18
aug
Seneste opdatering: 19/8-09 kl. 0142
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Iransk stats-tv er som bekendt også islamisten Yvonne Ridleys arbejdsgiver. Erasmus Universitetet kan stadig bruge  ham:

Rotterdam city council has sacked its controversial advisor on integration Tariq Ramadan, the NRC reports on Tuesday, quoting council sources. The paper says officials believe Ramadan can no longer ‘lead the dialogue in the city’ because he himself has become part of the debate. Last week it emerged that Ramadan presents a weekly programme on Iran’s Press TV which is paid for by the Iranian authorities. Ramadan, 46, has been attached to the city council for two years and is a visiting professor at Erasmus University, a post paid for by Rotterdam, the paper says.

In an open letter in the NRC on Tuesday, Ramadan says: ‘The present controversy says far more about the alarming state of politics in the Netherlands than about my person.’ The city says that Ramadan lost his credibility as an integration adviser. Erasmus University Rotterdam is firing Ramadan as well. Ramadan, who’s currently on vacation in Morocco, says he intends to sue, as this move injures his honor and dignity.   Rotterdam sacks integration advisor, Rotterdam fires Tariq Ramadan over Iranian TV show.

Dhimmi-status i eget land

Non-Muslim teachers at As Siddieqschool and other schools are treated kindly, but not as full-value colleagues. Hennie Metsemakers had gone to work at the school full of integration ideals. “The leadership was attentive and nice, but turned out to have a hidden agenda. In the breaks, we had to eat separately. We were not allowed to be greeted in the same way as Muslim teachers, not with the word salaam, peace, because non-Muslims cannot know what peace is.” According to Metsemakers, the school wants to teach children that they are not allowed to be friends with non-believers. “Only Muslims can after all be good people.” ‘Apartheid at Islamic Schools’

Mere Holland: Tv programme Nova and politician Geert Wilders will not be prosecuted for publishing Danish cartoons.
A further legal case centering on cartoons by an artist known as Gregorious Nekschot is still under investigation.

Muslimsk familie flytter fra tørklædetyranni

Historier som denne kan bringes herfra og til dommedag, men debatten i medierne vil stadig være i permanent selvsving på spørgsmålene om “frivillighed” og “beklædningsgenstande”. Husk i øvrigt at denne positive, assertive handling kun er mulig så længe moderate individer som Rosa Hassan kan finde ly i områder med mindre islamisk islæt.  Hendes krav om selv at bestemme hvordan hun praktiserer sin religion forudsætter at magtforholdene er hende gunstigt stemt, da hun ikke på islamisk lovgrundlag kan argumentere for at hun har ret (LFPC).

For Rosa Hassan er Tagensbo Skole ikke en mulighed som skole til datteren Samaa. Der-for må familien nu flytte til Virum for at sikre datteren en skole, de har tillid til. […]

Jeg ønsker, at min datter skal have en uddannelse og have de samme muligheder, som jeg har haft, og det kræver, at det faglige niveau på skolen er i orden, samtidig med, at hun lærer de danske værdier at kende,” siger Rosa Hassan […]

“Min datter skal ikke være en af “indvandrerne fra bussen”, der altid kommer for sent. Jeg har hørt historier om, at det fungerer dårligt – og igen tror jeg, at det bliver nedprioriteret, fordi det er de dårligst stillede, det handler om,” siger Rosa Hassan . […]

“Mit barn skal ikke drilles, fordi hendes kyllingepate ikke er halal eller hånes, fordi jeg ikke går med tørklæde, som jeg ved, at det sker, når der er mange børn med meget traditionelle muslimske forældre. Vi er også muslimer, men vil have lov til selv at bestemme, hvordan vi praktiserer det. […]Min datter skal ikke drilles, fordi jeg ikke bærer tørklæde

Frafalden og på flugt fra kvindeindpakningen

6a00d8341c60bf53ef0120a50012cb970b-500wiBorn in the USA. For en ordens skyld skal nævnes at de følgende oplysninger hidrører fra en kilde tæt på Rifqa Bary som Pamela Geller er i kontakt med, og ikke er officielt bekræftede, hvis ellers mainstreammedierne nødvendigvis er en garanti for dette. Myndighederne i USA ønsker hende ‘hjem’ til familien (LFPC).

