19
okt
Seneste opdatering: 16/8-10 kl. 1320
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg troede jeg kendte et hvert museum i byen, men jeg havde et hul som min jødiske ven, der har  haft foretræde for Dronningen, fyldte ud for mig søndag – Amalienborgmuseet på Amalienborg. Den ligefremme kong Frederik var så folkekær, at ingen i 1972 kunne ane, at den unge, kejtede Margrethe skulle blive om muligt endnu mere elsket og respekteret end sin far. Jeg sender kongen en venlig tanke, hver gang jeg passerer de vinduer på Kommunehospitalet i stueetagen ud mod Øster Farimagsgade- yderst til højre, når man står en face – hvor han døde på prof. Kurt Iversens II afdeling den 14 januar 1972. Godt et år før Gustav 6. Adolf af Sverige, dronning Ingrids far,  døde.

(foto © Snaphanen, klik. Man skal borttænke laptoppen på skrivebordet, den er  led i en skattejagt for skolebørn på efterårsferie, så de ikke sætter ild til noget af kedsomhed og livslede.Til højre for skrivebordet står – naturligvis – et stort  flygel.)

Panik i den småborgerlige: “Midten, det er os”
Det der er en lise i disse år er, at det er fuldstændigt ligegyldigt hvad der foregår i det Radikale parti. Det interesserer en håndfuld journalister på Politiken og DR og få andre. Nu har partiet næsten prøvet alt: Jelved som statsminister, Thorning som statsminister og Fogh som statsminister. Intet sker. De mangler sådan set bare at pege på Tøger Seidenfaden, så kan de godt nedlægge sig selv, hvad der nok er meget forlangt af den kreative klasse af selvhøjtidelige pseudo-politiske æsteter. Vi håber derfor at vælgerne tager sagen i egen hånd og nedlægger partiet for dem. Margrethe Vestagers talent for at gøre partiet mindre, sidst demonstreret ved “Simon-gate”, har vist sig ikke helt tilstrækkelig. Vi værdsætter dog hendes ærlige  betræbelser, og når der  nu står i aviserne hun er stædig som et æsel, kan det måske nås endnu – Midten i dansk politik flyttede sig til et sted mellem V, K, S og DF. De Radikale opdagede det aldrig, eller også mente de det var uvæsentligt.

Intern uro hos R vokser: Flere centralt placerede medlemmer af de radikales hovedbestyrelse øger presset på partileder Margrethe Vestager efter folketingsmedlems afgang.Sagen om folketingsmedlemmet Simon Emil Ammitzbølls afgang fra de radikale får flere medlemmer af hovedbestyrelsen til at sætte spørgsmålstegn ved Margrethe Vestagers lederevner. Uroen kommer samtidig med, at partiet rutsjer ned i meningsmålingerne til den laveste vælgeropbakning i årtier.

Ikke kun bomber: Den stille jihad

Fremtiden som den bliver, vil være resultatet af udfaldet af et stort antal uforudsigelige variable. Der er ingen centralkommando i islam der kan afblæse terrorisme, dvs. vold i islams tjeneste. De ustyrlige temperamenter hos mindre grupper, netværk og individer kunne gå hen og vælte alle mere kløgtige planer før disse er fuldt udfoldet og en fuldbyrdet kendsgerning. Men ingen tvivl om at den kloge jihadist vil vælge at lade tingene arbejde i det stille – og at EU er en mere end villig kollaboratør, behøver man såmænd kun gå ned til næste historie her for at få bekræftet. Baron Bodissey på Gates of Vienna kommenterer en historie om libysk opkøb af aktier i en italiensk bank, og Fjordman opsummerer det større perspektiv i en kommentar (LFPC):

[…] The current conflict isn’t a military one, so there will be no dramatic battlefield surrender. No mayor will kneel before the Sultan and hand over the keys to his city. Yet somehow political control will be transferred to the continent’s new rulers.

This article suggests a possible answer: a stealthy purchase of shares in large financial institutions by Muslim commercial firms. The process will gradually shift voting power to the new Islamic investors, and it could occur very quietly, as business at the banks goes on as usual.[…] Baron Bodissey: Gaining a Controlling Share

(ANSAmed) – MILAN, OCTOBER 17 – Libya’s institutional investors increased their quota in Unicredit to 4.23% of the Italian bank’s share capital, up from the previous 0.87%. It was a friendly and coordinated move of about one billion euro. They are now the second largest shareholder in Unicredit, behind Fondazione Cariverona which holds 5%. […] Banks: Unicredit, Libyans Up to 4.23% in Friendly Move

Jihad has a financial and economic component, an educational, propaganda and media component, a diplomatic and legal component, a demographic component and a terrorist component. Muslims are making rapid progress on all of these fronts. The only part of Jihad Western governments are even trying to fight is the terrorist components. They are at best indifferent regarding all the other elements of Jihad or actively aid them. I suspect Muslims think they are so successful at infiltrating and overpowering our societies more or less peacefully that some of them will want to wait with more terrorist attacks because they fear it could trigger resistance.

