8
dec
Seneste opdatering: 10/12-09 kl. 0655
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

redeker-copenhagen-may-4-2009-096-1

“Man kan tage vores kære broderland, Sverige. Ifølge de sidste målinger jeg husker,  er der endnu flere end i Danmark, der siger at der er kommet for mange til at integrere. Integrationen fungerer bedre i Danmark og vi har nogle gode argumenter for vores politik. Hvis vi harmoniserer udlændingepolitikken idag, vil der komme meget store skred, ikke mindst blandt på familiesammenføringsområdet. De styrende er for langt fra befolkningerne, vi har lige set det i Schweiz.” –  Karen Jespersen er tilhænger af EU, men hendes holdning er også, at beslutningerne skal træffes så tæt på borgerne som muligt, og at EU kun skal tage sig af de problemer, som EU kan løse bedre end hjemlandene.Vi skal ophæve retsforbeholdet, men vi skal i alle detaljer vide, hvad vi går ind til. Jeg er ikke bekymret for retspolitikken, men når det handler om udlændingepolitikken, så spiller den en stor rolle for mange borgere. De vil selv bestemme, hvordan udlændingepolitikken skal være, fordi den smitter af på, hvordan hele samfundet fungerer, siger Karen Jespersen. Hun mener, at mange af landene i EU har udlændingepolitikker, som ikke fungerer, og de problemer skal Danmark ikke arve. Karen Jespersen er gæst hos Poul Friis. Hør udsendelsen (51:01), Kommentar: Demokratisk problem i EU.

Karen Jespersens advarsler hilses velkommen. Det bør ikke være Venstrepolitik, at opfylde SF og R´s våde drøm: Via EU at påtvinge Danmark deres uansvarlige fremmedpolitik. Og med hensyn til at arve: Danmark hæfter allerede i det små for Sveriges fremmedpolitik. Det begyndte for alvor med bombeterroren i København 1985, er senest set ved nogle spektakulære millionrøverier i København og det vil næppe stoppe  med dem. – Om EU ledernes selvfedme og verdensfjernhed – hvor de engelske og svenske bare er blandt de værste, – havde New York Times i forgårs en usædvanlig skarp kommentar, Europe’s Minaret Moment. (Prøv at sammenholde den med DN´s moraliserende bandbulle om Rädslans politik og sammenlign så den tonedøve Göran Rosenberg med List of gifts wanted by SwissMuslims.)

Better if they had let their voters choose. The rate of immigration might have been slower, and the efforts to integrate the new arrivals more strenuous. Instead, Europe’s leaders ended up creating a clash of civilizations inside their own frontiers. Millions of Muslims have accepted European norms. But millions have not. This means polygamy in Sweden; radical mosques in Britain’s fading industrial cities; riots over affronts to the Prophet Muhammad in Denmark; and religiously inspired murder in the Netherlands. It means terrorism, and the threat of terrorism, from London to Madrid……They’re right to worry. And all of Europe has to worry as well, thanks to the folly of its leaders — now, and for many years to come.

Dødstrusler mod Pia Kjærsgaard på Facebook

Snaphanens skribenter er ikke på Facebook, men af en læser har vi fået tilsendt dette, som enten er almindeligt rendestensslam fra onlinedebatterne, eller en opgave for politi og myndigheder (LFPC).

Abdallah Akile holdinkæft pia skal tæskees hun skal dø man (Secilmis Seda)

jaja wallah.. hun skal bare dø laa !! (Abdallah Akile)

ja wallah hun skal dø, hun skal slagtes, men det skal k.vestergaard fandeme os  (Medin Krijestorac)

Mustafa Al ‘Pacino Mathilde du er så død din lúder du nøjeagtig lige som hende jeg sværger du skal dø bare vent man og du siger at du ikke er rart at man ikke kan se dem med burkan men det er hellere ikke engang rart at se på digyahoo.dk for du så klam din lúder. (Mustafa Al ‘Pacino)