[…] Rifqa Bary is an honor student, a cheerleader – a good girl. Like Amina and Sarah Said, she lived two lives: she was a happy productive successful student in school and a tortured, oppressed and Muhammad bary brutalized victim at home. Many in her school were shocked to hear that Rifqa, the quintessential good girl, had run away from home; those close to her were not surprised at all.

On several occasions friends of Rifqa would bring her down to the school counselor because of bruises on her legs and her arms, beatings suffered at the hands of her father and brother (sounds like Islam Said). The middle school, in a serious dereliction of duty, did not report these beatings to child welfare services. Beatings were random, violent, unprovoked. Take, for example, when Rifqa and her father Mohammad were driving in the car. He would force her to wear the hijab, which she hated. In her discomfort she would slouch down, embarrassed, and her father would haul off and sock her in the face so that she never forgot to sit up straight in her costume. The beatings were regular and so much a part of the landscape of Rifqa’s life, she became inured to them, just like Amina and Sarah and Aqsa and every “honor” victim.

Rifqa: “He took that laptop and waved it in the air and he was about to beat me with it, and he said, “If you have this Jesus in your heart, you’re dead to me. You’re not my daughter.” And I refused to speak but he said, “I will kill you. Tell me the truth.” In these words, bad words, cuss words. So I knew that I had to get away”

It was only when her father was warned by the members of the Muslim community at Noor Islamic Cultural Center that his daughter was an apostate, that Rifqa bolted. She had to run: he vowed to kill her in the time honored Islamic tradition of honor killings. […] Rifqa Bary Before her Escape: Beatings, Brutality, Subjugation

European Arrest Warrant mødt med apati

En søgning på Infomedia på European Arrest Warrant (EAW) og Schengen II giver sølle 14 unikke hits for samtlige danske medier i samtlige år. En stor del er på engelsk, f. eks. på JPs Copenhagen Post. Tanken om at man som dansker snart kan blive krævet udleveret til retsforfølgelse i hel- eller halvvejs bananrepublikker som Grækenland eller Bulgarien burde ellers virke bekymrende, skulle man mene, men som det vist efterhånden er veldokumenteret, er trusler mod det trygge samfund vi har taget for givet ikke noget der optager befolkning eller medier i nævneværdig grad. I Storbritannien er EAW ved at blive virkelighed for flere briter, så opmærksomheden ser ud til at være større end herhjemme (LFPC).

Hundreds of Britons are expected to be extradited across Europe for trivial offences after Britain signed up to a new arrest warrant scheme. The Home Office believes the number sent to face justice overseas is likely to treble when the draconian new agreement comes into force next April.

It means Britons in receipt of a European arrest warrant (EAW) could be sent for trial anywhere else in the EU for minor crimes such as drunkenness and driving offences. […]

Under the controversial new rules, a key part of the so-called Schengen Information II system, the police will be forced to respond to all EAWs.

Anyone who has an EAW issued against him or her will be automatically taken into custody. British courts must then allow an extradition, even if there are concerns about the standards of justice in the country they are being sent to. For example, trials in Poland, Greece and Bulgaria are often held without an English translation.

Last month the Daily Mail highlighted how 20-year- old Briton Andrew Symeou was extradited to Greece under an EAW to face charges of killing a British teenager in a fight in a bar. He claims his friends were beaten by police into implicating him. […] Extradition threat to hundreds as Britain signs up to EU law

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Endnu et argument for udvidelse af kolonihaven og bedre overvågen og sikring af dens perimetre. Personligt og i haven foretrækker vi, at se hvilke planter der går rundt.

JensH
JensH
12 years ago
JensH
JensH
12 years ago

Uanset om man er imod Burka forbud, så har det Danske ‘politi’ lige afgjort sagen. Et Burka-forbud kan overhovedet ikke komme på tale. Det kan nemlig ifølge formanden for Dansk Politiforbund, Peter Ibsen, føre til “konfrontationer”. Politifomanden udtaler: “Der er stor risiko for sammenstød, hvis vi som politifolk på gadeplan skal til at håndhæve et forbud mod at gå klædt på en bestemt måde,” siger Peter Ibsen til Jyllands-Posten. “Hvis det er så fundamental en del af de pågældende personers livsførelse og religion, frygter jeg, at kvinderne selv og deres bagland vil vende sig imod os, hvis vi standser kvinderne… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Er den, der er født slave fri, hvis hun selv vil være slave ?

