22
maj
Seneste opdatering: 23/5-08 kl. 0101
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Thi har Han ikke sagt :Lad de sorte får komme til mig, selvom de er klædt i hvidt, og forfængelige som gæs”………såvidt vides fik ingen bank på værtshuset bagefter………..(fotos K.D.)

PANEL
– Asmaa Abdol-Hamid, Netværket Sorte Får
– Jesper Langballe (DF)
– Ida Auken (SF)
– Erik Meier Carlsen, journalist, forfatter og debattør

Religion og Politik: Fyraftensmøde på Grundtvigs Højskole

Prioritering

Som vores estimerede kollega Claes Kastholm Hansen så rigtigt bemærker, har vi her i landet et gentleman-politi, der forventer, at forbrydere selv kommer sig til afhøring, når de har modtaget en invitation. Derfor er kriminalkommissær Henrik Andersen skuffet over, at den for længst udpegede gerningsmand til overfaldet på Jesper Langballe den 8. maj ikke har indfundet sig til efterkritik, selv om han er indbudt. I normale lande, mener Kastholm, ville politiet køre ud og afhente den sortskæggede »kunstner«, der så sig sur på MFeren.
Det kan godt være, men vi har altså fået en politireform, der betyder, at effektiviteten er en brøkdel af, hvad den var. Det betyder også, at politiet må prioritere indsatsen. Havde der været tale om et overfald på Frank Aaen eller Asmaa Abdol-Hamid, ville Politiken være udkommet med sørgerand om hele forsiden, DR ville have bragt ekstraudsendelser gennem flere dage, Menneskerettighedscentret ville have indhentet en udtalelse fra FNs generalsekretær, Lars Kolind ville have udlovet en dusør på 200.000 for oplysninger, der kunne føre til gerningsmandens pågribelse, de forenede biskopper ville have udsendt et hyrdebrev til oplæsning i stiftets kirker, og på B.T. og Ekstra Bladet ville der have været mulighed for at ringe ind og sige et trøstens ord til den overfaldne. Og politiet ville have sat alt til side for at vise handlekraft.
Nu er der blot tale om en selvforskyldt afklapsning af et svin, som er stærkt forhadt af 95 pct. af landets journalister og 100 pct. af landets eksperter. Og at han af uforklarlige årsager er valgt til Folketinget, kan politiet virkelig ikke tage sig af.

Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske

Måske en opgave for en årvågen dansk journalist – Saudi-finansiering af danske imamer?

Iflg. Hugh Fitzgerald på Jihad Watch taler vi om et beløb i omegnen af 100 milliarder dollars brugt af Saudi-Arabien på moskeer og koranskoler i Vesten. Hvor meget er løbet ind i herboende imamers bankkonti? Er dette betryggende for Danmarks sikkerhed, hvis det er tilfældet?

Måske skulle man begynde med at kigge på det endnu mere presserende spørgsmål om saudiske penge der bruges på f. eks. mediefolk, politikere og diplomater til holdningsbearbejdning (LFPC).

SIX Australian-based Muslim clerics who are leaders of the Islamic community in the country are on the payroll of the Saudi Government, receiving allowances of up to $2000 a month.

The Australian can reveal for the first time the identity of the clerics – some paid through the Saudi embassy in Canberra, others directly from Riyadh’s Dawah (preaching) Office – who receive between 3500 and 7000 Saudi riyal ($1975) a month.

The payments to the six – who include former Howard government adviser Amin Hady and Melbourne Somali imam Isse Musse – are part of Saudi Arabia’s multi-billion-dollar campaign to transform its hardline image in the West. […] Muslim leaders in pay of SaudisDebat:

Offerretorik fra Abdul Wahid Pedersen, tilhænger af stening

Imam Abdul Wahid Pedersen, der som bekendt mødte Allah under afsoningen af en dom for narkokriminalitet, spiller rutineret det ulidelige offerrollekort – endnu engang:

[…] Faktum er, at regeringens støtteparti, Dansk Folkeparti, med deres årelange hetz mod islam og i særdeleshed danske muslimer og senest i deres udmelding om, at partiet er et antimuslimsk parti, hele tiden har sikret, at integrationen i Danmark faktisk næsten ikke foregår, ud over det, som helt naturligt foregår på et mellemmenneskeligt plan.