Muslims have been quite successful at intimidating and/or buying Western officials. It is difficult to assess how the escalating economic crisis will affect this. It could potentially make matters worse and put even more of our economy up for grabs. Or it could finally trigger real resentment among Westerners, an anger which has so far been held down because the economy had been fairly good. (Fjordman)

European Commissioner: “Islam Is Welcome. Immigration Is Moral Necessity”

Dette er naturligvis en eufemisme for “Europæisk selvmord er velkomment. Det er vedtaget at sælge indvandring som en moralsk nødvendighed for at lukke munden på dig. Og i øvrigt vil I vælgere slet ikke blive spurgt”. Der er intet historisk belæg for at dette kan gå godt, tværtimod. Nogle af de vigtigste og mest underrapporterede nyheder handler om ikke-muslimske mindretals håbløse situation i de muslimske lande. Tyrkiet er i dag 99% muslimsk. Alligevel har disse nu vigende mindretal overlevet i århundreder i kraft af en religiøs forankring og identitet. Enhver der er villig til at se virkeligheden i øjnene vil kunne se, at vores post-kristne, anything goes, værdirelativistiske kultur ikke vil få tilnærmelsesvis så lang tid i det kommende Europa. De tilbageværende europæere vil blive muslimer i løbet af langt færre generationer. Hvor længe endnu vil medierne skrive “islamisering” i anførselstegn?

[…] Mr Barrot is a former deputy in the French National Assembly, from 1967 to 2004. He was one of the founders of today’s UMP party, an institution that claims to be conservative. UMP is the party of Nicolas Sarkozy, who is known to the media and the world as a politician of the “Right.” Barrot had previously supported Jacques Chirac, and before that had been a leader of the centrist movement. In 2000 he was convicted in a French court of “abuse of confidence”. The case involved the diverting of government money to his party. He received an eight month suspended prison sentence but was pardoned by Jacques Chirac. Since 2004, Barrot has been a European Commissioner. He is also a Vice President of the European Commission. […]

Does Europe need immigration?

Barrot: Yes. The demographic situation of Europe requires a migration that must be concerted. Europe’s mission is also a desire to facilitate exchanges between countries. Immigration is both an economic and a moral necessity. […]

Islam is perceived by some as incompatible with European values of democracy, peace and equality of the sexes. What is the EU’s position with regard to this problematical situation?

B: This way of looking at Islam as antagonistic to European values is a totally partial and erroneous view. Islam is a monotheistic religion that seems to me to be compatible with our principles of laïcité. What is not compatible, are all the fundamentalists, not only Islamic, who wish to segregate and exclude other religions. As soon as pluralism is accepted by Islam, in any case in Europe, Islam is welcome. […] Brussels Journal: European Commissioner: “Islam Is Welcome. Immigration Is Moral Necessity”

“As soon as pluralism is accepted by Islam…”. Dette er antagelsen på hvilken hele fantasteriet hviler. Et gigantisk samfundseksperiment uden fortrydelsesret, og uden demokratisk belæg hos de europæiske befolkninger (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
13 years ago

Ammitzbøll nævnte problemet for Det radikale venstre meget godt efter at han havde forladt partiet: Partiet Det radikale venstre nedtoner at det er demokrati og sekularisme der kommer før hensyn til religion.

Det radikale venstre nedtoner Georg Brandes religionskritik. Det er i længden fatalt for et radikalt parti.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Så længe der ikke er organisationer der i virkelighedens verden viser hulheden i behovet for arbejdskraft vil indvandring tilsyneladende kunne fortsættes.
For et er at præsentere diverse teorier og studier der viser indvandring i vid udstrækning er tåbelig af hvilke der findes en del …her mangeler links …, noget andet at praktisk organisering, til at vise modbeviserne, at civiliserede samfunds overleven er mulig uden indvandring eller med meget lille indvandring.

Johansen
Johansen
13 years ago

Det glæder en anti-radikal som mig, at det går stødt ned af bakke for de dømmesyge radikale. Jeg havde håbet på en halvering af partiet til sidste folketingsvalg, så glæden var stor på valgaftenen i 2007. Dog var jeg mest glad for at VKO flertallet bestod og så selvfølgelig det vigtigste, at DF fortsatte sin fremgang 🙂 Det er sjovt, som man hele tiden skal høre på bortforklaringer som, at de radikales strategi er forkert, at lederen ikke træder i karakter, at de stiller ultimative krav, etc. Hvorfor kan vi ikke bare få konstateret en gang for alle, at deres… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Euro-Med om mindre end 5 kvartaler. Det synes ikke længere at være så hemmeligt mere. Derfor er det vigtigt for Vicepræsidenten for Europakommissionen, Jaques Barrot at præparere europas oprindelige nationers befolkninger om nødvendigheden af masseindvandring fra de islamiske lande, fordi der fødes for få børn i Europa. Personligt synes jeg ikke hans argumentation holder. Det er det værste komplot mod europas oprindelige befolkninger, som er på vej til at ske. Det synes, som om det er meningen, at europas befolkninger skal lades i stikken, fordi de regnes for for nationalromantiske, og skal taberdømmes. Jamen har det så været omsonst med… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

fortsættelse

Pluralisme bliver ALDRIG en accepteret del af islam. Islam knuser civilisation og reducerer mennesker fra alle andre trosretninger til dhimmier.
Hvor islam er, breder ørkenen sig!

Johansen
Johansen
13 years ago

Det bliver bare værre og værre. Udtalelserne om islam har ingen hold i virkeligheden.
Pluralisme bliver ALDRIG

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x