Burkaen er intet andet, end en mobil “stuearrest”. Mange af de kvinder, der færdes betinget ude, vil blive nægtet udgang, dersom de nægtes ret til at bære burka. Som William beretter om det fra Pakistan.

Jeg tror imidlertid heller ikke det hjælper at forbyde den. Af bl. a. af de grunde LFPC nævner. Med mindre det indgår i en meget større kampagne.

– – –

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Jeg tror det er sagen komplet uvedkommene hvorvidt det er kvindens eget valg eller ej. Desuden rager det mig en høstblomst om kvinderne bliver tvunget til at bære tørklæde under truslen om bank/allahs straf eller om de gør det “frivilligt”. Det er ny manipulerende og løgnagtig venstrefløjs-feministpropaganda, at forsøge at dreje den i retning af at “jamen hvis hun selv vil, så … og vi lever jo i et frit land” Det er ikke DET som er sagens kerne, rent faktisk er det idioti at prøve at dreje den over imod en værdiladet debat. Sagens kerne er, at Danmark/Europa anno… Read more »

Proclus
12 years ago

Sikke en sød og modig pige hende Rifqa!

Hun bliver vel sendt hjem til hakkebrættet af myndigheder som enten intet aner eller finder dhimmituden frem.

Det er ikke til at holde ud! 🙁

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

@ LFPC

Skidt med forslagets spinpolitiske baggrund, – du kan meget vel have ret, – og den med håndhævelsen: lov skal følges, ikke håndhæves for at blive fulgt. Skulle forslaget få gang på jorden – tvivler – så vil befolkningen utvivlsomt være stærkt behjælpelige med håndhævelsen.

Pointen er, at vi for første gang seriøst diskuterer lovgivning direkte rettet mod Islam, – kun en flig ganske vist, men i stort mørke blænder selv det mindste lys!

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Hvis man et øjeblik må vende sig mod den praktiske politik i den virkelige verden, så er Burka-forslaget slet ikke så tosset. 1. Der ser umiddelbart ud til at være bred opbakning i befolkningen, og den kommer vel at mærke til udtryk. Med andre ord er det lykkedes Khader at bryde igennem og sætte en væsentlig dagsorden. Kun han kan som muslim lykkes med det forehavende. 2. For første gang nogensinde diskuteres nu på et seriøst politisk niveau et forbud, der er specifikt rettet mod Islam og alene mod Islam. 3. Diverse “eksperter”s argumentation imod er så skingrende tåbelig, så… Read more »

Proclus
12 years ago
Reply to  Poul Højlund

Kære Poul Jeg er først og fremmest enig med mig selv! Den havde du nok ikke set komme hva? 🙂 Den der forbudsvej styrer mod en pøl af kviksand. Muslimaerne er lige så fanatiske som deres mænd, sådan noget her styrker kun deres jihad og der er ingen ordentlig bonus til den vantro. De store kolonier forbliver overalt i landet. Du siger at det åbner op for en salamimetode hvis slutsten er et generelt forbud mod alt Islamrelateret?! Det tror jeg ikke. Det fjerner igen fokus fra essensen som er Islam og kører på noget med noget stof. Khader gider… Read more »

Proclus
12 years ago
Reply to  Proclus

Det sidste lyder en smule fatalistisk. Det hjælper at gøre og sige noget, selfølgelig!!!

Min pointe var mere at vi ikke slipper uden ridser i lakken, de er kommet.
Hvor dybe de skal blive bestemmer vi stadig!

Proclus
12 years ago

“…da hun ikke på islamisk lovgrundlag kan argumentere for at hun har ret.” Lige i øjet!!! Det er nemlig hele plottet her! Som muslim underkaster man sig! Ikke al den lirum larum med at shoppe rundt efter smag og behag, det er en fuldstændig pakke som gamle Abdul så rigtigt bemærker. De muslimer som chikanerer hendes børn er intetandet end skolegårdens afdeling af shariapolitiet. Nørrebro er nu Dar al Islam og dem som ikke kan tåle lugten i bageriet kan bare pakke og flytte. Endnu!!! Jeg så de konservatives pressemøde fra Kokkedal på Tv2 news idag. “Demokratisk integration” var titlen… Read more »

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  Proclus

Det er sku smukt.

