22
apr
Seneste opdatering: 22/4-08 kl. 2318
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Bellmann, Tegnér, Strindberg, Ekelöf, Ferlin, Fröding, Moberg, Tranströmer – forget it, man lærer alligevel hverken tysk eller svensk i danske gymnasier pt.:

ROSENGÅRDSKA. Ey mannen, keff eller shoo habibi. På tisdag nästa vecka släpper elever i Rosengård “RekORDboken” där de har röstat fram sina favoriter bland alla de nyskapande uttryck som de använder.” Guiden till Rosengårdssvenska – en skön blandning av arabiska, svenska, persiska, albanska och en rad andra språk.

Några exempel, återgivna av tidningen Metro i dag: habibi (älskling), kramish (kram), tast (tyst), awi nawi (söt, gullig), samma potatis (samma elände), sån flitig stil (snobbig). Eller direkt ur falafelkön: — Amo jalla, chuck chuck! (Kusin, skynda dig, jag är hungrig!) HD.SE og Muslimska Friskolen

Det er næsten uretfærdigt…………..

Her på bloggen mener vi at “rättvisa är ett måste” . Politikere bør drives af ubestikkelig retfærdighedssans. FN, om galt skal være. Årtiets ironi er dog her, muligvis en slags poetisk retfærdighed. Skal Seidenfaden skifte nøgenbadning i Nord-Skåne ud med tremme-rusk i Amman ? Udleverer vi chefredaktører til tortur, selv fra Politiken ? Er der ikke nogle ambassadører, han kan kalde i audiens, også på Rune Engelbreth, Ruth Sperling og Enhedslistens vegne. ? Søvndal meldte sig ved nærmere eftertanke sig ud af klubben fra februar 2006. Må man “håne, spotte og latterliggøre” chefredaktører og SF-formænd ? Det er ikke godt at vide. Vi gør forsøget:

“Arrestordren er på vej, lyder det fra Jordan, hvor bl.a. Politikens offentliggørelse af Kurt Westergaards Muhammed-tegning har vakt vrede.
Politikens chefredaktør, Tøger Seidenfaden, er blandt de 11 danske avisredaktører, som i dag sammen med bladtegneren Kurt Westergaard står anklaget ved en jordansk domstol for blasfemi, forhånelse af en profet samt forsøg på at splitte Jordans nationale enhed.”

Tøger Seidenfaden står til dom i Jordan

Tøger Seidenfaden for fuld udblæsning (video © Snaphanen)

Årets Grima Wormtongue-Pris til Anders Bøtter?

Til Bøtters forsvar kunne man måske spinne dette med “worm” lidt positivt, og lade det hentyde til de mange krøller han slår på tungen, når han prøver at forklare hvorfor han undskylder til en landevejsrøver, massemorder og pæderast. Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår ham, alle forbeholdene og forklaringerne taget i betragtning:

27-årige Anders Bøtter rejser torsdag til Abu Dhabi, hvor han er blevet nomineret til en muslimsk kulturpris for sin Facebook-gruppe og underskriftindsamling ”Undskyld Muhammed”.

Anders Bøtter fra København oprettede i februar Facebook-gruppen “Undskyld Muhammed” som reaktion på genoptrykningen af tegner Kurt Westergaards Muhammed-tegning i flere danske medier.

Initiativet har medført en indstilling til den muslimske kulturpris Al Mahabba, der tildeles forskellige “kunstneriske udtryk for kærlighed til profeten Muhammed”. Prisen blev stiftet i Mellemøsten som reaktion på offentliggørelsen af Muhammed-tegningerne i 2005.

