15
okt
Seneste opdatering: 17/10-08 kl. 0146
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

20.000 franskboende nordafrikanere buh’er Marseillaisen ud ved en fodboldvenskabskamp i Paris mellem Frankrig og Tunesien i gĂ„r. Mediterran ‘dialog’, fra min. 4:40:

French President Nicolas Sarkozy and other leading political figures reacted with shock and anger Wednesday after the country’s national anthem was booed in Tuesday’s friendly win over Tunisia.The Elysee Palace announced that the president had summoned French Football Federation president Jean-Pierre Escalettes following the “scandalous incidents which occurred at the Stade de France.” He told reporters he was scandalised and hurt by the affair, which he slammed as “intolerable.”

“Let’s stop the hypocrisy – let’s just stop doing these matches,” “We cannot tolerate our Marseillaise being jeered.” Jean-Marie Le Pen, leader of the French far-right National Front, opined the jeering was proof of the failure of multiculturalism. Le Pen said he concluded that as those who jeered the anthem might have French papers but clearly did not identify with France he believed the “integration of foreign masses to our culture culture is a failure as it is a utopia.”

French leaders furious as anthem booed at Tunisia game. Kampen, der var led i et multikulturfremstĂžd, var arrangeret af det tunesiske magasin 00216 for tunesere i udlandet. Det skriver: “Frankrig – Tunesien – det er venskabet der vinder”. France to Not Play Soccer with African Countries that Boo French Anthem at Games, alt i alt noget hysterisk, nĂ„r man betĂŠnker hvad Frankrig ellers har fundet sig i. I forgĂ„rs sagde Sarkozy: Det arabiske sprog symboliserer kulturel udveksling, Ă„benhed og tolerance. Man mĂ„ sno sig.

Multikulturelt gymnasium

Det feminine samfund kolliderer igen med klankulturen. Udfaldet af kampen, for sÄ vidt man kan tale om kamp fra svensk side, er slet ikke givet pÄ forhÄnd. Nu er gode handlingsplaner og dialoger dyre:

Unga tjejer pÄ Törnströmska gymnasiet utsÀtts dagligen för sextrakasserier och glÄpord. Skolan har inte lyckats stoppa krÀnkningarna. Nu har vÀktare anlitats för att skydda eleverna.En lÀrare, som ocksÄ vill vara anonym, har sett problemet med det trakasserande gÀnget vÀxa sedan terminsstarten i augusti.Han ser det som ett totalt misslyckande att kalla in vÀktare.
– Det hade varit bĂ€ttre att tala med killarna som utsĂ€tter tjejerna för det hĂ€r.

Gymnasietjejer utsÀtts för sextrakasserier

Svensson og brandstifterne

I MalmĂž brĂŠnder det rutinemĂŠssigt hver nat. Er det ikke en skole eller bĂžrnehave, sĂ„ er det i al fald en hĂ„ndfuld biler. Det er der ikke noget nyt i. Svenske skolebrande alene, koster landet en halv milliard kroner. Men vi benytter anledningen til at henvise til en tiltrĂŠngt, principiel kommentar om tilvandret pyromani nedenfor. Mon ikke der er grĂŠnser for, hvor lĂŠnge folk vil synes forklaringerne “utilpasset” og “kedsomhed” er udtĂžmmende ?

»Lasarett«

I Danmark bruger vi ordet “lazaret” ( af det Ny Testamentes sĂ„rede tigger, Lazarus) i betydningen “provisorisk hospital, felthospital, epidemiologisk afdeling”, hvor det pĂ„ svensk bruges om almindelige sygehuse. MĂ„ske de skulle skifte til den danske distinktion:

Aldrig förr har sĂ„ mĂ„nga svĂ„rt skadade vĂ„ldsoffer sökt akutvĂ„rd i Göteborg som i Ă„r. Första halvĂ„ret var antalet knivskurna pĂ„ Sahlgrenskas akut fler Ă€n under hela 2007. Även antalet skottskadade patienter har ökat dramatiskt…..GĂ€ngmedlemmar som följer med offren till sjukhuset skapar ocksĂ„ problem. NĂ„gra gĂ„nger har det hĂ€nt att personer har börjat skjuta inne pĂ„ akutmottagningarna.

2002 10
2003 22
2004 29
2005 37
2006 44
2007 52
2008 53 (första halvÄret)

Antalet vĂ„ldsoffer pĂ„ akuten rekordhögt og Dagens Medicin: Antal knivskadade till Sahlgrenskas akut har ökat dramatiskt. Jeg har set, at svenske journalisters store tygge-drĂžv emne idag, er Sahlins debat med Reinfeldt i TV, men medmindre der blev sagt noget ved en fejltagelse, er det ikke noget at gĂ„ op i. Sahlin skulle have ment “at retfĂŠrdighed giver jobs”, og jeg ser hun virkede som om hun var pĂ„ Valium. SĂ„dan er hun bare, lidt langsom. Hvem ville ikke blive det af at fĂ„ 44% af stemmerne forĂŠret pĂ„ forhĂ„nd ?

»Confrontational Architecture«

There are plans to build several hundred new and often magnificent mosques throughout Europe — particularly in Germany. Architecture has become the field of a fierce ideological battle about the visibility of Europe’s 16 million Muslims. Spiegel:Europe’s Mosques Move from Back Alleys to Boulevards

Nyt terrorplot i England
som perler pÄ en snor. EnglÊnderne har hÊnderne fulde. I Danmark smider vi ikke engang allerede dÞmte ud. Vi skal stÄ med et stort antal rasende efterladte fÞrst.

