18
jul
Seneste opdatering: 18/7-09 kl. 1640
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Medierne er medskyldige i mordet på søster Marwa”

Ehemann von Marwa: “Vielleicht hatten wir nicht genug Angst gehabt”, Türkische Presse Europa vom 17.07.2009 – Islamfeindlichkeit, Gerichts-Mord: Sorge vor mehr Gewalt, Mord an Marwa El-Sherbini: Wo bleiben Empathie und Sachlichkeit?

Det franske røgslør

france-weatherforecastBiler brænder i Frankrig, men officielt hersker der fred og ingen fare (LFPC).

The French Interior Ministry has issued orders to the prefects not to communicate to the media the crime statistics for the nights of July 13-15. […] Le Monde has a long article about the news blackout:

[…] Only the figures for the night of July 13-14 were published: “Some 500 vehicles” were burned, the worst ever recorded for the eve of the national holiday. Despite repeated requests to the Interior Ministry, and the DGPN [similar to the FBI], no figures were forthcoming for the night of July 14-15. These orders have been strictly applied. The different prefectures contacted by Le Monde refused to respond, citing “ministerial instructions.” Regional news media reported the same problem. The daily La Provence issued an unofficial report that was much less favorable than 2008: 41 cars and a day-care center in Marseilles burned. […]

Other local papers describe the same problems. In Reims, the daily L’Union denounces the attitude of the authorities: “Yesterday morning, every journalist who came, even for the smallest piece of news, to the firemen, or gendarmes or police, heard the same answer: ‘No fires’. In fact, the truth is quite different. Some of those we questioned admitted under their breath: ‘We cannot say anything about the fires. We have received orders.” In Lyons, the daily Le Progrès reports the same blackout: “Orders not to speak on the radio were given to firemen, gendarmes and police.”

In previous years the radio network Europe 1 had systematically called the prefectures to verify the official counts. On January 1, 2008, the DGPN reported 372 burnt cars for New Year’s Eve vs 746 reported by Europe 1. Finally the ministry of the interior admitted that there had been 878 fires. “Instructions” given to the prefectures henceforth forbid this type of verification. […] Blackout: Violence in France

Politikens røgslør

Der er nogle overordnede kendsgerninger der får alle alarmlamper til at blinke ved denne historie. For det første er det vist kun på Rådhuspladsen i København at forestillingen om danske gader og stræder fyldt med folk fra “den yderste højrefløj” trives. Mere nøgterne opgørelser taler (efter hukommelsen) om tal på landsplan i størrelsesordenen nogle få hundrede. Antallet af muslimske unge i Danmark? Ja, det er jo en velbevaret statshemmelighed, men under alle omstændigheder af langt større omfang end den danske gruppe. Hvis højreekstremisterne skulle præge bøssevolden i højere grad end for de muslimskes vedkommende, skulle deres homofobi og dermed motivation være væsentligt større end de førmoderne muslimers; de skulle være specielt motiverede over for bøsser for at få tid til at stå for overfaldene, antallet og (formodet) erhvervsfrekvens mellem de to respektive grupper taget i betragtning, og de skulle være fordelt jævnt over hele landet, incl. København, hvor det ellers siges at deres venstreorienterede kolleger i AFA holder dem væk. Jeg ved ikke med vores læsere, men de grupper af unge jeg ser gøre sig bemærket i gadebilledet er især karakteriseret ved kikset etageklip og fjollede kasketter – for nu at sige det på den måde. Det hænger ikke sammen.

Dernæst forbigår artiklen, ikke overraskende, at de mytiske højreekstremister ikke handler i overensstemmelse med dansk kultur og danske normer, og at de ikke har et geografisk afgrænset bagland med meningsfæller til at legitimere dem. Muslimer, derimod, har et bagland og et hjemland hvor bøssehadet ikke bare er institutionaliseret i kulturen og religionen, men også giver sig til udtryk i lovgivningen.

Det hænger ganske enkelt ikke sammen, i bedste fald er fremstillingen mangelfuld. Konklusion, Politiken manipulerer eller misrepræsenterer virkeligheden for endnu en gang at få opfattelsen af offerkæledæggerne bekræftet (LFPC).

