22
maj
Seneste opdatering: 22/5-09 kl. 1715
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Across the way, the little dealers of the neighborhood have grown up. Now they are adults. They saved their profits and got enough money together to buy the tool they had been dreaming of: assault rifles. Not to put behind glass in the family living-room, but to use. At first they drew their guns to kill a few rivals. But last weekend was unprecedented: they used their rifles to attack a police van……. Questioned by France Info, a colleague of Thierry Mazé said she heard these heartening comments: “A good policeman is a dead policeman…” “We’ll raid the police headquarters…”, “We’ll burn police headquarters…”, etc…

“Our colleagues are worried about the trends and the violence that is on the rise in Seine-Saint-Denis,” declared Thierry Mazé, a representative from Alliance, the second largest police union. He tells how the police who went to La Courneuve “fell into a veritable trap set by individuals with war weapons.” In La Courneuve inscriptions on the walls warned the police that violence “would be used against them” after several previous incidents. The SGP-FO police union stressed in a communiqué that “to shoot the police is no longer a taboo,” and spoke of an “event of exceptional seriousness… troubling… in a context of urban violence.” The author closes by suggesting that all foreigners who commit crimes be expelled immediately, and that those with French nationality be stripped of their nationality and expelled as well. From Kärcher to Kalashnikov,  Heavy Artillery in the Banlieue, A Magistrate’s Warning

Video: L’actu vu par les ados : La fusillade de la Courneuve, sagen er kommet op som spørgmål til ministeren i Nationalforsamlingen: Kalachnikov à La Courneuve : Manuel Aeschlimann interroge Michèle Alliot-Marie

Den betændte byld i vores midte

Bylden hedder Koranen, bogen om hvilken blot “angivelig” krænkelse af dens papir, lim og indbinding kan udløse korporligheder mod den oprindelige europæiske befolkning. Geert Wilders begik en brøler ved at foreslå den forbudt, selv om hensigten jo kun var at ligestille den med Mein Kampf i hollandsk lovgivning. Men bøger kan og bør ikke forbydes, så ethvert forslag i denne retning er kontraproduktivt. Omvendt er dens status som betændt byld i vores egne lande helt, helt uacceptabel, og kan kun modvirkes, ikke ved forbud, men ved flere krænkelser (LFPC).

Omkring 1000 muslimer marcherede torsdag gennem den græske hovedstads gader i protest mod, at en græsk politimand angiveligt har ødelagt en koran, skriver Reuters.

Ifølge formanden for Grækenlands Muslimske Union tog politimanden en koran fra en kunde på en syrisk-ejet kaffebar, rev bogen fra hinanden, smed den på gulvet og trampede på den.[…]

Det fik indvandrere primært fra Syrien, Pakistan og Afghanistan til at smadre flere butiksfacader og mindst fem biler. […] Muslimer demonstrerer mod ødelæggelse af koran

Tyrkiet nu deltager i European Gendarmerie Force

European Gendarmerie Force, eller EUROGENDFOR, er et ikke-ord i mainstreammedierne. Akronymet har ikke været anvendt én eneste gang iflg. Infomedia, mens det fulde navn dog har været brugt en enkelt gang, (vi rømmer os lige forlegent) i Dagbladet Arbejderen i 2004. Man skulle jo ellers tro at et væbnet korps der er under opbyggelse med henblik på indsættelse i ikke nærmere specificerede konflikter skulle have vores alle sammens interesse – men nej, ordet har altså lidt en lige så krank skæbne som Euromed, der jo ‘bare’ er et samarbejde mellem europæiske og nordafrikanske lande der vil involvere bevægelser af et større antal mennesker. Nu nærmer Tyrkiet sig altså dette angivelige sikkerhedssamarbejde – føler man sig ikke mere tryg? (LFPC)

(ANSAmed) – ANKARA, MAY 14 – Italy has praised Turkey’s presence in the European Gendarmerie Force (EUROGENDFOR/EGF), an initiative comprising six European Union member states: France, Italy, the Netherlands, Portugal, Romania and Spain, while applauding Turkey’s role in strengthening European security. In a written statement, the Italian Embassy in Ankara expressed pleasure over the fact that Turkey for the first time participated in an executive committee meeting of the EGF which was held in Paris yesterday. “Italy has always pointed out the importance of having Turkey included in the EGF. The aforementioned development is once more proving the importance of the role played by Turkey in strengthening the European security system,” the statement said. (ANSAmed). ITALY HAILS TURKEY’S PRESENCE AT EUROGENDFOR

