5
aug
Seneste opdatering: 5/8-09 kl. 2149
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af relevans for Danmark og Norge også, eftersom der dukker flere og flere op her. 1800 kommer til Sverige i år. De færreste kommuner vil have dem. Rejseomkostningerne er hurtigt tjent ind ved en opholdstilladelse, ikke mindst når resten af famlien ankommer, genopstået fra de døde. Tilsyneladende er “børnene” udelukkende af hankøn.

ScreenShot001

På DN Debatt den 4 augusti 2009 skriver Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson, Svenska Rädda Barnens generalsekreterare Elisabeth Dahlin och barnombudsmannen Fredrik Malmberg. under rubriken ”Situationen ohållbar för ensamma asylsökande barn”. Frågan tas också upp i Studio Ett den 4 augusti.
Med tanke på vad flera miggor berättar (se nedan), undrar man om generaldirektören och miggorna jobbar på samma ställe och upplever samma saker. Visserligen är ingenting enbart svart eller enbart vitt, men det som miggorna berättar i flera inlägg är att en majoritet av de ensamkommande unga 1) sällan har egna asylskäl, 2) inte alltid är så unga som de säger sig vara, 3) inte alltid kommer från det land de säger sig komma från och alltså inte är de som de säger sig vara samt 4) inte heller alltid talar sanning om sina döda eller försvunna släktingar (eftersom många återfinns eller återuppstår snabbt efter att den unge har fått permanent uppehållstillstånd, PUT).
Ska vi ha skygglappar och spela teater? Ska vi bevilja PUT åt unga människor som skickats hit som “ankare” för att resten av familjen också ska kunna komma till Sverige och därmed få försörjning i Sverige?

Om ensamkommande unga asylsökande på DN Debatt m.m.. TV 4: Børnene giver arbejdspladser. Om 17-åringar som är 35…, Ni af ti flygtningebørn er ældre end de påstår.

The EU reaches 500 million inhabitants thanks to immigration

Europe will come to 500 million, thanks in part to migration and an increase in the number of births while the rate of deaths has remained stable. All EU countries except Germany, have seen their birth rate increase, particularly Lithuania, Poland and Ireland. In total, 5.4 million were born in 2008 new European citizens, and 4.83 million people died, which places the rate of natural increase (births minus deaths) to 0.58 million people, an increase of 0, 6% compared to 2007. Euroalert & Tipping point: richest nations see baby boom

EU afslører ikke 1) Hvorfor verdens tættest befolkede kontinent, skal være endnu tættere befolket. og 2) heller ikke hvor stor en del af tilvæksten, der er tilvandret.

Galleri trodser Muhammed-frygt

Kurt Westergaard debuterer som billedkunstner hos østjysk galleri, der tør, hvor andre tøver

5. august 2009 Uwe Max Jensen

Da Trykkefrihedsselskabet i april ønskede at genoptrykke 1.000 eksemplarer af Kurt Westergaards verdensberømte tegning af religionsstifteren Muhammed med en bombe i turbanen, var resultatet nedslående. Seks danske trykkerier takkede nej tak til opgaven af frygt for repressalier, og Trykkefrihedsselskabet måtte lade tegningen trykke i udlandet. Sappho og Politiken: Galleri udstiller Muhammedtegning, Muhammedtegningerne er blevet en mærkesag for al-Qaeda.

Vem gynnas av invandrarrösterna?

fn_invrep2009-052

se videre Fria Nyheter og Partisympatier svensk/utländsk bakrund.Det er  gammelkendt stof, men da det er noget “pæne mennesker ikke snakker om”, får det lige en helt aktuel runde til i manegen.  Allianceregeringen ved formodentlig allerede, at de er  i færd med at afskaffe sig selv, der er bare ingen køn  vej ud af det. Så må det foretrækkes at gå til.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Og i øvrigt giver billedet af denne Sharif også mig kvalme !

Dette selvglade, velpolstrede ansigt som i hvert fald er betydelige flere somre ældre end de 17 !

