20
feb
Seneste opdatering: 21/2-09 kl. 0941
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV 2 God Morgen Danmark, 19 februar 2009. Samme aften i DR Deadline i to You Tube afsnit

Når ræven skal vogte gæs

Det er fatalt når naive skandinaver tror, at kuren mod fundamentalisme er mere  islam. Svenskerne gør præcist og søvngængeragtigt det, som Karen Jespersen i disse dage har held til at advare den danske regering og befolkning imod:

I Stockholm vänder sig polisen nu till moskén på Södermalm för att rekrytera polisstudenter med annan bakgrund än typisk svensk. Nästa fredag kommer polisen på besök till moskén. Polisen är på plats för att informera om polisyrket och för att få fler personer med invandrarbakgrund att söka sig till polishögskolan.Polisen ska rekrytera i moskén på Södermalm, Media tystar polisrekrytering i moské

2004: De utlåtanden som fälldes i Stockholms moské är ren massmordspredikan. Det handlar om uppmaningar till mord och självmordsterrorism i stor skala. Flera av dem kan vara åtalbara och jag kommer därför att polisanmäla dem för uppvigling. Till exempel fastslog Sheikh Yousef Al-Qaradhawi och hans råd att självmordsterrorism mot israeler är ett “nödvändigt heligt krig”, så kallat jihad. Vidare heter det: “Även om ett oskyldigt barn dödas som ett resultat av detta heliga krig så är det inte avsiktligt utan snarare på grund av krigets nödvändigheter. Inte heller i framtiden kommer dessa så  kallade civila att sluta vara inkräktare, onda, tyranner och förtryckare.” Fredrik Malm : “Massmordspredikan i svensk moské” DN Debatt, nov 2004

Stockholms största moské sprider dubbla budskap. Det imamen säger i sitt tal på arabiska stämmer inte överens med hur texten tolkas till svenska.  – USA våldtar islam, ryter imamen på arabiska från talarstolen. Tolken översätter till svenska:  – Vi fördömer USA:s tortyr av irakiska fångar….Hassan Mousa frågar sin församling i moskén på Medborgarplatsen: ”Hur länge tänker ni utstå denna förnedring av muslimer utan att handla?” Den starka kritiken av USA försvinner sedan i tolkens översättning till svenska.  SvD:s medarbetare Salam Karam  Dubbla budskap i moskén, maj 2004

Hvem taler om hudfarve?

“ … så skal danskerne naturligvis også finde sig i at se rigtig mange mennesker omkring sig, som har en anden hudfarve end vores, og måske endda en anden religion. Og det skal jo nok fjerne begejstringen for min gode idé til, hvordan vi igen kan få gang i hjulene”.

Det gør den stadig mere forhenværende Ellemann, der endnu ikke  har forstået en lyd af det hele, og givetvis aldrig kommer til det. Men dette var den imødekommende udlægning. Stråmanden om hudfarve er jo også en velkendt og groft manipulerende afglidning fra folk der ikke kan eller vil forholde sig til modpartens argumenter:  Velkommen til 200.000 indere og kinesere. Snaphanen ønsker også assertive hinduer med erindring om det indiske subkontinents historie, samt små fikse uindpakkede kinesiske kvinder, velkommen. Ganske vist lever kineserne i parallelsamfund i Danmark, men de er ikke kostbart grus i samfundmaskineriet, og de er ingen sikkerhedsrisiko.

Svensk kønsapartheid

Der lader ikke  til at være én officiel mærkesag, som Sverige  ikke er villig til at ofre på “sårbare minoriteters” alter. Faneflugt over hele linjen: kvindesag, beskytelse af jøder og homoseksuelle og nu altså fordrivelse af pigefostre i multikulturalismens  navn og ikke mindst for at tilfredsstille formørkede patriarker, der  ellers kunne finde  på hvad somhelst.

Gravide kvinner i Norge sjekker hvilket kjønn det ufødte barnet deres har. Deretter drar de til Sverige for å ta abort.

– Vi hører særlig om at dette skjer blant våre nye landsmenn. I enkelte av disse miljøene er man kanskje mer opptatt av familiebalansering og hvilket kjønn barnet blir, sier Rogne.– Det hender ofte at vi på Føden får spørsmål fra kvinner som vil vite kjønnet på barnet svært tidlig. Vi hører ofte kommentarer fra familien rundt, kanskje fra ektemenn, fedre eller onkler, om at de ønsker seg en mannlig arving, sier Kahsay. Hun sier hun har fått flest henvendelser fra det pakistanske miljøetNorske kvinner tar jenteabort i Sverige

Garanteret stille og rolig loppetjans i Oslo

i betragtning af den svære mangel på kvindelige forbrydere:

Kvinnelige muslimske politibetjenter bør primært ikke pågripe menn, mener imam Ahmed Esmaili, som leder Imamfaglig komité i Islamsk Råd Norge.

