23
aug
Seneste opdatering: 23/8-08 kl. 2304
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denmark’s Free Speech Library has offered to publish Sherry Jones’ The Jewel of Medina–the very book that Random House just canceled.The Free Speech Library is an independent company under its own management but with close ties to Denmark’s Free Press Society.

Both Salman Rushdie and Danish cartoonist Kurt Westergaard, who penned the drawing of a prophet with a bomb in his turban, criticized Random House for their decision.

Westergaard expressed his dismay that “one of the large publishers is now bowing to intimidation. That is not a good omen for free speech. If the major publishers lose their nerve then I’m afraid that others will follow suit. The big publishers ought to set a good example. The fanatics have won.”  […]  I would like to thank my esteemed colleague, Carol Gould for bringing the Denmark Free Speech Library to my attention.   Pajamas Media,  Leslie Lebl:  Danes to the rescue ,  Helle Merete Brix: “Danskere i den amerikanske valgkamp?”

Kristeligt Dagblad: Politiken med foldede hænder

foto © Snaphanen

Næste stop, helgenkåring af Skt. Jacob. Jeg er så gammeldags at jeg kan huske engang hvor journalister ikke kritikløst kolporterede deres emners selvbilleder, men faktisk prøvede at sætte dette i perspektiv med biografisk materiale som emnet ikke nødvendigvis var specielt stolt af. Man stillede ‘kritiske spørgsmål’. Ah, det var dengang. F. eks., Ida Knudsen, er det ikke en journalistisk nødvendighed at referere til ham som “antiracist”, blot fordi manden har gjort en karriere ud af at svine andre til for ‘racisme’. “Jacob Holdt , der indædt kæmper for harmonisk sameksistens”, Knudsen, dette hører hjemme i PR-materiale, ikke i en avis. Og så var der lige den kedelige episode med Jacob, der af sit hjertes renhed tog imod penge fra KGB. Jacob, der lovpriste Hizb ut-Tahrir. Noget tyder på at Skt. Jacob har en rigtig skidt dømmekraft, men dette ville nok ødelægge stemningen i et stykke lobhudlende feelgood-poesi i Kristeligt Dagblad at gøre opmærksom på.

En ny fotoudstilling i Gellerup Parken sparker en global festival i gang i Århus. Bag udstillingen står antiracist og fotograf Jacob Holdt , der indædt kæmper for harmonisk sameksistens.[…] Flammekorset skræmmer flere og får en afrodansk gæst til at bede om hovedpinepiller.

Men Jacob dog, sådan at skræmme dine gæster. Var det Panodiler eller Kodi’er han fik?

[…]- Kun med kærlighed og humor kan racisme kureres. Derfor må man aldrig vende dem ryggen, siger han, mens han viser rundt på udstillingen, hvor han med store armbevægelser pointerer, at enhver ond handling kan forklares og undskyldes med liv fyldt af nederlag og smerte.

Fremragende teologi! Kristeligt Dagblad må klappe i deres små hvide pusselanker.

[…] I fem år levede han som vagabond i selskab med de forliste, diskriminerede og undertrykte, men også sammen med de rige og magtfulde amerikanere. Han rejste for at sige ja til hvert eneste menneske, der havde brug for ham.

Hmm, dette var der også en anden mand der gjorde engang … en tømrer, så vidt jeg husker?

[…] At flytte ind hos andre er den bedste måde at rense sig selv for racisme, for så oplever man mennesket bag facaden, siger han. Siden 1970’erne har Jacob Holdt utrætteligt udfordret racismen – også den lille racisme, som ligger i alles hjerter.[…] – Racismen i Danmark er stærkere end nogensinde. Vi presser indvandrere og muslimer ind i ghettoer. […]

Danskens nedrighed er endeløs.

– Muligheden er mødet med mennesker, der tænker anderledes. Muligheden er inspirationen og det mellemmenneskelige møde, der på sigt skaber en mere sammenhængende og harmonisk verden. […] Ida Knudsen: Flyt ind i racismen

‘This is the dawning of the Age of Aquarius’. Ræk mig røgelsespindene og krystallerne (LFPC).

