29
nov
Seneste opdatering: 29/11-09 kl. 1445
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For nylig var Roskilde bispen Peter Fischer-Møller, domprovst Anders Gadegaard, Det Radikale Venstre,  Dansk Ungdoms Fællesråd og Safia Aoude i Egypten (scroll lidt). De skulle snakke om vejret.

Since early morning on Saturday, November 21, the Upper Egyptian town of Farshoot, as well as the neighboring villages of Kom Ahmar, Shakiki and Ezbet Waziri, has been the scene of ongoing Muslim mob violence against Coptic Christian inhabitants. The mob looted, vandalized and burnt Coptic property, while Copts hid indoors fearing to venture out. Reuters Cairo reported that a witness said “chaos is overwhelming in the city.” The Violence is still going on. There are reports that seven Coptic women have been abducted. A witness said that some Coptic families were thrown out of their homes, which were occupied by Muslims.

“We have never been so frightened and humiliated as Christians in all our lives. The mob made wooden crosses and burnt them in the street,” according to one witness.  Muslim Violence Ongoing in Egypt — Christians Plead For Help, Muslim Anti-Christian Riots Spread in Upper Egypt, Video Shows Looting and Burning. Egyptian State Security Accused of Cover-up in Muslim Riots, Islamic Imperialism: The Ongoing Tragedy of the Middle East.

Magt

“Snaphanen.dk är en mycket inflytelserik blogg. Endast 3% av svenska bloggar är mer inflytelserika.” http://www.inflytande.se/. Jeg tror vi skrev ved 5 års jubilæet: “Vi har ingen ønsker om at være “kendte, men vi ved godt hvad vi ikke vil være kendte for.” Vi har været i TV og i radio, og vi hadede hvert sekund, det vil ikke gentage sig. Aviserne er i orden.. “Giv magten til dem, der ikke vil have den,” siger man fornuftigvis. Nogen der ikke vil have en let brugt magt ?  (Uriasposten kan også være med : Endast 13% av svenska bloggar är mer inflytelserika.)

JP: Sennels udstiller mainstreammediernes fallit

Nicolai Sennels’ blog på jp.dk lukker og slukker desværre i morgen, men her på falderebet har han postet et langt indlæg der næppe vil blive glemt lige med det samme. Indholdet er en opsamling af forhold og facts der vil være læsere af Uriasposten og Snaphanen bekendt, ligesom han bevæger sig ind på de mørkeste felter som også Gates of Vienna har dækket i essays af Paul Weston og El Inglés – skræmmende fremtidsscenarier af kaos og opløsning. Her i Europa. Om han får ret ved jeg af gode grunde ikke. Jeg hælder måske mere til et forholdsvis mere ‘afdæmpet’ scenarie, hvor de europæiske post-lande vil sælge ud af det demokratiske og kulturelle arvesølv i form af eftergivenhed der skal købe fred og ro (i vor tid). For mig at se kører vi på den ene eller anden måde mod en sluttilstand man i dag skal til Tyrkiet (99% muslimsk), Egypten (omkring 90% muslimsk) eller Gaza (snart 100% muslimsk) for at finde paralleller til. Alene forskellene i antal unge mænd i hhv. de sydlige Middelhavslande og Mellemøsten kontra Europa trækker denne vej – enten ved indsivning, salamiskiver, eller apokalyptiske scenarier som Sennels opridser.

Men min pointe her er egentlig at gøre opmærksom på den groteske, men uforanderlige realitet i medieverdenen i dag: Uanset hvilke scenarier man hælder til, eller om man kan argumentere for at det nok går alt sammen, er dette et emne af allerstørste interesse og relevans for os alle. Aviserne burde på eget initiativ begynde at trække de overordnede tendenser op, på baggrund af de daglige nyheder – senest ‘beskyttelsespenge’ på Nørrebro – og kaste sig ud i en større afdækningskampagne med overskriften “hvor er vi på vej hen?”.

Det gør de ikke. De har kastet håndklædet i ringen, og overladt feltet til blogverdenen. Vi så for et par dage siden Weekendavisens tantede medarbejder Jesper Vind Nielsen stille sig hvinende op på en stol, forskrækket over de slemme, slemme ting han kunne læse på Sennels’ blog. Om ordene måske afspejlede en påtrængende virkelighed – ja, det havde Jesper ikke så meget som overvejet. Jyllands-Posten er ikke meget bedre, hvilket enhver kan overbevise sig om ved at søge på disse emner på Infomedia. I det mindste har de stillet en platform til rådighed for en blogger der gør det arbejde som de betalte bladsmørere ikke evner eller tør gøre.

