16
maj
Seneste opdatering: 17/5-09 kl. 1439
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er vist ingen tvivl om at der findes et segment i den danske befolkning der reelt, men måske ikke nødvendigvis erkendt af dem selv, ønsker fri indvandring. Der er i hvert fald et de facto standpunkt der siger at ingen må udvises mod deres vilje. Hvis man havde muligheden for at spørge dem om de virkeligt ville lade alle i verden få asyl i Danmark, ville flere formentlig afvise dette – men i konkrete sager må ingen altså udvises. En banal konstatering, men det er en måde at skære ud i pap at dette handler om at erobre ‘the moral high ground’ ved at vise at man er et lidt bedre menneske end de fleste. Selvgodhed, med andre ord. Og paradoksalt nok er dette spil jo kun muligt så længe grænserne rent faktisk ikke er åbne. De profiterer med andre ord på en her-og-nu-situation. Hvis grænserne blev åbnet ville de hurtigt få andre ting at tænke på (LFPC).

[…] Mindre end et døgn efter oprettelsen af Facebook-gruppen “Irakerne i Vor Frue Kirke” er antallet af fans passeret de 4.000. […]

– Danmark var med til at starte krigen i Irak. Vi har direkte medansvar for den tragiske situation, og for at irakerne ikke har kunnet rejse tilbage. Irakerne har spildt nok år. De irakiske flygtninge har ventet i mange år, nogle mere end 10 år i centrene. År, hvor de har frygtet for deres fremtid, hvor deres børn er vokset op i Danmark, hvor mennesker og psyker er slidt ned. Vi må give dem deres liv tilbage. Tidligere udvisninger har vist, at de danske myndigheder sender mennesker tilbage, uden at tage nogen for form ansvar for deres videre skæbne, siger gruppen. Danskere støtter kirkeirakere på Facebook

Den utænkelige Hollywoodskurk

attack50copykh8Frådende horder af katolikker der hærger gader og ambassader og foranstalter dødstrusler mod krænkere af deres religion? Nej, vel. Det nærmeste vi har oplevet i denne retning var postyret over Martin Scorseses The Last Temptation of Christ for 20 år siden. Den affødte vistnok en hel del raseri og opfordringer til boykot af filmselskabet fra amerikanske kristne, men man kan ikke tale om noget der bare kommer i nærheden af hysteriet over Muhammed. Således har instruktøren Ron Howard uden påviselige konsekvenser nu kunnet lave to film om en skurkagtig, karikeret katolsk kirke, The Da Vinci Code og Angels & Demons. Men hov, skurken fra Dan Browns litterære forlæg er nu ikke længere muslim:

[Skurken] is a man Brown clearly designates as an Arab and a Muslim. A witness to one of his crimes says he’s an Arab. He speaks Arabic.

But […] just as being unwilling to offend Catholics would have taken the heart out of The Da Vinci Code, being unwilling to offend Muslims presents Howard with a problem he never quite solves. A thriller has to have an interesting bad guy, but Howard’s serial killer is such a nonentity he turns down a chance to murder some of his pursuers because he says he isn’t getting paid for that. […]

What ought to offend all of us, though, is that Hollywood is so craven and out of touch as to rule out of bounds any attempt to show bad behavior on the part of even one Muslim. Is Ron Howard Afraid of Offending Muslims?

Der er vi altså nået til i 2009: For bare 20 år siden var en muslimsk filmskurk ikke et no-go, men frygtens klima har gradvist gjort dette til en sjældenhed. Jeg skriver vist tit og ofte at jeg ikke tror noget kan ændre den udvikling som Vesten er inde i nu. Vi står i starten af et større skift i demografien, religionen, politisk styreform og velstand, som på sigt vil få samme konsekvenser som nu kan iagttages i dets slutstadium i tidligere kristne lande som Tyrkiet og Egypten. Spørgsmålet er hvor hurtigt og hvor voldsomt det vil foregå – men resultatet er givet. Det ændrer selvfølgelig ikke ved at det her og nu handler om at stå fast på vores værdier. Og netop her er et vigtigt mål at bryde frygten for at krænke muslimer. Det betyder at der er god mening i at spotte og håne og bruge orientalistiske stereotyper som man gjorde i film med få årtier på bagen. Den uhellige alliance mellem frygt og politisk korrekthed må udfordres ved trodsighed – og forhåbentlig en dag nås en kritisk masse så det kan gøres uden frygt og i fuld åbenhed (LFPC).

