26
aug
Seneste opdatering: 26/8-09 kl. 2226
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bundesarchiv_Bild_146-1987-004-09A,_Amin_al_Husseini_und_Adolf_Hitler

Hajj Amin al-Husseini, mufti i Jerusalem,den højeste repræsentant for Palæstina, var en god ven af nazisterne Fra 1941 til 1945 boede han i Berlin, havde forhandlinger med Hitler, blev udpeget af Himmler til SS-leder og grundlagde den muslimske bosniske SS-division. 4.000 jødiske børn blev på hans anmodning sendt i døden. Denne og andre oplysninger skulle være synlige på tre af 96 paneler i udstillingen “Den Tredje Verden i Anden Verdenskrig” – på kulturernes værksted i Neukölln. Værkstedet er kendt som organisator af Kulturernes Karneval, denne glade multikulturelle parade, som borgmesteren plejer at benytte sig af som tegn på den åbenhed og tolerance der findes i Berlin. Imidlertid søger værkstedet tilflugt i fej intolerance. De tre paneler, hvor de de arabiske lederes samarbejde med nazisterne vises ikke. For ikke at provokere den arabiske organisationer? For ikke at miskreditere venstreorienterede partiers palestinenser-engagement ? De ansvarlige burde omdøbe deres bevægelse: “Den degenererede kulturs karneval.”

Der Mufti von 1000 Jahren, Snaphanens oversættelse. Muftien døde af alderdom i Beirut i 1974. (foto 9 december 1941 af Hitlers hoffotograf Heinrich Hoffmann, som forresten havde en assistent der hed Eva Braun.)

Man gjorde en 15-årig fortræd

Så faldt dommen i den gådefuldt motiverede sag mod en 15-årig dreng for fremstilling af racistiske løbesedler. Da spørgsmålet om hans skriveriers faktualitet øjensynligt ikke er blevet taget op, er der god grund til at lave et reality check og en evaluering her:

Racistisk“: Der er intet i hans skriverier der er racistisk. Islam og muslimer er ikke en race. At ordet er blevet udvandet både i daglig tale og i lovgivning, gør ikke dette til en kendsgerning.

En plakat og en løbeseddel, der opfordrede til et islam-frit Danmark“: Hizb ut-Tahrir og andre må med andre ord gerne opfordre til at islam skal herske i Danmark, men det modsatte er altså ikke tilfældet.

Rotterede” og “forgifter os med aids“: Dumt og kontraproduktivt at bruge den slags ord.

Ville dræbe jøder, kristne, homoseksuelle og andre ikke-muslimer, for at leve op til islams regler“: Upræcis formulering. De må hjertens gerne trække mig i retten for at formulere det bedre: Som stadfæstet i Koranen 9:29 og utallige hadith, og som efterlevet utallige steder i dag, skal kristne og jøder have valget mellem konvertering, dhimmitude eller kamp til døden. Polyteister skal dræbes. Dette er ikke ‘islamisme’, dette er ikke ‘fundamentalisme’, dette er mainstream-islam, som stadfæstet af ledende lærde i dag, f. eks. på Al-Azhars hjemmeside.

Stjæler vores kvinder“: Dum floskel fra en anden tid. Bedre at holde sig til virkeligheden: Stort set alle gruppevoldtægter i vore lande begås af muslimer.

Han sagde også, at han nu godt viste, at det var et fåtal, som gjorde det, der stod i teksterne“: Og det skulle være en trøst, hvorfor? Er der nogen vilje til at screene og deportere dem der gør det? Er problemet ikke alvorligt nok til at skarpe ord er berettigede? (LFPC)

[…] En 15-årig dreng fra Rønne har i dag fået 10 dagbøder á 200 kroner for at fremstille racistisk materiale.