[…] Kenneth Engberg er talsmand for Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske i spørgsmål om såkaldte hate crimes. […] »Vi har meget lidt dokumentation, fordi mange bøsser ikke anmelder overfald. Men ud fra de beskrivelser, jeg får, er overfaldsmændene ofte danske mænd med højreekstremistiske holdninger. Dels kan man se, at de er danske, dels siger de tit ting som »Du er en afart af vores race«, eller »Du er ikke værdig««, siger Kenneth Engberg og fortsætter: […]

Mange bøsser har de seneste år fortalt medier og myndigheder om, at særligt unge mænd med indvandrerbaggrund har råbt skældsord efter dem på gaden. Derfor har det været en udbredt opfattelse, at de også i høj grad stod bag overfald på homoseksuelle. Men den opfattelse ser Kenneth Engberg gerne ændret: »Der er ingen tvivl om, at unge med indvandrerbaggrund i adskillige tilfælde har overfaldet bøsser. Men billedet er mere kompliceret og inkluderer også danske mænd med ekstremistiske holdninger«, siger han. […]

»Unge med indvandrerbaggrund kommer ofte med verbale udfald mod homoseksuelle. Men jeg tror ikke, at det er dem, som primært står bag de fysiske overfald. Folk, som har været vidner til overfald, har fortalt mig, at overfaldsmændene som regel er mænd af dansk herkomst«, siger [Uffe Elbæk]. […]

»Jeg har intet grundlag for at sige, at folk af udenlandsk herkomst er overrepræsenteret blandt gerningsmændene, og mit personlige indtryk er, at det ikke er her, man primært skal lede efter gerningsmændene«, siger [Jesper Høg, politiassistent i Københavns Politi]. Højreradikale bag overfald på bøsser

Apropos:

Violence against homosexuals in Amsterdam seems to be on the increase. There are no hard figures but the number of reports is certainly rising. The perpetrators are mainly youths with a Moroccan background. og Moroccan Youths Terrorize Amsterdam Gays

Store “Kend- din- profet- dag” i Uppsala

The event in Uppsala’s biggest square, the first of its kind in Sweden, will highlight the prophet’s life, message and teachings.Muslims in Sweden’s fourth largest city are organizing on Saturday, July 18, a special day devoted to introducing the noble traits and characteristics of Prophet Muhammad (peace and blessing be upon him) and addressing media-propagated misconceptions. “We are presenting one of the world’s most famous persons,” Ibrahim Blicksjo, a spokesman for the organizers, told IslamOnline.net over the phone from Uppsala.

“Why? Because we want to spread his message to the people and to give them a fair chance to get to know him.”

The day, themed “Muhammad, Messenger of God”, is organized by the International Association of Science and Culture, and held in Stora Torget, the biggest square at the heart of the city. Organizers believe the Uppsala event, the first of its kind in Sweden, is much needed because people lack the basic knowledge about Islam’s prophet and message. “The Swedish society of today does not know much about Prophet Muhammad. They actually know nothing about him,” regrets Blicksjo, a Muslim convert. Sweden’s Know Prophet DayIslamist ströks från kommuns talarlista.

Sverige: Endnu mere “human og retfærdig” indvandring, tak

Svenske politikere  og journalister har slet ikke fået ødelæggelse nok  endnu. Det er  ikke til at vide, om de virkelig mener hvad de siger, eller de  bare siger det fordi det lyder så kønt. Æstetik betyder en del i  de kredse. De siger det: hent flere fattigdomsflygtninge. Tag vores land, snup det hele, det er “rättvist”, vi har ikke fortjent det alligevel, og så sukker vi efter højtuddannet arbejdskraft. En skønne dag får vi ubegrænset brug for somaliske hjernekirurger og kvantefysikere. Danskerne også, de har bare ikke opdaget det endnu. Finnerne slet ikke. Svenske journalister vil hjælpe os på  vej:

Det ligger något djupt stötande i hur illegala invandrare beskrivs nu när EU-länderna arbetar på en gemensam asyl- och invandringspolitik. Att det handlar om människor som försöker skaffa sig en bättre tillvaro genom att fly undan fattigdom, tycks vara helt bortglömt. I stället betraktas de individer som söker sig till EU som yttre hot som måste bekämpas på samma sätt som terrorism och organiserad brottslighet.
Därmed inte sagt att tanken på en gemensam asyl- och invandringspolitik för EU är dålig. Ett system som ser till så att asylansökningar bedöms på likvärdigt sätt i alla medlemsländer är förstås bra. Men risken är uppenbar att de goda ambitionerna leder fel och att man fortsätter att göra murarna mot omvärlden högre.Den gemensamma asyl- och invandringspolitiken är en av de frågor som behandlats på EU:s justitie- och migrationsministermöte som avslutas i Stockholm i dag.

