28
dec
Seneste opdatering: 4/2-13 kl. 1818
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

stephen

 

Jo, Kurt Westergaard er en slem, slem dreng. N√•r man ser The British Cartoon Archive, University of Kent igennem, indser man hurtigt hvor halsl√łs en gerning det er, overhovedet¬†at ville kontrollere hvad tegnere tegner. Gad vidst om Sisyfosmyten er kendt ¬†i arabverdenen ? Eller p√• R√•dshuspladsen 37 ? Hvad nytter det at Roald Als tegner som en gud, n√•r han t√¶nker som en¬†betonklods ? For s√• vidt som han ikke overlader t√¶nkningen ¬†til¬† andre, hvad man jo kunne¬† h√łre i P 1 for nylig, at han foretr√¶kker. Tegningen er tydeligt nok ¬†fra¬†f√łr,¬† nogen havde t√¶nkt p√• FN. ¬†M√• man sammenligne muslimer med nazister? FN skal se p√•, om DF’ere som PIa Kj√¶rsgaard, Mogens Camre og Morten Messerschmidt er g√•et for vidt

Det er Kurt Westergaards skyld !

Danmark är det enda land i Europa som tappar turister. Turismen ökar överallt utom här, där den har minskat med drygt 2 procent de senaste åren. Skälet sägs vara den danska utrikes- och invandringspolitiken, många menar att den har påverkat Danmarks image negativt. Muhammedteckningarna påstås också ha bidragit till Danmarks dåliga rykte i världen.  Till råga på allt rullade finanskrisen och lågkonjunkturen in under hösten och gjorde läget än värre.  Danmark har fått en stämpel av att inte vara så öppet som de andra länderna i Norden. Muhammedkrisen och invandrings- och flyktingpolitiken ska ha gett danskarna en dålig image. Sydsvenskan, journalist Katarina Ström Melvinger, der som man ser, intet mener  selv, men blot henviser til -ja, hvem ?

Project bodycount 2008

I Danmarks¬†¬† indtraf der 50 mord hidtil¬† det ¬†forgangne √•r. Nogle flere end de normale¬† cirka 40. Mange¬† sk√łd, men n√¶sten ingen ramte.¬†Opklaringsprocenten er stadig h√łj, mellem 98 og 100 %. Man skal ikke¬† sl√• ihjel i Danmark, det er¬† altid en tr√łst.

Vi¬†vil gerne sammenligne Danmark¬† med Sverige, men m√łder¬† visse problemer. P√• Danmarks Statistik¬†hedder det altsammen ¬†“manddrab”. I svensk statistik hedder der Fullbordat mord och dr√•p samt misshandel med d√∂dlig utg√•ng, og fornemmelsen er, at¬†statistikerne smider¬† nogle overlagte¬† mord ind under drab og mishandling med d√łdelig udgang. ¬†Der har i de tre¬† f√łrste kvartaler 2008 v√¶ret 171 tilf√¶lde. (i 2007¬† sammenlagt 217). Opklaringsprocenten er 87.¬†Sm√• 30 mordere om √•ret¬†g√•r alts√• frit omkring i Sverige. P√• debatforummet¬† Exilen * , har de ikke tillid¬† til myndighederne, s√• de satte¬† sig¬† for at t√¶lle da 2008 begyndte: Projekt Bodycount 2008.¬†Hvordan de “kun” er n√•et til 110 mord, ved jeg ikke. Tilbage st√•r, at Sverige¬† har over fire gange s√• mange drab/mord som Danmark.

Diskussionen r√∂rde tilltron till den statistik som BR√Ö f√∂r och deras st√§ndiga bortf√∂rklaringar av statistikens √∂kning. T ex p√•stod man att av 238 anm√§lda fall av d√∂dligt v√•ld √•ret innan, var bara 120 stycken “verkliga” fall. J√§mf√∂rt med hur m√•nga fall av rena mord som rapporterades i media, s√• verkade det p√•st√•endet orimligt. Just mord √§r s√• pass f√• till antalet att det inte ter sig om√∂jligt att bevaka alla fall som dyker upp i landets tidningar och TV. Det skulle allts√• g√• att f√∂ra denna statistiken i en tr√•d h√§r p√• Exilen och i slutet av √•ret j√§mf√∂ra med BR√Ö:s siffror. Vi kan d√• svart p√• vitt se hur v√§l statistiken √∂verensst√§mmer med sanningen.I slutet av 2008 skriver vi Sarnecki p√• n√§san eller konstaterar att inget fuffens f√∂rekommer. Kom igen s√• k√∂r vi!¬†¬†¬† (Sarnecki – svensk kriminolog, ogs√• kaldet Baghdad Bob)

(* Når vi bruger kvalificerede svenske  debatfora som kilde, er det fordi svensk presse er, som den er. Når ikke enhver kan skrive frit  i den, er den ikke en tilstrækkelig god og dækkende   kilde.)