Drengen havde i marts måned lavet en plakat og en løbeseddel, der opfordrede til et islam-frit Danmark, og hvor der stod, at en “rotterede” af muslimer “ville dræbe jøder, kristne, homoseksuelle og andre ikke-muslimer, for at leve op til islams regler.” Samt at muslimer “forgifter os med aids” og “stjæler vores kvinder.” Det var hans plan at hænge plakaterne op og dele løbesedlerne ud i Rønne sammen med nogle kammerater. Og han ville have mangfoldiggjort dem på Østre Skoles kopimaskine.

Den 15-årige fortalte i retten, at han havde undersøgt islamisme, og var blevet sur på, at ekstremister vil føre blodig krig mod “os vantro.” Detfor havde han lavet plakaten og løbesedlen. Han sagde også, at han nu godt viste, at det var et fåtal, som gjorde det, der stod i teksterne, og at han var ked af, at han havde lavet dem.

Både anklager og forsvarer lagde op til, han skulle have en betinget fængselsdom, men da det i juridisk forstand er en hårdere straf end en bøde, og at der i andre tilfælde er givet bøde første gang, så mente dommeren ikke, der var basis for andet end bøder. Racistiske plakater kostede 2000 kroner i bøde

Primitivt?

DF: I Politiken (8.8.) mener Tøger Seidenfaden, at Dansk Folkepartis magt skyldes, at Pia Kjærsgaard henvender sig til vores reptilhjerne, og at hun er dygtig til at kommunikere på en særlig primitiv og derfor særlig effektfuld måde. Det eksemplificerer Seidenfaden med den impuls, de fleste mennesker har haft om at skubbe et medmenneske ned foran toget, når de står og venter på perronen. Desuden kalder Seidenfaden DFs politik for “ekstrem, irrelevant, overfladisk, problematisk og bizar”. Næste gang Seidenfaden beklager sig over DFs debattone bør man modstå den impuls at trække på smilebåndet, for manden ved tydeligvis, hvad han taler om. Måske har det også noget med impuls at gøre, at Tøgers avis valgte ikke at bringe disse linjer. Af Michael Sandfort , cand.merc. til Politiken, ikke trykt.

(En bemærkelsesværdig association Seidenfaden får der. De fleste kender sikkert angsten for selv at hoppe ud, som også kan opleves  i store højder. Men andre ?  Man skal forhåbentlig ikke lægge noget dybere i T. S.’ impulser – Snaphanen).

Belvedere-libaneserne: En opgave for Kirkeasyl?

Kirkeasyl er vel stadig på gloende pæle så længe flyene med irakerne fra Brorsons ikke er lettet, men der kommer vel en dag hvor de må finde andre afviste og udstødte at udøse deres endeløse godgørenhed over. De har jo udtrykt ønske om selv at stå  for irakernes underhold, så hvilket Columbus-æg det ville være at overtage den dæmoniserede og diskriminerede libanesiske familie Ali i Helsingør, og dermed skåne dem for yderligere afvisning fra selvtilstrækkelige danskere. Kirkeasyl læser næppe Snaphanen, men man må blot sætte sin lid til at ideen vil nå dem ad den ene eller anden vej (LFPC). Nabo-chikane: Familie smides på landet. Bormesteren: Det bedste ville være bare at sende dem ud på et sted, hvor der ikke er andre mennesker eller hjem til Libanon.

Irak vil ikke tage imod “tvangsudviste”

– Vi, som alla andra länder, vill inte bidra till tvångsutvisningar eftersom det strider mot de mänskliga rättigheterna. Jag kan verkligen inte tro att den svenska staten som har varit så generös mot irakier och som är så känd för sin humanitet använder sig av tvångsmedel, säger Abdul Samad Rehman Sultan.

Så vad står då i avtalet? I den fjärde paragrafen i artikel 2 står att “den som vägrar att utnyttja möjligheten att återvända frivilligt får, som en sista utväg beordras att lämna Sverige.

Irak vill inte ta emot tvångsutvisade. Det er ikke så lidt, der står i Menneskerettighederne. Der står i Folkeretten, at et land skal tage imod sine statsborgere, om de så kommer svømmende.

