3
maj
Seneste opdatering: 3/5-08 kl. 1748
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det husker Snaphanen godt fra dengang Nilson havde “samme” artikel i Expressen og Weekendavisen – Expressen versionen var amputeret, ukrydret og børnevenlig. Hvordan kan en fri ånd underlægge sig de forhold ?

Gunnar Sandelin, Arash Mokhtari och Axel Gordh Humlesjö, med flera – i fortsatt debatt om journalisternas mörkläggning av invandringen. SVT Debatt, eftersnak, video min. 6:28

Findes svenskerne ? Jan Milld om Gunnar Sandelin
klip fra SVT Debatt med Sandelin og Nilson

Jag tror inte på någon mediakonspiration i denna fråga på så sätt att det finns en överenskommelse, men däremot finns ett mentalt paradigm i skallarna på alla journalister ty ni vet att 80 procent av dem röstar vänster, vilket är ett allvarligt demokratiproblem – alla journalister ser allt ur samma grötiga vänsterperspektiv………Det behövs ingen mediakonspiration, någon allmän överenskommelse om att hålla käften, vi tiger så bra ändå, alldeles på egen hand, vi journalister. Det är en självcensur som jag finner frånstötande (Kurt Lundgren)

Farligere at være journalist i Europa – ikke mindst i Sverige

FRANCE: Ever more no-go areas in the suburbs

DENMARK AND SWEDEN: The sensitive question of islam

“Danish intelligence on 11 February 2008, uncovered a murder plot against Kurt Westergaard, who drew the turban cartoon. He has since been forced to live under the protection of the Danish Secret Services (PET), changing his residence every two weeks. In an interview with Le Monde on 4 April 2008, he said he was “depressed at being a fugitive in my own country”.

“Threats and violence against journalist in Sweden have been on the increase recently. Nearly two-thirds of editors said they had received threats in 2006. In a few cases, they had decided on self-censorship by not publishing articles.And at least one journalist stopped his investigative work for fear of reprisals, once he became a father. In the face of thissituation, the leading journalists’ union released a handbook for the media on how to deal with such threats.” Rapport : Journalister uden grænser , Hot och våld mot journalister ökar

Dansk politi  “bekymrede” over svenske  bomber

iflg avisen.dk. Set  fra et svensk synspunkt, er bomber den mindste af ulykker, selvom det godt nok er tit.  Dagens dobbeltmord,  dagens fire terrrorbrande i Eslöv (17.000 indbg.) , dagens nedbrændte  kulturminde. Fortsæt  selv listen.

»Farvel Røde Ken, goddag fascister«

Londons antisemitiske, pro-islamistiske borgmester skred i svinget:

Boris Johnson is the new Mayor of London. The Blond received 1,043,761 (43%) first preference votes compared to Livingstone’s 893,877 (37%), with Paddick gaining just 10% of the vote. With neither main candidate reaching the magic 50%, second preference votes were taken into account, giving Boris a victory of 1,168,738 votes over Ken’s 1,028,966. Boris wins

Læsning af tyrkiske Zaman hører til en mine lønlige småperversiteter. Den ser fascister komme til magten overalt Europa, og forestiller sig et fremtidigt Tyrkiet som et tilflugtssted for sande humanister, beskyttet af frihedselskende, modige tyrkiske journalister. (Tyrkiet ligger på en 101 plads ud af 169 mulige for pressefrihed – med pil nedad.) En dag vil det altså ikke bare være Peter Brixtofte, der bor i Tyrkiet, men også hele den Radikale parti og SF´s fælles-saunagruppe. Dér kan de så dyrke deres nyvundne faible for flerkoneri, ser jeg på Uriasposten. Flermænderi vil nok også gå an i det tyrkiske utopia. Så en masse anstændige, forhenværende danskerne vil rende rundt i bar røv på stranden Alanya og være humane, frisindede ny-tyrkere til deres dages ende. De vil græsse side om side med de indfødte, der forlængst er holdt op med rutinemæssigt at banke kvinder, kristne og bøsser og som forhåbentlig har femdoblet deres bruttonationalprodukt, så det ligner det danske.

If Turkey can maintain its path to further modernization and democratization, then it can conceivably even become a haven one day for a new group of liberal minded humanist refugees from the old continent, as was the case prior to World War II when it was among the “progressive” countries, while Europe was getting ready to implode.

Far-fetched? Perhaps, but who would have thought that Rome would once again have mayor giving the fascist salute, and that Italy would have people at its the helm who are proud to be the new “Falange,” and who are not afraid of “taking to the piazzas with their smoking guns…” Belittle the subject as Europeans may try, the rise of neo-fascism in Europe is no light matter and if I were a liberal minded humanistic European, I certainly would be worried.

The rise of neo-fascism in Europe no light matter

2300 politianmeldte forbrydelser på Mamlø skoler 2007

heriblandt 200 voldssager mod elever, 100 mod lærere:

Mer än tio brott begås varje skoldag på Malmös skolor. Det visar en granskning som P4 Radio Malmöhus gjort av samtliga polisanmälningar från ifjol. Flera barn har bland annat utsatts för misshandel.Drygt 2300 brott polisanmäldes förra året, där brottsplatsen var i eller vid en skola i Malmö. P4 Radio Malmöhus har tittat på alla anmälningarna. Av de 88 skolor i Malmö som finns med i polisanmälningarna från 2007 har flest misstänkta brott begåtts på eller i anslutning till de här tio skolorna:

Svensk eksportvare: Muslimsk fanatisme

Først var det GAM ledelsen, der sad trygt i Stockholm og førte krig i Acheh i Indonesien. Så var det “seperatistlederen Katsuri Mahkota, hvis muslimske bander myrder løs i Syd Thailand. Han bor på 20 år i Göteborg. Og nu hjælper Sverige flinkt med at destabilisere Somalia. Hvem blir de næste?

