11
dec
Seneste opdatering: 11/12-08 kl. 1133
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige, Storbritannien og Holland bliver ofte i vores kredse anset for Europas sygeste mænd, de tre spidskandidater til det kommentatoren El Inglés’ kalder en “diskontinuitet”, et radikalt brud med den orden og harmoni vi har kendt siden 2. Verdenskrigs afslutning. Sverige er måske den mest effektivt forseglede trykkoger, uden nogen egentlig opposition. Storbritannien og Holland, derimod, griber i stigende grad til åbenlyst totalitære forholdsregler, ikke mod den totalitære ideologi der truer dem, men mod dem der (på grundlag der kan være stuerent eller ej) råber vagt i gevær. BNP er nok ikke en aktør man bør satse på eller alliere sig med, men når en værtshusejer med medlemskab af dette parti arresteres for ophængning af avisudklip om indvandringen, så afspejler det mere end noget andet et samfund i desperation.

Holland ligner på denne måde mere Storbritannien end Sverige, men er det eneste af de tre lande med markant politisk repræsentation af anti-islamiseringspartier. De kunne ikke stoppe Fitna, de kunne ikke trække Wilders i retten, nu udtrykkes der fra akademisk hold ønske om forbud mod hans parti PVV, bl. a. med den begrundelse at ‘nultolerance’ og ‘lov og orden’ er, ja, ‘højreekstremisme’. Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det er PVV ikke en totalitær eller voldelig trussel mod Holland, ulig de kræfter de er oppe imod, og som frit kan udøve deres samfundsundergravende aktiviteter. Dette er uden omsvøb et udemokratisk og desperat tiltag. Hvor er Holland på vej hen? (LFPC)

THE HAGUE, 11/12/08 – The Party for Freedom (PVV) can be classified as extreme right, the University of Leiden and the Anne Frank foundation conclude. They presented their Racism and Extremism Monitor yesterday.

“The problem of ‘Islamophobia’ has increased substantially in the Netherlands during the past year,” the Anne Frank foundation stated. “This is not just a question of the climate of negative opinion concerning Muslims, but also of the rise in violence against this community”.

The foundation went on to say that “the extreme right-wing landscape in the Netherlands has changed fundamentally in recent years, on the one hand due to a sharp rise in far-right street activism, and on the other hand because of the way the increasingly radical Party for Freedom has manifested itself. The PVV can be classified as extreme right.”

Head researcher Jaap van Donselaar observed that the PVV is extreme right because of “the positive orientation on that which is indigenous (nationalism) and the strong aversion to that which is foreign (racism)”. A court should decide whether the PVV should be banned, he declared.

The report implies that strict enforcement of the law represents extremism. “The way the PVV manifests itself contains several aspects of radicalism. We are not only referring to the anti-foreigner views, but also to the rest of its political programme. For example, the PVV is explicitly a law and order party. Zero tolerance, but tough action and heavy penalties.”[…] Researchers: Wilders is Extreme Right

Information som håndlanger for ekstremister

Et skoleeksempel på den destruktive dynamik i samspillet mellem ‘moderat’ islam, utilsløret islam og beredvillige massemedier der ikke aner hvad ‘kritiske spørgsmål’ er for noget. Den moderate taler i moderate vendinger om hvordan den rabiate, dvs. virkelige, islam, er ganske harmløs og skal lukkes ind i varmen – for det ville da være synd andet. Rigtig slemme er Dansk Folkeparti der “bærer ved til det civilisationssammenstød mellem islam og Vesten, som de tilsyneladende gerne vil have”. Så er proportionerne ligesom på plads. Og journalisten fra pjoskeren ja, hun holder villigt mikrofonen frem. Dette burde foreviges i glas og ramme, eller indstøbes i glasfiber med titlen: Sådan ødelægges et samfund.

Imamer frygter, at regeringens bredspektrede indsats mod radikalisering vil give bagslag -Der skal være plads til, at imamen kan tage radikale synspunkter op og diskutere med de indsatte, uden at de skal frygte at blive indberettet, fordi de f.eks. siger, at de støtter Hizb ut-Tahrir eller sympatiserer med al-Qaeda,- siger fængselsimam Leon Soudari.