Sverige är ett av de länder som tydligast driver öppenhet för både asylsökande och arbetskraftsinvandrare. Detta trots att Sverige är ett av de länder som tagit emot flest flyktingar.Det vittnar om en förståelse för behovet av invandring, något som tyvärr är ovanligt i EU, inte minst bland de länder som kommit att bli tongivande i debatten. Spanien, Italien och Malta, som också tar emot många flyktingar, kräver exempelvis högre murar.Riv murarna, På väg mot en human invandringspolitik, Skapa ett rättvist asylsystem i EU, Gemensamt asylsystem på agendan

“Att Sverige är ett av de länder som tagit emot flest flyktingar” er upræcist. Ingen europæiske lande overhovedet kan måle sig med Sverige i “generøsitet”. Ingen har procentuelt indtaget mere af den 3 verden. Er der nogle stuerene ,der overhovedet gider (tør) vurdere effekten ?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Polinos og Mette Som jeg oplever det er de hjemlige avisers megen petit stof et udtryk for de egentlig er overflødige. For hvad skal vi med dem, når vi kan hente informationer og oplysninger via nette og også via nettet komme i forbindelse med de store, udenlandske aviser ? Tilbage herhjemme er der efter min opfattelse kun en avis som er værd at betale for og det er WA – og selv den er under indflydelse af journaliststandens kvaliteter. På biblioteket kan man se de forskellige danske aviser igennem og det er påfaldende så meget de alle, minus WA, har… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Universalgeni

Det viser bare at det ikke rækker at dele befolkningen og politik op i højre og venstre. Der er fællesværdier og frihedsrettigheder, der går på tværs af højre og venstre.

Universalgeni
12 years ago

Det absurde er, at de eneste, der forsvarer homoseksuelle og skriger op om alle de vanvittige overfald, er højrefløjen. Bloggerne, især.

Kend din profet. Hø! Må jeg lige have lov til at påpege, at historiens sidste profet var Johannes Døberen? Der har ikke været profeter på denne jord siden ham. Apostlene og Jesus var som bekendt ikke profeter.

Janne
Janne
12 years ago

OT Hvor er Rifbjerg da gået bag af dansen, den stakkel. Her har han vel opgivet at køre i samme negative og uhumoristiske rille i Danmark – og han lyder da også som en gammel LP eller nærmere som en gammel 78’er, hedder det vist – og har søgt væk for at sprede sin triste gylle i norsk avis. Hans yndlingsparti DF får lige nogle kærlige ord med på vejen. h t t p://www.dagbladet.no/2009/07/18/kultur/debatt/kronikk/kulturkamp/7254338/ Men Rifbjerg er trods det ikke længere “tornen i kjødet, tornen i øyet, kløpulveret i buksene, den dårlige samvittighet..”, han er bare …ja, gået bag af… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

International Association of “”””Science””””” and Culture holder kend din profet dag – O tempora O Mores. “Ingen har procentuelt indtaget mere af den 3 verden” Det vil jeg nok mene Frankrig har, men landet går jo mod en lige så krank skæbne som Sverige. Holland er lige så godt med. Jeg har kigget lidt på tal fra SCB omkring udenrigsfødte, som de kalder det, og hvad de har af disse fra udvalgte muslimske lande, det sidste er omkring 400.000 plus naturligvis efterkommere, som angiveligt er et næsten lige så stort antal. vokset fra omkring 250.000 i 2000 dog, så muligvis… Read more »