Etiopiens ambassadör Dina Mufti kräver att Sverige tar krafttag för att stoppa terroriströrelsen i Somalia, som enligt honom finansieras från somalier i Sverige. – Somalierna i Sverige får inkomster från statens skattepengar i form av socialbidrag och barnbidrag. Vi misstänker starkt att att de pengarna kommer terrorgrupper till del, säger Mufti.

– Vi tror att det finns kopplingar mellan somalier i Sverige och Al Shaabab-rörelsen, säger Mufti. Mufti bedömer att det finns över 40.000 somalier i Sverige, kanske mer, och cirka 18.000 somalier i Norge.

– Det är den svenska regeringen som ger dem pengar för integrationen i det svenska samhället. De får checkar på tusentals kronor för detta, men pengarna går inte till integration.– Pengarna går delvis till en politisk agenda. Det är en del fanatiker som skickar pengarna till hemlandet. Vid något tillfälle upptäcktes enligt Mufti att en summa på 300.000 kronor var på väg från Sverige till islamiströrelsen.
”Sverige göder terrorister”

En spade er en spade: Birthe Rønn-Hornbechs grænseløse idioti

Hvor er ekstremisterne der legitimerer deres ugerninger ved “Kong Christian stod ved højen Mast”? Hvor er den antidemokratiske bevægelse der vil afskaffe demokratiet ved henvisning til Grundtvigs salmer? Vi lever i en overgangsperiode mellem det bedste af alle samfund, og noget ganske andet, om hvilket det kun kan fastslås at det bliver ubeskriveligt rædselsfuldt, også for Rønn-Hornbechs efterkommere. Lad nu ‘diskontinuiteten’, det uforudsigelige brud, indtræffe mens ministeren er rimeligt åndsfrisk, for denne uantastede idioti er ganske og aldeles uudholdelig. Må løgnene og fortrængningerne falde snarest, for falde, det kommer de til, og skulle det ske efter at selvbedragerne er gået heden, så er det da slet ikke til at bære (LFPC).

»Vi skal ikke have samvittighedscensur i Danmark for at blive dansk statsborger. Vi skal ikke kræve, at de skal afsværge dele af koranen. Det er ikke noget, der kan stilles som krav,« fastslår ministeren.

Hun mener, at Søren Krarups forslag må bygge på en misforståelse.

»Jeg kan slet ikke forestille mig, at et sådant krav skal tages alvorligt. Han har ikke sagt noget til mig om, at han vil have kravene skærpet. Jeg tror, at han er blevet fejlciteret, for jeg kan ikke forestille mig, at nogen i ramme alvor kan mene det. Tænk på, hvad vi synger om “hans værge hamrede så fast, at gotens hjælm og hjere brast” – det skal vi ikke til at afsværge,« siger Birthe Rønn Hornbech med henvisning til den danske kongesang “Kong Christian stod ved højen Mast”.

»Der vil også være flere af Grundtvigs salmer, vi så skulle afsværge. Det giver overhovedet ingen mening,« siger hun og afviser, at hun vil forhandle med DF om forslaget. Rønn-Hornbech afviser koran-krav fra DF

Naser Khader – nu med tørklæde

Hvad mener  han ? Skal vi acceptere  en lovreligions politisk-religiøse symboler  på hovedet af en dommer, eller  ej ?

Ny Alliances formand, Naser Khader, beskylder Socialdemokraterne for at give radikale muslimer vind i sejlene med partiets forslag om at forbyde offentlige myndighedspersoner at gå med religiøse symboler, som f.eks. tørklæder. Socialdemokraterne er således enige med Dansk Folkeparti i, at forbuddet ikke blot skal gælde dommere, men skal udvides til for eksempel sygeplejersker og lærere. »Det er nærmest at gå islamisternes ærinde, når Socialdemokraterne ekskluderer alle troende muslimske kvinder fra det offentlige arbejdsmarked. ‘Hvad sagde vi’, vil det lyde fra imamerne. ‘De vil ikke vide af jer’«, siger Naser Khader.  Naser Khader kritiserer Socialdemokraterne for at ville forbyde dommere, lærere og sygeplejersker at bære tørklæde

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Ups- linket virker ikke.

Det var FOCUS Information Agency der forleden bragte en glimrende artikel af Alex Alexviev om ” Stumbling toward Eurabia.”

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Gad vide om Svenskerne får prikket hul på deres betændte byld af en manglende debat om befolkningsudskiftningen? Og angående Khaders udtalelse skal denne vel vurderes ud fra at han, når det kommer til stykket, først og fremmeste er muslim og dernæst `demokrat`. Gad nok vide hvilken form for demokrati han, i sin sjæls inderste, mener når han sankker om dette. Er det den islamiske form eller er det den Vestlige ? Jeg kan stadig ikke få ind i hovedet hvordan det kan lade sig gøre for muslimer at dyrke demokratiet i Vestlig forstand når man tænker på hvad Allah siger… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x