21
sep
Seneste opdatering: 21/9-09 kl. 2126
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Melanie Phillips, i to dele

100 procent på overførselsindkomst

Der bor i alt 58.726 dansk-tyrkere i Danmark. I aldersgruppen 60-64 år er 100 procent, ifølge Danmarks Statistik, på enten kontanthjælp, dagpenge, førtidspension eller efterløn. Aldersgruppen 25-59 år består af 29.800 personer. Heraf er 66 procent på enten dagpenge, kontanthjælp eller førtidspension. (Kilde: Danmarks Statistik)

Pensionist i Danmark, borgmester i Tyrkiet. Den dansk-tyrkiske folkepensionist, Muzaffer Yüksel, har i flere år nydt godt af den danske folkepension. Ekstra Bladet kan nu afsløre, at han i mange år, samtidig har haft en betydelig indtægt i Tyrkiet. Ekstra Bladet,video

Ekspert mener, at kommunerne skal sætte flere nationaliteter under lup. Først afslørede Ekstra Bladet tre dansk-irakiske parlamentsmedlemmer i at begå socialbedrag. Så kom turen til en general, en imam, en diplomat og en minister. I går kunne Ekstra Bladet så fortælle om 71-årige Muzaffer Yüksel , der sideløbende med sit liv som folkepensionist i Danmark er bykonge og borgmester i den tyrkiske by Pinarbasi. Det har han bare ikke fortalt til de danske myndigheder, og han har derfor undladt at betale skat af sit landbrug i Tyrkiet, borgmesterhyren på 10.000-12.000 kroner om måneden samt lejeindtægter fra nogle af hans seks huse, der lejes ud. Peter Møller, der er leder af kontrolenheden i Ishøj Kommune, mener, at Ekstra Bladets nye afsløring efterlader landets kommuner med en kæmpe udfordring. “I første omgang fik I jo fat i personer, der tjente penge i Irak, og derfor kunne vi rette fokus derned. Nu kommer der så pludselig en person, der tjener pengene i Tyrkiet. Og hvorfor skulle det slutte her? Det kommer til at kræve mange ressourcer at få afdækket det her,” siger han.  ( Ekstra Bladet, Kæmpe udfordring at afsløre alle, 14.09. 2009 og JEG TAGER HJEM OG FORKLARER MIN SITUATION, 13.09. 2009 -ikke online)

Anstændighedspartiet

Ganske vist fandt jeg på det ikke særlig originale navn for fire år siden, men det er  ikke nemt at patentere når man er oppe imod den første geronto-generation, der har tilbragt halvdelen af deres liv med at være “tovholdere” og gå til møder og været medlemmer af 50 græsrodsforeninger. Livet uden Anita Bay Bundegaard, Egon Clausen, Jørgen Knudsen og Else Lidegaard ville ikke være det samme, men de bør ikke fortvivle. De er en  minoritet, men de har sat deres fodaftryk på Danmark inden de en dag skal møde Den Store Tovholder. Der er ikke flere fødder at sætte. (PS: Solvænget ligger på 2100 Østerbro, Københavns Kommune,  800 meter fra postdistrikt 2900 Hellerup. Snobberøve er de patetiske  Bedsteforældre For Hyl oven i købet.) (Steen)

Inger Jensen gjorde opmærksom på, at der er ved at blive dannet et nyt, midlertidigt parti, Anstændighedspartiet……“Else Lidegård advarede mod, at vi var for negative i beskrivelsen af de danske asylforhold, hvorved vi ville komme til at gå Dansk Folkepartis ærinde, da asylansøgere så ikke ville søge til Danmark.”REFERAT FRA MØDE VED SANDHOLMLEJREN, SØNDAG D. 20. september 2009

Ovennævnte referat fra Bedsteforældre for Asyls møde rummer et interessant udsagn:

BfA har aldrig sagt ’asyl til alle’, men vi må medgive at ved de store demonstrationer var det det slagord, der trængte igennem.

