26
dec
Seneste opdatering: 20/12-09 kl. 0751
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

fra den 14 december i fire afsnit og her er brugt¬† stativ. Vi var nogle¬† danske, som var s√• heldige at v√¶re inviteret. At vi af forskellige grunde¬†ikke kunne komme til Jerusalem, er s√• √¶rgerligt at jeg skal fors√łge at¬†forbig√• det,¬† n√•r vi n√•r til den 31.12 og ¬†status over 2008. Robert Spencer¬† indleder:

Bo¬† P√§lln√§s:¬†¬†“F√∂rlorar vi g√§ller det snart b√•de liv och d√∂d f√∂r m√•nga m√§nniskor i v√•rt land”

P√§lln√§s¬ībekymring lyder √¶gte. Han optimisme virker ¬†derimod ikke overbevisende. ¬†Han ved fra Balkan bedre end de fleste,¬†¬†hvor¬†alvorligt det meget let kan blive, ikke mindst med en Riksdag der opf√łrer sig som kommandoen p√• Titanic i en julebrandert. ¬† Han er¬† er¬† af¬†Sveriges mest erfarne senior officerer.

Vi är i en djup lågkonjunktur och det brinner i Rosengård. Där har problemen ökat trots att vi tills nyligen har haft den längsta högkonjunkturen i vårt land sedan femtiotalet. Vi har alltså inte förmått bryta trenden under den tid då vi hade som mest resurser till vårt förfogande. Fortsätter utvecklingen kan vi snart ställas inför allvarliga motsättningar mellan befolkningsgrupper i flera svenska städer.Varje sten som kastas mot en polisbil i dessa städers problemområden blir också en sten kastad till stöd för sverigedemokraterna.

Det är lätt att gripas av förtvivlan, underbyggd av både vrede och sorg, över att Sverige inte bättre lyckas hantera de problem som invandringen för med sig. Det politiska Sverige vaggar till synes opåverkbart framåt i gamla fåror och allt vad man hittills gjort har haft ringa effekt. Men när inte ens stora kommuner som Malmö på egen hand kan hantera problemen har dessa nått den nivå där de blir nationella och måste lösas med gemensamma krafter.

Två beslut behöver tas. För det första att några av de värsta problemområdena i Sverige betecknas somnationella krisområden. Som sådana skall de hanteras vid sidan av gängse rutiner och ges särskilda resurser. För det andra måste vi besluta oss för att verkligen vinna kampen om dessa områdens framtid. Det är en strid som gäller livet och livsvillkoren för deras innevånare. Förlorar vi gäller det snart både liv och död för många människor i vårt land, ty då lämnar vi över områdena som ostörda rekryteringsbaser till den organiserade brottsligheten.  Det brinner i Rosengård

¬ĽM√¶nd kan ikke voldtages¬ę

hed det i M√§rtha Tikkanens feminist-thriller fra 1975. Det er selvf√łlgelig l√łgn. En af litteraturens¬† ber√łmte mandevoldt√¶gtter, er den af T.E.Lawrence, beg√•et af tyrkerne for at fornedre ham. Om den historie ogs√• var en Lawrence l√łgn,¬† ved¬† jeg ikke.¬†¬†Men man¬†m√• sige at¬† Tikkanen p√• nogle felter¬† er¬†radikalt¬†¬†overhalet af virkeligheden. Man ser¬† faktisk avishistorier som nedenst√•ende ikke¬† s√• helt sj√¶ldent. De to¬†forrige¬† skete i Stockholm for kun 16 dage siden. Beskrivelserne er¬† mere¬† kortfattede og anonymiserede, ¬†end de af¬† kvindevoldt√¶gter, hvoraf man m√• slutte at de er endnu mere tabuiserede¬†og skamfulde¬† at¬†tale √•bent om.¬†Det ¬†afsl√łrer bare¬†endnu et pikant¬† afspekt af den statlige¬† vulg√¶rfeminismes flugt fra virkeligheden ind i ideologien: Voldtager de m√¶nd ? Uha,uha, et √•ndeligt¬† jordsk√¶lv!¬† Hvor er vi s√• henne ? Tusindvis af √łdelagte¬†kvinder, det ved vi dog hvad er.¬† Ergo¬†– nye forskningskroner til genus-branchen, her skal t√¶nkes universit√¶rt, og det koster penge, det¬†som enhver jungmand p√• 17, der har v√¶ret i Beirut, Agadir¬†og Tanger kan fort√¶lle dem helt¬†gratis. Det er¬† nemlig ikke bare et¬†frav√¶r af for mange bed√¶kbare kvinder, geder eller hvad man nu ellers¬† foretr√¶kker, det er en af klankultur¬†kuet, fornedret og forskruet¬†persons magtmanifestation gennem (seksuel) vold. Og der er intet terapiberedskab p√• plads, virksom som uvirksom.

Mandevoldt√¶gterne ¬†henligger alts√•¬†i m√łrke og mystik, vi ved ¬†ikke¬† noget videre om f√¶nomenet, og jeg mener¬† heller¬† ikke¬† der findes¬† en statistik p√• omr√•det. (ghettoomr√•derne og “svarttaxi” mere end¬†antyder, hvilken slags voldt√¶gtsm√¶nd vi taler¬† om, hvad ingen der kender Mellem√łsten og dens almindelige homopraksis blandt ellers heteroseksuelle,¬† forundres det fjerneste over. )

En man våldtogs under natten till juldagen. Han dumpades sedan i Biskopsgården.Mannen hade varit ute på stan, och skulle få skjuts hem till Mariaplan av en annan man.
РDet verkar som att det var någon form av svarttaxi, säger Christer Fuxborg på polisens ledningscentral. Mannen uppger att han blivit våldtagen inne i bilen. Sedan kördes han till Biskopsgården, där han slängdes av.- Han visste inte ens var han var när han ringde oss, säger Fuxborg.
Polisen har hittat bilen, och har gott hopp om att kunna gripa gärningsmannen. Man våldtagen i natt

Og hvad ang√•r kvindevoldt√¶gterne, s√• kommer BR√Ö¬īs 2008 statistik omkring¬† d .17 januar. Antallet vil have¬† passeret 5000, det vil n√¶sten ikke¬† f√• spalteplads¬† i aviserne, i al fald kun i sl√łret form, ¬†men vi skal huske at sl√• det n√łjagtige tal op ligesom sidste √•r.


0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x