¬ĽDet er ikke etniciteten, der er¬† √•rsagen¬ę

siger Khalid Alsubeihi. Hvad¬† det s√• er ¬†for ‚Äúproblematikker‚ÄĚ, der er de samme i hele Europa, skylder¬†Alsubeihi at g√łre rede for. ¬†Det lagde en midlertidig d√¶mper p√• ‚Äúproblematikkerne‚ÄĚ med 905 √•rlige personr√łverier √•rligt i Malm√ł¬†(2006), at bure dem massivt inde. Bringer man Maml√łs r√łverital i forhold til Stork√łbenhavns befolkning, ser man at vi har et potentiale til p√¶nt over 4000 √•rlige¬† gader√łverier, s√• det er¬† alt, alt¬†for tidligt at pive, Per Larsen. Fremtiden er ikke ankommet, den er kun lige¬† taget afsted hjemmefra:

Hver gang der varet√¶gtsf√¶ngsles tre 15-17-√•rige, er de to af udenlandsk herkomst. Der er i 2008 sket en dramatisk stigning i grov kriminalitet blandt helt unge i hovedstaden. Det viser nye tal fra K√łbenhavns Politi, der har opgjort antallet af varet√¶gtsf√¶ngs-linger blandt de 15-17-√•rige.

Med udgangen af november var 149 blevet fremstillet i dommervagten, og n√•r tallet for december er opgjort, sk√łnner politiet, at antallet er 160. Hele sidste √•r blev 129 unge fremstillet i dommervagten.

¬ĽVi st√•r med et k√¶mpem√¶ssigt problem,¬ę siger chefpolitiinspekt√łr Per Larsen, K√łbenhavns Politi. Blandt de 149, der var fremstillet pr. 1. december, var 101 af udenlandsk herkomst. De er anholdt for bl.a. r√łverier, vold, v√•benbesiddelse og brandstiftelse.Tidligere formand for F√¶dregruppen p√• N√łrrebro, Khalid Alsubeihi, siger:

¬ĽDet er ikke etniciteten, der er √•rsagen. Men der er en r√¶kke problematikker, som danske b√łrn ikke k√¶mper med i samme grad som indvandrerb√łrn.¬ę JP

¬ĽHvad skal man sige? Det er Gellerup!¬ę

Af   UWE MAX JENSEN

Julefreden i Gellerup Kirke blev tirsdag aften i sidste uge alvorligt forstyrret, da ukendte gerningsmænd tæt på midnat skaffede sig adgang til kirkens menighedslokale ved at smadre et vindue på kirkens bagside. Hvis motivet bag indtrængningen i den århusianske kirke var berigelseskriminalitet, var missionen en fiasko, da gerningsmændene ikke fik noget udbytte med sig. Indbrudstyve har tidligere lettet kirken for adskillelige bærbare computere, men denne gang måtte gerningsmændene går tomhændet hjem. Men inden de forlod Gellerup Kirke, satte de ild på en juledug i menighedslokalet.

Ilden fik imidlertid ikke for alvor fat i den r√łd-og-gr√łnternede juledug, og ilden var g√•et ud af sig selv, inden politiet n√•ede frem.

Ogs√• i 2002 blev der fors√łgt sat ild til kirken i Gellerup, da ukendte gerningsm√¶nd en juliaften satte ild til en opslagstavle. Falck fik imidlertid hurtigt slukket den p√•satte brand.

‚ÄúDet er Gellerup!‚ÄĚ

Dagen efter ildsp√•s√¶ttelsen er Niels Hviid, der er sognepr√¶st ved Gellerup Kirke fattet, men ‚Äúskideirriteret‚ÄĚ over ildsp√•s√¶ttelsen, da han tager imod i kirkens menighedslokale, der ikke b√¶rer pr√¶g af nattens begivenheder bortset fra en smadret rude og tilstedev√¶relsen af en enkelt dug i lokalet, der ikke matcher de andre.

