15
okt
Seneste opdatering: 17/10-08 kl. 0146
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

20.000 franskboende nordafrikanere buh’er Marseillaisen ud ved en fodboldvenskabskamp i Paris mellem Frankrig og Tunesien i går. Mediterran ‘dialog’, fra min. 4:40:

French President Nicolas Sarkozy and other leading political figures reacted with shock and anger Wednesday after the country’s national anthem was booed in Tuesday’s friendly win over Tunisia.The Elysee Palace announced that the president had summoned French Football Federation president Jean-Pierre Escalettes following the “scandalous incidents which occurred at the Stade de France.” He told reporters he was scandalised and hurt by the affair, which he slammed as “intolerable.”

“Let’s stop the hypocrisy – let’s just stop doing these matches,” “We cannot tolerate our Marseillaise being jeered.” Jean-Marie Le Pen, leader of the French far-right National Front, opined the jeering was proof of the failure of multiculturalism. Le Pen said he concluded that as those who jeered the anthem might have French papers but clearly did not identify with France he believed the “integration of foreign masses to our culture culture is a failure as it is a utopia.”

French leaders furious as anthem booed at Tunisia game. Kampen, der var led i et multikulturfremstød, var arrangeret af det tunesiske magasin 00216 for tunesere i udlandet. Det skriver: “Frankrig – Tunesien – det er venskabet der vinder”. France to Not Play Soccer with African Countries that Boo French Anthem at Games, alt i alt noget hysterisk, når man betænker hvad Frankrig ellers har fundet sig i. I forgårs sagde Sarkozy: Det arabiske sprog symboliserer kulturel udveksling, åbenhed og tolerance. Man må sno sig.

Multikulturelt gymnasium

Det feminine samfund kolliderer igen med klankulturen. Udfaldet af kampen, for så vidt man kan tale om kamp fra svensk side, er slet ikke givet på forhånd. Nu er gode handlingsplaner og dialoger dyre:

Unga tjejer på Törnströmska gymnasiet utsätts dagligen för sextrakasserier och glåpord. Skolan har inte lyckats stoppa kränkningarna. Nu har väktare anlitats för att skydda eleverna.En lärare, som också vill vara anonym, har sett problemet med det trakasserande gänget växa sedan terminsstarten i augusti.Han ser det som ett totalt misslyckande att kalla in väktare.
– Det hade varit bättre att tala med killarna som utsätter tjejerna för det här.

Gymnasietjejer utsätts för sextrakasserier

Svensson og brandstifterne

I Malmø brænder det rutinemæssigt hver nat. Er det ikke en skole eller børnehave, så er det i al fald en håndfuld biler. Det er der ikke noget nyt i. Svenske skolebrande alene, koster landet en halv milliard kroner. Men vi benytter anledningen til at henvise til en tiltrængt, principiel kommentar om tilvandret pyromani nedenfor. Mon ikke der er grænser for, hvor længe folk vil synes forklaringerne “utilpasset” og “kedsomhed” er udtømmende ?

»Lasarett«

I Danmark bruger vi ordet “lazaret” ( af det Ny Testamentes sårede tigger, Lazarus) i betydningen “provisorisk hospital, felthospital, epidemiologisk afdeling”, hvor det på svensk bruges om almindelige sygehuse. Måske de skulle skifte til den danske distinktion:

Aldrig förr har så många svårt skadade våldsoffer sökt akutvård i Göteborg som i år. Första halvåret var antalet knivskurna på Sahlgrenskas akut fler än under hela 2007. Även antalet skottskadade patienter har ökat dramatiskt…..Gängmedlemmar som följer med offren till sjukhuset skapar också problem. Några gånger har det hänt att personer har börjat skjuta inne på akutmottagningarna.

2002 10
2003 22
2004 29
2005 37
2006 44
2007 52
2008 53 (första halvåret)

Antalet våldsoffer på akuten rekordhögt og Dagens Medicin: Antal knivskadade till Sahlgrenskas akut har ökat dramatiskt. Jeg har set, at svenske journalisters store tygge-drøv emne idag, er Sahlins debat med Reinfeldt i TV, men medmindre der blev sagt noget ved en fejltagelse, er det ikke noget at gå op i. Sahlin skulle have ment “at retfærdighed giver jobs”, og jeg ser hun virkede som om hun var på Valium. Sådan er hun bare, lidt langsom. Hvem ville ikke blive det af at få 44% af stemmerne foræret på forhånd ?

