12
maj
Seneste opdatering: 13/5-08 kl. 1147
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Befria Media

Sex er kultur

Lørdag kveld ble Mariann og åtte andre kvinner antastet av somalisk guttegjeng.De dro opp kjolen og tok meg i skrittet
– Da de ble pågrepet og satt i politibilen kom åtte andre kvinner som hadde opplevd det samme som jeg hadde, sier Mariann .
Hun var på vei fra Jens Bjelkes gate til Grünerløkka da guttegjengen i alderen 11-13 år spurte om hun visste hvor mye klokka var.- Jeg sa: «Beklager, jeg har ikke klokke». Plutselig kom de bakfra, dro opp kjolen og tok hånda i skrittet. De dro også til side overdelen på kjolen min og tok meg på brystet. Jeg ble helt lamslått og sjokkert, sier Mariann om den ubehagelige episoden. Debatten stengt etter gjentatte rasistiske ytringer. Hvem er i grunden de egentlige racister i den historie ?

Jeg må ha vært i mine egne tanker, for plutselig var jeg omringa av en haug med guttunger. De reiv og sleit i klærne mine. De klarte å få meg ned i bakken. Da dro de av genseren og toppen min. De forsøkte å dra av meg shortsen. Det var hender overalt på kroppen min, sier en 24 år gammel kvinnelig oslostudent til Dagbladet.no. Det var guttehender overalt på kroppen min

Offeret: Her er voldtægtsmanden
Den 28-årig kvinde, som natten til søndag blev voldtaget i Århus, har udpeget gerningsmanden efter at have set billeder fra et overvågningskamera. Manden er stadig på fri fod. Avisen dk

President Apostate?

Senator Obama is half African by birth and Africans can understandably identify with him. In Islam, however, there is no such thing as a half-Muslim. Like all monotheistic religions, Islam is an exclusive faith. As the son of the Muslim father, Senator Obama was born a Muslim under Muslim law as it is universally understood. It makes no difference that, as Senator Obama has written, his father said he renounced his religion. Likewise, under Muslim law based on the Koran his mother’s Christian background is irrelevant.

Of course, as most Americans understand it, Senator Obama is not a Muslim. He chose to become a Christian, and indeed has written convincingly to explain how he arrived at his choice and how important his Christian faith is to him.

His conversion, however, was a crime in Muslim eyes; it is “irtidad” or “ridda,” usually translated from the Arabic as “apostasy,” but with connotations of rebellion and treason. Indeed, it is the worst of all crimes that a Muslim can commit, worse than murder (which the victim’s family may choose to forgive).
EDWARD N. LUTTWAK N.Y.T.

Debat ? Kom an !

I Sverige har man professionelle til at skrive kronikker i aviserne. Ikke amatører, som i Danmark . Proffstyckare. Outsiders er stort set uønskede, ligegyldigt hvor godt de skriver. Det er noget en dansker må lære sig – skriv til en svensk avis – skriv ud i den tomme luft, medmindre du hedder Carsten Jensen eller Suzanne Brøgger. På den måde sikrer man sig på at ingen uautoriserede synspunkter møver sig ind i diskussionen. Med ganske enkelte undtagelser. Ganske bekvemt, men en stakket frist. Linda Skugge sørger for at holde diskussionen på et tilpas lavt niveau, hvis ikke Svend Aukens ven Olle Svenning kan klare det. Lad os nu endelig diskutere krigen mellem kønnene, den kan vi aldrig få for meget af. Jeg kunne komme i tanker om andre krige. – Hvorfor røg Sverige ad Helvede til ? – for det gør det. Hold øje med næste lavkonjunktur. Fordi der ikke var nogen tillid til befolkningens sunde dømmekraft. Der er masser af vidende hoveder og gode skribenter. Det officielle Sverige har pådraget sig en historisk skyld´, det har ikke villet vide af befolkningens stemme, til syvende og sidst, ikke haft tro på folkestyret. Er Sverige et demokrati ? Så godt som, det ligner, men ikke rigtigt. Havde det været et ægte demokrati, var selvødelæggelsen aldrig kommet så vidt. (Dagens svenske katastrofe – en af dem. Man forstår at den tidligere justitsminister Bodström har kastet sig over krimi-genren. Her skriver en virkelig ekspert. De stakkels unge mordere, de har brug for øjeblikkelig støtte: I dag öppnar Stödcentrum för unga gärningsmän )

