16
jul
Seneste opdatering: 17/7-09 kl. 0356
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Panelists: Robert Spencer (Jihad Watch), Melanie Philips (journalist and author) and Douglas Murray (author and writer). Documentary. Murray til USA: “If you want sharia law, you can go and have it, but it cannot be here. Not in our land.” .”And Ruth said, Entreat me not to leave thee, and to return from following after thee, for whither thou goest, I will go; and where thou lodgest, I will lodge; thy people shall be my people, and thy God my God;  where thou diest, will I die, and there will I be buried. Ruths bog. USA´s ambassadørs svar til Churchill i 1940.

Videoen er ikke helt ny, men vi har ikke haft den før, og det er agurketid. En meget seværdig video. Se evt. også  Robert Spencer in Copenhagen , Robert Spencer in Brussels og Melanie Philips in Copenhagen.

Den nedrige Emmanuel Goldstein, nu også på Roskildefestivalen

Racismen “lurer” på Roskildefestivalen. Jamen, det gør den, den gamle buk i lang børnelokkerfrakke. Det er så infamt: Tolerance og mangfoldighed er livets grundvilkår, men den naturlige harmoni er altid lige ude af rækkevidde, altid er der en episode her, en intolerant bemærkning der, så man som Tantalus i dødsriget aldrig opnår den svalende forløsning. Nederdrægtige kræfter arbejder beklageligvis utrætteligt på at så splid og disharmoni, så der er brug for gode kræfter på Dagbladet Politiken, samt “antiracistiske” grupper, hvilket formentlig er forfatterens eufemisme for det sortklædte tæskehold AFA, til at bringe os hen imod målet, den endeløse dialog, respekt og udveksling af globale madopskrifter.

Jeg tilstår at jeg ikke har læst den velmenende mand (m/u knojern) in extenso, men ved en hurtig skimning lærte jeg dog at han er udstyret med et “menneskesyn”, hvilket er mere end vi kan sige om os selv her på Snaphanen (LFPC).

Mit navn er Asger Hougaard, jeg er 20 år og har været på Roskilde Festival de sidste fire år.

Normalt forbinder jeg festivalen med mangfoldighed, men dette år blev min festivaloplevelse skæmmet af en del episoder, der er af en sådan racistisk og fremmedfjendsk karakter, at det får mig til at sætte spørgsmålstegn ved festivalens eksistens- og værdigrundlag, hvis ikke problemerne løses. […]

Disse racistiske og fremmedfjendske episoder drejer sig i høj grad om, hvordan den gruppe af pantsamlere, der hvert år er på festivalen, bliver behandlet. En stor gruppe af pantsamlerne har romabaggrund, og det er i høj grad dem, racismen bliver rettet imod.

[…] Jeg efterlyser dog kraftigt en aktiv afstandtagen til racisme og fremmedhad. Jeg efterlyser en kampagne for eksempel under titlen Roskilde Against Racism. […]

Hvis ikke Roskilde Festival aktivt tager afstand til racismen og laver deciderede antiracistiske kampagner, tror jeg, at man risikerer en stiltiende accept af racismen måske i stil med dén, man har set inden for fodboldmiljøerne. Der har man dog erfaret, at den eneste måde man kan komme racismen til livs, er via aktive kampagner mod uvæsnet.

F.eks. findes der i dag antiracistiske sammenslutninger inden for fodboldmiljøerne, ligesom der arrangeres antiracistiske arrangementer og happenings. Fifa er erklæret antiracistisk, og slår hårdt ned på racisme i fodboldsporten, og Uefa har en 10-punktsplan mod racisme. Der findes antiracistiske holdninger inden for musikmiljøet, og jeg tror bestemt, at der blandt festivalens gæster er en stor del, der opfatter sig selv som antiracister.Racismen lurer på Roskilde Festival Emmanuel Goldstein

»Nødsaget til« at være rødgardister

Mekanismen er efterhånden velkendt: Aktivister af den ene eller anden slags definerer en helt bestemt problemstilling eller gruppe som en moralsk lakmusprøve som dels sætter aktivisterne selv på godhedens side, dels berettiger dem til ondskabsfuld opførsel over for deres modstandere. Besætterne i Brorsons Kirke er et godt eksempel. En gruppe afviste asylansøgere bliver dette moralske ondrejningspunkt, ikke de hundredetusinder værdigt trængende der kunne have gavn af de samme begrænsede statslige ressourcer. Hvis medierne spiller med, ja, så stadfæstes det moralske skæbnevalg som noget givet. Nu har en anden, men muligvis åndsbeslægtet, gruppe udset firhjulstrækkere som et moralsk omdrejningspunkt. Hvorvidt aktivisterne  er berettigede i kravet på godheden står og falder naturligvis med deres egen livsførelse. Lever de som Gandhi, eller rejser de også fra tid til anden til eksotiske egne i forurenende fly, har de bil selv? Det er ikke en enten-eller situation der står og falder lige ved firhjulstrækkeren, og ethvert luksusforbrug som flyrejser vil gøre dem til skamløse hyklere. Skal man gætte på at de ikke lever op til nogen absolut moralsk overhøjhed? (LFPC)