Holland: Stenkast mod politiet ikke længere en straffelovsovertrædelse

Når samfundets love og regler ikke længere kan følge med de multikulturelle idealer, må samfundets love og regler justeres i overensstemmelse hermed. Perspektiverne synes ubegrænsede, og er skræmmende: I dagens Europa bruger stater millionbeløb årligt på bevogtning af politikere og almindelige borgere som Geert Wilders, Naser Khader, Robert Redeker og Ayaan Hirsi Ali. Tænker man nogle få årtier frem, vil antallet af muslimer i Europa være stærkt forøget, og muslimske politiske partier vil kunne blive tungen på vægtskålen i parlamenterne. På gadeplan vil organiserede dødspatruljer kunne gøre al islamkritik livsfarlig – Robert Redeker var som bekendt i muslimsk optik ‘skyldig’ i simpel kritik af Muhammed. Hvad bliver staternes mulige modtræk? Hvor mange kritikere vil få bevilget 24/7 beskyttelse før man må kaste håndklædet i ringen og overlade folk til deres egen skæbne? Jeg ved ikke om det vil gå sådan, men omvendt vil jeg påstå at der intet er der vil kunne forhindre en sådan udvikling (LFPC).

Throwing stones at police is no longer a crime, according to the police in the Gouda region. Such violence is seen as a civil law violation.

Youngsters who pelted a police car in Gouda with stones were sent away with a fine this week. “Throwing stones at the police is nothing special, it happens everywhere,” said police spokesman Chris van Egmond yesterday in De Telegraaf newspaper. “We cannot arrest them for that, but we can give them a fine of 90 euros. And that fine they have received.”

The group of youngsters called the police names and threw stones at the car when the policemen wanted to arrest two burglars in the notorious ‘Moroccan district’ of Oosterwei. Van Egmond does not wish to specify whether youngsters of Moroccan origin were indeed involved. “That I may not say. It is forbidden by the constitution. And we must of course stick to the law.” Police: Throwing Stones at Us Not a Crime

Muslim persecution of Christians

JERUSALEM – Christians used to be a vital force in the Middle East. They dominated Lebanon and filled top jobs in the Palestinian movement. In Egypt, they were wealthy beyond their number. In Iraq, they packed the universities and professions. Across the region, their orientation was a vital link to the West, a counterpoint to prevailing trends.

But as Pope Benedict XVI wends his way across the Holy Land this week, he is addressing a dwindling and threatened Christian population driven to emigration by political violence, lack of economic opportunity and the rise of radical Islam. A region that a century ago was 20 percent Christian is about 5 percent today and dropping. […] Christians in Mideast Losing Numbers and Sway

Egyptian Religious Endowments Ministry Official: The Pigs Living Today Are Descended from Jews

Fra islamisk teologis frontlinje: Vi taler her om en egyptisk ministeriel embedsmand kontra sunni-islams førende institution Al-Azhar i Cairo. Sidstnævnte afviser embedsmandens fatwa, men medgiver at jøder i fordums tid vitterligt blev forvandlet til svin af Allah. Striden går på hvorvidt disse svin er forfædre til vor tids svin.

