26
dec
Seneste opdatering: 20/12-09 kl. 0751
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

fra den 14 december i fire afsnit og her er brugt  stativ. Vi var nogle  danske, som var så heldige at være inviteret. At vi af forskellige grunde ikke kunne komme til Jerusalem, er så ærgerligt at jeg skal forsøge at forbigå det,  når vi når til den 31.12 og  status over 2008. Robert Spencer  indleder:

Bo  Pällnäs:  “Förlorar vi gäller det snart både liv och död för många människor i vårt land”

Pällnäs´bekymring lyder ægte. Han optimisme virker  derimod ikke overbevisende.  Han ved fra Balkan bedre end de fleste,  hvor alvorligt det meget let kan blive, ikke mindst med en Riksdag der opfører sig som kommandoen på Titanic i en julebrandert.   Han er  er  af Sveriges mest erfarne senior officerer.

Vi är i en djup lågkonjunktur och det brinner i Rosengård. Där har problemen ökat trots att vi tills nyligen har haft den längsta högkonjunkturen i vårt land sedan femtiotalet. Vi har alltså inte förmått bryta trenden under den tid då vi hade som mest resurser till vårt förfogande. Fortsätter utvecklingen kan vi snart ställas inför allvarliga motsättningar mellan befolkningsgrupper i flera svenska städer.Varje sten som kastas mot en polisbil i dessa städers problemområden blir också en sten kastad till stöd för sverigedemokraterna.

Det är lätt att gripas av förtvivlan, underbyggd av både vrede och sorg, över att Sverige inte bättre lyckas hantera de problem som invandringen för med sig. Det politiska Sverige vaggar till synes opåverkbart framåt i gamla fåror och allt vad man hittills gjort har haft ringa effekt. Men när inte ens stora kommuner som Malmö på egen hand kan hantera problemen har dessa nått den nivå där de blir nationella och måste lösas med gemensamma krafter.

Två beslut behöver tas. För det första att några av de värsta problemområdena i Sverige betecknas somnationella krisområden. Som sådana skall de hanteras vid sidan av gängse rutiner och ges särskilda resurser. För det andra måste vi besluta oss för att verkligen vinna kampen om dessa områdens framtid. Det är en strid som gäller livet och livsvillkoren för deras innevånare. Förlorar vi gäller det snart både liv och död för många människor i vårt land, ty då lämnar vi över områdena som ostörda rekryteringsbaser till den organiserade brottsligheten.  Det brinner i Rosengård

»Mænd kan ikke voldtages«

hed det i Märtha Tikkanens feminist-thriller fra 1975. Det er selvfølgelig løgn. En af litteraturens  berømte mandevoldtægtter, er den af T.E.Lawrence, begået af tyrkerne for at fornedre ham. Om den historie også var en Lawrence løgn,  ved  jeg ikke.  Men man må sige at  Tikkanen på nogle felter  er radikalt  overhalet af virkeligheden. Man ser  faktisk avishistorier som nedenstående ikke  så helt sjældent. De to forrige  skete i Stockholm for kun 16 dage siden. Beskrivelserne er  mere  kortfattede og anonymiserede,  end de af  kvindevoldtægter, hvoraf man må slutte at de er endnu mere tabuiserede og skamfulde  at tale åbent om. Det  afslører bare endnu et pikant  afspekt af den statlige  vulgærfeminismes flugt fra virkeligheden ind i ideologien: Voldtager de mænd ? Uha,uha, et åndeligt  jordskælv!  Hvor er vi henne ? Tusindvis af ødelagte kvinder, det ved vi dog hvad er.  Ergo – nye forskningskroner til genus-branchen, her skal tænkes universitært, og det koster penge, det som enhver jungmand på 17, der har været i Beirut, Agadir og Tanger kan fortælle dem helt gratis. Det er  nemlig ikke bare et fravær af for mange bedækbare kvinder, geder eller hvad man nu ellers  foretrækker, det er en af klankultur kuet, fornedret og forskruet persons magtmanifestation gennem (seksuel) vold. Og der er intet terapiberedskab på plads, virksom som uvirksom.

Mandevoldtægterne  henligger altså i mørke og mystik, vi ved  ikke  noget videre om fænomenet, og jeg mener  heller  ikke  der findes  en statistik på området. (ghettoområderne og “svarttaxi” mere end antyder, hvilken slags voldtægtsmænd vi taler  om, hvad ingen der kender Mellemøsten og dens almindelige homopraksis blandt ellers heteroseksuelle,  forundres det fjerneste over. )

En man våldtogs under natten till juldagen. Han dumpades sedan i Biskopsgården.Mannen hade varit ute på stan, och skulle få skjuts hem till Mariaplan av en annan man.
– Det verkar som att det var någon form av svarttaxi, säger Christer Fuxborg på polisens ledningscentral. Mannen uppger att han blivit våldtagen inne i bilen. Sedan kördes han till Biskopsgården, där han slängdes av.- Han visste inte ens var han var när han ringde oss, säger Fuxborg.
Polisen har hittat bilen, och har gott hopp om att kunna gripa gärningsmannen. Man våldtagen i natt

Og hvad angår kvindevoldtægterne, så kommer BRÅ´s 2008 statistik omkring  d .17 januar. Antallet vil have  passeret 5000, det vil næsten ikke  få spalteplads  i aviserne, i al fald kun i sløret form,  men vi skal huske at slå det nøjagtige tal op ligesom sidste år.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x