21
feb
Seneste opdatering: 21/2-09 kl. 1756
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og vel at mærke, også engelsk krig mod danske soldater i Helmand:

British Muslims are providing the Taliban with electronic devices to make roadside bombs for use in attacks against British forces serving in southern Afghanistan, The Telegraph can disclose. The devices, which enable Taliban fighters to detonate roadside bombs by remote control, are either sent to sympathizers in the region, or carried by volunteers who fly to Pakistan and then make their way across the border.They included mobile phones filled with explosives, which could kill or seriously injure British soldiers patrolling on foot, and more sophisticated devices that can be used against military vehicles. British Muslims ‘providing Taliban with electronic devices for roadside bombs’

Italien indfører voldtægtsnødret

The Italian government has passed an emergency decree introducing tougher measures for rape. The law was introduced after a recent spate of rapes said to have been largely committed by foreigners. The new rules – which will take immediate effect – set down a mandatory life sentence for rapists in cases where the victim was a minor or was killed. Silvio Berlusconi’s government also agreed to trials being sped up in cases in which the rapist was caught in the act and to a new volunteer patrol service to make areas safer. Interior Minister Roberto Maroni said: “Volunteers who take part in patrols will not be armed but they will have mobile phones and radios for reporting things to security forces.” Italy passes emergency rape lawItalian minister calls for rapists to be castrated (Times har pyntet på Calderoli, han foreslår ikke medicinsk men kirurgisk kastration (La Stampa)

Hvis Sveriges paradefeminister havde ment noget med deres sag, sådan for alvor, havde de krævet en sådan lov for ti år siden: Voldtægt i Sverige 2008: Våldtäkt 5.397. En grov sammenligning mellem Sverige  og Italien ser her i FN statistik fra 2002. I den har Sverige over  fire gange flere anmeldte voldtægter pr.100.000 indbyggere. Nøjagtig helaktuel italiensk statistik, har vi ikke kunnet finde. I 1975 havde Sverige ca. 700 anmeldte voldtægter. I begyndelsen kunne  øgningen betragtes som kulturel (af mig, ikke i Sverige, naturligvis), men de senere år  har den fået karakter  af ren krigsførsel. Alligevel nægter svenske “feminister” at se problemet i øjnene. De må derfor finde sig i at komme i citationstegn.

Des Pudels Kern

Jag har skrivit detta tidigare: Sverige kan lätt intas av 5 000 beslutsamma terrorister om dessa slår till mot strategiska punkter i landet. De väpnade styrkor som Sverige i dag förfogar över räcker inte ens för att avregla ett enda av landets kärnkraftverk, till exempel, eller Göteborgs hamn och raffinadierna där, eller våra viktigaste järnvägsknutpunkter och flygfält. Det är som om nationen förlorat överlevnadsinstinkten; vi uppträder som en gammal trött gubbe, som sitter på sin torva och tuggar snus i väntan på att få gå hädan… För övrigt, och detta är väl en fråga som icke får ställas, men i alla fall, jag undrar om Sverige ens kan försvaras längre med alla de etniska konflikter vi byggt in i samhället – kommer stora grupper av medborgare att vara lojala eller tar de parti för någon annan genom våldsamma upplopp under en process som leder fram till krig eller är krig – finns detta ens med i kalkylen när vi talar om ett nationellt försvar? Kurt Lundgren,överste Bo Pellnäs: ”Att avväpna huvudstaden är snudd på landsförräderi”

Fatih Alev: Kitman for dummies

Det er måske et lille gennembrud vi oplever i disse dage med al virakken over Abdul Wahid Pedersens modvilje mod at tage afstand fra enhver idé om at knuse halvt nedgravede kvinders hoveder ved gentagne stenkast. Der er en vedholdende fokus på dette spørgsmål, og endda mindst ét eksempel på en tv-journalist der har stillet manden et direkte spørgsmål, der virker forfriskende, omend det burde have været rutine. Under søgning på Infomedia på andre udtalelser fra Abdul-uld-i-mund fandt jeg et ældre interview med hans åndsfælle Fatih Alev, der, skønt det daterer sig fra 2000, også bør fremdrages for dennes brug af kitman, ufuldstændig fremstilling af sandheden i manipulerende øjemed, med henblik på fremme af islams sag:

[Alev:] Muslimerne har en drøm om at leve i et islamisk samfund. Den drøm skal nok gå i opfyldelse i Danmark. Mange danskere konverterer til islam i disse dage og på et tidspunkt bliver vi et flertal.«

Han implicerer altså her at islam er totalitær, og at dette hypotetiske flertal vil afskaffe demokratiet én gang for alle. Men han siger det ikke ligeud, vel vidende at den måbende journalist ikke vil gå i dybden med dette:

[Interviewer:] Den udsigt gør danskere bange … [Alev:] »Jeg ved det godt. Men da kristendommen kom til Danmark, var den også en mellemøstlig religion.

