10
jul
Seneste opdatering: 12/7-08 kl. 0754
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Uriasposten har genuploadet den video fra en skole i en Berlinerforstad, som forsvandt fra You Tube igår. “Non scholae sed vitae discimus” i reprise:

Arabisk og finsk fremfor tysk og fransk

Miljøpartiet præparerer Sverige  til at blive et 2. verdensland, i det hele taget et kardinalpunkt  i  deres “politiske vision” for mit  stakkels Sverige:

Miljöpartiet vill återupprätta modersmålsundervisningen. Barn och ungdomar som kommer till Sverige måste få rätt till undervisning på sitt eget språk i matematik och engelska.  Det är dags att hålla sig till vad vetenskapen säger och då ska man inte ta bort all modersmålsundervisning i skolan. –  40 procent av eleverna som kommer till Sverige under skoltiden går ut grundskolan utan godkända betyg. Man premierar att eleverna lär sig stapplande skoltyska eller skolfranska framför att de talar flytande finska eller arabiska, menar Maria Wetterstrand. Är det minst fem elever som talar samma språk i en årskurs ska skolorna erbjuda tvåspråkig undervisning i åtminstone matte och engelska.

SvD  Mp-krav: Undervisning på modersmålet

Lov- og regelkollision

Danska staten lurade par att gå i exil” skriver Sydsvenskan skråsikkert. I øjeblikket synes ingen at vide, hvilke love og regler der trumfer hvilke. “Det vanskelige er, at ud over udlændingelovgivningen, så har vi mennekserettighedskonventionen, vi har EU-retten og vi har selvfølgelig grundloven”, siger Birthe Rønn Hornbech. Hvis EU regler trumfer danske fremmedpolitik, kan vi lige så godt skrotte hele møllen og overgive os til Sarkozy´s Eurabia, der skal sættes på skinner i Paris på søndag. Nu skal juristerne have luppen frem.

Analyse: Udlændinge-politiken under pres fra EU, Rønn: Man kan ikke bare trække en opholdstilladelse i en automat, »Jeg hader det her i Sverige«  og  professor i EU-ret:  Stramninger er mulige trods EU-regler.  Et foto frem fra arkivet igen:

En terrorists “menneskeret” :  Al Qaeda ambassadør i England på første klasse

 Out on bail: Prayer beads in hand, Al Qaeda’s ambassador in Europe takes a stroll to the shops near his home It was taken on July 7, hours after the families and friends of the 52 innocent people killed in the London transport suicide bombings three years ago remembered their loved ones at a memorial service.
The radical cleric was freed three weeks ago when a judge ruled that there were no grounds to detain him after previous attempts to deport him to Jordan, where he was convicted of terror attacks and bomb plots, were defeated in the courts. Described by another judge as ‘a truly dangerous individual’, he remains an iconic figure for many supporters of jihad. Lawyers successfully argued in the Court of Appeal that Qatada could stay because evidence used against him in any prosecution in Jordan might have been obtained by torture – a breach of the European Convention on Human Rights. 

(Abû-Qatâda  is an Islamist militant.  He is wanted on terrorism charges in Algeria, the United States, Belgium, Spain, France, Germany, Italy, and his native Jordan. After the liberation of Kuwait from Iraq (which Abu Qatada opposed) he was expelled from Kuwait to Jordan. From there he travelled to the UK in 1993 on a forged UAE passport, and requested asylum on grounds of religious persecution.)   Wikipedia

 Smiling preacher of hate Abu Qatada enjoying an £800,000 home and a life of benefits

“Folkeforræder Fredrik? “

Kvällsposten antyder  i al fald at hun ikke er  helt på toppen rent mentalt: “Hon var hårt medicinerad på grund av sjukdom.” Skulle der mon være plads på de kronisk overbelastede, svenske sygehuse?

Samtidigt som hon var nämndeman i Ystads tingsrätt och dömde flera invandrare skrev Sjöbopartisten Bodil Schibli grova rasistiska brev till statsminister Fredrik Reinfeldt, där hon bland annat kräver att han ska förbjuda islam att “ytterligare breda ut sig i vårt land”. Skånskan har tagit del av två brev som hon skickade till statsminister Fredrik Reinfeldt i september och december förra året. I brevet från september går hon till angrepp mot Reinfeldts syn på islam och undrar om han fått syndapengar för att “fjäska för denna fasansfulla religions representanter”. Hon kräver att regeringen värnar sitt eget folk mot “dessa fanatiska invandrare, som egentligen inte har något här att göra, utom att försörjas av skattebetalarna”. Brevet avslutas med att hon kräver att islam ska “förbjudas att ytterligare breda ut sig i vårt land. Islamkan aldrig förenas med demokrati. Jag upplever det som ett enormt hot, om 20-30 år är Sverige helt islamiserat,” säger hon. I brevet från december kallar hon den svenska invandringspolitiken för “folkförräderi.”  – Jag har rätt till mina åsikter, oavsett om jag är nämndeman eller inte. Det säger Bodil Schibli till sitt försvar. Samtidigt hävdar hon att 90 procent av nämndemännen tycker precis som hon.

Bodil Schibli är mycket noggrann med att påpeka att hon står för allt hon har skrivit i sina brev.
– Jag kan inte förstå att folk accepterar islams utbredning. Det är inte en religion, folk inser inte att det är en politisk rörelse som vill skaffa sig världsherravälde.
Hon säger också att hon avskyr det mångkulturella samhället.
– Det har aldrig existerat ett mångkulturellt samhälle som fungerat, bara i politikernas sinnevärld.
Hon tror att denna inställning är mycket vanlig bland landets nämndemän.
– Jag tror att 90 procent av nämndemännen tycker som jag, även om jag aldrig har frågat någon rent ut. De här åsikterna breder ut sig i Sverige allt mer.
Samtidigt hävdar hon dock med bestämdhet att hennes åsikter aldrig påverkade hennes dömande i tingsrätten.
– Jag har alltid gått på lagen, aldrig bestämt mig i någon dom utifrån åsikter. Brottet måste vara styrkt.

 Nämndeman skrev rasistiska brev till  Fredrik Reinfeldt      “90 procent av nämndemännen tycker som jag”    og Nämndeman kallade invandringspolitik för folkförräderi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x