Linda Skugge har aldrig skrivit ett sant ord, säger Aftonbladet. Eftersom jag alltid kommenterar folks utseende kan jag väl säga att jag inte tycker att hon är särskilt snygg heller – det är nåt modernt blekfisigt över henne. En gång såg jag henne i baddräkt, inge vidare, om man säger så. Kurt Lundgren

Det ophøjede perspektiv hvor Dansk Folkepartis retorik er værre end syre i ansigtet

Se her for hvad denne debat handler om, men vær advaret, billederne er modbydelige.

Syreangreb på irakiske kvinder, tusinder af kristne kvinder tvunget til at indpakke sig efter islamiske forskrifter: Iraq’s war on women

Der findes en særlig genre i debatten, hvor en medieperson sidder på et ophøjet stade og skuer ned på verden, f. eks.: Dér har vi de forkætrede tørklæder – dér har vi det der med kvindeundertrykkelsen, det må vi jo heller ikke glemme – og dér har vi Dansk Folkeparti, som er noget af det mest usofistikerede, ulig mig, de forstår ikke at vi må åbne os mod verden – de er ligegodt de værste.

Debattøren sælger sig selv som ‘besindig’, med ‘køligt overblik’, ‘nu skal vi jo heller ikke lade de primitive følelser løbe af med os – som Dansk Folkeparti jo gør’. Lisbeth Knudsen er en af de rutinerede i dette vandgrøds-segment. Pææne, pææne Lisbeth skal ikke have snavs på fingrene, og det får man jo heller ikke når man sidder højt oppe og kigger ned på landskabet dernede. Man har den luksus at kunne anskue det hele som symbolik, ulig den kvinde der har fået sprøjtet syre på kroppen, og måske dør efter flere års pinsler. Hvorfor mon Atatürk forbød tørklæderne hos offentligt ansatte tyrkere? Dette er fjern, fjern historie for pæne Lisbeth. Lige nu og her drejer det sig om at profilere sin egen godhed ved afstandstagen fra Dansk Folkeparti (LFPC):

Så blev det endnu en uge, hvor vi må konstatere, at burka-tricket kan atomisere dansk politik og få Dansk Folkeparti til at fremstå som den eneste sande forsvarer af danske værdier. […] … globaliseringen bringer os ud af vores nationale puppe. Og vi har ikke lært at tackle den udfordring endnu.

De første år af min skolegang tilbragte jeg på den franske skole i København, Institut Sankt Joseph, hvor en mindre del af lærerkorpset var veluddannede og pædagogisk meget kompetente katolske nonner. Klædt i sort fra top til tå og med en lille hvid kant på den del af nonnesløret, som omkransede ansigtet helt, virkede de jo mildt sagt lidt anderledes i deres påklædning, men efter nogen tid lagde vi ikke så meget mærke til det. Det omgivende samfund var heller ikke på den tid optaget af diskussioner om fiktive scenarier for, om en nonne nu kunne tænkes til støtte for paven i Rom og opildnet af et helligt samfundsengagement. […]

I den seneste uge har vi så – akkompagneret af Dansk Folkepartis absurde annoncer – diskuteret om kvinder med burka og tørklæder kan agere som dommere. […]

Lad os insistere på en fortsat diskussion om, at det muslimske tørklæde i vores vestlige kultur opfattes som kvindeundertrykkende og fremmedgørende, lige som vi skarpt må bekæmpe den islamisme, som vil sætte demokrati og retssamfundet ud af kraft med sharia og religiøst tyranni. […] Lisbeth Knudsen: Burka tricket [sic] virkede igen

Fjordman: To the Readers of Little Green Footballs


I’ve written about the Swedish organization Expo before, but it seems I have to do so again. As most of my readers know, I have been involved, along with several others, in a very public debate with Charles Johnson of the major American “anti-Jihad” blog Little Green Footballs. If it can indeed be called a debate, I’m not so sure. I can personally testify that pretty much everybody on “my side” of this issue has been tired of it for a very long time. Yet recently LGF again publicly attacked Gates of Vienna and The Brussels Journal, and Johnson has continued posting negative remarks about the website Atlas Shrugs. Brussels Journal

Hvorfor har vi så godt et samfund?