Det er jo ord der forpligter. En sjældent set indrømmelse af elementære geografiske, demografiske, kulturelle, og ikke mindst økonomiske overgrænser, som jo er den varme grød de anstændige aldrig vil nærme sig. I virkelighedens verden må også de velmenende på et tidspunkt optræde uanstændigt. Spørgsmålet er bare om der nogensinde i virkelighedens verden vil opstå en situation hvor de vil erkende dette, eller om de altid vil skubbe uanstændighedens abe videre. Ligesom det var velgørende at opleve sammenstødet mellem Uffe Ellemann-Jensen og Tøger Seidenfaden, således anes her en sprække i ‘de andres’ mur – en konflikt mellem radikale på den ene side, og AFA’er på den anden. Lige nu er dette dog kun hypotetisk: Så længe pæne bedsteforældre med bekymrede miner marcherer under dødningehoveduniformerede AFA’ers beskyttelse, er der ingen tvivl om hvor de hører hjemme. På samme side som den radikale vinduespynt i den sovjetapologetiske fredsbevægelse i sin tid. Den forkerte side (LFPC).

Malmø: Dhimmis under indflydelse

Islams andel i byen er “kun” 25-30 %, men løbet er kørt:

Efter rån och hot måste personalen på Östra kyrkogården arbeta i par–med personlarm.Vi rekommenderar ingen att gå hit ensam på helgerna, säger kyrkogårdschefen Malte Sahlgren.Att komma hit dagtid på vardagar, när här finns personal. På helger skulle jag inte rekommendera någon att komma hit ensam, säger Malte Sahlgren. En kvinnlig kyrkogårdsanställd hade precis krattat grusgången utanför Sankt Knuts kapell när två tonårs killar cyklade in mellan de sörjande på gruset.Kvinnan uppmanade killarna att av hänsyn till de sörjande att istället välja asfaltsgången.En av killarna svarade med att dra ett pistolliknande föremål. Andra kyrkogårdsanställda berättar om knytnävsstora stenar som har kastats mot dem.

73-åringen blev nedslagen, sparkad och rånad på 1 500 kronor. Jag sätter inte min fot på Östra kyrkogården igen, säger han.Den 73-årige Malmöbon har besökt Östra kyrkogården regelbundet alltsedan hans pappa dog 1939.Men fredagen den 11 september 2009 ändrar allt.73-åringen hade parkerat bilen och öppnat bakluckan för att ta ut trädgårdsredskap. Då angreps han av fem killar i 15–17-årsåldern.

Våg av våld på kyrkogården, “Jag sätter inte min fot på Östra kyrkogården igen”. – Tidligere på året: Judinna i Malmö: “Jag känner mig inte trygg här”, Värsta krisen för judar i Sverige sedan andra världskriget.

Italien sender flygtninge retur til Libyen

Den italienske kystvagt har blokeret for en båd med 75 flygtninge, der ville til Italien.Båden blev opsnappet søndag af kystvagten omkring 44 kilometer fra Sicilien, og her blev den afvist, skriver det italienske nyhedsbureau Ansa. Flygtningene, der menes at være fra Somalia, blev overført til en patruljebåd og sendt tilbage til Libyen, hvorfra de menes at være sejlet. En af flygtningene kom dog på et hospital på Sicilien for at blive behandlet for brækkede ribben. Det er ikke første gang, at flygtninge sendes tilbage til Libyen, der tidligere i år indgik en aftale med Italien om, at flygtninge kan sendes tilbage. Ansa skriver, at der er sendt omkring 1000 bådflygtninge tilbage til Libyen, siden aftalen blev indgået. KrD

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Vedr. video om terror, så kan jeg forstå, at, i UK skal terror handlinger (begået af islamister) så vidt muligt omtales som anti-islamiske aktiviteter. Men hvad så med de passager i koranen som terrorister henviser til – er de passager så anti-islamiske? Er dele af koranen anti-islamisk? I så fald kan de passager vel uden problemer tages ud?

Janne
Janne
12 years ago

“…der er ved at blive dannet et nyt, midlertidigt parti, Anstændighedspartiet”

En dansk pendant til det iranske Vogternes Råd?