Mia
Mia
12 years ago

@ Thyregod Jeg er nok en del af hvad politiken ville betragte som ret yderligt liggende højrefløj. Jeg tager skarpt afstand fra overfald og tilråb mod homoseksuelle. Hvordan vokse mennesker vælger at være seksuelle med hinanden rager ikke mig, så længe det foregår frivilligt. Homoseksuelle bør have samme rettigheder som alle andre. Sådan er jeg sikker på at mange andre på højrefløjen har det. Mit eneste kendskab til diskriminering af homoseksuelle er da en tidligere muslimsk ven overfor mig pralede af sammen med sin storebror (ja, mere stereotypisk bliver det næppe!) at have råbt ad to mænd der holdt i… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Er det virkeligt et ægte screen-shot eller et manipuleret billede fra fransk tv om forudsigelsen eller prognosen mht. biler med mere for morgendagen?

polinos
polinos
12 years ago

-> Mette Du har ret. Journalistikken er i dyb forfald. Egentlig journalistik forsvinder, tilbage er petitstof, “livsstilsstof” og i stigende grad den allernemmeste løsning: Bladets medarbejdere skriver en blog! Har man ikke ressourcer til at grave nyheder op, kan man jo fylde spalterne med “meninger” om stort og – især – småt. Politiken er netop storslem på det område. Ikke bare et “menigheds-blad” men i høj grad et “menings-blad”. Jeg ved snart ikke, hvor det ender henne. I USA, hvor problemet også er massivt, dør aviserne på stribe, det samme vil formentlig ske i Danmark. Mit håb er, at noget… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

polinos skrev: “Politiken er ikke en “avis” i traditionel forstand”. Ud fra de anførte kriterier vil jeg mene, at de gælder for mange avisers vedkommende. Journalistikken går på en fællesnævner, der overholder lokale normer og nemt får noget korsbækagtigt over sig. Det gælder fx helt og holdent for min lokale avis, der har eksisteret i over hundrede år og altid er hamrende ligegyldig og ikke meget mere end et lokalt annonceblad med nogle idéforladte artikler om lokale. Udlandet er helt fraværende, som det også var i de år, hvor jeg var nødt til at læse Fyens Stiftstidende, jeg ved ikke,… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

-> Politiken er ikke en “avis” i traditionel forstand, og meget få af dens artikler er “journalistiske” i traditionel forstand. Politiken citeres således sjældent af andre medier – man graver simpelthen ikke noget op af en tyngde, så andre medier følger op på det. Politiken er snarere en mental tilstand. En bestemt type mennesker læser Politiken på samme måde – og får det samme mentale udbytte – som af at tage et varmt karbad. Man får bekræftet, at alt er vel i éns virtuelle verden, især er fjenderne, dem, de altid har været. Når dissonans opstår – som når muslimer… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Ang. Politikens røgslør, beskriver Katrine Winkel Holm i sin klumme i dagens udgave af Jyllands-Posten, hvordan hun forsvandt ind i en anden verden, da hun i en ferieuge var nødt til at nøjes med at læse Politiken. Da hun kom tilbage til virkeligheden bed hun bl.a. mærke i Kim Møllers oplevelse på Nørrebro, som beskrevet på Uriasposten. Det lå implicit i mit første indlæg på denne tråd, at jeg undrede mig over, at bøsser er så nemme at få øje på og overfalde, de må være mere synlige i det københavnske miljø end her og selv ville det sådan. Vi… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

“for en” indsættes før “glimrende”…

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Tak til Polinos glimrende beskrivelse og analyse.

Det kan dog stadig undre mig hvorfor der ikke er nogle der har set på mediers omtaler af hvem der begår overfald rubricerbare som begået på bøsser gennem tiderne og set om der er belæg for noget som helst om hvem der begår dem.
Medier i vågen tilstand og vågne borgere burde kunne gøre arbejdet bedre.

li
li
12 years ago

Ja, godt skrevet Polinos, nu giver Pølletikens følelsesladet vrøvle historie jo mening….
Så er det bare underligt at disse brækmave følelses personer kan undgå fakta?
Gør de det bevidst ? har de ingen dårlig samvitighed overfor fx de tilrejsende Outgame deltagere, som nu frygter højreekstremisterne imens de “fredelige” bogstavstro iSLAM religions udøvere har frit spil! til at praktisere Irans “hængning af bøsser” fordi et muslimsk samfund eller en muslimsk-ghetto/bydel følger voldsmanualen koranens påbud. Iran har jo som bekendt ingen bøsser i landet, ifølge deres præsident! Nørrebro har nu heller ikke mere en årlig bøsse-parade igennem bydelen.
Hvorfor denne vildledning?