“Some of the measures that we have put into place in the past 15 months have made us safer, but that does not mean that we are safe. “The threat is huge. It dipped slightly and is now rising again within the context of ‘severe’. The source said: “We are not chasing shadows. These are potential threats to security and life. Police and the security network are operating at full capacity.” A significant terror plot is being investigated by the security services. the counter-terrorism minister has warned.

Den selvpĂ„lagte blindhed – nu mĂ„ ballonen da snart revne

Jeg har adskillige gange citeret Lars Hedegaards ord om Ă„rsagen til den vestlige verdens skyldkompleks og apati over for en voksende totalitĂŠr fare: “Store virkninger mĂ„ have store Ă„rsager”. Dette er det eneste der synes muligt at indkredse: Ensartetheden tvĂŠrs over Atlanten i brug af strĂ„mĂŠnd og lĂžgne om modpartens motiver, og korporlige forsĂžg pĂ„ at sabotere debatmĂžder. Vi kan iagttage disse konsekvenser, men hvad der foregĂ„r i den kollektive psykes ‘black box’ er og bliver en gĂ„de. NĂ„r jeg lĂŠser denne seneste beretning fra et mĂžde med Robert Spencer pĂ„ Pennsylvania State University, kan jeg ikke andet end tro at blindheden og selvbedraget efterhĂ„nden mĂ„ vĂŠre en tyndslidt facade der dĂŠkker over en erkendelse som bliver stadigt svĂŠrere at holde borte fra bevidstheden. De nĂŠrmeste paralleller man kan fĂ„ Ăžje pĂ„ mĂ„ vĂŠre det kollektive vanvid i Pol Pots Cambodia, kinesiske rĂždgardister, eller massehysteri i nazi-Tyskland (LFPC)

In my remarks tonight I delineated the Muslim Brotherhood’s “grand jihad” aimed at “eliminating and destroying Western civilization from within” so that “Allah’s religion is made victorious over other religions,” explained the Islamic supremacist statements that many Muslim leaders and spokesmen in America have made, and detailed how this “grand jihad” is proceeding.

I made it clear at the beginning of my talk that this was a program being pursued by some Muslims, not by all, but this became a point of contention throughout the evening. One woman showed up in the middle of the talk and didn’t wait for the question period to begin berating me, and talking over my answers to her questions. Another man started shouting, “I’m a terrorist! Arrest me!” — brushing aside what I said about defending the equality of rights of all people before the law and the principle that everyone is innocent until proven guilty, as well as what I said about the plain fact that many Muslims are not on board with this supremacist program. This aggressive willful ignorance climaxed in the question from a gentleman who insisted that I was saying that all Muslims were terrorists. When I pointed out to him that I had explained just the opposite at some length, he began to excoriate me repeatedly for denying him his freedom of speech after I had spoken about defending free speech (I had explained the attempts by the Organization of the Islamic Conference to destroy this freedom), and finally walked out ostentatiously, to applause from his allies. Penn State: Stick to football

 

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
14 years ago

KĂŠre venner

Det er med dyb sorg jeg mÄ meddele jer, at svenskeren Abu Qaswarah, den 5. oktober er faldet i kamp mod amerikanske tropper i Irak.

Abu var ikke alene en god ven af Sverige; men ogsÄ af Danmark. Her havde han, trods alt, vÊret Lene Espersens gÊst i fire uger i 2004.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=263469

LFPC
14 years ago

Mht. denne episode ved fodboldkampen, sĂ„ synes jeg den er guld vĂŠrd. Ikke-voldeligt, hĂžjtprofileret og eksponeret, kan ikke spinnes vĂŠk eller pĂ„ nogen mĂ„de bortforklares, endsige ignoreres som sĂ„ mange andre multikultinyheder. Hvad mere kan man Ăžnske sig? Episoden har jo kun blotlagt en realitet der allerede var der – det er jo ikke sĂ„dan at den i sig selv har Ăždelagt en harmonisk tilstand.

Jonny
Jonny
14 years ago

ApropĂ„ sextrakasserierna pĂ„ Törnströmska gymnasiet i Karlskrona… “De visar saker och tittar sexuellt förnedrande pĂ„ oss, ibland slĂ€nger de ur sig ett och annat snuskigt och vidrigt ord, ibland lĂ„nga meningar. Varför? Hoppas de att en av tjejerna ska nappa pĂ„ “tjena blondie”?. Eller tror de att vi uppskattar nĂ€r de tafsar oss pĂ„ rumpan? Eller nĂ€r de kallar oss “svenska hora”?”, skriver en elev i ett anonymt brev i gymnasiets skoltidning. Vissa lĂ€rares reaktioner Ă€r talande (och tröttsamt vĂ€lbekanta): “- Det hĂ€r sĂ€nder ut helt fel signaler. Det vi behöver Ă€r pedagogiska insatser, inte polisiĂ€ra, sĂ€ger Dag Persson, lĂ€rare… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

OT

Det pÊdagogiske korps har ogsÄ tÞrklÊde pÄ. (Logo)

[http://www.detpĂŠdagogiskekorps.dk/index.php?afd=1&side=2]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x