Integrationsministeren diskuterer tørklæder uden at stille dette simple spørgsmål.
Der er personlig trosfrihed og tørklædefrihed. Men man har ikke nogen ret til at iføre staten tørklæde. JP.DK

Åh, I små forfulgte pus, er der nogen der står i vejen for jeres krav på verden?

Afslørende formuleringer, formentligt utilsigtede. Offerrollen ligger på rygmarven, og retorikken går rent ind hos det selvhadende Vesten, som ikke vil forstå at i islams selvforståelse er muslimer ofre alene fordi der er hindringer for dette trossystems udbredelse – sådan nogle ting som ‘sekularisme’ og ‘pluralisme’ og ‘demokrati’. Erkendelsen af denne skæbnesvangre dynamik vil ikke trænge igennem på denne side af ragnarok, er jeg overbevist om.

An international conference on multicultural relations has heard how Muslims suffer from discrimination and poor media perceptions about Islam.[…]

Amanullah Shahed, director of the US-based news site AltMuslim.com and founder of a web media network called Halalfire Media, told the audience about the demonisation and misinterpretation of Muslims and Islam in American media.

Shahed criticised what he called “disorganisation of Muslims” in the US and in Europe and gave suggestions on how to overcome what he called media ‘traps’. He also said Italy could lead the way.[…]

“This is the land of Oriana Fallaci and Magdi Allam, it is very difficult to be Muslim in Europe,” said Shahed, referring to Italian journalist Fallaci who was critical of Islam and has been accused of Islamophobia and racism.

Magdi Allam was baptised by Pope Benedict XVI in a highly-publicised ceremony at the Vatican during Easter festivities in Rome in March.

His conversion provoked an angry response from Muslim clerics and academics in Italy and the Middle East. […] [mine fremhævelser, LFPC] Italy: Muslims ‘victims’ of media

Hvis jeg ikke tager meget fejl betyder Shahed for øvrigt ‘martyr’ (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Litt seint men...
Litt seint men...
13 years ago

Fcuk face said “Apropos verre en syre i ansigtet slideshowet ditt. Jeg kan uten problemer lage en billedserie av de 100.000 muslimske arabere som har blitt vansiret, ødelagt og sprengt til fillebiter av den amerikansk-ledete okkupasjonsmakten som bl.a. Norge og Danmark støtter. Hva ville det bevise?” Og hva er poenget ditt? Du mener altså at Bush er en jævel, som ødelegger folk. Når du sier at du kan vise at han er like ille som dine venner muslimene, sier du ikke da også at muslimene er like ille som jævelen Bush? I såfall er jo vi på mange måter nesten… Read more »

LFPC
14 years ago

Mine billeder beviser – eller leverer dokumentation for påstanden om – at tørklædedebatten hviler på et ufuldstændigt grundlag – apologeterne henviser aldrig til volden og truslerne om vold. Jeg vil fortsætte med at inddrage disse grimme, fortrængte aspekter. Du forholder dig ikke til dette, men prøver at afspore diskussionen ved at bringe andre former for vold ind, som om dette skulle betyde at man så bare skulle fortrænge hvad der ligger bag den islamiske apartheidindpakning, og acceptere dens fremtrængen her. Hvorfor gør du det? Du begynder med en forkert antagelse: At jeg skulle bifalde indsættelsen af vestlige landtropper i Irak.… Read more »

Fcuk face
Fcuk face
14 years ago

Apropos verre en syre i ansigtet slideshowet ditt. Jeg kan uten problemer lage en billedserie av de 100.000 muslimske arabere som har blitt vansiret, ødelagt og sprengt til fillebiter av den amerikansk-ledete okkupasjonsmakten som bl.a. Norge og Danmark støtter. Hva ville det bevise?

Hela Svenska Folket
Hela Svenska Folket
14 years ago

Instämmer i allt.

Här är ett exempel på vilken sorts författare som släpps fram i debatten – den värsta sortens landsförrädare. Han har gått från extremvänster till islam. Er det ikke typisk ?:

http://www.dagbladet.no/magasinet/2008/05/07/534650.html

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x