Inde i burkaen

For 1,273 mio.  ddk røver af mærkevareure. “Røvere og terrorister maskerer sig”, som Toben Hansen skrev her igår:

Police are searching for a burkha-clad man who helped steal designer watches worth £150,000 in an armed robbery yesterday. The man and two accomplices, armed with a handgun and an axe, burst into Michael Jones Jewellers on the High Street in Banbury, Oxfordshire, at about 2.20pm.
They threatened four members of staff, a man and three women, with their weapons before making off with Rolex, Cartier and Breitling watches. A man was waiting outside for the three suspects in a black Audi, which was later found abandoned.The ‘burkha robberies’: Man clad in Muslim garment and armed with an axe steals £150,000 designer watchesNoget lignende skete for kun et år siden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Signe
Signe
12 years ago

Tøger skriver: “Forfatteren André Gide mente, at de fleste mennesker har haft den impuls at skubbe et medmenneske ned foran toget, når de står og venter på perronen.”

André Gide var en venstreorienteret anti-kolonialistisk filosof – mest kendt for bogen Den umoralske (1939) om historikeren Michel, der under en rejse til Algeriet forlader sin dødssyge hustru for at strejfe omkring med araberdrengen Moktir.

Det er spøjst så mange grumme tanker om andre mennesker, der ofte lurer under den selvgode overflade hos venstreorienterede.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Den hårde straf mod den 15-årige dreng fra Rønne er mere som led i Politisk Korrekt genopdragelse.
Og så har Vivi Andersen fuldstændig ret !
Man skal næsten gøre som under besættelsen 1940-1945 -tale i lignelser. Den lille æsop.

Danskeren
Danskeren
12 years ago

Så kender vi det danske retssystem igen. Den skandaløse dom på Bornholm minder alt for meget om det vi så før og under besættelsen.
Danske dommere er altid villige til at lægge juraen bort, og istedet afsige de politiske domme som magthaverene måtte ønske – og så en 15-årig dreng. FY FOR HELVEDE!!!

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Fik nedenstående optaget som kommentar på Balder og på: http://www.konservativreaktion.blogspot.com/ onsdag, august 26, 2009 Hvorfor burkaforbud er konservativt Anonym sagde … Enig i meget, dog er lov ikke frihedens forudsætning jvf. ytringerne i fortalen til Jyske Lov, lov er kort beskrevet blot en praktisk foranstaltning når mennesker ikke opfører sig så lov ej behøves. Forslag om udvidet maskeringsforbud, der retteligt for mig at se kan have undtagelser for Pjerrot og lignende særtilfælde, kunne fremsættes af justitsministeren, der er – for mig at se- ingen årsag til at koble det til noget med integration. For et generelt forbud – ud over… Read more »

RD
RD
12 years ago

I historikeren Dan H. Andersens bog “Nazimyter” kan man læse en del bizarre ting om det nære forhold mellem muslimer og Nazisterne. Blandt andet skulle Hitler i brede kredse være blevet opfattet som den 13. imam, der ville gøre en ende på den jødiske plage..Det lykkedes jo i og for sig næsten. At han indledningsvis – i sin mere besindige periode – ville gøre det ved at opfordre de tyske jøder til at emigrere til mellemøsten, vidste muslimerne formegenlig ikke, som Dan H. Andersen beskriver det. I øvrigt beskriver han også myten om de jødiske soldater der høster organer, som… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Dommen over den 15-årige er helt efter EUs manual.

De næste der kommer vil blive gradvist hårdere indtil de når max.grænsen som er 3 år i fængsel.

For de vantro må ikke skrive og sige ufordelagtige ting om islam og muslimer.

Og det skal vi = europæerne lære og det, mener EU, vi gør ved at vi bliver halet for en dommer og får en straf.

Det vi skal have fundet ud af – for vi får det ikke at vide fra EU – er, hvilke ord og udtryk det drejer sig om .