JensH
JensH
12 years ago

OT
Søren Pind går virkelig til stålet i sit seneste blog-indlæg på Berlingske.dk:

http://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2009/09/21/den-pastaede-anst%c3%a6ndigheds-gr%c3%a6nsel%c3%b8shed/#comment-6105

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  JensH

Søren Pind skriver: “Det er grænseløsheden der truer. En grænseløshed, hvor selv de usleste udenlandske kriminelle skal have fri gang iblandt os. “Asyl til alle”… Fy for pokker. Til de kræfter, der nærer ønsket at skjule en sådan mand for danske myndigheder – for eksempel bedsteforældre for asyl – vil jeg sige: Gør hvad jeres samvittighed byder jer – men gør det i det mindste ikke på jeres børns eller børnebørns bekostning. Eller vores.” I øvrigt fremgår det, at “bedsteforældre for asyl” kæmper for at pædofile skal få asyl i landet. Hvad vi oplever i disse år er rablende vanvid.… Read more »

Thomas Nydahl
12 years ago

Steen
jag har just i min blogg lagt en länk till ditt inslag om den dansk-turkiske folkpensionisten! Det är en helt fantastisk historia som stämmer väl överens med vad jag själv idag fått veta, fast här handlar det om något större, fler människor, stora pengar och under lång tid. Det bedrägeri som skett här ska jag utförligt berätta om när min källa släpper materialet fritt. Men jag kan säga så mycket som att flera “ideella organisationer” blivit grundlurade på stora pengar.

Universalgeni
12 years ago

Det, jeg mente var, at det er den flæbende venstrefløjs skyld, at vi i det hele taget har lukket dem ind. Hvad skal alle de tyrkere her? Hvad er de flygtet fra? Hvad irakeren angår, skal man selvfølge fratage hende prisen. Og hvad hun måtte have af opholdstilladelse/statsborgerskab.

Universalgeni
12 years ago

Hvorfor har vi ikke et fremmedpoliti? Det er totalt urealistisk at en dansk kommune skal kunne efterforske grov økonomisk kriminalitet af denne her kaliber. Tilmed kriminalitet begået i Irak, Tyrkiet og flere andre lande. For at det ikke skal være løgn, er kriminaliteten tilmed systematiseret. Og hvad laver FET og PET? Hvorfor er det EkstraBladet der skal udføre efterretningstjenesternes arbejde? Har FET og PET ikke til opgave at finde ud af, hvad fjendtlige magter og personer laver her i landet? Det er et forbandet svineri. Det er vores skattepenge, man bruger. Jeg skal mindst have en 50’er tilbage i skat,… Read more »

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Vestrefløjen – øøøh, nu har en af dem altså fået Venstres Frihedspris. Den plejer de altså ikke at give til medlemmer af Iraks kommunistiske parti.

Fritz
Fritz
12 years ago

-100 procent Tyrkere på overførselsindkomst-

De ansvarlige politikere og samtlige dhimmier skulle smides ud af landet, og jo hurtigere des bedre.

Pk
Pk
12 years ago

Tyrkere på evig hjælp. Jeg er rystet,kan vi ikke gøre det bedre, som Nyrup sagde?
I Tyrkiet bor der ca 80 millioner. Hvad med dem? Skal de bare gå for lud og kold vand?
Hvad med dem i resten af mellemøsten? Hvad med Alle afrikanerne? Hvad med de mange fattige i sydamerika?
Hvad med .de fattige i USA? Ja jeg er rystet.
Så rystet , nu skammer jeg mig over at være dansk.
HVORFOR HJÆLPER VI DOG IKKE?

alfahannen
12 years ago

Dert er ikke noget at blive oprørt over, det er bare Dhimmiskat og som kuffere kan vi bare være taknemmelige for den ære og hæder vi må føle over at på den måde kunne bidrage till de rettroende.
Hvis vi forfølger dette vil Allahs dom blive hård og fordrivning efter vores ejendom er konfiskeret er i den milde ende af skalaen.

Victor
Victor
12 years ago

Nu er der vist brug for, at kirkeasyl kører over broen til Sveas Rige…..de vil udvise en iraker til en sikker død, bare fordi han har deltaget i lidt tortur under Saddam:

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=3107067

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x