Sennels vil blive stormløbet i en knibtangsmanøvre af Karin Bennedsen-Gutmenschen på den ene side, og venstreekstremister på den anden, i kommentarsporet. Støt ham gerne med kvalificeret modspil (LFPC).

[…] Men det er kun spidsen af isbjerget – det er fortid og nutid. For de etniske spændinger i Europas store byer stiger stadigvæk, og lovløse muslimske områder knopskyder i snesevis af europæiske byer hvert år. Det eneste, som truer verdens fremgang mere end de stadigt flere konflikter mellem muslimer og os andre, er formentligt overbefolkning.

3. Verdenskrig bliver ikke en konventionel krig, hvor lande slås på tværs af grænser. Det bliver en krig mellem muslimer og ikke-muslimer i vores egne byer. Der vil ikke være fronte, hvor civile kan leve relativt trygt og uberørt af kampenes gru, hvis bare de holder sig i sikker afstand fra krigshandlingerne – for de vil ske på vores egne gader og stræder. Utrygheden og faren vil derfor ramme den enkelt langt hårdere. […] Nicolai Sennels: 3. Verdenskrig: Sådan bliver den

Climategate: Nu også i JP, sådan da

‘Kloge-Heidi’ Plougsgaard på Jyllands-Posten giver nu sit bidrag til den sag der er skabt af og drives af blogverdenen. Ikke overraskende – for JP repræsenterer mainstream i de fleste forhold – er vinklingen til fordel for mainstream-konsensus i spørgsmålet – “en storm i et glas vand”. Reelt nok, og jeg skal ikke påstå at kunne afgøre sagen. Men så må Plougsgaard så sandelig også levere varen, og fremlægge mere vægtige argumenter end den gang luftigheder hun lige akkurat får med. Bemærk, at ‘taget ud af konteksten’-kortet på det seneste har bevæget sig fra islamdebatten, til denne parallelle godhedsproblematik:

[…] Ud af sammenhæng

Forskere, både indblandet i og upåvirket af skandalen, siger, at de lækkede informationer er taget ude af en sammenhæng og er en storm i et glas vand. De bliver bakket op af realclimate.org – et debatforum for klimaforskere, som hackerne forsøgte at give det kontroversielle materiale til.

»Det mest interessante er, hvad emailene ikke indeholder,« skriver en talsmand på siden: »Der er ingen beviser for en global sammensværgelse. I stedet giver det et indblik i, hvordan forskere interagerer, ligesom konflikten viser, at det er en verden, som er langt fra at være så støvet, som mange forestiller sig.« […] Climategate – en storm i et glas vand?

Hvilken “sammenhæng” det er der mangler, blev det ikke lige til i denne omgang. For detaljeret gennemgang må man i stedet gå til græsrodsmedierne (LFPC).

P1: Bedsteforældre for Hyl

Findes der noget som giver ro i sjælen som den danske midsommer med høj sol og lyse nætter? I juli måned tog 50 børn og voksne asylansøgere på sommerlejr i Kattinge ved Roskilde Fjord.Sommerlejren var arrangeret af gruppen ”Bedsteforældre for Asyl”, der arbejder for at forbedre asylansøgernes forhold i Danmark.Men er det muligt at tage på ferie fra livet som asylansøger? Asylansøgere på sommerlejr 24:19, se også Die Gutmenschen marschieren.

Malene Fenger-Grøndahl får også sin obligate P 1 taletid, hvor Lone Skov al-Awssi prisværdigt maner til besindighed i en accelerende kulturkonflikt, som Lone Skov al-Awssi ikke har fattet halvdelen af. Jeg mener der er to grunde til, at besindigheden har underhånden: 1) Vi har importeret kulturer, der griber til vold langt før vi, og 2 ) Indvandringen er påtvunget af os af partier og såkaldet meningsdannere, der meget frabad sig befolkningernes mening om den. De to ting kombineret vil næsten af sig selv føre til vold i større skala med årene, det er sådan kortene er lagt op, og det er det vi registrerer så smerteligt nu. Vores kritik af det har derfor intet med fremmedfjendtlighed at gøre, kun med kritik af politikere og såkaldte meningsdannere, der har spillet kortene som anført. De er aktionen, af deres ageren følger reaktionen. Bryder de sig ikke om reaktionen, skulle de tage at få fingeren ud i en vis fart, i stedet for at bebrejde og moralisere den. Deres aktive medhjælp er påkrævet, hvis en eskalering bare skal have en mulighed for at undgås. Deres undskyldning kan vi snakke om, hvis det går godt.