¬ĽJeg ser det ikke som et angreb p√• den danske jul, men som et led i den s√łrgelige r√¶kke af h√¶ndelser, der har v√¶ret i Gellerup i dette efter√•r, hvor der er blevet sat ild p√• flere institutioner i omr√•det. Men tanken om, hvad der kunne v√¶re sket, er selvf√łlgelig bekymrende,¬ę siger Niels Hviid og sl√•r ud med armene.

¬ĽHvad skal man sige? Det er Gellerup!¬ę

L√łn fra kommunen

Ildspåsættelsen er kulminationen på endnu et varmt efterår i Århus-forstaden, hvor en enkelt daginstitution er blevet brændt ned til grunden, og andre er blevet brandskadet i forskellig grad efter ildspåsættelser.

Gellerup Kirke var indtil tirsdag aften i sidste uge gået ram forbi, men tirsdagens indbrud var alene det femte i kirken i år.

Gellerup Kirke har i det hele taget været plaget af en lang række problemer igennem årene, og kirken har de seneste år haft et vagtkorps tilknyttet for at dæmme op for problemer med hærværk og chikane af kirkegængerne.

Udgifterne til vagtkorpset afholdes delvist af Gellerup Kirke, der betaler de to vagter 40 kr. i timen. Resten af vagternes l√łn betales af √Örhus Kommune. Hvor meget vagterne igennem √•rene har f√•et udbetalt af √Örhus Kommune for at beskytte en dansk folkekirke vides ikke.

Julebudskabet er h√łjaktuelt

Den fornyede ballade omkring kirken får ikke sognepræst Niels Hviid til at overveje sin stilling i Gellerup.

¬ĽJeg end ikke overvejer at s√łge v√¶k. De sociale udfordringer er en del af grunden til, at jeg s√łgte hertil,¬ę fort√¶ller Niels Hviid.

Om Niels Hviid vil ber√łre ildsp√•s√¶ttelsen i sin kommende julepr√¶diken, ved han endnu ikke.

¬ĽMen kirkens julebudskab om julefred er da h√łjaktuelt, og det bliver det ved med at v√¶re. Ikke mindst efter s√•dan en oplevelse,¬ę siger Niels Hviid, der holder julegudstjeneste i Gellerup Kirke i dag kl. 14.30 og 15.30.

Minoritetskirke

Gellerup Kirke er på mange områder en meget speciel dansk folkekirke. Kirken ligger i et område, hvor kun ca. 3.000 af sognets 12.000 beboere er medlemmer af folkekirken. Gellerup sogn er Danmarks fattigste, og beboerne i sognet har en af landets ringeste tilknytninger til det danske arbejdsmarked. Desuden er Gellerup sogn det eneste sogn, hvor præsten ikke bor i sognet, da det i sin tid ikke var muligt at finde en egnet bolig. Præsten har derfor sin bolig i nabosognet.

Bombetrussel mod kirken

Ud over årets fem indbrud og tirsdagens ildspåsættelse i menighedslokalet har Gellerup Kirke historisk set været omgærdet af mange problemer.

I juni 2001 blev der indtelefoneret en bombetrussel mod Gellerup Kirke forud for dronning Margrethes deltagelse i kirkens 25 års jubilæum.

Truslen medf√łrte et stort opbud af politi og bombehunde, og samtlige 500 deltagere i jubil√¶umsgudstjenesten blev kropsvisiteret, inden de fik adgang til kirken.

¬ĽVi modtog en konkret bombetrussel og optrappede derfor sikkerheden v√¶sentligt. Nu efterforsker vi sagen, men den slags anonyme trusler er ofte sv√¶re at komme til bunds i,¬ę udtalte kriminalkommiss√¶r i √ėstjyllands Politi, Mogens Br√łndum, dengang.

I juli 2002 blev der sat ild til en opslagstavle i kirken, og i l√łbet af 2003 fors√łgte Gellerup Kirke sig for f√łrste gang med muslimske vagter efter en r√¶kke episoder og chikanerier af √¶ldre kirkeg√¶ngere. I april 2004 gik det for alvor galt, da en pr√¶st blev overfaldet.
Præst fik tæv

Tidlig palmes√łndag blev en kvindelig pr√¶st overfaldet i Gellerup Kirke. Pr√¶sten havde overnattet i kirken sammen med en skoleklasse, som skulle v√¶re med i forberedelserne af palmes√łndags gudstjeneste.