Det skal ikke gøres kriminelt at være have ekstreme holdninger. Der skal tværtimod være plads i det danske samfund til at arbejde for Kalifatet, hylde Osama bin Laden eller kritisere demokratiet sønder og sammen, hvis det er det, man har lyst til.[…]

En klassiker: Hvis I gør noget bliver det bare værre. Bedre at lade stå til (LFPC):

“Hvis man mistænkeliggør alle, der tager deres religion så alvorligt, at de ændrer klædedragt og levevis, risikerer man at skubbe nogle af dem over i den militante lejr,” siger Leon Soudari-Hansen […] Soudari frygter i øvrigt, at al den fokus på radikale miljøer vil gøre miljøerne endnu mere interessante for udsatte unge, en slags zero to hero-effekt, som han kalder det- […]

Naveed Baig mener i øvrigt, at danske politikere og medierne bærer et stort ansvar for, at mange unge muslimer i dag føler sig udelukket fra det danske samfund. “Vi har f.eks. et parti i Danmark, som konstant bærer ved til det civilisationssammenstød mellem islam og Vesten, som de tilsyneladende gerne vil have. […]‘Der skal være plads til ekstreme holdninger’ (foto Snaphanen, klik)

Fra Bombay til Europa

The Mumbai siege marked a dramatic and unexpected escalation of the terror campaign of the Pakistan-based jihadist outfit Laskhar e-Toiba — and European counter-terrorism officials fear that escalation may eventually have dire consequences in the West. That’s because LeT is believed to be expanding its networks in Europe. Although that activity has been limited, and largely confined to supporting the organization’s efforts in South Asia, it could present a terror threat on the continent as deadly as that of al-Qaeda.

“Today, LeT is the hardest-core, export-minded jihadist group in south Asia — and probably anywhere in the world,” says Jean-Louis Bruguière, formerly France’s top terrorism investigator who now represents the E.U. on a bilateral Terrorist Finance Tracking Program in Washington. “We’ve already seen signs of it at work among Pakistani communities in the U.K., Spain and even France. And there’s evidence LeT has spread its influence with al-Qaeda-inspired extremists in Europe over the past two or three years.” TIME: Could Mumbai Attackers Have Europe in Their Sights?, Indian investigators believe that up to 30 terrorists were trained to carry out the Mumbai attacks.

Trollhättan: »Det är som en krigszon«

Vi så i Jyllands Posten forleden, at der er ligesådan i Randers. Det er rigtig synd for randrusianerne:

“Det är inget normaltillstånd på Kronogården längre. Problemen har eskalerat under 2008. Och det känns mycket olustigt att åka dit.” Så säger Michael Johansson, som var räddningstjänstens insatsledare i tisdags kväll. När räddningstjänsten och polisen kom till Kronogårds torg i tisdags kväll var det som att komma till en krigszon, förklarar Michael Johansson.

– “Det brann mitt på gatan och det smällde bomber. Det var frustrerande. En mycket hotfull stämning.Han bedömer att ett 40-tal ungdomar från 15 till kanske 18 år, befann sig runt brandplatsen. “Jag blev stående mitt i och försökte få i gång en dialog.”En kille hade en halsduk runt ansiktet, så man inte kunde se hur han såg ut.

– Han skrek: Käften! Det är ditt jobb att släcka! och var så provocerande att hans kompisar fick hålla undan honom. – Plötsligt när vi står där så skriker någon: Bomb! Det har precis smällt och det ligger flera hemmagjorda brandbomber på gräsmattan.

– I den situationen rycker man givetvis till. Men sedan möts man av hånskratt. De ville bara se hur man skulle reagera. Det är oerhört respektlöst. – Vi känner: Det ligger hur mycket tragik som helst bakom detta. ”Det är som en krigszon” og Molotowcocktails mot poliser på Kronogården .