Karantæne på ubestemt tid

VK-regeringen og dens støtteparti, Dansk Folkeparti, får komfortabelt flertal i ny politisk meningsmåling. Oppositionen får 84 mandater.

Anti-kapitalister i Schweiz

Anti-capitalism demonstrators smashed windows of banks and watchmakers in central Geneva today during a violent protest against the World Trade Organisation.Several people dressed in black used mallets to break windows at Credit Suisse and other institutions during the demonstration by some 3,000 mostly peaceful people.Burning cars and smashed windows as anti-capitalists go on rampage in Geneva World Trade Organisation. Burning cars and smashed windows as anti-capitalists go on rampage in Geneva World Trade Organisation + fotos

»Du bor i vores distrikt«

Lederen af bandeenheden i Københavns Politi, Henrik Svindt: »Det er fuldstændig vanvittigt. Det er så lidt dansk, som noget kan være«.  Ikke længere.    (foto Blågårds Plads)

008

Bandekrigen har taget endnu en ubehagelig drejning. En stribe forretninger rundt om i København er blevet afkrævet beskyttelsespenge af indvandrerbander. Således Helene fra Nørrebro, som i dag træder frem og fortæller, hvordan drengene fra Blågårds Plads på Nørrebro ringede på døren mandag 21. september med beskeden om, at hun har sin forretning i deres distrikt og derfor må betale.

»Overordnet er vi godt klar over, at beskyttelsespenge er en af indtægtskilderne for banderne. Vi har flere tilsvarende sager,« tilføjer han. I den forgangne uge blev alle vinduerne til Helenes klinik smadret, hvilket koster hende 50.000 kroner udover regningen til Dansikring for en gennemgribende sikring af klinikken. Bander kræver beskyttelsespenge

016

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anderson Morris
Anderson Morris
5 years ago

Har du brug for økonomisk hjælp har du brug for penge til at starte ny virksomhed eller du har brug for penge til at betale regningen så kontakt os, da vi giver ud lån så lav som 2% rente vi også give lange og korte tid lån for mere information kontakt os via e-mail andmoris38@gmail.com

Universalgeni
12 years ago

De er nok ved at varme op før København. Helt ærligt burde man udsætte COP15. ClimateGate er den helst store skandale og det kan kun blive værre. Det bliver for pinligt at gennemføre konferencen nu…

Varmt konservativ (kr)
Varmt konservativ (kr)
12 years ago

WTO-“protester” i Geneve: “Anti-capitalism demonstrators smashed windows of banks and watchmakers in central Geneva today during a violent protest against the World Trade Organisation.Several people dressed in black used mallets to break windows at Credit Suisse and other institutions during the demonstration by some 3,000 mostly peaceful people” Är det någon som tänker på att det är exakt denna taktik som har projicerats till strategi i de större terrorsammanhangen ? Hur ofta har vi inte hört fraser som “Vi kan inte dra alla muslimer över en kam bara för att det finns några få desperata människor som tillgriper våld som… Read more »

Magne
Magne
12 years ago

Universalgeni

“..et forbud imod fætter-kusineægteskaber. Det skal vi også ha’…”

Du mener slik at araberne heller kan finne seg ektemake blant de nordiske kvinner?

NEI

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Magne

Magne: Jeg er enig, men jeg mener ikke at ægteskab er sagens kerne her. Sagens kerne er ørken-abernes tilstedeværelse her i vores lande. At få dem smidt tilbage til der hvor de kommer fra er førsteprioritet. Når de derefter befinder sig der hvor de burde befinde sig, må de for min skyld gifte sig med hvem f… de har lyst til og bygge alle de halal-missiler (minareter) som de har lyst til. Når de opdager at der ikke er noget der hedder bistandshjælp i Tyrkiet og alle de andre rettroende lande, bliver de jo tvunget til at prøve noget andet… Read more »

Magne
Magne
12 years ago
Reply to  Benjamin

Benjamin

“At få dem smidt tilbage til der hvor de kommer fra er førsteprioritet”

100 % korrekt

Universalgeni
12 years ago

:mrgreen: Ja, lad os nu se. Men status quo er ikke godt nok til mig. Antallet af muslimer her i landet skal decideret falde, hvis jeg skal blive her. Vi må gøre reklame for de 100.000 kr. Det bedste initiativ hidtil. Og så et forbud imod fætter-kusineægteskaber. Det skal vi også ha’…

Lars
Lars
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Helt bestemt et fornuftigt initiativ og flere må kunne komme i betragtning. Når politikere udtaler at ” ..at nu kan der ikke strammes mere”, så vidner det jo desværre bare om en skræmmende ringe fantasi, og politikere uden fantasi er jo blot teknokrater og ikke de visionære og innovative ledere vi har brug for.