Mette
Mette
12 years ago

Lisa Du har ret i, at en stor del af jeres indvandrere er finner, det lagde jeg meget mærke til, da jeg boede på Lidingö. De kom især fra de små fattige husmandssteder i Nordfinland, og sådan er det vist stadig? I vores familie har vi nære finske venner, der som udsendte boede en tid i Stockholm, og vi var vidende om, at de – forøvrigt lige som os – fandt det pinligt, at finner i området ofte faldt i øjnene som et trist proletariat. Det var finner, der dengang havde de dårlige job, som ingen svenskere ønskede sig, i… Read more »

Menig 442
Menig 442
12 years ago

»Det indikerer, at vi har at gøre med mennesker på den yderste højrefløj«.
Vrøvl, det indikerer, at vi får informationer fra personer, der der har problemer med synet.
I øvrigt, hvordan ville svenskerne kunne lave en krimi uden skurkene fra det yderste højre?

polinos
polinos
12 years ago

-> Lisa Over 50 procent af indvandrerne i Sverige er finner?!? Over 20 procent af den svenske befolkning er indvandrerer. Vil du bilde mig ind, at der er mere end én million finner i Sverige? Og hvordan definerer du en “finne”? En svensktalende finne har næppe integrationsproblemer. Mig bekendt var den store finske indvandring et fænomen, der hørte den umiddelbare efterkrigstid til; en halv million karelere var f.eks. blevet fordrevet fra deres land. I betragtning af, at Finland længe har haft en højere levestandard end Sverige, er det rigtig mange år siden, den trafik hørte op. Men jeg tror gerne,… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Polinos Sikke en flot analyse du der har lavet. Det må jeg nok sige. Det du skriver om politisk korrekthed giver mening. “Som Browne skriver, er politisk korrekthed “et angreb på fornuften, fordi målestokken for det acceptable i en overbevisning ikke længere er en objektiv sandhed byggende på empiri, men hvor godt den passer ind med den politiske korrektheds forudfattede visdom.”” Måske derfor at et overfald på to danske kvinder begået af 20 personer ikke er noget man taler om. Ligesom det nu af flere (bl.a. en såkaldt ekspert) opfattes som fremmedfjendsk, hvis Danmark passer på truede indvandrerkvinders/pigers pas, så… Read more »

polinos
polinos
12 years ago

Interessant historie, der på eksemplarisk vis demonstrerer, hvad der sker, når politisk korrekthed støder sammen med multikulten. Normalt går de to ideologier hånd i hånd som Gøg og Gokke og støtter hinanden som to krykstokke. Men engang imellem går det altså galt. Og når det sker, er resultatet som regel grotesk virkelighedsfornægtelse. Først lige et par ord om det rent journalistiske: Artiklen har intet reelt ægte journalistisk indhold. Der er ingen dokumentation af nogen art, ingen tal, ingen førstehåndsberetninger, blot to personer der udtaler sig, politimanden i meget generelle pk-vendinger, Kenneth Engberg med andenhåndsberetninger og fornemmelser. Engberg hævder, at “overfaldsmændene… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. at Sverige ønsker øget indvandring igen, igen, så synes jeg at det er grumt ikke at tænke på at der også er nogen der skal betale for festen – på flere måder. At hr. og fru Jensen og Olsson skal betale. Nogle venstrefløjspartier – både i Danmark, Sverige og i andre tilsvarende lande virker ikke mere som den almindelige danskers/svenskers partier, men som flygtninge og indvandrerpartier. Der hentes flere indvandrere og flygtninge til vores lande af velmenende og humanistiske (siger de selv) politikere fra venstrefløjen – og hr. og fru Jensen og Olsson betaler ved kasse et. Både med… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Jeg tror, det var fra Norge, at en muslimsk forening stiller et spørgsmål
til en større muslimsk forening nede i Europa.
Spørgsmålet lød i al sin enkelthed:” Er det tilladt for muslimer
at dræbe homoseksuelle?”
Det arbejdes på at finde det rigtige svar.