Pirater ønsker kun at komme til Europa

Today the gangs recruit ordinary youths. Most rank-and-file pirates cannot even swim. Their only required skill is to shoot straight. These youths usually participate only in a couple of operations, hoping to make enough money to get asylum in the West. For example, if a young pirate makes around £20,000 — his cut from two ransom pay-outs — he can persuade an ethnic Somali wife with a European Union passport to marry him and perhaps move to the United Kingdom. Staying in Somalia is not an option. Imams at the mosques have declared piracy haram, forbidden under Islamic law. Spectator: What I learned from the Somali pirates

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Det er altid en udsøgt fornøjelse at lægge øre til de tolerante og imødekommende islamiske prædikanter. 🙂

Gad vide hvad den udspyende mørkemand laver i Storbrittanien?

Janne
Janne
13 years ago

Her er et godt eksempel på at nogle religiøse prædikanter bør vende det kritiske blik mod sig selv:

“At fejre julens traditioner er en direkte vej til ilden i helvedet, lyder det fra en muslimsk prædikant i Storbritannien”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/307369:Kirke—tro–Muslimsk-praedikant-stempler-julen-som–ond

PB
PB
13 years ago

“Dagens kommentar” !:
Imamer hører ikke hjemme i danske fængsler. I hvert fald ikke som imamer.

Go Janne ,Go!

Janne
Janne
13 years ago

I stedet for at imamer giver det danske samfund skylden for at nogle unge ikke oplever at de hører til i Danmark, så skulle nogle imamer vende kritikken mod sig selv.

Måske er det netop det, nogle imamer siger og gør, der fjerner nogle unge muslimer fra det danske samfund.

Imamer bør ikke ansættes i fængsler.

PerH
PerH
13 years ago

“- uanset hvad den nye danske regerings anti-terrorlov og den amerikanske præsident siger. »Men der er så meget andet, du kan gøre med dit liv. Jeg kunne ikke selv finde på at tage til Afghanistan. Men jeg respekterer dem, der vælger at gøre det, så længe de ikke dræber uskyldige civile eller kvinder og børn.«” “Han tænker på, hvad der har bragt ham tilbage til Danmark fra Saudi-Arabien. Det må være Guds mening, at han skal blive her. Det er derfor, han har fået jobbet i Vestre. Hvis han ikke havde arbejdet med de indsatte, var han taget tilbage til… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Ang. de mørke kræfter i Europa, så kan jeg fuldt ud tilslutte mig Morten Uhrskov Jensens pointer fra essayet, Svanesang for Aftenlandet? bragt i Tidehverv nr. 7 2008 (kan desværre ikke finde linket til dette essay, som er hans oplæg fra Tidehvervs sommermøde). Han skriver bl. a.: “Vi bør uden at ryste på hånden udvise personer, der prædiker had mod den vestlige kultur. I sådanne tilfælde er der tale om en trussel mod statens sikkerhed og derved om en trussel mod de europæiske borgeres mulighed for fortsat at leve i frihed. Vi bør ligeledes i langt højere grad, end tilfældet… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Når PET fører dialog med islamister er PET med til at blåstemple islamister som samarbejdspartnere. Det giver simpelthen PET et dårligt og utroværdigt ry og det kan resultere i at unge mener at hvis de radikaliseres, så får de mere politisk og religiøs indflydelse. De ser at det danske samfund vælger netop de rabiate at føre dialog med. At PET fører dialog med rabiate islamister, sætter PET i et dårligt lys. Samme PET fører så vidt vides ikke dialog med forhærdede rockere? Eller med nynazister? Påfaldende at det lige er islamister der skal føres dialog med. Lige som det er… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Herre Jemini, siger jeg bare!

Det ser ud, som LFPC har været tæt på at få et stort ønske opfyldt. Politken var først ude, sjovt nok næsten altid før JP.

http://politiken.dk/udland/article611545.ece

steen
steen
13 years ago

Avisen forfulgte det samme spor forleden sammen med Dahlgaard Nielsen: PET står fast på dialog med islamister Muslimerne er en del af løsningen på det danske terrorproblem, og vi er parate til at tale med hvem som helst. Det afgørende er ikke folks religiøse overbevisning, det er deres ‘street credibility ‘, siger hovedarkitekten bag PET’s forebyggende indsats, Anja Dalgaard-Nielsen Af Charlotte Aagaard “På længere sigt er det vores mål at skabe så meget tillid og fokus på radikalisering, at vores dialogpartnere af egen drift griber fat i nogle af de unge, der er på vej ud i noget skidt. Vi… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Artiklen i Information er på sin vis god oplysning om, hvad der sker i samfundet i disse år.