»Confrontational Architecture«

There are plans to build several hundred new and often magnificent mosques throughout Europe — particularly in Germany. Architecture has become the field of a fierce ideological battle about the visibility of Europe’s 16 million Muslims. Spiegel:Europe’s Mosques Move from Back Alleys to Boulevards

Nyt terrorplot i England
som perler på en snor. Englænderne har hænderne fulde. I Danmark smider vi ikke engang allerede dømte ud. Vi skal stå med et stort antal rasende efterladte først.

“Some of the measures that we have put into place in the past 15 months have made us safer, but that does not mean that we are safe. “The threat is huge. It dipped slightly and is now rising again within the context of ‘severe’. The source said: “We are not chasing shadows. These are potential threats to security and life. Police and the security network are operating at full capacity.” A significant terror plot is being investigated by the security services. the counter-terrorism minister has warned.

Den selvpålagte blindhed – nu må ballonen da snart revne

Jeg har adskillige gange citeret Lars Hedegaards ord om årsagen til den vestlige verdens skyldkompleks og apati over for en voksende totalitær fare: “Store virkninger må have store årsager”. Dette er det eneste der synes muligt at indkredse: Ensartetheden tværs over Atlanten i brug af stråmænd og løgne om modpartens motiver, og korporlige forsøg på at sabotere debatmøder. Vi kan iagttage disse konsekvenser, men hvad der foregår i den kollektive psykes ‘black box’ er og bliver en gåde. Når jeg læser denne seneste beretning fra et møde med Robert Spencer på Pennsylvania State University, kan jeg ikke andet end tro at blindheden og selvbedraget efterhånden må være en tyndslidt facade der dækker over en erkendelse som bliver stadigt sværere at holde borte fra bevidstheden. De nærmeste paralleller man kan få øje på må være det kollektive vanvid i Pol Pots Cambodia, kinesiske rødgardister, eller massehysteri i nazi-Tyskland (LFPC)

In my remarks tonight I delineated the Muslim Brotherhood’s “grand jihad” aimed at “eliminating and destroying Western civilization from within” so that “Allah’s religion is made victorious over other religions,” explained the Islamic supremacist statements that many Muslim leaders and spokesmen in America have made, and detailed how this “grand jihad” is proceeding.

I made it clear at the beginning of my talk that this was a program being pursued by some Muslims, not by all, but this became a point of contention throughout the evening. One woman showed up in the middle of the talk and didn’t wait for the question period to begin berating me, and talking over my answers to her questions. Another man started shouting, “I’m a terrorist! Arrest me!” — brushing aside what I said about defending the equality of rights of all people before the law and the principle that everyone is innocent until proven guilty, as well as what I said about the plain fact that many Muslims are not on board with this supremacist program. This aggressive willful ignorance climaxed in the question from a gentleman who insisted that I was saying that all Muslims were terrorists. When I pointed out to him that I had explained just the opposite at some length, he began to excoriate me repeatedly for denying him his freedom of speech after I had spoken about defending free speech (I had explained the attempts by the Organization of the Islamic Conference to destroy this freedom), and finally walked out ostentatiously, to applause from his allies. Penn State: Stick to football

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
13 years ago

Kære venner

Det er med dyb sorg jeg må meddele jer, at svenskeren Abu Qaswarah, den 5. oktober er faldet i kamp mod amerikanske tropper i Irak.

Abu var ikke alene en god ven af Sverige; men også af Danmark. Her havde han, trods alt, været Lene Espersens gæst i fire uger i 2004.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=263469

LFPC
13 years ago

Mht. denne episode ved fodboldkampen, så synes jeg den er guld værd. Ikke-voldeligt, højtprofileret og eksponeret, kan ikke spinnes væk eller på nogen måde bortforklares, endsige ignoreres som så mange andre multikultinyheder. Hvad mere kan man ønske sig? Episoden har jo kun blotlagt en realitet der allerede var der – det er jo ikke sådan at den i sig selv har ødelagt en harmonisk tilstand.

Jonny
Jonny
13 years ago

Apropå sextrakasserierna på Törnströmska gymnasiet i Karlskrona… “De visar saker och tittar sexuellt förnedrande på oss, ibland slänger de ur sig ett och annat snuskigt och vidrigt ord, ibland långa meningar. Varför? Hoppas de att en av tjejerna ska nappa på “tjena blondie”?. Eller tror de att vi uppskattar när de tafsar oss på rumpan? Eller när de kallar oss “svenska hora”?”, skriver en elev i ett anonymt brev i gymnasiets skoltidning. Vissa lärares reaktioner är talande (och tröttsamt välbekanta): “- Det här sänder ut helt fel signaler. Det vi behöver är pedagogiska insatser, inte polisiära, säger Dag Persson, lärare… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

OT

Det pædagogiske korps har også tørklæde på. (Logo)

[http://www.detpædagogiskekorps.dk/index.php?afd=1&side=2]

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x