Jørgen Bæk Simonsen og den øvrige apologetfløj har som nok bekendt et mantra gående på tilstedeværelsen af en ‘løbende diskussion’ i den muslimske verden, hvilket fremføres som begrundelse i sig selv for ikke at frygte islam. Dette må så være et eksempel på hvad der optager sindene. Man spørger så sig selv om disse synspunkter repræsenterer ekstreme fløje på Al-Azhar, og om den virkelige diskussion går ud på at aflive antisemitismen, opgive målet om islams verdensherredømme, og stadfæste vantros ligeværd på ubestemt tid med muslimerne. Mon? Via Jihad Watch (LFPC):

According to a May 9, 2009 report in the Jordanian Arabic-language news website www.factjo.com, the superintendent of da’wa affairs at the Egyptian Ministry of Religious Endowments, Sheikh Ahmad ‘Ali ‘Othman, has issued a fatwa stating that all pigs living today are descended from Jews and must therefore be slaughtered. […]

According to the website, Sheikh ‘Othman states in his fatwa that all pigs are descended from the Jews whom Allah transformed into apes, swine and worshippers of Satan, and must therefore be slaughtered. He bases this on Koran 5:60: “Shall I point out to you something much worse than this, [as judged] by the treatment it received from Allah? Those who incurred the curse of Allah and His wrath, those of whom some He transformed into apes and swine, those who worshipped Satan – these are [many times] worse in rank, and far more astray from the even path!” […]

According to the report, ‘Othman claims that his fatwa is supported by some senior Al-Azhar sheikhs, who are afraid to express their opinion in public. ‘Othman is quoted as saying: “I have presented my fatwa to the [Al-Azhar] Academy of Islamic Research, in order to obtain a clear opinion about it, but I have not yet received a [formal] reply. This is because [Al-Azhar] is afraid to issue such a fatwa, which may cause the ulema to be accused of antisemitism.” […]

The report also presents the response of Sheikh ‘Ali Abu Al-Hassan, head of the Al-Azhar Fatwa Committee. He calls ‘Othman’s statements “untrue,” saying: “When Allah punishes a group of people because they have incurred his wrath, the punishment applies only to them. When Allah was angry with the people of Moses, he turned them [and only them] into apes and pigs. It was an unusual punishment, meant to serve as a deterrent to others. But [those apes and pigs] died, and did not multiply, as Sheikh Ahmad ‘Ali ‘Othman claims.” Egyptian Religious Endowments Ministry Official: The Pigs Living Today Are Descended from Jews – And Must Be Slaughtered

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PerH
PerH
13 years ago

@ole burde Jeg er først og fremmest interesseret i at få straffet voldtægtsforbryderne, uanset om de er hvide, sorte, kristne eller muslimer. De fire skadedyr, der forgreb sig på pigen er skadedyr, uanset om de er af dansk eller irakisk nationalitet. Hvis de har dansk statsborgerskab, er den eneste passende straf dødsstraf eller livstid indtil den naturlige død. Men hvis de har irakisk statsborgerskab, skal de ud med første fly. For at undgå at de sniger sig ind i landet igen, bør deres DNA registreres, sådan at de ved uautoriseret indtrængen på dansk territorium automatisk bliver fjernet. Sådan er virkeligheden… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@PerH Nej, det lyder absolut ikke godt mht. LLR’s værdirelativisme. Men Venstres nye næst-formand, Kristian Jensen, er sandt for dyden heller ikke ‘betryggende’. For nylig kritiserede han på sin Facebook-profil, (hvor han bl.a. har Peter Norsk som ‘ven’), at DR tegnede alt for negativt et billede af de herboende muslimer. Man skal vist være temmeligt langt ude for at kritisere DDR for at være negativ overfor mulsimer, ikke sandt. Men Kristian Jensen var åbenbart utilfreds med, at DR i forbindelse med deres kampagne ‘mød din muslimske nabo’ havde offentliggjort nogle meningsundersøgelser, der viste at de herboende muslimer havde et noget… Read more »

ole burde
ole burde
13 years ago

PerH
Tror du paa , at der er en reel mulighed for lovene vil blive aendret drastisk som resultat af stats&mediemaskineriets interne funktioner ?
Systemet reagerer kun som foelge af press udefra ,som fx det pres maalbevidste indvandrergrupper udoever for at faa derers religion (og dermed dem selv) anerkendt som staaende udenfor og OVER landets lov og ret.
Den eneste maade et saadant press kan neutraliseres er via et andet ,modsat rettet press som OGSAA blir noedt til at vaere istand til at “ryste” godborgerligheden en smule eller to.
Derfor er selvforsvars-organisationer en effektiv og maaske uundgaaelig vej fremad