Ved syvtiden bankede det p√• kirkens d√łr, og pr√¶sten √•bnede. En ung mand af udenlandsk herkomst spurgte om vej, men pr√łvede samtidig at tr√¶nge ind i kirken.

Da den kvindelig pr√¶st fors√łgte at forhindre den unge mand i at komme ind i kirken, blev han voldelig og slog hende flere gange med knytn√¶veslag.

Pr√¶sten blev efterf√łlgende behandlet p√• skadestuen og var herefter sygemeldt i en periode.

De kirkelige handlinger i Gellerup Kirke blev i perioden op til overfaldet ofte forstyrret af unge indvandrere, og i perioder var den dav√¶rende F√¶dregruppen til stede for at beskytte kirkeg√¶ngerne. Overfaldet p√• pr√¶sten var det f√łrste p√• en ansat ved kirken.

¬ĽDet er f√łrste gang, s√• vi skal heller ikke begynde at sk√¶rpe sikkerheden un√łdvendigt. Vi vil n√łjes med at opfordre pr√¶sterne til at passe godt p√• sig selv,¬ę sagde den tidligere provst Steen Skovsgaard (nu biskop i Lolland-Falsters Stift, red.) fra Gellerup Kirke dengang i en kommentar til overfaldet.
‚ÄúEt guds under‚ÄĚ

Juleaften samme år var den gal igen, da fem store vinduer i Gellerup Kirkes indgangsparti blev sprængt i stykker med fyrværkeri, mens en kristen-assyrisk menighed holdt gudstjeneste i kirken.

Steen Skovsgaard udtalte efterf√łlgende, at det var ‚Äúet guds under‚ÄĚ, at ingen mennesker kom til skade i forbindelse med rudeknusningen.

Sagen blev en af de mere omtalte, da √ėstjyllands Politi n√¶gtede at rykke ud til Gellerup Kirke, selvom kirkeg√¶ngerne i forl√¶ngelse af h√¶rv√¶rket mod kirkens ruder p√•greb en ung mand.

I februar 2006, mens Muhammed-krisen rasede i Mellem√łsten, var der indkaldt til fakkeldemonstration for fred i Gellerupparken. Blandt talerne ved demonstrationen var sognepr√¶st ved Gellerup Kirke, Annette Bennedsgaard. Da demonstrationen skulle til at begynde, blev en fyrv√¶rkeribombe bragt til spr√¶ngning. Resultatet var et raseret legehus og opskr√¶mte demonstrationsdeltagere. Men politiet nedtonede alvoren.

¬ĽVores umiddelbare opfattelse er, at det intet har at g√łre med demonstrationen. Det er nogle drengestreger med kraftigt knaldfyrv√¶rkeri. Det ser ikke ud til at v√¶re nogen specialbygget bombe. Der ude sker det j√¶vnligt,¬ę sagde vagthavende hos √ėstjyllands Politi til Ekstra Bladet.

I 2008 har der været fem indbrud og en ildspåsættelse i Gellerup Kirke.

Kirken overvejer nu at deltage i og st√łtte en natteravnsordning i omr√•det omkring Gellerup Kirke i julen, og p√• sin hjemmeside s√łger kirken i √łjeblikket frivillige, der √łnsker at st√łtte dette initiativ.

* Gellerup Kirke har været plaget af en lang række problemer igennem årene, og kirken har de seneste år haft et vagtkorps tilknyttet for at dæmme op for problemer med hærværk og chikane af kirkegængerne.

* Kirken overvejer nu at deltage i og st√łtte en natteravnsordning i omr√•det omkring Gellerup Kirke i julen, og p√• sin hjemmeside s√łger kirken i √łjeblikket frivillige, der √łnsker at st√łtte dette initiativ.

JP √Örhus | 24.12.2008

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kunne naziregimet m√•ske have vundet anden verdenskrig. Endelig faldt jeg over hosst√•ende tegning, blogget her i 2008. Den er interessant, fordi den beskriver noget h√łjst virkeligt, og h√łjst tabuiseret. Den ene […]

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
15 years ago

Jag hoppas verkligen inte Hells Angels ger efter och b√∂rjar betala jizya. Den dagen dom g√∂r det har dom s√•tt fr√∂et till sin egen underg√•ng och reducerat sig sj√§lva till Hells Dhimmis. Bara smaka p√• orden: Hells Dhimmis. L√•ter inte vidare tufft och √§r det knappast heller. Drar mig till minnes en gammal episod of Monty Python som handlade om ett MC-band best√•ende av gamla tanter. Minns inte riktigt vad dom kallade sig, kanske var det Hells Nannies eller Hells Aunties eller n√•t liknande. Personligen f√∂redrar jag nog hellre Hells Aunties √§n Hells Dhimmis. Jag √§r medveten om att HA… Read more »