»Allt har gått åt helvete«

indspilning-i-fuld-skarm-22-05-2009-022929

Siger den unge mand i starten af SVT Debatt, der nu kommet online, video 43 minutter, (er også lagt på You Tube, se nedenfor) og som det meste  TV debat,  i grunden er pop, selvom det er seværdigt som et øjebliks røntgenbillede af Sverige. Publikum ved ikke meget, svensk presse har ikke  bistået dem særligt, og de to politikere ligner det, de allermest er:  svage, afmægtige hunde i et spil kegler, de ikke kan stoppe. De kvalificerer ikke debatten yderligere, hvad man nok kunne forlange, selv af en administrator af uløselige problemer. Det er f.eks. fantastisk, at man kan diskutere tilstrømningen til Sverige, uden med ét ord at nævne de forventede 51.000 familiesammenføringer i år – det allermest akuttte problem, som ligger lige for fødderne. Ikke et ord om en velfærd, der gisper efter vejret, en kriminalitet, der er gået amok. Nalim Pekgul tror stadig at Sveriges problemer er “klasseproblemer” og den sagligt tyndbenede Sabuni siger i ramme alvor, at man godt kan fortsætte med at tage  100.000 ind om året, for “kriser går over og snart blir der brug for arbejdskraft, vi bliver jo gamle”. På toppen af århundredets højkonjunktur, havde  Sverige næste 8 % i åben arbejdsløshed, plus de 24 %, der ikke er i arbejdsstyrken af andre grunde, så nej, der bliver aldrig brug for det kæmpeproletariat, der er indtaget, hvoraf de fleste overhovedet ikke har haft asylgrund. De vil forblive en flercifret milliardudgift, i heldigste fald, dvs. hvis de forholder sig i ro, og det er næppe det troligste. Sveriges nuværende problemer, er så langt fra bare konjunkturbestemte. Men Janne Josefsson lod politikerne slippe afsted med deres påstande.
– Således afmægtiget satte  jeg mig  til at studere de indsendte SMS er i baggrunden af tv billedet. Sabuni ser fortabt ud, det kan man godt forstå. Måske finder man ligeså noget mere vitaminrigt på SVT debatten, der allerede har 228 indlæg. Det svenske skib synker langsomt, fordi det er godt bygget, som mit gamle MS Kungsholm, men det synker, og der er ingen pålidelige redningsbåde i nærheden. Efter Riksdagen, ragnarok. Hvis den svenske befolkning var godt og ærligt informeret om tingenes tilstand, ville de skifte samtlige 349 medlemmer ud ved næste valg. De nuværende kan måske administrere et samfund i vindstille, men de er ikke  klædt på til det, der sker nu og fremover.

indspilning-i-fuld-skarm-22-05-2009-0248081

indspilning-i-fuld-skarm-22-05-2009-023310
indspilning-i-fuld-skarm-22-05-2009-024005

SMS´en om at “hejse det svenske flag”, var svær at fange, til gengæld stod den sidste længe og klart: “vi svenskar måste öppna våra hjärtan…”.

Debatt: Det mångkulturella Sverige – Del 1-4    

Debatt: Det mångkulturella Sverige – Del 2-4

Debatt: Det mångkulturella Sverige – Del 3-4

Debatt: Det mångkulturella Sverige – Del 4-4

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LFPC
12 years ago

Sandt nok, men du kan bide spids på at korpsets medlemmer er udvalgt ud fra forventet loyalitet, og at deres træning også indbefatter bevarelse af loyalitet under stærkt pres. Jo længere væk gendarmerne er fra de europæere de skal slå til smadder, jo lettere vil de have ved det, alt andet lige. Jeg har ikke fulgt dette ret meget, men der var vist noget med at gendarmerne bliver uddannet i Italien under stor hemmelighed.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

LFPC Hvis jeg var en tyrkisk EUROGENDFOR´er der blev sat på den opgave ville jeg være nervøs! Der ligger jo ingen garanti for at de ikke-islamiske EUROGENDFOR´ere ikke vender sig mod tyrkerne ? Ingen af de ledende indenfor hverken Eurogendfor eller andre organisationer kan granske deres folks lever og nyre . Det kunne jo tænkes, at folk privat har en anden opfattelse af tingene end de ledende har – og så er spørgsmålet hvor solidariteten ligger, når det kommer til stykket. Præcist som jeg aldrig vil sætte 100% lid til en muslim i det Danske Forsvar – eller indenfor f.eks.… Read more »

LFPC
12 years ago

“Forestil, at fremtidige demonstrationer af kristne rundt omkring i EU nedkæmpes
af muslimske EUROGENDFOR-korps. Der bliver gået hårdhændet til værks”.

Det er jo bl. a. dette der er skrækscenariet. ‘Fjenden’ er de oprindelige europæere, og hvis europæernes egne styrker vægrer sig ved at slå deres egne ned ….. send the Turks.

Anon
Anon
12 years ago

Det er beskæmmende. En pensionist der ikke har haft sin daglige gang på de bonede gulve siger noget alá: “Men kan vi ikke vente til det store behov for arbejdskraft opstår og SÅ invitere en masse fremmede hertil?”

Hvortil den kære minister roder sig ud i en gang nedladende “At det kan muligvis give mening, hvis man tænker kortsigtet….”