PerH
PerH
13 years ago

@JensH Jeg har desværre ikke Weekendavisen ved hånden. Men det lyder ikke godt. Hvis LLR ikke en gang kan se nytten i en kulturkanon, og ikke en gang vil tage afstand fra totalitær (islamisk) supremacisme vil han næppe heller støtte mere håndfaste foranstaltninger over for større udfordringer, hvis bekæmpelse kræver større omkostninger. Hvordan tror du, at DF klarer sig gennem som støtteparti? Jeg bemærker efterhånden en tendenns til, at partiet bare fungerer som tamt parlamentarisk grundlag uden at få noget håndfast til gengæld. Partiet har gennem det seneste halve år ligget meget underdrejet, på trods af at der har været… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@ole burde
Love kan ændres, og det jeg havde i tankerne var ikke privat foretagsomhed men at bruge staten til at knuse disse skadedyr, som gør sig skyldige i disse skindige overgreb på kvinder. Selv inden for menneskerettighedernes rammer, er der faktisk mulighed for at udvise nådesløs brutalitet, nemlig ved at lukke folk inde på livstid.
Igår hørte jeg Eurovision fra Moskva, og faktisk burde tvangsindlæggelse til at lytte til alle disse forfærdelige bidrag idømmes som en ekstra tillægsstraf ud over livstid. Det vil dog sikkert stride mod menneskerettighederne, fordi det er psykiskk tortur 😉

ole burde
ole burde
13 years ago

PerH
Du brugte paa et tidspunkt udtrykket “statens naadesloese brutalitet” ….. Hva’ for’n stat er det ? det kan ikke vaere den danske , og i foelge menneskerettigheds bla-bla er det “ulovligt” at udvise til et land som ER i stand til udvise den noedvendige brutalitet ; saa det er vist ikke lige staten vi ska’ ha’ fat i…
Maaske en forbedret version af AK 81 ??
Nu har jeg det !!! En speciel naesten-kun-for-kvinder underafdeling af AK 81 som tar’ sig kaerligt af voldtaegtmaend , osse EFTER at de har aftjent 3 aars hygge-faengsel

PerH
PerH
13 years ago

@JensH
En kort kommentar før andre gøremål:
Politiet kan naturligvis anholde folk i kirken, uanset hvad Meninghedsrådet måtte give dets tilladelse til.
Det jeg mente med at kirkebesættelsen ikke gav politiet hjemmel var, at Menighedsrådet ikke vil bruge magt for at bringe kirkebesættelsen til ophør, hvorfor politiet ikke kan fjerne irakerne for ulovligt at opholde sig i kirken. Men hvis politiet har uafhængig grund til at anholde dem, kan det naturligvis ske hvor som helst, om det så er på gaden eller inde i kirken.
Kirker er ikke fredhelligt område efter dansk lov.

JensH
JensH
13 years ago

@PerH “At politiet ikke griber ind skyldes vist, at Menighedsrådet ikke vil bruge magt til at bringe selve kirkebesættelsen til ophør.” Jeg glemte i min iver for at skrive om LLR’s ‘projekt’ at kommentere dette ovenstående udsagn. Nej, det er meget muligt politiet ikke kan gribe ind sålænge disse AFVISTE asylansøgere opholder sig inde i kirken. Men for at komme til Brorson Kriken er de jo alstså nødt til at forlade Vor Frue og begive sig ud på gaden for at komme ind på Nørrebronx. Der burde politiet have slået til, og taget dem i sikker forvaring indtil de kan… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

