.

“Their families are all devastated that they could get caught up in something like this. They are really upset and don’t understand how this happened. Our job now as a community is to make sure it doesn’t happen again.

They’re not bad kids whatsoever. Their families are normal families, they wouldn’t harm anybody, they are working families.

“But at the end of the day kids are kids. I don’t think this incident was about those children being Asian, I think it is about children in general not having respect for authorities.

When you look at the papers you see stories about kids in gangs up and down the country. “There isn’t much for them to do. They get together and get into trouble.

“We always advise the children to be part of the community. Make a name for yourself by being hardworking and a benefit to the community. But there are always exceptions, one or two who get into trouble, but 99 per cent are good.

“Everyone now is making sure they keep an eye on their children and that they are not hanging around together outside school and sports clubs and things.”

In court Wasif Khan said he had been scared to tell the truth because of pressure from the Asian community. He said he gave no comment in his police interview because Amjad Qazi’s father was an imam at the mosque.

Mr Khan confirmed Qazi’s father had been an imam until two years ago. “I knew Amjad quite well,” he said.

He’s a nice boy. I don’t understand how he went along with what happened. These children had no intention to take these steps. He was just very unfortunate that they somehow got to go and do this.

“They all said they had not intention whatsoever to do this sort of thing. It was just bad luck that they got caught up in this unfortunate incident.

“What they have been saying to me is it is just an unfortunate situation they became a part of. It was just bad luck”.

Mr Khan said despite a large number of Asian youngsters being convicted of taking part in the attack it had not caused any racial tensions.

“I haven’t heard anything that makes me think it is dividing the community. “The trial is not really something people have been talking about.

“This was an argument between schoolboys that went wrong. Wrong to the extreme. But this wasn’t about race. “I believe in living in this country and by the laws of this country. […]

“The BNP have had a few things to say about it, but everyone else seems to have realised it was just a very unfortunate incident these boys got caught up in.

HAMMER ATTACK: Families devastated by son’s part in attack

De slog en dreng fordærvet med en hammer – dette var just an unfortunate situation they became a part of. It was just bad luck”. Tja, jeg må sige at jeg aldrig i min barndom var så ‘uheldig’ at jeg slog nogen halvt ihjel med en hammer. Ups, han stod godt for hug. I Stanley Kubricks morality tale om vold A Clockwork Orange kommer filmens nøglereplik fra en fængselspræst: “When a man cannot choose he ceases to be a man”. Disse dybt uheldige ‘Asians’ har åbenbart ikke haft nogen fri vilje. Hvad kan man konkludere af det? (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x