Sådan en forbandet nasseprins og løgnhals.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Janne Spørgsmålet er nærmere hvorfor vi FORTSÆTTER med, år efter år, at hælde milliarder af kroner/euro – for EU smider også penge i nakken på disse afrikanske lande, som ikke agter at anstrenge sig en bønne for at selv komme på ret kurs ? Det er med dem som med Palaraberne i Gaza og Vestbredden – de har valgt at lade Europa forsøge sig ! Og dumme i nakken som europæerne er, fortsætter vi med at hælde enorme summer i disse befolkninger hvis eneste frembringelse er en uhyrlig befolkningstilvækst. En tilvækst som Europæerne OGSÅ kommer til at forsørge ! Dette… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Noget andet er, at hvorfor skal et land som f.eks. Danmark hvert år give 14 milliarder kroner i ulandshjælp til bl.a. Afrika og tilsvarende lande, hvis mange af de landes borgere alligevel rejser til EU lande?

Janne
Janne
12 years ago

Hvem er det helt konkret der skal holde for, når godhedsindustriens baroner er så rundhåndede med svenske borgeres skattekroner?

Er det skoler, plejehjem, børnehaver, uddannelsessystemet, politi, brandvæsen, sygehuse, penge til miljøforbedringer, vedligeholdelse af veje osv.?

LFPC
12 years ago

I tråden herunder taler vi om uhygge der opstår ud fra modstridende signaler i film og reklamer. Meget apropos har jeg faktisk hele dagen fået lidt kvalme hver gang jeg har set billedet af somalieren her med underteksten “17 år”. Det virker sygt og forkert, og det er det jo også, men altså for mig på en lettere kvalmende måde.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Altså hvor svært er det at regne ud, at når man vover livet i en plimsoller over middelhavet for at komme til Europa, så prøver man alt.

Det er klart vores system ikke alene kalder på mennesker, som er så rige de selv kan rejse herop, men også på de desperate og dem som er villige til mest plat og fidus.

Så hjælper vi dem på den dyreste måde – der gør vi i sidste løb slet ikke har råd til at hjælpe de fattige.

Sådan løser vi ingenting og skaber flere problemer.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Om han på bilden är 17 år så är jag Anders And. Skulle bedöma att han är minst 30 år. Jag har förvisso glasögon men jag är banne mig inte blind! Men det kanske det är en merit att vara på Migrationsverket?

Mosemanden
12 years ago

Jeg er bare en simpel håndværker og forstår ikke helt hvorfor ingen snakker om at de der konventioner måske bliver misbrugt bare en lille smugle ? . Er planen godt nok at Europa skal huse alle dem det er synd for ? Før jeg blev håndværker rejste jeg meget og mange af gangene med mit arbejde hvor vi for det meste gik i grønt eller sandfarvet tøj når vi tog ud til verdens brændpunkter . Og uden pis , der er sindsygt mange der ude det er synd for . Mange flere end der kan være i hele Europa .… Read more »

BubbiBjørn
BubbiBjørn
12 years ago

“De sex killarna kan dygnet runt få hjälp av personal med allt från matlagning till att fixa sommarjobb och de första egna pengarna.
– Jag köpte en dator, säger 17-årige Adan Hassan Sharif.”

Fnis, han ligner en på 26. Svenskere er vist ikke for kvikke eller hvad…

Mette
Mette
12 years ago

Der må oprettes nogle lejre i nærområderne, hvor den slags “børn” og mange andre kan interneres, indtil de selv finder en udvej for at komme videre udenfor Europa. Der skal ikke bruges en masse ressourcer på det misbrug.

Birthe Rønn Hornbech og mange andre har tidligere været inde på nødvendigheden af lejre i nærområderne. Lad det nu blive til noget!

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Nomadeliv 2.0

Blandt afrikanske nomadestammer findes der et udtryk der dækker det faktum, at klanens mandlige medlemmer sendes ud i forskellige retninger for at finde egnede vandhuller og andre livsfornødenheder. Når succes er opnået meldes der tilbage hvor der er muligheder og klanens medlemmer følger efter til de egnede steder.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x