PerH “Jeg er ikke så sikker på, at LLR har rygrad til at stå fast.” Jeg har lige i denne uges udgave af Weekend-Avisen læst en analyse af LLR’s politiske ‘projekt’, og den bekræftede mine værste anelser om LLR som en Lalle-liberal, der nok ligger tættere op ad Uffe Elleman end Anders Fogh, (Fogh fra før valget i 2007, d.v.s. fra før han gik fra at være statsminister til ‘jobansøger’). Analysen er skrevet af Arne Hardis og Hans Mortensen, som efter min mening er to af de bedre inden for den politiske journalistik. LLR har jo i den korte tid… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@JensH At politiet ikke griber ind skyldes vist, at Menighedsrådet ikke vil bruge magt til at bringe selve kirkebesættelsen til ophør. Så politiet har formentligt ikke hjemmel til at fjerne irakerne, alene fordi de besætter kirken. Men kirkebesættelsen er jo kun det mindst vigtige, for selvfølgelig burde afviste udlændinge ikke nyde bevægelsesfrihed til at vandre frit omkring. Men indtil at myndighederne faktisk forsøger at gennemtvinge en hjemsendelse er det ligemeget ud fra et effektueringssynspunkt, hvor udlændingene faktisk opholder sig, sålænge de er inden for rækkevidde. Myndighederne er ikke dårligere stillet idag, end de var for en uge siden. Men det… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Utroligt, men de afviste Irakiske asylansøgere og kirkebesættere har uantatset af politiiet flyttet fra Vor Frue Kirke til Brorsons Kirke på Nørrebro. Og hvad der er endnu mere uroligt er, at det forløbig ‘kun’ er 25 afviste asylansøgere der er flyttet, men man annoncerer ligefrem, at yderligere 15 familier vil søge tilflugt i kirken: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/05/17/153338.htm Ganske vist skriver DDR, at årsagen til denne helt groteske flytning skyldes pladsmangel i Vor Frue, da der kommer stadig flere flygtninge til, men mon ikke også det har noget at gøre med, at Nørrebro de facto ikke længere hører under Dansk justitsområde. Men nu… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@dana

De fire irakiske kriminelle burde ikke have amnesti men er omvandrende argumenter for dødsstraffens genindførelse. De fortjente en retfærdig rettergang og derefter en reglementeret militær henrettelse. I den mindre perfekte verden ville det være nok med livstid på vand og brød. Men så heller ikke mindre. Skadedyr, som voldtager en pige fortjener kun statens nådesløse brutalitet.

dana
dana
13 years ago

Skal amnestien også omfatte disse fire irakiske mænd, der har ødelagt en 14-årig dansk piges liv? JydskeVestkysten Varde (25.02.2009): “Grådkvalt mor vidnede for sin datter i voldtægtssag VORBASSE: Stemmen knækkede flere gange, da en mor til en 14-årig pige ved retten i Kolding fortalte om, hvordan hendes datter sent fredag aften den 18. juli sidste år blev voldtaget flere gange, da hun var gæst på Vorbasse Marked. Fire unge irakiske mænd i alderen 17 til 22 år er tiltalt for gruppevoldtægt. De står tiltalt for at have tvunget den mindreårige pige til samleje plus en del mere. Den 14-årige pige… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“…et mantra gående på tilstedeværelsen af en ‘løbende diskussion’ i den muslimske verden, hvilket fremføres som begrundelse i sig selv for ikke at frygte islam…” Hvis islam bare er en ‘løbende diskussion’, hvorfor i alverden er det så, så vigtigt for mange danske politikere (særligt en del på venstrefløjen der nu fremstår meget islam-konservative) at vores samfund skal underkastes lige netop koran-dogmer? Hvorfor er det islamiske menneske- og samfundssyn og islamiske dogmer, forbud og påbud så kommet til at betyde så meget i politik i Danmark og i hele EU? Hvorfor er det så lige netop islam der i stigende… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Kære snaphaner

I skal ikke være bekymrede for det hastigt voksende antal af Koranens følgesvende. De ønsker alle demokrati, bliver vi i dag belært om i en kommentar i Berlingske Tidende.
Islam prædiker næstekærlighed, respekt, fred og jeg skal komme efter dig:

http://www.berlingske.dk/article/20090515/kommentarer/90515164/

Victor
Victor
13 years ago

Ezra Levant – Canadieren, der kom i klemme fordi han trykte Muhammed-tegningerne, har skrevet en længere artikel om sit møde med Alberta Human Rights and Citizenship Commission.

http://reason.com/news/printer/133221.html

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x