Mette
Mette
12 years ago

JensH

Det lå jo lige for, at de konservative ville lande der, og hvor er det dumt. Lene Espersen har begået mange dumheder i sin ministertid, måske klarede hun sig kun, fordi hun var under Foghs vinger og samtidig gjorde, hvad han ville have. Fik Lissabontraktaten godkendt for eksempel.

Der er brug for et helt nyt konservativt parti.

JensH
JensH
12 years ago

Hov jeg glemte linket til Politkens selvforgerligende artikel:

http://politiken.dk/kultur/article770461.ece

JensH
JensH
12 years ago

OT Så har Politken endelig brudt med alle journalistiske principper og er gået over til ren politisk aktivisme. Pamflettens tågehorn og politske kommentator, Peter Mogensen, skal i aften optræde ved denne patetiske støttekoncert for amnesti til de afviste asylansøgere. Peter Mogensen udtaler til sin egen ‘avis’: “Jeg er den, som repræsenterer Politiken til koncerten i aften. Det her er også avisens måde at vise lidt opbakning til en sag, som vi mener er værdig«, siger han”. Jeg vil sige de er dybt uærlige når de ikke tør fremlægge de ændringer udlændingepolitikken de mener vil gøreDanmark til et ‘anstændigt land’, og… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette

Nu kan det vise sig, at de Konservative har skudt sig selv i foden med forslaget om et Burka-forbud. DF har meddelt, at de vil fremsætte forslaget i Filketinget, og Lene Espersen har meddelt, at de Konservative ministre vil stemme sammen med ministerne fra Venstre, og Venstre er imod et sådant forslag. Det er lige som lidt af et ‘anti-klimaks’, at de Konservative ministre må stemme imod partiets eget forslag, ikke sandt??

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

“Jeg går ind for EU” ophæver i praksis alle gode intentioner en hvilken som helst politiker måtte have.

Hvi da stemme på en sådan politiker ?

– – –

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Konsekvensen af EAW udleveringsaftalen er at man fremover kun kan være på sikker ytringsfrihedsgrund når målestokken hos landet med den største begrænsning med hensyn til ytringer benyttes. Ikke noget at medvirke i efter min mening. Ud af dette med Danmark. Eller ud af EU såfremt der er talen om fælles EU-relateret-lovgivning.

Det var i december sidste år dommen om udvisning til Tyskland faldt, og siden ved jeg ikke hvad der skete i den specifikke sag, se eventuelt Balders opremsning:
http://blog.balder.org/?p=586

Mette
Mette
12 years ago

Robin

Du har ret, de har allerede samlet det nødvendige om bloggerne. Nogen fører nogle forbandede kartoteker og gemmer indlæg, som de tillader sig at forfalske og derefter citere fra. Nogen kender alle de beskidte tricks.

Det skal man ignorere. Desuden er vi vældig mange.

Mette
Mette
12 years ago

JensH Enig, de skal bare profilere sig, og det er ikke nogen stor succes. Det havde været langt bedre, hvis de havde sagt, at vi ikke accepterer de ækle islamiske gevanter, og at undladelse af et forbud ikke er det samme som at legitimere dem. Derefter kunne de – som flere kommentatorer foreslår – meddele, at det vil blive opfattet som arbejdsvægring, hvis kvinder bærer burka og i niqab, og at de derfor ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet og følgelig ikke skal have kontanthjælp, førtidspension, eller hvad de ellers begaves med. Man kunne også, da det er fuldstændig rimeligt,… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Dom drakoniska lagarna bekymrar mig också. Börja nu inte hålla käft bara för detta. Dom har säkert redan samlat in allt bevismaterial dom behöver från oss som bloggar eller kommenterar för användning i rättegång när den tiden kommer. Så på så vis har vi redan gett dem repet att hänga oss med. Det värsta är kanske ändå inte att bli utlämnad till andra europeiska länder som är någorlunda eller mycket civiliserade. Nej, det blir etter värre att bli utlämnad till Turkiet där tortyr är mycket vanligt förekommande. Men det är ju tänkt att även länder som Libyen och andra nordafrikanska… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette

Mette, det forslag har ikke en kinamands chance for at blive vedtaget, hvad de Konservative ganske givet også er klar over. De skal bare profilere sig som ‘hårde’ i værdidebatten. Omvendt må jeg trods alt sige, at dette forslag virkelig har givet anledning til debat om ikke bare burkaen, men islam generalt og dets rolle i det Danske samfund. Og det er tiltrængt.