Janne
Janne
12 years ago

Nu vi debatterer hvordan homoseksuelle behandles i Danmark; Hvad så med det københavnske Metroselskabs syn på homoseksualitet? Er det helt godt? De har ikke villet vise en kunst-film hvor to mænd kysser hinanden. Der måtte bl.a. politikere op på mærkerne, for at få selskabet til at vise filmen. (Er selskabet i øvrigt kommunalt eller privat ejet?) h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/07/16/141421.htm Og med hensyn til overfald på og chikane mod homoseksuelle, siger Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske: “Det er især indvandrere, der udsætter de homoseksuelle for vold og hån, oplyser Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske.” Og sådan her siger en socialudvalgsmand… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Det er sjovt hvordan den politisk korrekte presse bruger afledningsmanøvrer når virkeligheden ikke svarer til ideologien – her ser vi en klassiker, der indledes med ordene – “..billedet er mere kompliceret end….” – hvorefter den politisk korrekte og dermed lovlige gerningsmand udpeges. I dette og mange andre – den ekstremistiske, nationalSocialistiske – kaldet nazi – type. Man bør lægge mærke til at i disse tilfælde gælder reglen om problematisering ikke. Det monstrøse dæmonisering af “NAZISTEN” – og ikke National Socialisten – er et politisk korrekt trick der bruges for at obstruere en stærkt påkrævet diskussion af de følger samfundet rammes… Read more »

Bjarne Thyregod
Bjarne Thyregod
12 years ago

Der har EN gang (i 2001) været problemer med unge indvandrere som kastede sten mod Gay Pride paraden på Nørrebro. det blev der taget hånd om og der har ikke efterfølgende været problemer med Gay Priden på Nørrebro. Når homofober overfalder bøsser er der ofte tale om unge vrede mænd med et stort problem med såvel intelligens som egen kønsidentitet. Gruppen af vrede mænd er såvel indvandrere som danskere. På den yderste højrefløj har der altid været en markant homofobi, som man kan lukke øjnene for på bloggen eller tage afstand fra hvis forargelsen over homofobiske overfald ikke bare er… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Har været ude i den store verden i 3 mdr. så måske een kan hjælpe mig? Med lidt baggrundsviden.
Længe har jeg undret mig over SFs ligegyldighed overfor muslimernes
vold mod bøsser i København og andre byer.
Var Kamal Qureshi taget til Letland(?) for at kæmpe for bøssers
rettigheder?
Har denne muslimske SF,er kæmpet mod volden her i landet?

Mette
Mette
12 years ago

Jamen, så er alt jo ved det gamle. Bøsser og muslimer går hånd i hånd i kampen mod den fælles fjende. Hvordan mon de finder hinanden? Og fjenden? Når jeg går på gaden, registrerer jeg da ikke, at NOVRA der går en bøsse. Jeg går ikke og sorterer folk efter formodet seksuel orientering – medmindre de smider den lige i fjæset på mig. Det ekstreme højre støder jeg heller ikke ind i, den eneste der ser lidt rockeragtig ud på min vej, er den kronragede bamse i mit fitnesscenter, der altid stønner så højt, for at man skal lægge mærke… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Unge med indvandrerbaggrund kommer ofte med verbale udfald mod homoseksuelle. Men jeg tror ikke, at det er dem, som primært står bag de fysiske overfald.”

Han tror ikke at det er dem. Men er det dem?

li
li
12 years ago

Underligt, så forstår jeg ikke hvorfor den årlige bøsse-parade ikke mere må gå igennem Nørrebro, når de åhhh så søde muslimer ikke kaster sten og gør det der er værre imod bøsserne! Men, bøsserne er nok selv ude om det! ifølge Politikens virkelighedsopfattelse. Moskè er det bøsse-paraden der kaster sten efter muslimerne og derfor ikke mere må have Nørrebro i deres rute! Ja, det noget underligt noget! Men, det da dejligt at bøsserne åbenbart er perle-venner med muslimerne, så kan politiet jo jage spøgelses højerfløjs ekstremister i ungdomshuset og det dominerende autonome venstefløjsrfascistiske miljø på Nørrebro…… det en underlig verden… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x