– Hvis hun må pågripe, og er alene eller sammen med andre kvinner, så kan hun gjøre det. Men om hun er sammen med andre kolleger, som kan ta den delen av arbeidet, så trenger ikke hun å gjøre det, sier Esmaili til VG. Årsaken er at muslimer ikke skal ha fysisk kontakt med personer fra det motsatte kjønn som de ikke er i fam ilie med.Ifølge justisminister Knut Storbergets (Ap) oppdragsbrev til Politidirektoratet, skal «tildekking av hår gis et beskjedent omfang». Det holder ikke, mener Esmaili- Det er ikke nok med bare et skaut. Hijab er et klesplagg som dekker hele kroppen, unntatt hendene og ansiktet. Dette er en plikt og et påbud fra Allah, sier Esmaili. Muslimske politikvinner bør ikke pågripe menn

Åbent brev til Frankrigs borgmestre

fra Cities against islamisation

Mr. (Madame) Mayor,

The public authorities now pay 30% of the financing of Muslim places of worship, in violation or evasion of the law.

Mosques are coming out of the earth everywhere. Some 150 are planned. Moreover, the mayors also use cultural activities of the mosque, sometimes a simple afternoon tea, as an excuse for giving a subsidy.The CFCM (French Council on the Muslim Religion) hopes to go from 2000 mosques to 4000. And yet…

Did you know that Islam is not only a religion, but that it advocates a social order based on sharia (the Islamic law of the Koran and hadiths) and on the preeminence of the umma (the community of Muslims), an order that is totally incompatible with the values and norms of our European society?

Did you know that mosques function as catalysts for the Islamization of urban areas; that they demand, with all the authority vested in them by the Muslim community, the strict practice of Islam, which hinders the integration of these Muslim minorities?

Did you know that certain Muslims place divine Islamic law above civil laws? Moreover, there exists, among Muslim populations, a tendency to radicalization that is manifest in the growing hostility that accompanies the encounter with our Western civilization and its founding values?

Did you know that 85% of the French people are against the public financing of mosques?

Did you know that Europe is a land of cathedrals and bell-towers and not of mosques and minarets?

With respect to you and the laws of the Republic..

Cities Against Islamization via Gallia Watch

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Magga-

Jeg er enig med dig i dit syn på Khader.

Også jeg håber han på et tidspunkt, inden alt for længe, forsvinder fra den politiske arena.

Han er underholdende fordi han er uforudsigelig – og ofte temmelig spøjs i sine udtalelser.

Men underholdning kan købes for dyrt – og desuden skal Christiansborg ikke være et teater som leverer kulisser til personer som er syge efter at bade sig i offentlighedens opmærksomhed.

Og det er han.

Magga
Magga
12 years ago

Når jeg skriver, at Khader kan undværes, men jeg selvfølgelig indenfor dansk politik. 🙂

Magga
Magga
12 years ago

JensH Vesselboe fik travlt med at feje for sin dør, da der gik rygter om, at han flirtede med NA. Jeg kan ikke forestille mig, at han er interesseret i lille Simon Emil, skønt der dog er mere substans i ham end i Khader, der efter min mening fuldstændig mangler substans og er aldeles upålidelig. Jeg forstår ikke dit ræsonnement ang. Rønn Hornbech. Lad os fx antage, at Karen Jespersen afløser hende på et tidspunkt. Det ville ikke være noget dårligt bytte, og hun har i modsætning til Rønn Hornbech fattet islams gruopvækkende mekanismer. Hvorimod Khader er med til at… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Magga Jeg er sådan set enig med dig i din vudering af Khadars politiske substans, men de politiske realiteter er nu engang, at VKO kun lige nøjagtig har 90 mandater, og med løsgående misiler som eks. Eyvind Vesselboe, så ville det være rart med dette ekstra mandat som Khadar sidder på. Prøv også at forstil dig hvor usikkert regeringen kom til at leve, den dag Rønn Hornbech bliver fyret som med minister. Det ville faktisk være rart, hvis Khadar blev medlem af de Konservative, og hvis Pia Christmas Møller ligesom Gitte Seeberg kunne finde sig e arbejde uden for Christiansborg,… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Sommetider er der alligevel nogle politkere, der synger ud.

“Venstrefolk: Fri os for Naser Khader”

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1608298.ece

N.B,at historien stammer fra Information.

Jeg er enig. Manden er en plattenslager og burde ud af politik, han formåede at gøre sidste valg til en farce, og det var alt rigeligt.

Johansen
Johansen
12 years ago

Ahmed Esmaili, endnu en islamisk mørkemand til samlingen.
Denne opstyltede imam tror han kan bestemme, hvem norske betjente kan anholde og hvordan de skal gå klædt. Kvinder i total formumning er hvad han ønsker sig.
Det er trættende med dette forkvaklede islamiske kvindesyn. Man kunne ønske sig at han rejste hjem til formørkelsen.

Den ene af de kvindelige muslimske betjente udtalte, at Norge ikke var klar til hijab-klædt politi endnu. Det håber jeg aldrig, at det bliver. Politiet skal ikke islamiseres men forblive i neutral uniform.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x