WALLAH DU HAR RET JEG NAKKER HENDE BARE HUN KOMMER I GADERNE JEG FORSTÅR IKKE HVORFOR HAM DER NASAKADA IKKE NAKKER HENDE ELLER WALLAH BARE HUN TALTE FOR ET STED SÅ NOGLE HAVDE PISTOL MED OG NAKKEDE HENDE Jeg kan godt finde 50000 der hader Pia K

Automathysteri

Självklart ska Danmark få tillbaka Jyllandslagen, Jyske lov. En medeltida lagbok som på oklara grunder hamnat i Sverige, sannolikt inte som krigsbyte, är en alldeles för frestande symbol för ett populistiskt folkeparti för att inte användas för sina egna syften. Ge oss Bornholm tillbaka

Såsnart det er DF, der foreslår noget, kan man være  sikker på at der er en svensk journalist, der får et katatonisk anfald. Selvfølgelig hører symbolske effekter som Jyske Lov og Margrethe den Førstes brudekjole hjemme i Danmark og Sverige har en efterligning i fortalen til Upplandslagen. Iøvrigt så var det bornholmerne selv, der ikke ville være svenskere, men hystadejournalisten kan jo spørge dem, om de har lyst i dag. Man burde give svenske gennesnitsjournalister, der beskæftiger sig med Danmark et risikotillæg og gratis betablokkere.

Alia får inte bära niqab i skolan

Alia Khalifa har anmält det vuxengymnaisum hon går på till Diskrimineringsombudsmannen, DO eftersom hon har förbjudits bära ansiktsslöja, niqab i skolan. Men nu säger skolborgarrådet Lotta Edholm (FP) att om DO fäller skolan tänker hon ta strid. Jag menar att man inte kan vara klädd på det sättet i våra skolor , säger Lotta Edholm (FP) till Kalla fakta, TV 4, Skolborgarråd tar strid för att förbjuda heltäckande slöja i skolan.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

“Vi vil selv bestemme udlændingepolitikken” Ja, men hvad er det dog for noget, hun siger? Hvor tør hun være så obsternasig? Hvorfra kommer dog denne utidige oprørstrang? – Fra den umyndiggjortes røst såmænd! Fra det faktum, at vi ikke må bestemme selv. – Erkendelsen af, at vore politikere intet længere har at skulle have sagt. At vore politikere har pantsat den nationale selvbestemmelsesret til EU. Den pantsætning, Grundloven ikke tillader. Nu skal vi spørge om lov først i egne anliggender. Læs Thor Pedersens SKELSÆTTENDE artikel i JP i dag (10.12.09.) om hans uskrømtede glæde ved de nye MULIGHEDER, som åbner… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago

Klimanazister, nu med statsstøtte og uniform: “Sammen med en masse kolleger klædt i røde jakkesæt med navnet ‘klimagældsagenterne’ befinder Mellemfolkeligt Samvirke sig i de sig i disse dage i både Bella Center, på Rådhuspladsen og rundt i gaderne. Klimagældsagenterne gør opmærksom på organisationens budskab om, at de rige, industrialiserede lande skal tage ansvar og betale en klimagæld for at have forurenet så meget gennem årene. De opfordrer samtidig til, at man bliver en del af deres demonstrationer og aktioner rundt i byen – en opfordring, der allerede har været populær blandt folk. “Det skaber opmærksomhed med de røde agenter, og… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
12 years ago
Reply to  Niels Hansen

Kommentaren af Stephan Wehrsdorf, Kbh.Ø | Skrevet: 8. dec 09 kl. 15:52, giver et godt indblik i hvad der sker.

http://blogs.jp.dk/klimaks/2009/12/08/ipcc-ekspert-slar-igen-sa-det-kan-mærkes/

MIKE
MIKE
12 years ago

sumpmennesker og sandfolk … – den slags mennesker skal vi slås med for nu af og i al fremtid .. Tak skæbne …

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x