Fine Line
Fine Line
15 years ago

@Fritz

Jo, Khalid Alsubeihi underholdes af forskellige “integrationsprojekter”, som det offentlige (l√¶s: skatteyderne) betaler for. De er utvivlsomt virkningsl√łse, da kriminaliteten og utilpassetheden hos de grupper, som Khalid Alsubeihis integrationsprojekter retter sig imod, bare stiger og stiger. Khalid Alsubeihi har n√¶ppe nogensinde oppeb√•ret et reelt arbejde.

P√• j√¶vnlige ture til Mellem√łsten uddanner Khalid Alsubeihi sig efter eget udsagn til imam.

Om Khalid Alsubeihis j√¶vnlige ture til Mellem√łsten ogs√• har andre form√•l er ikke godt at vide.

LFPC
15 years ago

“Den tidligere tvangstilsl√łrede iransk-franske forfatter, Chadortt Djavann kalder hijaben for islamismens emblem”. Hvis eller n√•r det begynder at f√• konsekvenser at sige disse ting, vil det bedste modtr√¶k formentlig v√¶re at citere netop folk som Djavann, Hirsi Ali og Wafa Sultan for det samme. Det kr√¶ver en hel del mere chutzpah at retsforf√łlge nogen der blot citerer dem der har gjort disse erfaringer p√• egen krop. Det skete godt nok for Mark Steyn i Canada, da han blev trukket igennem en skueproces bl. a. fordi han havde citeret den norskboende Mullah-fucking-Omar for at sige at muslimerne ville tage magten i… Read more »

Fritz
Fritz
15 years ago

Khalid Alsubeihi er islamist og i fuld gang med en islamisk uddannelse i Mellem√łsten.

Hvordan det, er han ikke p√• offentlig fors√łrgelse her i dhimmark.

Fine Line
Fine Line
15 years ago

Khalid Alsubeihi er islamist og i fuld gang med en islamisk uddannelse i Mellem√łsten.

JensH
JensH
15 years ago

En glimrende gennemgang Uwe Max Jensen har lavet over de (jihad)angreb der har v√¶ret p√• Gellerup Kirke. Det lykkedes jo de sm√•-terroristiske ‘unge’ at f√• stenet Gr√łnl√¶nderne ud af kvarteret, s√• mon ikke ogs√• det ogs√• lykkedes dem at f√• lukket denne sidste rest af kuffar-tilstedev√¶relse som kirken er udtryk for. Jeg er frisk p√• et lille rask v√¶ddem√•l??? Jeg tror alllerh√łjest der vil g√• 2-3 √•r, s√• vil Gellerup kirke blive lukket, og bygningen lavet om til ‘kulturhus’ for “hele” kvarteret, hvilket i praksis vil sige et islamisk kulturhus. Den officelle begrundelse for nedl√¶ggelsen af kirken vil naturligvis v√¶re,… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

Magga Og politiet h√¶vder at nogle familier i Gellerup ikke har ressourcer til at opdrage deres b√łrn. Som jeg ser det har familierne masser af ressourcer. Det har de vist os alle sammen. Nogle familier har masser af ressourcer til at modarbejde danske myndigheder f.eks. politiet, og til at holde deres piger v√¶k fra kriminalitet og i sexistiske religi√łse uniformer. De har desuden masser af ressourcer til at give politiet skylden for egne problemer. Hvis politiet har al skylden, hvorfor har familierne s√• ingen problemer med deres piger? Hvorfor kun drengene og hvorfor problemer med s√• mange drenge? Ressourcerne til… Read more »

Fritz
Fritz
15 years ago

Khalid Alsubeihi er en nar der burde hjemsendes med det samme.

Johansen
Johansen
15 years ago

Politiken har ogs√• historien om DFs kritik af det islamiske hovedt√łrkl√¶de til kvinder, som nu √•benbart bringes til FN regi:

http://politiken.dk/politik/article619733.ece

Den tidligere tvangstilsl√łrede iransk-franske forfatter, Chadortt Djavann kalder hijaben for islamismens emblem.
Et totalitært emblem, der flages med på alle kvindehoveder i de lande, hvor poltisk islam hersker. Et totalitært symbol er der i hvert fald tale om.