Utroligt, krisen kradser. Snart går det op for de fattige danskere og svenskere at vi ikke er så rige endda.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Det som var mest upprörande med Debatt var att ingen svensk, kritisk till den galna massinvandringen fick komma till tals. Skall man tro dom politiskt korrekta så kan bara utlänningar rädda Sverige från undergången. Mer tydligt än så här att man syftar till att byta ut oss kan man inte komma. Detta är inget annat än förtryck mot landets etniska innevånare. Vi skall bara hålla käften och lyda. Det enda vi tillåts är att finansiera vår egen förintelse.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Tyrkiet med i EuroGendfor. Så fik de deres vilje!
Dette var blandt andet prisen for at acceptere den nye NATO Generalsekretær.
Hidtil havde Frankrig modsat sig Tyrkisk medlemskab af EUROGENDFOR.
Forestil, at fremtidige demonstrationer af kristne rundt omkring i EU nedkæmpes
af muslimske EUROGENDFOR-korps. Der bliver gået hårdhændet til værks.

Janne
Janne
13 years ago

Apropos Sverige – og de mange voldtægter landet og ikke mindst kvinder plages af – så faldt jeg for nyligt over en gammel traver af en bog af Erica Jong (Hende med den skønne bog med titlen Luft under vingerne) og her er at læse en højaktuel passage, som er et meget godt spørgsmål at stille til svenske politikere og borgere: “Et samfund, der ikke kan beskytte sine unge kvinder, er et dødsdømt samfund. Mandlige aggressioner har eksisteret hele vejen op gennem historien, men de er altid blevet kanaliseret, ritualiseret til tuneringer og farefulde rejser, holdt i ave. Ikke længere.… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

“…og fremstillede stadig al indvandringen i lyset af ‘behovet for arbejdskraft’.”

Det forstår jeg ikke. Regnes arbejdsløse svenskere ikke med i statistikkerne? Eller vil man ikke have svenskere ansat på arbejdspladser i Sverige? Der arbejder rigtig mange svenskere i Danmark nu, simpelthen fordi de ikke kan finde noget arbejde i Sverige. (Det er i øvrigt rigtigt hyggeligt at der nu er så mange i Danmark der taler svensk.)

Svenske politikere svigter svenskere. Særligt de svageste svenskere. Men godt at nogle af de arbejdsløse svenskere så finder vej til Danmark.

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
13 years ago

Det var en skræmmende oplevelse at se. Sabuni virker 100% inkompetent som politiker. Hun opførte sig som et nervørst lille skolebarn. Slet ikke voksen nok til landets måske vigtigste position. Det er skandaløst at tage fat på så alvorligt et emne, på så let en facon. “Du lyder som en Sverigedemokrat! Er du Sverigedemokrat?!”. Ikke sært at nogle gæster afviste at deltage, når det foregik på useriøst et niveau. Hvorfor risikere livet for det cirkus?

Anon
Anon
13 years ago
Lille Du
Lille Du
13 years ago

Det finns bara en chans: lämna Sverige och ta ditt landskap med dig!

dana
dana
13 years ago

@Santor

Det er så småt på vej i Danmark, hvor en politibetjents private bil blev sprængt i luften i Gellerup. Der har været flere af den slags “små” episoder rundt omkring.

JensH
JensH
13 years ago

Angående ‘Debatten’ på SVT Jeg så programmet, og sad med den lidt mærkelige fornemmelse af at befinde i en tidslomme, da debatten på menge måder mindede om Danmark i 1990’erne, hvor man i den slags debatter gik som katten om den varme grød. D.v.s. man veg udenom hver gang man begyndte at komme ind på noget der virkelig kunne blive kontroversielt og ubehageligt at gå i dybden med. Men alligevel var programmet igår på sin vis interessant. Integrationsminister Sabuni havde ikke styr over hvor stor tilstrømningen havde været i 2008, og fremstillede stadig al indvandringen i lyset af ‘behovet for… Read more »

PP
PP
13 years ago

Tja vad skal man säga? De två politiker Pekgul & Sabuni verkar mest som de lever på en annan planet, helt utan beröring med det samhälle de för vår räkning skal förvalta och deras bidrag till debatten var mest valkampslikt inbördes trätande utan substans. Någon folklig förankring av invandringspolitiken gick det knappast att få öga på i den blandade publiken och man fick direkt klart för sig hur stort avståndet mellan “folket” och de styrande är i verkligheten. Något som satte det hela i relief var “Kurt Olssons” inhopp i avslutningen, ett syn där verkligen visualiserade hur surrealistisk det är… Read more »

Santor
Santor
13 years ago

Ang Frankrig :

Var der ikke en kommentar, fra en anonym der blev interviewet i tv, der lød lidt i retning af “politiet er ikke fredet”, vel at mærke det Danske politi ?

Borgerkrigen er så småt gået ind i en væbnet fase uden at det er gået op for den almindelige Europæiske borger.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x