En aktionsgruppe valgte i nat at lukke luften ud af adskillige af Københavns firehjulstrækkere i protest mod “klimaødelæggerne”. […]

“Vi ser os simpelthen nødsaget til at gøre noget ved overforbruget og bilismen i den vestlige verden, vi kan ikke længere sidde med hænderne i skødet, imens vores klima bliver ødelagt, og vores børns fremtid trues. Der er ingen grund til at køre rundt i firehjulstrækkere midt inde i en storby,” lyder det i pressemeddelelsen. Aktionsgruppe piftede

I tvivlstilfælde: Klag!

særligt når fornærmelsen er “imod humaniteten” :

A Norwegian Muslim woman has filed a complaint with her embassy in the Egyptian capital of Cairo after a beach resort banned her from swimming in the pool because she was wearing an Islamic bathing suit.

“It is very ironic that in Norway and Sweden I have no problem swimming with the Islamic bathing suit. How could they stop me in Egypt which is one of the most important Muslim countries in the world, the center of moderate Islam, and the place of al-Azhar?” she said referring to the world’s leading university of Sunni Islam.
“The pool was surrounded with brown glass and looked like an animals’ cage,” Caroline said. “This is against humanity and that is why I refused to swim in it.” Caroline has vowed to never go back to Egypt after what happened. “I was shocked and I feel insulted. How come Muslim women are free in European countries and are restricted in a Muslim country?” No Islamic attire by pool, Egypt tells Norwegian

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
13 years ago
Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
13 years ago

PeterK
Jeg har ikke lige et link liggende, men det er nævnt i flere programmer, bla. i det glimrende Bullshit program, hvor de går hårdt til miljø folket. Bla. skulle mange af de dele man bruger i de “gode” biler være meget giftige når de en dag er endt som affald. Men jeg har som sagt ikke lige et link

PeterK
PeterK
13 years ago

Broholm, har du nogle links eller henvisninger?. Jeg har i årevis gerne ville pille den “miljørigtige” Prius fra hinanden. Det kan jo simpelthen ikke passe at det er mere energirigtigt at flytte energien fra benzinmotoren rundt om generatorer, ensrettere, batterier og elmotorer, i stedet for at udbytte det direkte fra benzinmotor til hjul. For slet ikke at tale om fremstillingsprocessen af en Prius og lignende, der er fyldt med eksotiske metaller og meget energikrævende fremstillingsprocesser i forhold til en helt simpel benzin- eller dieselmotor. Ingen har kunnet svare mig på hvor mange tons kul der skal stoppes i elværket for… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

“The pool was surrounded with brown glass and looked like an animals’ cage,” Caroline said. “This is against humanity and that is why I refused to swim in it.” Caroline has vowed to never go back to Egypt after what happened. ”I was shocked and I feel insulted. How come Muslim women are free in European countries and are restricted in a Muslim country?”

Ding Dong, en dag ringer klokken.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Eller hvad alle de gamle skrammelkasser der kører rundt, med motorer fra dengang man ikke gik så højt op i energieffektivitet.

Eller de mange nyere biler som ligger tæt på 10 km/l?

I 1997 var der tre gange så mange biler med et forbrug under 10,5 km/l som blev nyregistreret.

BeCool
BeCool
13 years ago

Hvis man så hvilket enormt svineri NGO´erne med flere efterlod sig da Roskilde Festivalen sluttede
burde de feje for egen dør først!

Broholm (ordblind)
Broholm (ordblind)
13 years ago

Mon de så også har været ude og pifte toyota priuser, det er jo en kendt sag at denne “øko” bil er mere forurenende end en Range Rover. Men det betyder sikkert mindre for den flok hellige krigere der kæmpede for miljøet i nat, de har jo kun hørt det er 4×4 man skal hade, og som de gode soldater de er lytter de til deres fører og tænker ikke selvstændigt

NN
NN
13 years ago

“Der er ingen grund til at køre rundt i firehjulstrækkere midt inde i en storby,” lyder det i pressemeddelelsen. Aktionsgruppe piftede benzinslugere”

Nej, for gud skyld!! De store dyre biler skal da være forbeholdt de rige bønder og herremænd. Hvad ligner det at menig mand der blot bor i en fattig (og energibesparende) lejlighed i byen tillader sig den luksus. Hvis i ikke afskaffer de biler selv så kommer en misundelig nabo nær jer og gør det for jer!!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x