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Lars

Ja. Ordningen må kunne forbedres. Eksempelvis kunne man søge strafnedsættelse, hvis man udvandrer. Slip ud af fængslet efter ½ afsoning og få 100.000. Lyder rigtig godt. Og tag endelig konen med. Hun får samme beløb…

Lars
Lars
12 years ago

@ Universalgeni

Flugt?

ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALDRIG….´cause the times they are changing 🙂

Magne
Magne
12 years ago

Peter Buch

Det ER svært at være nordisk i multikulturelle Norden i 2009.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Det ER svært at være bonderøv i en storby.

Universalgeni
12 years ago

Tja. Jeg har heller ikke mistet kampgejsten. Men jeg vil hellere kæmpe i ikke-islamiserede omgivelser. Det handler i første omgang om at lave en halvgardering. Arrangere sig økonomisk mhp. udvandring, nedbringe hustes gæld – den slags. Sådan at man kan forlade landet, hvis det er. Jeg vil ikke finde mig i at blive tvunget til bogstaveligt talt at æde islamisk fascisme i form af moske-stemplede kyllinger og halalslagtet oksekød resten af mine dage. Det ligger helt fast.

Præcis det med maden har holdt mine anti-islamiske holdninger fuldstændigt hvidglødende i årevis.

Danskeren
Danskeren
12 years ago

Kære universalgeni!
Jeg har altid – og har det stadig, den største respekt for dig!
Hvad er der dog sket, siden du, i den grad, har mistet modet og kampgejsten?

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Helt enig i at der skal kæmpes, til det sidste, og de ansvarlige skal stilles til ansvar.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Bortset fra de tilbud, kan jeg gentage at større afgrænsede områder lokalt, samtidig med investering oversøisk i lignende områder kunne være udslagsgivende for pres for ændringer i ønsket retning.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Universalgeniet kan muligvis leje mit soveværelse…
Eller i sæsonen opholde sig i køkkenhaven…

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag håller med Benjamin, vi måste kämpa för våra länder, kämpa för vad våra förfäder har byggt upp. Inte fan skall vi bara ge allt detta gratis till främmande barbarer som vi inte har ett piss gemensamt med. Dom som flyr med “halen mellan benen” är inte ett dugg bättre än dom som de facto har sålt ut våra länder och folk!

Universalgeni
12 years ago

Jeg er enig. Der er tale om flugt. Men jeg vil ikke myrdes. Jeg vil ikke se mine kære blive myrdet, banket ned, stukket med kniv, voldtaget eller hvad der nu er gang i. Jeg vil bo et sted, hvor politiet kommer, når man ringer. Og hvor islamisk racisme ikke vælter ud af køleskabene.

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Universalgeni: det er da fejhed fra din side bare sådan at stikke af og overlade dit fædreland til Dar-al-Islam. Tænk på alt det arbejde, de fortidige danske generationer har lagt i at opbygge det moderne Danmark for at du kan have det godt og nyde frugterne af de træer, som de har sået på dine vegne, fordi du endnu ikke var født. Og så vil du liste af med halen mellem benene, bare fordi der myldrer en horde ind over grænsen med en gennemsnitlig IQ på under 80 og med en bog i lommen der siger at andre skal betale… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Helt ærligt, vi kan ikke stoppe familiesammenføringerne. Politikerne har koplet os op i internationale konventioner, der forhindrer os i at gribe ind. Næsten hver gang en herboende muslim skal giftes, sker det ved ægtefælleimport. Det er dobbelt op sådan cirka hvert 20. – 24. år. Snaphanens læsere har vel alle mulige aldre, men hovedparten af os kommer til at overveje, om vi vil blive gamle her i landet eller om vi vil flytte ud af EU. Børn og børnebørn bliver nødt til at flytte for en stor dels vedkommende. Og det betyder, at resten af familien (slægten) vil følge efter.… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det var lidt kluntet udtrykt. Det jeg mente var, at hver gang en (indvandret) årgang når de 20 til 24 år, så fordobles årgangen i antal. Næsten. Og så kører møllen igen. Den ene forælder taler ikke dansk. Sønner må ikke opdrages at deres mor. Er man af hankøn i en muslimsk familie må man alt. Kvinder og døtre må intet. Procentandelen af ustyrlige hankønsvæsner er konstant men øges i antal. Så længe vi ikke kan stoppe familiesammenføringer, kan det kun blive værre. Men mindre de 100.000 kroner virker. Det er en meget flot medgift at få. Jeg har ondt… Read more »