Deadline: Fay Weldon om sin støtte til islamkritikere

Vi havde besøg af Fay Weldon for nogle timer siden og jeg startede med at spørge hende hvorfor hun som feminist har valgt at stå skulder ved skulder med kritikere af islam: DR 2 video , min. 8:32

Expressens skønmaleri

en vis svensk  fodboldspiller – anholdt i København –  omtalt her  for nylig.

 SE også Expressen i diktaturens tjänst. At Jomshof  udtrykker sig hårdt, kan skyldes en vis bitterhed  over at have  mistet fire  jobs som gymnasielærer for sit medlemskab af Sverigedemokraterne.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Krogsten
Peter Krogsten
15 years ago

En af metoderne er jo at få propagandasprederen i Ørestaden lukket. Den modtager 3 milliarder om året, det samme som “en massiv satsning på bedre infrastruktur” er annonceret til at koste.

Undskyldningen for at DR kan beskatte vores internetforbindelse er kontrakten om public service mellem DR og kulturministeriet. En kontrakt DR ikke overholder.

Støtte hertil kommer fra en uventet kant: Den højtråbende Karen Thisted, der med seneste amatørshow Talent(løs) 2008 mener at nu er bunden nået, og licensen skal væk.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
15 years ago

Kimpo – gamle ven!

Dine intentioner er virkelig gode.

Men ….hvordan i alverden vil du sørge for dette sker ?

Det eneste realiserbare jeg kan få øje på er MÅSKE det der med en avis.

Johansen
Johansen
15 years ago

Fay Weldon er ude i et sympatisk ærinde.

Kampen for kvinders frihedsrettigheder. Derfor må det nødvendigvis også indeholde en kritisk stillingtagen til islam, som er det mest kvindeundertrykkende system i vor tid.
Godt at høre en feminist, som ikke er medløber hos islam-folket.
Lad mig lige for en god ordens skyld understrege, at jeg ikke selv er feminist men indædt modstander af islam dens ulidelige dogmer og frastødende patriakalske dominans.

Kimpo
15 years ago

Vi skal have udskiftet journaliststanden, og det kan ikke gå hurtigt nok. Vi trænger til en papirsavis præget af de holdninger, cirka halvdelen endnu har til nedbrydningen af deres land. Inden den sidste rest af fornuft er hjernevasket ud af folk. Første skridt er at nedlægge DR, så der kommer økonomisk luft i borgernes lommer til at betale for et ordentligt alternativ. Den journalistiske ledelse kan udgøres af indvandringskritiske bloggere.

Janne
Janne
15 years ago

OT

Kræftens Bekæmpelse af mænd og af kvinder der har livsstil der minder om mænds.

“Danske kvinder lever som mænd og dør tidligt”

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/08/22/214757.htm

Kvinderne hjem til kødgryderne igen – først da kan de leve og dø som kvinder.

Minder Kræftens Bekæmpelse ikke om et politik parti efterhånden?

Janne
Janne
15 years ago

Det er beskæmmende at en sort forbryder ikke kan vises i en svensk avis. Vil Svenske medier ikke anerkende en sort mand som borger hvis han er forbryder? Kan Sverige ikke rumme sorte mennesker hvis de ikke opfører sig på helt bestemt måde?

Slyrgraff
Slyrgraff
15 years ago

Heer Holdt siger til sidst i artiklen “-Jeg bliver selv bange. Det sker for alle, men så er der ikke andet for end at flytte ind. Det er min opskrift. Kort fortalt,og den bruger jeg nu i Danmark, hvor jeg i den næste tid vil bo, bede og leve hos muslimske familier i Gellerup, siger han.”.
Vi skal bemærke udtrykket, “bede”.

Casper | Borgerlig bums

“Han rejste for at sige ja til hvert eneste menneske, der havde brug for ham.” Ved et af sine shows skal Jacob Holdt have fortalt, at han engang på en af sine tidlige rejser tilbød sin dyd til en stor, sort mand, som ville have ham. Holdt er ganske vist ikke homoseksuel, men han ville så gerne give ham den glæde. Det er altruisme, som man må tage hatten af for. Det er værre endnu i Kristeligt Dagblad i dag. En hob af undskyldninger og indpakninger, som man efterhånden sjældent ser det: Grønlændere udsat for minoritetschikane http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/295265:Danmark–Groenlaendere-udsat-for-minoritetschikane “Eksemplet fra Århus… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x