30
apr
Seneste opdatering: 1/5-08 kl. 1521
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

dem allesammen…….. (dansk, færøsk, svensk, norsk, islandsk), Inuit (grønlandsk), tysk, tyrkisk, vietnamesisk, arabisk (palæstinensisk, marokkansk, libanesisk, ægyptisk, irakisk), pakistansk, iransk, somalisk, kurdisk, jugoslavisk (bosnisk, kroatisk, serbisk, albansk).
Socialdemokratisk messingsuppe på vej fra Arbejdermuseet til Fælledparken, eller er det omvendt ?

foto © Snaphanen   (fuld  størrelse)   Landets mest rendyrkede arbejderparti er Dansk Folkeparti, og Venstre får lige så mange arbejder-stemmer som Socialdemokraterne

Frankrig: “60 til 70 procent af alle indsatte muslimer”

This prison is majority Muslim — as is virtually every house of incarceration in France. About 60 to 70 percent of all inmates in the country’s prison system are Muslim, according to Muslim leaders, sociologists and researchers, though Muslims make up only about 12 percent of the country’s population.On a continent where immigrants and the children of immigrants are disproportionately represented in almost every prison system, the French figures are the most marked, according to researchers, criminologists and Muslim leaders. […]

In Britain, 11 percent of prisoners are Muslim in contrast to about 3 percent of all inhabitants, according to the Justice Ministry. Research by the Open Society Institute, an advocacy organization, shows that in the Netherlands 20 percent of adult prisoners and 26 percent of all juvenile offenders are Muslim; the country is about 5.5 percent Muslim. In Belgium, Muslims from Morocco and Turkey make up at least 16 percent of the prison population, compared with 2 percent of the general populace, the research found. [..]
Washington Post:In France, Prisons Filled With Muslims Frankrig havde 55-60.000 indsatte 2004

Den belejlige morder

Svensk journalistik har fået sig den helt rigtige, politisk korrekte morder: en 42, halvfed Medelsvensson, som sendt fra himlen til  den stadig mere stupiede  tabloidpresse – og endda  også til Stats TV. Forleden sendte SVT en hel time om morderen Anders Eklunds liv og ugerninger, og nu vil SVT endda transmittere den stakkels, myrdede Englas bisættelse. For en gangs skyld er jeg enig med Göran Rosenberg, der dog glemmer at nævne den skarpe kontrast til alle de mord, der retoucheres og anonymiseres til ukendelighed……….

Sveriges Television har beslutat att direktsända Englas begravning.
Englas mamma ser den tv-sända begravningen som ett sätt att ge alla som vill möjlighet att delta – men författaren Göran Rosenberg är kritisk till tv-sändningen.
– Det här är i genren dokusåpa, säger Göran Rosenberg till Sveriges Radio. SVT sänder Englas begravning – får kritik

Krasnapolsky: ‘Racisme’ eller bare sund bekymring for virksomheden?

Nu kender jeg ikke Krasnapolskys ledelse, men jeg er rimelig sikker på, at denne angivelige udelukkelse af ‘udlændinge’ intet havde med hudfarve at gøre, eller med nationalitet for den sags skyld. Faktisk føler jeg mig overbevist om at de gerne ville have indtægter fra denne gruppe også, men efter hvilke kriterier skulle de udelukke potentielle ballademagere, hvis de ikke kunne drage konsekvensen af dårlige erfaringer med bestemte grupper, som altså var kendetegnet også ved mørkere pigmentering? Dørmænd dræbes, trues og lemlæstes – er dette bare en virksomhedsindehavers forbandede pligt at bide i sig? Her er en idé: Mange steder har vistnok forment adgang til gæster med kondisko, fordi denne fodbeklædning erfaringsmæssigt er korrelleret med uheldig opførsel. Krasnapolsky og andre kunne måske med fordel af æstetiske grunde udelukke gæster med ‘army style’ etageklip? Intet at gøre med race eller nationalitet, problem solved. Og æstetikken får i bonus vitterligt et løft (LFPC).

Den traditionsrige Vestergade-bar Krasnapolsky i København lukkede i en periode af for udlændinge, fordi der havde været for meget ballade. Nu vil politiet have stedet dømt for racisme.

Den københavnske bar og café Krasnapolsky i Vestergade er nu blevet tiltalt for racisme, fordi dens ejer overfor et skjult kamera har indrømmet, at man i en priode holdt alle udlændinge ude for at forhindre ballade.

Historien begyndte at rulle, da et tv-hold i 2006 under dække søgte job som dørmænd på stedet for at undersøge, om unge udlændinge vitterligt blev nægtet adgang alene på grund af deres hudfarve, skriver Ritzaus Bureau.[…] Krasnapolsky tiltalt for racisme

Mein Jihad, bd. 2 en bestseller i Tyrkiet. Hmmmm. Hvorfor mon?

Blind høne finder også korn, og vi skal glædes når ellers ignorerede faktabidder som vi godt kender her i blogosfæren finder vej til mainstreammedierne, her avisen.dk, som trods en katastrofe af en chefredaktør undertiden fremkommer med væsentlige ting. Her f. eks. den for os velkendte oplysning, at Hitlers Mein Kampf er en bestseller i mange muslimske lande. Nu kunne man så bare ønske sig, at 1) Nyhedsavisen eller andre begyndte at kigge på fælles tankegods i nazismen og islam, og det historiske samarbejde mellem de to parter under 2. Verdenskrig, og 2) begyndte at forholde sig til denne alliance, og modsætningen i at Dansk Folkeparti og andre islamkritikere associeres med nazisme (LFPC).

I 1930’erne blev ‘Mein Kampf’ delt gratis ud til tyske soldater og nygifte, og antallet af bøger nåede op på 10 millioner.

I dag er bogen i udenlandske versioner lovlig i de fleste lande, og værket toppede blandt andet salgslisterne i Tyrkiet i 2005. Jøder accepterer ‘Mein Kampf’ på tysk

Europas socialdemokrater i krise

her finder man grunde, og den forsvinder ikke – tværtimod:

»Indvandring har fået en markant plads på dagsordenen, hvilket altid har været et emne, som Labour har haft svært ved at håndtere«   JP

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x