22
jun
Seneste opdatering: 23/6-09 kl. 1024
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Reklamemanden Nikolaj Lang (mdl. af Det Radikale Venstre) har bestilt en spørgeundersøgelse, der angiveligt viser at det går fint med integrationen i Danmark. Psykolog og forfatter af bogen ‘Blandt Kriminelle Muslimer’ Nikolaj Sennels ( medl. DF) mener noget andet. Vi skal betale indvandrerne for at flytte hjem mener han..DR 2 Deadline 21 juni 2009. Lang:  “Det er jo en del af Dansk Folkepartis “brand” at være meget islamkritisk, det er jo ligesom at have hammer og segl, når man er kommunist, så uden deres islam-kritik, ville de jo bare være et parti ligesom alle andre.”

2 juni 2009: Nikolai Lang, politisk aktivist – og direktør for ‘uafhængig tænketank’

København – Erbil tur/retur

Irakerne i kirken nægter … men hver uge rejser hundredvis af deres landsmænd på ferie i hjemlandet -med direkte forbindelse fra Danmark.

ScreenShot001Mens de første afviste irakere med en enkeltbillet i hånden er blevet tvunget på et direkte fly til Irak , rejser hundredvis af herboende irakere ganske frivilligt på ferie i det krigshærgede land. Det sker med afgang fra den danske hovedstad. Ekstra Bladet kunne for tre uger siden afsløre, at op mod 450 irakere med statsborgerskab i skandinaviske lande hver uge benytter afgange fra Stockholm og Malmø for at komme på ferie i Irak . Men nu viser det sig, at der faktisk slet ingen grund er til at tage hinsidan, når herboende irakere vil på ferie i hjemlandet. Rejseselskabet Viking Airlines sender nemlig hver eneste uge hundredvis af irakere af sted til de irakiske byer Bagdad, Sulaymaniyah og Erbil – mere end 50 afgange er det blevet til indtil nu.

I løbet af de seneste tre måneder er fem afviste irakiske asylansøgere blevet tvangshjemsendt til Irak , og i Brorsons Kirke på Nørrebro i København sidder omkring 50 irakere og afventer samme skæbne. Protesterne mod udsendelserne har været øredøvende – ikke mindst fra de nyslåede, irakiske kirkegængere. Det er ikke sikkert for dem at vende tilbage, siger de. Men når charterflyene flere gange om ugen går i luften fra København mod de tre destinationer i Irak , er flyene alligevel pakkede med feriestemte irakere  ( Ekstra Bladet: Med  charterfly fra København til Baghdad, ikke online. Ekstra Bladets Leder: Mode-ruten Danmark-Irak Charterfly flyver fra København til Bagdad og Berlingske: Danmark tæt på brud på menneskerettigheder, Institut for Menneskerettigheder: Ulydige asylansøgere klarer sig bedst og Viking Airlines.)

Der er mellem 90 og 100.000 irakere i Sverige. Hvor mange har benyttet  asylkonventionerne som en gratis evighedsbillet til landet og kunne lige så godt være i Irak ? Og hvorfor er asyl ikke i udgangspunktet tidsbestemt ? Når det er blevet et redskab, der legitimerer folkevandringer, undergraves reglernes legitimitet i det almene omdømme systematisk. Hvor mange europæere ville skrive under på asylkonventionen af 1951 idag ?

PVV  vokser stadig

The Party for Freedom (PVV) has reached its highest score ever in the fortnightly Political Barometer. This poll held by TV programme NOVA and research bureau Synovate shows that Geert Wilders’ party would now win 28 Lower House seats.The PVV has been the largest party in Maurice de Hond’s weekly polls for more than two months. Synovate, the other most influential poll, has previously had the party in third place, but now reports that the PVV, with 28 seats, would be the second party after the Christian Democrats (CDA), who would win 33 seats. Third would be Labour (PvdA) with 24 seats. Wilders Continues to Grow in Polls

Stormen som traff i Danmark i 2001, er nå i ferd med å blåse inn over Norge. De brede lag slår tilbake mot de kulturradikale sannhetsforvalterne. Denne kampen utkjempes langs fire hovedakser: kultur, utdanning, utenriks og justis. Det er her de kulturradikales tanker har slått mest gjennom. Fire bøker kan, hver på sin måte, biddra til å belyse denne problemstilingen.
Kulturkampens kilder

Kampen om sandheden

Stormen som traff i Danmark i 2001, er nå i ferd med å blåse inn over Norge. De brede lag slår tilbake mot de kulturradikale sannhetsforvalterne. Denne kampen utkjempes langs fire hovedakser: kultur, utdanning, utenriks og justis. Det er her de kulturradikales tanker har slått mest gjennom. Fire bøker kan, hver på sin måte, biddra til å belyse denne problemstilingen. [..]

Da de som i sin hverdag kjente det multikulturelle samfunnet på huden – og som nesten alltid tilhørte den kulturelle underklassen – protesterte, fikk de beskjed om at deres meninger ikke var «stuerene» og således ikke hørte hjemme i offentligheten. Den kulturelle overklasse betrakter innvandrerne som ofre – også når de er overgripere. Offere er verdig trengende med krav på privilegier på flertallets bekostning. Resultatet var at stadig flere søkte offerrollen. Hva filosof Henrik Jensen kaller «offerets strategi» splitter samfunnet i et utall selvsentrerte minoriteter. Asle Toje, Kulturkampens kilder


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ben Petersen
Ben Petersen
12 years ago

Den unge mand med næsering, som DR vælger at fokusere på i starten,er tydeligvis ikke muslim,men nok fra Sydamerika nærmere Brasilien. Nikolaj Lang mener, at vi kun har 800 personer med muslimsk baggrund der har begået kriminalitet i Danmark.Det er helt klart at den mand er LANGT UDE i sit eget selvbedrag og mangel på hjerne. Hvad jeg ikke forstår er at Sennels og samfundet i øvrigt. Ikke lægger mere vægt på at Muslimer I 90% af tilfældende kun vil giftes med Muslimer. Personligt ser jeg dette som direkte racisme mod os, og det minder mest af alt, om en… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Desværre lader det til, at vi er blevet tørret af irakerne.

Men det er jo ikke noget nyt at vi, de vantro, bliver eftertrykkeligt tørret af de langt mere fiffige rettroende.

Hvem har ikke Palaraberne og den såkaldte Palæstinenserlov i frisk erindring ?

Desværre bliver indtrykket af paratheden hos de rettroende til anvendelsen af Taqiyya, Kitman og Takfir overfor vantro bekræftiget – og dermed så også opfattelsen af, at vantro ikke kan/skal stole på de rettroende.

I hvert fald gør man klogt i ikke at være alt for tillidsfuld overfor rettroende.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x