Magga
Magga
15 years ago

Janne. Jeg bed ogs√• m√¶rke i det med etniciteten, der fulgte efter denne salve: “¬ĽVi st√•r med et k√¶mpem√¶ssigt problem,¬ę siger chefpolitiinspekt√łr Per Larsen, K√łbenhavns Politi. Blandt de 149, der var fremstillet pr. 1. december, var 101 af udenlandsk herkomst. De er anholdt for bl.a. r√łverier, vold, v√•benbesiddelse og brandstiftelse.” http://jp.dk/arkiv/?id=1553727&eceExpr=per%20larsen“%20/>&eceArchive=o ————- Der er vel ikke en eneste her eller hos andre af de borgerlige bloggere, som ikke foruds√• den udvikling, og som ikke har vredet h√¶nder over Per Larsens vamle socialp√¶dagogik og hans “de unge”. Politiet skal ikke agere, som om de er socialp√¶dagoger, de skal reagere anderledes h√•ndfast… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

Og Danmarks(?) Radio forts√¶tter ufortr√łdent sin k√łnsdiskriminerende t√łrkl√¶depromoverende linie:

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/Oevrige_temaer/2008/Aaretdergik/Artikler/20081216103409.htm

Johansen
Johansen
15 years ago

¬ĽDet er ikke etniciteten, der er √•rsagen¬ę siger Khalid Alsubeihi.

Nej, det er ikke etniciteten, det er islamiske normer og kultur, der er √•rsagen. Hvorn√•r h√łrer vi mon Khalid Alsubeihi sige sandheden om problemernes opst√•en?

Morten Mohammed
Morten Mohammed
15 years ago

FN kræver stop for Gaza-vold
210 meldt dræbt i flyangreb i Gaza
FN: Stop volden √łjeblikkeligt

Så blev jeg skabt, glædelig jul. b o o m

Janne
Janne
15 years ago

¬ĽDet er ikke etniciteten, der er √•rsagen. Men der er en r√¶kke problematikker, som danske b√łrn ikke k√¶mper med i samme grad som indvandrerb√łrn.¬ę Nogle indvandrerfor√¶ldre kan ikke finde ud af at tage sig godt af drenge. Nogle familier er stivnet i reaktion√¶r og intolerant k√łnsapartheid machokultur. Produktet er bl.a. drenge der h√¶rger i gaderne. Br√¶nder biler, cykler, b√łrnehaver m.m. af. Det er drengene der havner i kriminalitet og i f√¶ngsel. Det er drengene der taber. Flere drenge fra samme familier ender som regul√¶re tabere. At myndighederne i byer med store ghettoer ikke ser p√• den form for k√łnsproblematik i… Read more »

LFPC
15 years ago

Og fra JP-K√łbenhavn, via Polemiken: “Formanden for F√¶dregruppen p√• N√łrrebro, Khalid Alsubeihi, er en s√• kontroversiel figur, at alle partier uden om SF og S stemmer imod at forankre F√¶dregruppens arbejde i kommunen. Trods priser og stor ros fra overborgmester Ritt Bjerregaard (S) og fra K√łbenhavns Politi skal F√¶dregruppen Indre N√łrrebro ikke indlemmes i K√łbenhavns Kommune. Et socialdemokratisk forslag om at forankre F√¶dregruppen i kommunen med 8 mio. kr. fra puljen til tv√¶rg√•ende integrationsform√•l faldt i sidste uge til jorden med et brag i socialudvalget. If√łlge K√ėBENHAVNS oplysninger har diskussionen om F√¶dregruppens forankring udartet sig til en personsag omkring formanden… Read more »

LFPC
15 years ago

Khalid Alsubeihi har jo tidligere gjort sig bem√¶rket med et forslag om blodpenge fra HA (via Uriasposten): “Betal en k√¶mpe erstatning og indvandrerbanderne s√¶nker v√•bnene. Det konkrete forslag kommer nu fra den tidligere formand for F√¶dregruppen p√• N√łrrebro, Khalid Alsubeihi, til ledelsen af Hells Angels. Pengene skal gives som erstatning til familien til den 19-√•rige Osman Nuri Dogan, der blev dr√¶bt af skud den 14. august i Tingbjerg, og som flere regner for den episode, der kickstartede de mange skudepisoder mellem rockere og indvandrerbander. Ligeledes skal de s√•rede indvandrere ogs√• have en mindre erstatning, og endelig opfordrer Khalid Alsubeihi Hells… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x