30
maj
Seneste opdatering: 30/5-08 kl. 1831
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

det ses på avisen, de må til at ugive en “læse let version”:

Færre borgerlige læsere og flere blandt de helt unge. Det er nogle af de detaljer, der gemmer sig bag Politikens læsertal for andet halvår af 2007. Overordnet er oplaget faldet med ni procent på et år. Det er blandt læsere i aldersgruppen 12 til 24 år, at Politiken kan finde en knage at hænge optimismen på.

Tallene viser også en større andel af læsere, der stemmer til venstre for Socialdemokraterne, samtidig med en afvandring af borgerlige læsere. I Børsens artikel kædes det sammen med den relancerede Politikens øgede fokus på debat og meningsmageri, der ifølge iagttagere har gjort avisen mere ’frelst’ end tidligere……Den klassiske Politiken-læser ligner dog stadig sig selv: Veluddannet storkøbenhavner med husstandsindkomst over en halv million kroner og politiske centrum-venstre holdninger.  Journalisten

Efter et år er  tretten procent i “arbejde”

“i arbejde” defineres som mindst en time om ugen :

20 % av männen har lyckats få jobb (ofta tack vare AMS-gräddfiler* och lönebidrag) och enbart 7 % av kvinnorna.

 Av 1000 invandrade kvinnor 2007 är 930 arbetslösa. Lägg därtill att en vanlig sysselsättning för de kvarvarande ofta är anhörigvårdare – en mångkulturell version av vårdnadsbidrag för barn och gamla.

Inte bara ett förlorat år – utan tio   og Väldokumenterat introduktionsfiasko  (* statssubventionerede jobs)

Økonomen Lars Jansson:  “Invandringen är den största utgiftsposten i den offentliga sektorn”

– Varför räcker inte Europas högsta skatter? Svaret är ganska enkelt. Sedan 1990 ökar kostnaden för invandring 2-3 gånger så snabbt som kostnaden för hela den offentliga sektorn.
Inte utan skäl har han tillägnat boken “allas våra barn och barnbarn”. Sverige klarar inte längre av integration och välfärd till numera 2 miljoner med utländsk bakgrund, 23 procent av befolkningen, från 170 länder. Närmare tre fjärdedelar av dess får sin huvudsakliga utkomst och offentlig service genom skattefinansiering.Invandringen blir ett hotmot välfärden. Interview s. 6 pdf

Endnu en anmeldelse af “Mod Mørket”

Faktisk er Hitzb-Ut-Tahrir det mindste af vore problemer med muslimer, der vil indføre sharia i Danmark. Men déthar Villy Søvndal heller ikke forstået. Ny bog kan hjælpe ham på vej: “Mod Mørket”  af Helle Merete Brix   pdf  side 26

Alf Ronneby: Europa under attack, 2

“När Europa sakta islamiseras kommer alla vi andra att efterhand tvingas ta allt större hänsyn till vad muslimer och deras islam kräver hur vi ska leva våra liv. Vi kommer att tvingas anpassa oss till ett samhällsklimat allt mindre tolerant mot andra “ogudaktiga” uppfattningar. Detta är den obehagliga sidan av den smygande islamiseringen av Europa och den är redan här genom självcensuren.”  Skånskan

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x