Janne
Janne
12 years ago

Det kan undre at mange politikere og danskere i det hele taget har så travlt med at kæmpe for islamisk klædedragt til kvinder – uanset hvad der følger med klædedragerne af foragt for kvinder og manglende frihedsrettigheder og usundhed. De der forsvarer hiqab og burka til kvinder siger ofte at det ikke er undertrykkende dragter. Men har de selv prøvet at have burka eller niqab på i et helt liv? Har de undersøgt hvad burka og niqab kvinder oplever af begrænsninger – hvad de må undlade at gøre af hensyn til burka og niqab påklædningskravet? Det lader det ikke til.… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“Jeg ønsker, at min datter skal have en uddannelse og have de samme muligheder, som jeg har haft, og det kræver, at det faglige niveau på skolen er i orden, samtidig med, at hun lærer de danske værdier at kende,”

Det er dejligt at høre og jeg håber at den muslimske pige og hendes familie bliver taget godt imod på den nye skole.

Mette
Mette
12 years ago

Jeg synes, at Jyllands-Postens leder får sagt noget væsentligt i dag. Det virker idiotisk, at fremsætte forslag om forbud og kalde det “Demokratisk integration”. Bvadr! Det forholder sig dog anderledes med bederummene i de offentlige bygninger, de bør naturligvis udryddes hurtigst muligt. “Uanset hvad man kan mene om forskellige mere eller mindre fantasifulde påklædninger, og uanset hvilken pris bærerne af besynderlighederne måtte være parate til at betale, så er det en ganske ubærlig tanke, at staten gennem lovgivning skulle bestemme, hvordan frie borgere i et frit land skal gå klædt. Der er mange muligheder for at få afsporet dette afgørende… Read more »

Skjoldungen
12 years ago

Tillad mig spagfærdigt at minde om, at Den Europæiske Arrestordre allerede er i brug herhjemme: For et års tid siden blev et sølle fjols udleveret til retsforfølgelse i Tyskland, fordi han – vistnok sammen med et tilvarende fjols fra Sverige – havde distribueret noget nazi-muzak – hvilket ikke er ulovligt. Men det er det i Tyskland, med en strafferamme på op til 4 år. Tyskland er jo stadig et vaklende demokrati, som ikke helt har fået gjort op med fortiden, men beholdt en del tankegods fra det forrige Reich i et misforstået forsøg på at glemme. Når Danmark nu udleverer… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Tillad mig spagfærdigt at minde om, at Den Europæiske Arrestordre allerede er i brug herhjemme: For et års tid siden blev et sølle fjols udleveret til retsforfølgelse i Tyskland, fordi han – vistnok sammen med et tilvarende fjols fra Sverige – havde distribueret noget nazi-muzak – hvilket ikke er ulovligt. Men det er det i Tyskland, med en strafferamme på op til 4 år. Tyskland er jo stadig et vaklende demokrati, som ikke helt har fået gjort op med fortiden, men beholdt en del tankegods fra det forrige Reich i et misforstået forsøg på at glemme. Når Danmark nu udleverer… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Det er også så massivt et overgreb, at man ikke ved, hvad man skal sige, eller hvem man skal sige det til. Ingen ved, hvem der har designet dette. Ikke et navn har vi. Og ingen at gå til hertillands. Historisk set, var Danmark et af de få lande, der kæmpede imod dette forehavende. Den – og kun den – omstændighed, gav anledning til en artikel i Information, der hævdede, at Danmark modarbejder bekæmpelsen af racisme i Europa. Æh, jo, øh fordi denne arrestordre ikke mindst er vendt mod racister og terrorister. I den forbindelse blev tiltaget således nævnt indirekte.… Read more »

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x