Det har længe været klart, at så længe Dansk Folkeparti er drivkraften for regeringens integrationspolitik, er denne udelukkende præget af den frygt, som det er lykkedes samme parti at oppiske blandt en stor del af den danske befolkning og beslutningstagere. En frygt, der nu resulterer i, at vi skal have en lovgivning om et ikke-eksisterende problem. […]

[…] …hvem der er fjende af integrationen, der skal bane vej for et åbent og inkluderende samfund. Det er absolut ikke integrationsministeren, Birthe Rønn Hornbech, da hun opfordrer til en ordentlig og redelig debat om et centralt spørgsmål, men derimod Dansk Folkeparti, hvis talsmand tillader sig at tale så nedsættende om en majoritet af muslimske kvinder. […]

Søren Espersen skylder samtlige muslimske kvinder i hele verden en uforbeholden undskyldning. [Mine fremhævelser, LFPC] Debat: Integration 2: DF saboterer konsekvent integration (Politiken 22.5.2008, ikke online).

Dialog med folk som Wahid Pedersen er formålsløs. Men de rette perspektiver bør gentages ved hver given lejlighed: Den tidligere narkodømte imam mener altså, at den “frygt” som mange føler for hans ideologi islam er “oppisket” og at problemerne med den er “ikke-eksisterende”. Dette har han altså den ikke ubetydelige dristighed til at hævde, samtidig med at han udtrykkeligt har gjort sig til talsmand for afskaffelse af demokratiet og indførelse af stening – offeret anbringes halvt nedgravet, og dræbes ved gentagne stenkast mod hovedet – ved opnåelse af muslimsk flertal i Danmark:

I det nordlige Nigeria har befolkningerne ved flertalsbeslutninger valgt at indføre islamisk lovgivning, og det er jo derfor noget, som resten af verden må tage til følge. Som jeg læser dit spørgsmål, fornemmer jeg, at du helst så, at muslimer verden over vil bebrejde de nigerianske beslutningstagere, at de har valgt denne vej.

Vi kan hurtigt blive enige om, at stening til døde er en meget grusom form for afstraffelse, men det ændrer ikke på, at den set i et islamisk lys, er blevet forordnet af Skaberen selv. Vi er derfor umiddelbart ikke bemyndigede til at ændre på samme.

De ting, som er givet i Koranen eller af Profeten Muhammad i en utvetydig form, står for så vidt ikke til diskussion blandt muslimer. I samme øjeblik vi ville sætte disse ting til diskussion, ville vi jo i bund og grund have erklæret os som ikke troende på Allah og Hans budbringer og ville dermed have stillet os selv uden for Islam.

Det får du naturligvis ikke nogen muslim til at gøre. […]

Så nej, du får ikke danske muslimer til at protestere over selve strafformen. De mennesker, der bor i et område, hvor en sådan lov gælder, er naturligvis underlagt denne lov, om end der i Islam også er mulighed for, at religiøse mindretal inden for rammerne af den islamiske stat dømmes efter deres egne love.

Så hvor forfærdelig strafformen end er, så er den givet af Gud selv, og det er derfor ikke op til mennesker at ændre den. […] Venligst Abdul Wahid Pedersen Stening står ikke til diskussion

Kære læser, det kan undertiden ved udarbejdelsen af blogindlæg være vanskeligt at bevare den urbane og lødige tone. Nogle historier kalder i deres skamløse udstilling af hykleri på helt anderledes sprogbrug. Dette er så afgjort en sådan historie. Må man ønske Birthe Rønn Hornbech tillykke med den goodwill hun har vundet hos imamen. Birthe Rønn Hornbech, hende ved man hvor man har (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
13 years ago

Det er Enhedslisten der præsenterer sig klædt som den klonede, uniformerede dame med bedekrans. Det er Enhedslisten og støtteparti til SF, S og R der klæder sig – ikke individuelt og nutidigt – men i religiøs, tilbageskuende og kønssegregerende uniform, der leder tanken hen på mekaniseret ensretning af mennesker via beklædning og tankesystemer, som vi har set det på kommunistiske ledere på Den røde plads i det gamle USSR. Her var det soldateruniformer med kasket og “kors og bånd og stjerne på” der viste det mekaniserende og ensrettende samfunds- og menneskesyn, nu er det bedekrans og hijab. Hun og dermed… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Rigtig god ide at se nærmere på hvad det er Saudierne financierer, også, her i landet.

Spørgsmålet er hvordan ?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x