Anders Bøtter er nomineret i kategorien årets begivenhed. Blandt de øvrige nominerede er sange, kunstværker, dokumentarfilm og websider, der alle har til formål at hylde eller oplyse om profeten Muhammed. Priserne i de forskellige kategorier bliver overrakt senere på ugen i Abu Dhabi, hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. […]

“Jeg udtrykker ikke min kærlighed til profeten Muhammed, men jeg udtrykker min forståelse for dem, der elsker Muhammed,” siger han. […]

“Jeg repræsenterer projektet “Undskyld Muhammed”, som er udsprunget af mine egne tanker. Medlemmerne af gruppen er både for og imod gruppens formål, så jeg er ikke talsmand for gruppen som sådan. Hvis jeg bliver spurgt om Danmark, repræsenterer jeg som dansker Danmark. Jeg er ikke diplomat eller politiker, men jeg har chancen for at understrege faktuelle ting om Danmark og være med til at mane myter og rygter om Danmark i jorden,” siger han. […]

“Titlen er et opråb i sig selv, fordi man bliver nødt til at råbe højt for at blive hørt. Det er ikke fordi, at jeg vil sige undskyld til alle muslimer, men jeg vil gerne beklage over for alle de mange mennesker, der har følt sig stødt og såret over tegningerne og især genoptrykningen,” siger han. […]

Anders Bøtter har før afrejsen rådført sig med Udenrigsministeriet om, hvordan han skal begå sig, når han skal udtale sig til arabiske medier. Her har han fået at vide, at han skal holde sig til fakta. Dansker hædres for undskyldning

Fakta? Glimrende idé. Her er nogle fakta om Muhammed som Anders Bøtter kan bruge i sin takketale:

Muhammeds massakre på 600-800 fanger i Banu Qurayzah.

Muhammeds ‘ægteskab’ med 6-årige Aisha, og sex med hende da hun blev 9 år (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 234).

Muhammeds massakre på den jødiske Khaybar-oase, halshugning af høvdingen her, og lynarrangeret ‘ægteskab’ med enken, så han kunne have sex med hende samme aften (Ibn Ishaq, The Life of Muhammad: A Translation of Ibn Ishaq’s Sirat Rasul Allah, p. 515. Sahih al-Bukhari: The Translation of the Meanings, vol. 1, book 8, no. 371).

Muhammed beordrede stening af et par der var kendt skyldig i ‘hor’: Muhammad ordered the couple to be stoned to death; another Muslim remembered, “I saw the man leaning over the woman to shelter her from the stones.” (Bukhari)

Der er meget mere hvor det kom fra, Anders Bøtter. Husk dog, at det er helt afgørende hvordan du præsenterer disse artige historier – hvis du fremfører dem som en hyldest, er de sande, da de kommer fra autoritative muslimske kildetekster. Så bliver de glade for dig i Udenrigsministeriet. Hvis historierne derimod bliver opfattet som kritik af Muhammed, så er de løgn, og er taget ud af konteksten. Så pas godt på (LFPC).

BSS – Bevara Sverige Svenskt!

tidspunktet er unægteligt passé, men for de historisk interesserede:


Organisationen BSS – “Bevara Sverige Svenskt” – är vad som utvecklades till partiet Sverigedemokraterna. I våra massmedia framhölls BSS som ett avskräckande exempel, något som är ägnat att kompromettera SD. Hur mycket bottnar detta i faktiska ståndpunkter från BSS och hur mycket från en hårt vinklad mediapresentation? Döm själv – här görs BSS-programmet tillgängligt! BSS – Bevara Sverige Svenskt
Jan Milld , Stockholm i april 2008

Lige efter bogen: Klynk og trusler fra muslimsk politiker

“Det skal være slut med at gøre indvandrere til syndebukke”. Man må ryste i bukserne. Sikke noget sniksnak. Hvilke “indvandrere” er det helt præcist der bliver gjort til “syndebukke”? Vietnamesere? Chilenere? Kinesere? Srilankanere? Jøder? Tyskere? Endnu en historie hvor det interessante er det som ikke bliver sagt. Fouad Saleh Karnib kan jamre alt det han vil, men han har ikke nogen sag, og han har ikke nogen magtmidler. Og at nogen uden at rødme kan fortsætte med at tale om “tonen” og “anstændighed”, fremkalder ikke just respekt. Den “meget lille gruppe indvandrere” (hvem var det nu, vietnamesere, srilankanere ….?) der har givet ballade har markant ændret det danske samfund, og det til det værre. For mig er dette historien som ikke bliver fortalt: At et beskedent antal kan pålægge Danmark ændringer i retning af øget terrortrussel, for ikke at tale om øget ufrihed i det daglige, som når danske forældre påtvinges uønsket halalkød og apartheid-badetider, eller politibeskyttelse bliver en faktor ved udrykninger i bestemte områder. At denne ubrugelige notits kommer fra Ritzau, som om nogen står for fortielsen af vigtige oplysninger, tilføjer blot endnu et ironisk lag til historien.