De to religioners ‘mellemøstlighed’ er altså her det manipulerende virkemiddel der skal få afgrunden mellem de to til at træde i baggrunden – igen ud fra en forventning om at reporteren ikke fanger dette.

Jeg vil prøve at berolige de etniske danskere så meget som muligt der er ikke noget at være bange for. Vi, det vil sige indvandrerne, overtager ikke Danmark, men Per, Henrik, Hanne og Laila konverterer til islam, fordi de synes, det er det rigtige for dem. Der bliver ikke tale om tvang.«[…] Jøderne har ændret sig. De har assimileret sig. Det tror jeg ikke vil ske for muslimer. Tværtimod vil flere danskere konvertere til islam. Der har mellem fire og fem tusinde danskere allerede gjort.«

Når jeg hører udtalelser som denne tænker jeg på gyserfilm som Invasion of the Body Snatchers, der altid har en scene hvor en af personerne er blevet forvandlet til en sjælløs alien der prøver at lokke hovedpersonen med over på fjendens side – ‘hvorfor kæmper du imod? Der er ikke noget at være bange for. Tænk dig en verden hvor vi alle er ét, og der ingen smerte og sorg er længere’. Det er samme søvngængeragtige dragen som Alev postulerer her, og naiviteten – at nogle få tusinde konvertitter beviser at alle ganske frivilligt vil konvertere, er himmelråbende.

»Ja, der er noget guddommeligt i den oprindelige kristendom, så vel som i Jødedommen. Vi muslimer mener jo, at de kristne har manipuleret Biblen. Men trods denne forvanskning er der stadig nogle vers med Guds oprindelige ord. Vi henregner både kristne og jøder til bogens folk. Dem skal vi vise respekt. Og derfor må vi ikke udvise foragt overfor Biblen.« Når Danmark bliver multikulturelt: Det danske sprog er Guds gave [Information 15.3.2000]

Når man hører en muslim tale om “bogens folk” er det tid at tilkalde Rullemarie. Udtrykket er et løgnagtigt postulat om en form for ligeværdighed mellem jøder, kristne og muslimer, som Koranen 9:29 udtrykkeligt dementerer:

Sura 9 (Omvendelse) vers 29
Bekæmp dem, som ikke tror på Gud og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Gud og Hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået Skriften, skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion, indtil de kuet er rede til at betale skat!

Med andre ord, jøder og kristne får valget mellem ‘frivilligt’ at konvertere, blive dræbt eller acceptere dhimmistatus med pålagt kopskat ‘jizya’. Lige pludselig lyder Fatih Alevs sirenesang ikke så tillokkende (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
intel
intel
12 years ago

Og når det lykkes at få gennemført særlove, der diskriminerer alle andre end muslimer, vil det yderligere lægge pres på “lysten” til at konvertere.

Der sker nok det, at kongefamilien i en ikke så fjern fremtid konverterer til islam, og folkekirken som til den tid er udfaset vender tilbage under et nyt navn:

Den islamiske danske folkekirke.

intel
intel
12 years ago

Og de sidste danskere, der ikke ønsker at konvertere frivilligt til islam, skal da nok blive hjulpet lidt på vej.

Men for så vidt tror jeg, at Fatih Alev har ret. Med den uhæmmede indvandring fra islamiske lande og den højere fødselsrate blandt disse indvandrere plus mængden af konverteringer (der ikke er voldsom, men hvor stor er trafikken lige den anden vej?), vil det på sigt blive vanskeligt for ikke at sige umuligt at fastholde Danmark som et kristent og vigtigst sækulært land.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Carsten, det der i den forbindelse er utroligt er, at man fra offentlige side ikke har taget / tager sådanne udtalelser mere alvorligt end man har gjort ! Det virker som om at man nøjes med at ryste på hovedet for dernæst at give grønt signal til endnu mere tilvandring fra de arabisk/islamiske lande. Jeg ved sgutte hvordan man skal råbe sådanne politikere op. For een , Karen Jespersen, ud af hele flokken er ikke nok ! Og er EU jo også for endnu mere indvandring fra de islamiske Middelhavslande – hvilket kan læses ud af de aftaleforhold der forlængst… Read more »

LFPC
12 years ago

Det er den evige catch-22: Dokumentationen for herrefolksmentaliteten kommer lige fra hestens mund, men bliver stort set ikke bemærket. Når Geert Wilders og vi andre henviser til den, bliver det til at vi ‘dæmoniserer’ og fører hadkampagner. Et uløseligt dilemma.