ole burde
ole burde
12 years ago

Nicolai Sennels fremtidsscenarier er ikke noedvendigvis et udtryk for pessimisme. I den fremtid han beskriver , kommer der en afgoerene konflikt-periode paa et meget TIDLIGT tidspunkt , og der forekommer at vaere en rimelig chance for en brutal form for happy-end. Et langt vaerre mareridt vil det vaere ,hvis den nuvarende situation (mer eller mindre) fortsaetter langt ud i fremtiden , indtil den muslimske befolkningsandel er stor nok til at vaere den afgoerende faktor i den politiske magtkamp. I saa fald er et helt anderledes fremtidsscenarie muligt , hvor der sker en gradvis ,forholdsvis fredelig overgang til et Islaam-domineret samfund… Read more »

Magne
Magne
12 years ago

Vi er fremdeles bare i år 2009.

Prøv å se for dere det berikende marerittet vi befinner oss i om foreksempel 10 år.

Fremtiden fortoner seg i sannheten svart for oss nordiske.

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Climategate: JP kryber til korset, og åbner debatten i deres leder: http://jp.dk/opinion/leder/article1901957.ece

Presselogen her til morgen på tv2 news, havde også lidt om det, selvom det kun var 180grader og JP’s redaktører der nævnte det og selvom de gik rundt om den varme grød, så var det tydeligt at se/høre på politiken og tv2’s redaktører at de talte videre mod bedrevidende. Enten aner de intet om sagen efter den har kørt i over en uge, eller også lyver de bevidst, det så mest af alt ud som det sidste.

PB
PB
12 years ago

Kravet om “beskyttelsespenge” fra muslimernes side har været til at forudse i nogen år efterhånden , det er simpelthen en logisk “udvikling”. Man kan jo så forestille sig hvad værtshuse og diskoteker skal betale, for at ligge i deres enklave, sikkert et stigende beløb, indtil en egentlig overtagelse finder sted, pissariaer i de muslimske enklaver har jo i forvejen ikke problemer med at sælge alkohol til de vantro, så sålænge et værtshus/diskotek, kan give overskud, jamen så er det da sikkert “haram” at malke samfundet den vej også. Så er vi ved den latterlige komedie der hedder københavns polleti, anført… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Sidder lige og ser BBC. Die Eidgenossen har stemt nej til minareterne.

PB
PB
12 years ago
Reply to  Victor

HURRA!!!

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  PB

YES!!! – Godt gået, Svejts! Tre lange trut i alpehornet 🙂 Måtte en masse andre lande i Europa snart tage ved lære af jeres modige eksempel. Måske er vinden virkelig ved at vende for alvor? Der er vist en hel del politikere, der i så fald bør stilles til regnskab for deres forbrydelser imod Danmark og det danske folk, når regningens time kommer. Hvor mange helt uskyldige danskere er døde, voldtaget eller har fået fysiske eller psykiske mén for livet pga. en flok lallende naive, “uvidende”, uansvarlige og gloriepudsende vatnissepolitikere, som ikke var deres opgave voksen, da det virkelig gjaldt,… Read more »

Morten - - -
12 years ago

Det er altså ikke noget nyt, at der opkræves “beskyttelsespenge” i Danmark. Selvfølgelig gør der det. I de lande, muslimerne kommer fra er det normalt at betale hhv. opkræve “beskyttelsespenge”. Så “kunne det ske her?”-spørgsmålet er lige så latterligt i denne sammenhæng, som i alle de andre.

Det nye er, at danskere også skal betale “beskyttelsespenge”.

DET er nyt (sådan da … formentlig).

– – –

Pk
Pk
12 years ago

Evigt og altid klager folk over, at de er jaget ud af deres bolig område af de berigende
fremmede.
Hvorfor gør de ikke bare som Fru Margrethe Auken?
Finder job i udlandet.
Hører man nogensinde den altid smilende fru Margrethe Auken klage?
Se, der er en kvinde vi alle kan lære noget af.
Fru Margrethe Auken tegner virkelig fremtiden..