Altermedia Danmark
12 years ago

@ Mike Jeg ville også gerne give et bidrag til den unge bornholmer. Måske en idee ville være at oprette en støttefond eller noget i den stil til at hjælpe de af ofrene for den uretfærdige racismeparagraf, som blot har ytret sig i tiltro til at der er ytringsfrihed i dette land.

Min mail er altermedia.dk (snabel-a) gmail.com

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

@ LFPC Du skriver: “At ordet er blevet udvandet både i daglig tale og i lovgivning, gør ikke dette til en kendsgerning.” Jamen – ordet er overhovedet ikke blevet det mindste udvandet, og der har heller ikke været en glidning i betydning. Det er præcis lige så odiøst, som det altid har været, og det vil sige, at værdiladningen er den samme som tilforn. Hvis du vil være sikker på, at det forholder sig sådan, skal du bare spørge folk på gaden, hvorfor de synes racisme er en væmmelig ting. De vil svare dig, at de synes en idé, der… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago
Reply to  LFPC

@ LFPC Men jeg mener bare, at det er dét, vurderingen af gode og mindre gode egenskaber, de fleste vil mene er det ondartede ved racisme – den racisme, der ser menneskeheden som ikke alene delt op i racer, men i racer af forskellig lødighed. Hvis racisme vitterligt blot var en studie i forskellige menneskers forskellige tilpasning til forskellige miljøer (medfødt sort hud, stammende fra solbeskyttende pigment under Afrikas sol – hvid, D-vitaminabsorberende hud, i Skandinavien, hvor solen er svag), så ville den næppe blive opfattet som ondartet. Den opfattelse, der nu har vundet indpas i retssystemet er, at ordet… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago

Ang. voldelige voldelige “impulser ” i al almindeighed og specielt svenske paastande om at israelske soldater spiser palaestinensiske babyer til morgenmad : efter at have haft et personligt forhold til en M16 i mange aar , er mine “impulser” stort set begraensede til min aftraekker-finger ,som nogengange begynder at kloe ganske groft. Heldigvis har jeg fundet det perfekte medicament. En kold Tuborg hjaelper hver gang.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  ole burde

Ole – du har dårlige vennner. Giv mig en 74er any day.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Problemet med at skubbe et meget massivt legeme som Tøger ned foran toget er bare,
at det vil kræve en ekstremt kraftig impuls (i mekanisk forstand ), hvis man overhovedet
skal kunne sætte ham i bevægelse. Altså et meget længere tilløb end det i praksis
er muligt at opnå på en normal dansk DSB-perron.

Og det skal han jo nok prise sig lykkelig for 😉

Marius
Marius
12 years ago

Mht. drengen er han jo dømt for thought-crime – bemærk at han har lavet EN plakat og EN løbeseddel. Han nåede angiveligt hverken at kopiere, ophænge eller dele ud.

Cykelsmeden
Cykelsmeden
12 years ago

Jeg bliver harm, når jeg hører den dom. Hvad er det for en forsvarsadvokal, den unge 15-årrige har haft. Og hvad er det for en anklager. Jeg kan ikke være uenig i det, den unge 15-årige har givet udtryk for. Men vi skal altså acceptere, at Danmark er blevet delvis muslimsk. Jeg bryder mig ikke om islam. Det er den mest voldelige -isme vi har oplevet siden nazismen.

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago
Reply to  Cykelsmeden

Ja, ærligt talt? Sådan en sag kan man ikke tabe som forsvarer, medmindre man gør det bevidst.

JensH
JensH
12 years ago

& Zonka

Hvordan i overhovedet finde på at tænke den slags ‘højt’??!! Jeg er rystet. Tøger Seidenfaden er den bedste allierede vi islamkritikere overhovedet kan få. At hans medieliderlighed får ham til at stille op til hvad som helst, og forsvare en hvilken som helst uhyrlighed sålænge der bare er muslimer involveret, er kun en yderligere bonus. Forstil jer lige at der i Tøgers fravær kom en mere begavet og nuanceret ‘hovedtalsmand’ for apologeterne!!! Så skulle vi jo ligefrem til at anstrenge os!!!