Carsten
Carsten
12 years ago

Ang. Fatih Alev – en parallel.

Ved et møde med svenske kirkeledere uddelte næstformanden for Islamisk Råd i Sverige Mahmoud Aldebe og imamen Abd al Haqq Kielan et skrift , hvori de redegjorde for deres tanker og planer med det svenske samfund, når de blev tilstrækkeligt mange. ”Den islamiske statsform er den svenske langt overlegen, eftersom den er Allahs eget politiske system baseret på åndelige og moralske grundsætninger efter guddommelige forskrifter. Alle ikke-muslimer er velkomne til at leve i det (fremtidige) islamiske Sverige, når de følger Allahs lov shariaen.” (”Världen i dag” 15.2.2002).

Johansen
Johansen
12 years ago

Den italienske lov mod voldtægtsforbrydere er lavet lige efter mit hoved. Dog mangler voldtægtsnødretten, at fanges man i den modbydelige ugerning eller kan voldtægtsforbryderen afsløres med DNA, så er det naturligvis udvisning efter strafafsoning, hvis ikke man er statsborger i landet. Jeg har intet problem med, at man også kan overveje medicinsk kastration ved f. eks. gentagne domme for voldtægt. En ukontrollabel kønsdrift, som ødelægger uskyldige kvinder, skal der slåes hårdt ned på. Krigen mod de svenske kvinder er i fuldt sving. Og de selvoptagede og ignorante politikere og svenske feminister vender det blinde øje til. Det er utåleligt. Hvor… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“British Muslims are providing the Taliban with electronic devices to make roadside bombs for use in attacks against British forces serving in southern Afghanistan…”

Men en hollandsk folkevalgt politiker der påpeger sådan noget, han må ikke mere rejse ind i England.

Janne
Janne
12 years ago

“Hvis Sveriges paradefeminister havde ment noget med deres sag, sådan for alvor, havde de krævet en sådan lov for ti år siden: Voldtægt i Sverige 2008: Våldtäkt 5.397.”

Skammeligt at Sverige behandler kvinder på den måde!

Janne
Janne
12 years ago

Karen Jespersen (V) har som velfærdsminister har gjort helt rigtigt i at sætte spørgsmål ved politikeres og kommuners samarbejde med religiøse samfund. Det er ikke et minut for tidligt. Det drejer sig i aller højeste grad om at tage vare på vore sekulære velfærd. Frihedsrettigheder og ligestilling mellem mænd og kvinder er også velfærd. At kunne kritisere urimelige religiøse dogmer er også velfærd.

PeterK
PeterK
12 years ago

Når der er nogle der kommer med henvisninger til fredelige vers i koranen, så er Sura 9 altid god.
Der er almindelighed enighed om at den er den nyeste – altså sidst åbenbarede, og ifølge verset om abbrogation, at allah er stor og vis og altid kan erstatte et vers med et nyt og bedre, så er det i sura 9 man skal lede. Her findes alle de bloddryppende vers.
Andre sura er også leveringsdygtige. Læs f.eks det altid forkert citerede 5.32, og ikke mindst det efterfølgende 5.33 hvor korsfæstelse og krydslemlæstelse autoriseres.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Ses enhver udvikling som værende positiv på baggrund af ateistiske holdninger tolkende indtrufne begivenheder vil den rette tolkning hos en ateist vist være at de “med smil bærer deres byrde”!

Ulla
Ulla
12 years ago

Vi, der er ateister, bliver dræbt, naturligvis. Og hvad med alle vores fredelige buddhistiske medborgere? Hele ideen om at vi kan beroliges med, at når den tid kommer, så får vi lov at leve, er da….. frygtindgydende, for at sige det mildt.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Som udgangspunkt her ses enhver skattebetaling som en uting. Islam er som fortaler af diskriminerende skattebetaling på basis af religiøst tilhørsforhold dermed klart en uting.
Racismemodstanderes reaktion burde således være klart at tage afstand fra islam.
Hvilket samfund ville ikke være bedre når uformåendedes behov blev dækket ved privates frivillige bidrag uden behov for opståen af begrebet “skat”?

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x