20
maj
Seneste opdatering: 21/5-09 kl. 1439
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

När Jimmie Åkesson idag valtalade i Linköping, attackerades han, trots polisnärvaro, av en motdemonstrant. Nu kräver partiet samma skydd som riksdagspartierna. Sverigedemokraternas valmöte i centrala Linköping stördes idag av ett hundratal aggressiva vänsterextremister. Trots polisnärvaro kunde en av vänsterextremisterna, utan större ansträngningar, ta sig ända fram till talarna, där personen måttade en spark mot ungdomsförbundsordföranden Erik Almqvist och tryckte upp ett ägg i ansiktet på partiordföranden, Jimmie Åkesson.

Erik Almqvist kommenterar:  Det är skrämmande att polisen inte kan skydda politiska företrädare på ett bättre sätt än såhär. Den här gången var det lyckligtvis bara ett ägg som våldsverkaren hade i handen, men det kunde lika gärna varit en kniv, vilket inte minst mordförsöket på mig för några månader sedan visade.  Åkesson attackerad vid torgmöte – SD kräver förbättrad säkerhet

Ikke præcis nogen nyhed. En dag går det rigtig galt for en svensk politiker. Igen. (se evt. Olof Palme Ermordung om modviljen mod at følge politisporet, som jeg lige fik set i går.) Unge danske idealister når ikke de svenske til sokkeholderne, når det kommer til korporligheder. Der er markant mere vold mod personer i Sverige, og det til trods for at de har en demokratiminster. Måske en fri meningsdannelse havde  lettet noget af trykket. Amagercentret idag:

amagercentret1

Retssagen mod Wilders – skueproces eller verdens bedste forelæsningslokale?

Jeg håber, men har ingen anelse om det realistiske i ønsket, at retssagen mod Geert Wilders uanset det juridiske udfald vil blive en enestående chance til at få udbredt de nøgne, utiltalende kendsgerninger om fredens religion som mainstreammedierne ikke vil oplyse deres læsere og seere om. Og eftersom Wilders har fat i den lange ende hvad det faktuelle angår, kunne en domfældelse i det mindste blive et pædagogisk lærestykke der kunne ramme den hollandske regering på en særdeles ubehagelig måde. Via Jihad Watch (LFPC):

Geert Wilders, leader of the anti-Islam party PVV, will definitely be prosecuted for inciting hatred against Muslims and Islam, news agency ANP writes on Wednesday.

A request by Wilders’ lawyer Bram Moscowicz to have the decision to prosecute quashed has been rejected by the Dutch supreme court.

Amsterdam appeal court said in January Wilders should stand trial for hate speech and discrimination. The public prosecution department had said earlier there were not sufficient grounds to prosecute the MP.[…] Prosecution of Wilders to go ahead

Apropos fri meningdannelse:

En video er dukket op igen, efter at SVT havde  saboteret dens tilstedeværelse på  You Tube.  Gunnar Sandelin skrev det års eneste kritiske artikel om indvandringen på Dagens Nyheter (““Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna“). Der kom ingen opfølgende diskussion i avisen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lilli
14 years ago

@ JensH

Hvad er det egentlig, I venter på…? 😉

@ Thomas Bolding Hansen

Hvad har du mod Skåne og skåningerne…? Skammer du dig over, hvordan vi er blevet behandlet…?

Thomas Bolding Hansen
15 years ago

Jeg tror ikke, Skåne er noget vi vil røre med en ildtang, bedre at vinde indad, hvad vi har mistet udad.

Kong Christian 4tal var en fuser.

JensH
JensH
15 years ago

@Victor

Victor, det første der sker når vi har fået Skåne tilbage er at rive Rosengården ned. Med de første Danske styrker som krydser Øresundsbroen følger et såkaldt “Demolition Team”, som øjeblikkeligt starter på deres ‘arbejds-opgave’ i Rosengården. Men i det hele taget skal alle med opholdstilladelse opnået via den Svenske lovgivning have omprøvet deres sag efter Dansk lovgivning. Hvad eksempelvis Landskrona angår, så er jeg sikker på at mange Kosovo-Albanere sagtens kan vende hjem. Mig bekendt er krigen i det område forbi, og Kosovo har opnået uafhængighed.

Victor
Victor
15 years ago

JenS – tænk dig om. Vil du virkelig have Rosengård med i købet????

Janne
Janne
15 years ago

Tak for kaffe en krakilsk svensk navne-fætter jeg har fået mig på Snaphanen.

Betyder Janne i øvrigt ikke Fedtmule på norsk? haha..

Ang. overmalingen af endnu en DF plakat, så overrasker det mig efterhånden ikke mere. Og det overrasker mig heller ikke at der ikke rigtig er nogen MSM der skriver om hærværket.

@Janne: Vi har spammarkeret vedkommede der sidder på en IP adresse i Ørebro og kalder sig Janne, Svend, Jimmie m.m. Han har ikke noget at tilføje debatten og kan godt spare sig besværet.

JensH
JensH
15 years ago

@Janne

“för Danmark försöker ta över i Sverige. 2070”

Nej, ikke hele Sverige. Vi vil bare have de af Sverige okkuperede Danske onråder tilbage. Så hvis i pænt afleverer Skåne, Halland og Bleinge tilbage til Danmark, så skal i nok få fred for os.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
15 years ago

Det gläder mig att Jan Millds filmer finns kvar ocensurerade eller otvättade som han själv skulle kallat dem. SVT har uppenbarligen tvingat YouTube att ta bort dom otvättade versionerna men har misslyckats att få bort dem helt.

ole burde
ole burde
15 years ago

JensH
Det, det drejer sig om er at holde fjenden (os) ude af balance , saa det kan vel naeppe forbavse at der foerst kommer en FINTE fra hoejrehaanden som saa lynhurtigt blir fulgt op med et venstre hook. Man ska’ bare huske at det jo ER en kejthaandet vi taler om !

PP
PP
15 years ago

Det er ganske forfærdeligt at man ikke kan avholde et politisk møde udan at disse hjerndøde vensteraktivister skal terrorisere demokratiet.
Med tanke på hvordan debatten styres i Sverige virker landet ude på et skråplan i demokratisk forstand og landet er tilsyneladende i hænderne på yderst udemokratiske krafter.

Och vist, jag har bott i Sverige sedan 1975 och vet vad jag pratar om i den frågan.

JensH
JensH
15 years ago

Jeg ved godt det måske kan virke lidt irriterende på nogen herinde, men jeg er nødt til at igen tage Berllinge Tidendes linje mht. de udviste Irakere op igen. Berlingskes journalister kører soleklart en ‘amnesti-nu’-linje, og kommer konstant med nye ‘eksperter’ som på det kraftigste fraråder at Irakerne bliver sendt hjem. Senest har de gravet en ‘mellemøst-ekspert’ fra Syddansk universistet op, som (naturligvis) mener at regeringen skal vente op mod et halvt år med at sende Irakerne hjem: http://www.berlingske.dk/article/20090520/danmark/90520130/ Samidig har avisen en leder, som soleklart tager afstand fra kirkebesættelserne, støtter hjemsendelsen af Irakerne og revser Soc og SF for… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x