Og så kommer den igen, lige fra rygmarven: Offer/trusselsretorikken – “men hvis ikke tonen ændrer sig, så frygter jeg, at vi også her kan få problemer” – som heller ikke forbindes med vietnamesere (etc.), men en ganske anden gruppe. Disse sagesløse indvandrergrupper burde tage til genmæle mod at blive slået i hartkorn med den klynkende/truende offergruppe, men er nok bare optaget af passe deres job i det danske samfund. Til Karnib og andre, som den forurettede person der i en email til Snaphanen mente at vi her “basher” muslimer, kun dette: Påvis gerne faktuelle fejl i vores skriverier, så kan vi måske endda få en interessant diskussion ud af det. Men kan I? Glem alt om at true eller henstille til os om at holde mund med virkeligheden i Danmark og verden anno 2008 (LFPC).

Danmark vil opleve mere ballade, hvis ikke tonen og kursen over for indvandrere bliver anstændig, advarer byrådspolitikere med indvandrerbaggrund.
Det skal være slut med at gøre indvandrere til syndebukke.

Tonen og kursen er blevet for skarp fra landspolitikerne og medierne oven på den seneste tids uro blandt unge indvandrere i storbyerne. Konsekvensen kan blive, at uroen breder sig yderligere. Det mener i hvert fald 92 procent af byrådspolitikerne med indvandrerbaggrund, viser en rundspørge Ritzau har foretaget.

– Lige nu har vi godt styr på integrationen i Holstebro, men hvis ikke tonen ændrer sig, så frygter jeg, at vi også her kan få problemer, siger Fouad Saleh Karnib (R) fra Holstebro Byråd og fortsætter:

– De personer, der har været involveret i ballade, er en meget lille gruppe indvandrere. Alle de gode historier om os indvandrere i resten af landet forsvinder […]. /ritzau/ Indvandrerpolitikere: Tonen er for hård

‘Why We Left Islam’ may face Muslim wrath

If radical Muslims judge a book by its cover, there could be trouble next week when “Why We Left Islam: Former Muslims Speak Out” hits shelves.WND Books has emblazoned a picture of the prophet Muhammed torn in half across the front of the book, written by British journalist Susan Crimp and Islam expert Joel Richardson, using a pseudonym because he already has a fatwa out against him. NYdaylinews

Voldstrusler mod demokratiske debattører på 180grader

Ja, i deres læserkommentarer, ikke fra redaktionel side:

Apr 12:40 af Markus Lund, SUF/AFA
@Til_Jette
Hvis man ser nærmere på det, så har Kim Møller (ejer af Uriasposten) selv udtrykt sympati over for nazister og deres sag. Han er overhovedet ikke en pålidelig kilde, men er selv højreekstremist, dog prøver han at dække over det ved at kalde sig ‘nationalkonservativ’. Fascisme er en skadelig ideologi, og det kan kun bekæmpes på samme måde som den udtrykker sig selv: nemlig ved vold. Ved at ‘tie den ihjel’, vokser den sig kun større og større dag for dag i det skjulte. […]

Det er et simpelt, men effektivt skalkeskjul: Definér alle man er uenige med som “fascister”, så kan man iklæde sig sort uniformering og slagvåben, og behandle disse modstandere med regulære fascistmetoder. Man får let løb i medierne, som tager selvbilledet for pålydende, og kalder én for “antifascist”, uagtet at man selv til forveksling ligner brunskjorter fra Hitlers Tyskland (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rettentilselvforsvar
13 years ago

Jeg mener absolut at Politiken er gået for langt, når de hensynsløst spotter og håner Pædofeten Muhammed samt hans 29½ trlliarder tilbedere. Det eneste fornuftige er at vi udleverer Seidenfaden til en retfærdig rettergang, så vi igen kan sælge mælk til muslimerne.