Men den burde ikke stå alene, for indholdet er sygt og perverteret, og det demonstrerer, hvordan demokratiet bevidst kan udnyttes i destruktiv retning.

Dette må de vide på Information.

steen
steen
13 years ago

the University of Leiden og the Anne Frank foundation – man må da håbe at deres fantasterier holder sig i “de intellektuelles” rækker…………….

Johansen
Johansen
13 years ago

Jeg som gik og troede, at PVV er et parti til værn om nationalstaten Holland, EU-modstand, stram retspolitik og et anti-islamiseringsparti. Det er måske ikke lovligt at have disse synspunkter?

Tingene bliver vendt på hovedet.
I stedet skulle man koncentrere sig om de mørke kræfter i Holland, som har en hel anden dagsorden end den vestlige og demokratiske. Det er den virkelige trussel mod Holland. Det skulle man se at få øjnene op for, inden man rammer the point of no return. Hvis det ikke allerede er sket.

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

“Det er et væmmeligt billede fra Hitz-ut-Tahrirs demonstration tidligere på året i København. De sorte og hvide kalifatflag, der vajer over Sankt Hans torv anno 2008. Det er nærmest surrealistisk.”

Ja, det virker surrealistisk. Men det er virkelighed og antallet af HUT tilhængere er stedet kraftigt kunne vi se under det striks kønsopdelte kalifat-optog.

Janne
Janne
13 years ago

Kunne man forestille sig at danske fængsler har ansatte præster, der konstant fortæller de indsatte danskere at vores samfund er noget lort og at det hele er samfundets skyld? Nej, vel.

Janne
Janne
13 years ago

I øvrigt er det ikke DF der laver civilisationssammenstød. Det er dele af islam der mildest talt har det svært med Vestens værdier, traditioner og normer, dyr, mad, ligestilling, frihedsrettigheder, pluralisme, ytringsfrihed, demokrati. Godt at politikere tager det problem op. Hvis DF ikke gjorde det, ville der være et andet parti der gjorde det. Det handler bl.a. om eksistenskamp. En nødvendig kulturkamp for vores frihedsrettigheder og ligestilling og historie. Vi ser f.eks. at nogle imamer mener som ham her, der endnu engang har trukket offer-kortet: “Baig mener i øvrigt, at danske politikere og medierne bærer et stort ansvar for, at… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Det er et væmmeligt billede fra Hitz-ut-Tahrirs demonstration tidligere på året i København. De sorte og hvide kalifatflag, der vajer over Sankt Hans torv anno 2008. Det er nærmest surrealistisk.

Jeg kom til at tænke på de sorte og hvide islamiske tørklæder, som Lone Nørgaard beskrev betydningen af i JP i går.
Islamismen marcherer lige i hjertet af vor hovedstad – også som flag på hovedet af de bogstavtro korantilbedende kvinder.

Johansen
Johansen
13 years ago

Imamer hører ikke hjemme som ansatte eller tilknyttede rådgivere i offentlige institutioner. De er moskéernes mørkemænd.

Hvis unge muslimer føler sig udelukket fra det danske samfund, hvorfor rejser de så ikke til de muslimeske lande? Der er nok at vælge imellem, og der vil de måske føle sig bedre tilpas og includerede.

Så kom dog ud af offerrollen! De unge muslimske mænd må til at kigge indad for svar på deres følte udelukkelse. De må tilpasse sig vestlig levevis og dansk kultur, ellers er Danmark ikke landet for dem.

Janne
Janne
13 years ago

ligestindede = ligesindede

Janne
Janne
13 years ago

“Baig mener i øvrigt, at danske politikere og medierne bærer et stort ansvar for, at mange unge muslimer i dag føler sig udelukket fra det danske samfund.”

Den mand og mange som ham bør have en pris for den offerposition han med flere er så fænomenalt gode til at sætte sig selv i. Hvornår begynder han og ligestindede selv at tage ansvar i stedet for altid at give andre skylden?

Imamer hører ikke hjemme i danske fængsler. I hvert fald ikke som imamer.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x