Historyman
Historyman
12 years ago

Omkring beskyttelspenge på Nørrebro I foråret 2007 blev en stor del af ruderne i caferné på sct.Hans torv, Sebastopol, Cafe Funke, og Kaffeplantagen knust. Dette gentog sig sig 2 gange med ca. 2 – 3 ugers mellemrum, sidden har der været et fast indslag af 2G på stolene på Sebastopol. Dette er intet bevis for beskyttelspenge eller dets lige. Men rygter har i årevist floreret på Nørrebro om beskyttelspenge, igen meget få beviser, det kan dog konstateres, at der er mange biler, med mange indvandre, der cirkulere rundt omkring på Nørrebrogade, Blågårdsplads og sct. Hans torv, m.f. At det første… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Hmmm (anti)fascister drager hærgende igennem gaderne og smadrer alle butikker og værdier der tilhører en bestemt kategori af mennekser. Den hærgende flok af fascister nyder stor sympati for deres vold og hærværk blandt en større del af befolkningen og politikerne.

Disse fascisters sympatisører er overalt i samfundet, de styrer medierne med hård hånd og de bruger propaganda, falsk videnskab og indoktrinering af børn til at fremme deres sag.

Jeg synes jeg har hørt den historie engang.

Morten Nielsen
Morten Nielsen
12 years ago

Endnu en front der skal kæmpes på. Roskilde skal nu til at huse et våbenlager. http://avisen.dk/roskilde-skal-huse-ny-stormosk_118623.aspx

Janne
Janne
12 years ago

Dejlig nyhed at VKO går frem, men hvad vil VKO helt konkret gøre ved at danskere nu chikaneres med fremmedsprog i folkeskoler?Både lærere og danske elever udsættes for chikane. Og hvad vil VKO gøre ved at danskere jages ud af ghettoområder. F.eks. hjemløse, unge danske mænd, hjemmehjælpere, medudbringere, politi, falck folk, brandmænd og borgere der trues til at betale ‘beskyttelsespenge’ til indvandrerbander?

Venstrefløjen går ind for mere modersmålsundervisning, til trods for at vi nu har set at fremmedsprog bl.a. bruges som chikane middel mod både lærere og elever i folkeskolen. Hvad vil VKO gøre ved problemet?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Man blir så jävla förbannad på detta svineri. Har man en gång accepterat utpressning så slutar det inte, åtminstone inte förrän man har slutat att andas. Nån lösning på hur man skall kunna bekämpa detta fenomen har jag tyvärr inte men den dhimmi-polis vi har i många länder lär ju inte göra saken bättre.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Universalgeni

Ingen grund til natlig pessimisme, omend jeg helt frygter, at have medvirket til den med ord på “Panik i utopia”-sporet.
De fleste problemer har løsninger. Selv har jeg beklageligvis ikke en metode eller en bunke initiativer, der i et nu kan vende hele det perspektiv, du skildrer til noget andet og dårligt til godt.
Prøv at sove lidt og kom så tilbage. I det mindste kan det lette på noget af undergangsstemningen. Håber jeg.

Danskeren
Danskeren
12 years ago

Nej! nej! og atter nej!
Vi skal ikke flygte – vi skal kæmpe!
Jeg vil gerne indrømme at vi efterhånden kæmper på mange fronter og at det stundom kan opleves som håbløst.
Meget kan de gøre os – og meget har det gjort men likvidere os som folk kan de ikke medmindre vi selv opgiver kampen.
Kæmp for et frit Danmark!

Universalgeni
12 years ago

Sådan har det jo været i årtier. Bandekrigen bruges så nu som plausibel forklaring for at nævne det i pressen. Når politiet har kvalt rockerne, bliver der stille omkring det igen. Det, der er det interessante spørgsmål, er, hvor man kan flytte hen. Vi må jo ud af EU området. Masser af københavnere har oplevet at blive fordrevet fra det kvarter, det oprindeligt boede i. Rigtig mange er klar over, at vi bliver nødt til at forlade landet. Vi er ikke et folk mere. Man fratog os retten til at være det. Der er ikke meget tilbage nu. Danmark er… Read more »

Janne
Janne
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Det var da en trist omgang at læse. Op med humøret og se om du kan finde lidt optimisme frem.

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x