Victor
Victor
12 years ago

Sjov notits i avisen Tagesspiegel. Der skal være en udstilling om “Die Dritte Welt im Zweiten Weltkrieg“. På tre plancher skulle de besøgende kunne læse om Jerusalems stormufti Mohammad Amin al-Husayni og hans samarbejde med en lavstammet østrigsk maler.

De plancher må ikke blive vist.

http://www.tagesspiegel.de/meinung/kommentare/Al-Husseini-Mufti-Werkstatt-der-Kulturen-Neukoelln;art141,2883941

Zonka
12 years ago

Jeg skal da ikke udelukke at hvis jeg stod på perronen og Tøger kom forbi, at jeg kunne få en impulstanke om at skubbe ham ned på skinnerne… Men han ville ikke være det værd, toget kunne jo komme til skade og togføreren kan man ikke være det bekendt overfor.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Zonka

Faktisk var jeg i et tog for et par uger siden, da en tørklædeklædt kvinde med Palæstinaklud bad mig hjælpe hende med at få hendes barnevogn ud. For første gang i mit liv sagde jeg “nej, det kunne da aldrig falde mig ind”.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Jeg står typisk på perronen som en anden hønemor og holder øje med, om nogen børn kommer for tæt på kanten.

JensH
JensH
12 years ago

OT Gid det dog var Søren Espersen der var landets udenrigsminister fremfor den venstresnoede ‘konservative’ vi har idag. Søen Espersen mener ikke Sverige har noget ‘krav’ på støtte fra Danmark i deres aktuelle strid med Israel: “Jeg husker tydeligt, at den svenske regering opførte sig rent krysteragtigt under Muhammed-krisen, og så er det jo interessant, at landet nu puster sig op til at være den store forsvarer for ytringsfriheden,” siger han og fortsætter: ”Jeg synes ikke, at Danmark skal gøre noget særligt for at støtte Sveriges regering. Sverige var i den grad ubehjælpsomme under Muhammed-krisen, og jeg synes ikke, at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Jeg smiler stort af Sandfort og snaphanernes kommentarer vedr. Seidenfadens impuls tanker. 🙂

Jonny
Jonny
12 years ago

“En bemærkelsesværdig association Seidenfaden får der.”

Exakt! Måhända får mannen också andra liknande “impulser”? Professionell hjälp kan nog rekommenderas! 😉

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Lol, ja, har sgu aldrig haft den impuls at skubbe et menneske ud foran et tog.

Til har jeg impulser når jeg hører om nogle rødder, der har sparket på en gammel dame mens hun ligger ned.

Sådanne impulser skal man sjovt nok gøre sig kraftigt fortjent til, og der er det værste mundgejl altså ikke nok.

Angående drengen, hvad fanden er det for en forsvarer, der citat: “lagde op til, han skulle have en betinget fængselsdom”?

JensH
JensH
12 years ago

Nu bliver der så skudt mod tilfældige bilister på Fyn:

http://jp.dk/indland/krimi/article1794962.ece

Politiet står på bar bund. Men har de overhovedet tid til den slags med alle forberedelserne op til politkernes sutte-klud kaldet Klima-topmøde.

Mike
Mike
12 years ago

Jeg vil godt betale 2 af hans dagbøder, hvis der er nogen der kan fremskaffe trovædig bankinformation ! Det er jo et justitsmord … og når sandheden ikke længere kan bruges i en retssal, så er alt fortabt. Det er en sort dag idag …

Fritz
Fritz
12 years ago
Reply to  Mike

Jeg er også med på en af dem Mike, hvis det kan lade sig gøre. Vi kan ikke bare acceptere at vores retssystem har spillet fallit, og er på niveau med de værste bananrepublikker.

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago
Reply to  Fritz

Jeg er forfærdet over denne urimelige dom, over et stakkels barn der naturligvis ikke kan forsvare sig selv i retten. Jeg betaler også gerne.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x