13
dec
Seneste opdatering: 13/12-09 kl. 2330
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Økologiens og bæredygtighedens avantgarde.” Når man ikke har en økonomi, kan den bære noget, men næppe befolkninger. Bruce Bawers anden rapport fra København på Pajamas Media .

Issue 3 / Wednesday, 9 December, 2009 side 6: Cuba- a world climate leader af Helene Caprani, Cubavenner.dk. – Hør også David Gress: Klimaet er den nye marxisme, min 32:27. (in english). Og som Bawer omtaler UN banned WorldNetDaily from Copenhagen. Ny pk-ord i dag:  klimaracisme, klimafascister.

Julhälsning från Lysenko

Många trodde att Stalins favorit bland vetenskapsmännen, Trofim Lysenko, avled på 1970-talet. I själva verket återuppstod han genast i form av en hel kader av svenska Lysenko-journalister och Lysenko-akademiker för att tala med konstvetaren Lars Berglund. Så skall deras namn hädanefter varda.

Från redaktion till redaktion, från DN, även kallad Flamman, till Svenska Dagbladet, från Expressen till Aftonbladet ner till minsta blaska i Småland, utgick ett påbud att allt kritiskt tänkande nu var bannlyst och skulle ersättas med tro och tyckande i enlighet med en korrekt politisk linje.

Det var så Stalin ville ha det och Lysenko var en följsam adept i mästarens spår. Och precis som Stalin och Lysenko vill de svenska Lysenko-journalisterna skapa en ny människa med de rätta åsikterna, en god människa, i vetskap om att förvärvade egenskaper går i arv.

Så här i juletider erinrar vi oss att de tre vise männen frambar sina offergåvor guld, rökelse och myrra till sin mästare. Lysenko-journalisterna frambär på motsvarande vis sina hedersbetygelser till sina husgudar: ”kommunismen”, ”islam” och ”invandringspolitiken”.

Jag önskar alla Lysenko-journalister en riktigt god jul på det traditionellt lyckobringande småländska viset: en rejäl spark i baken! af Anders Johansson, Kalmar

»Systemskifte på Amagerbrogade«

Mere video: CAPITALISM IN A NUTSHELL | THIS VIDEO SAYS IT ALL …In this video we see cops – on full guard of McDonalds & KFC … no other businesses had protection …

Administrativt frihedsberøvet

hedder det jo. De fleste deltagere har sikkert hørt om dem. DR og Sydsvenskan efterlyser øjenvidner tilbageholdelserne til i går. Her er en, en lettere indigneret kommentator på Uriasposten:

Har man molotovcoctails med i lommen, kanonslag, krysantemumbomber, dykkerbriller etc, så er man fra start ude på ballade. Hvad skulle politiet have gjort? Ladet de stakkels sortklædte klimaaktivister blive tilbage og dermed splitte politistyrken op? For at forvente, at de stakkels klimagøglere (som de jo bare var) ville lave ballade, er jo det samme som selv at være skyld i al balladen.

Jeg var der i går!! Jeg var der fordi jeg med egne øjne ville se, hvor stærkt man kan løbe væk fra sandheden, når man som dig kommer fra den hysterisk selvretfærdige del af den ekstreme venstrefløj. Det har jeg nemlig prøvet før, da de stakkels irakere pænt blev bedt om at forlade Brorsonskirken.  […]

COP15-121209-1

I går så jeg med egne øjne – helt uprovokeret – at den sorte flok af satans småkravl pludselig gik i frenzymode. Brosten blev brækket op, fyrværkeri blev kastet efter folk, og stemningen var på vej til voldsorgie. Og så skal man gudhjælpemig sidde her bagefter og lytte til en flok flæbende og søbende rødfascister, der kun kan fokusere på, hvor kolde de blev i nummeren og hvor uretfærdigt det var, at man blev tilbageholdt administrativt bare fordi man var lige i nærheden af pendanten til Hitlers stormtropper. Det er det, der hedder grovsortering, og ønsker man ikke at blive tilbageholdt, burde man nok have slået hjernen til tidligere og holdt sig væk fra den sorte flok. Alle, inkl, mig selv, kunne se den vold de ville udøve fra lang, lang afstand.

Men tage afstand fra voldspsykopater handlinger – det kan man ikke. Og hvorfor? Fordi man i sin forskruede lille, ideologisk blokerede hjerne selvfølgelig mener, at alt bare må være politiets skyld – desaugtet, at vi andre som øjenvidner stod og så, hvordan politi og materiel helt umotiveret blev angrebet. I giver mig kvalme!!! Hvor er jeg lykkelig over, jeg ikke har en skid til fælles med jer, hvor er jeg lykkelig over, jeg ikke har jeres neuroser at kæmpe med. Og hvor er jeg sørgelig over, at I føler jer berettiget til alt fordi I mener, at have sandheden på jeres side. Men som Per Larsen siger: Søg erstatning – de har I ret til, hvis I ikke var en del af sort blok. Sådan er det onde system – det giver dig muligheder for at få penge og en undskyldning, selvom du burde have vidst bedre. Fotoserie: Gadens parlament  klar til kamp.

( Sociolog René Karpantschof: Politiet gør aktivister militante.) I dag er den gal igen: “Det är upprörande när polisen griper in mot en helt fredlig demonstration. Vad som är än mer upprörande är att de har rätt att göra så, säger Henrik Wiegman, representant för Forældre mod politibrutaliter.Både SF og DF bakker politiet op. –  Sort blok bestod mestendel af tilrejsende udlændinge. Det lykkedes dem ikke at snyde politiet med pludselige tøjskift. Ni udlændinge har fået sager på halsen. To er fængslet for vold mod politiet,  to overtrådt maskeringsforbuddet og tre våbenloven. De har alle fået en advarsel og er blevet udvist.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
13 years ago

Jeg tror ikke forsvaret kan bruge ret mange af dem, de er simpelthen en flok vat… dimser, uden nogen form for kampvilje. Tøsedrenge der piver, så snart det går dem lidt imod. Se hvor myge de blev da der endelig blev sagt stop. Til helvede med Bedstemødre for asyl og “forældre mod politibrutalitet”, sig dem imod og som de siger overthere “I call your bluff”. Ingen tvivl om at medierne vil forsøge at puste det her op og trække det i langdrag, måske forsøge at lave en “Fælledvej II”. Om ikke så længe dukker der nok en grumset lydoptagelse op… Read more »

Benjamin
Benjamin
13 years ago

@Vivi: Tak for et godt forslag med hæren. Jeg er generelt enig i at de unge skal have noget disciplin og have mulighed for at se frugterne af ens egne anstrengelser, i stedet for at få alting serveret på et sølvfad for de hårdtarbejdende skatteyderes regning. Det er netop alle de fejl ved det moderne, omsorgsfulde velfærdssamfund, der skaber disse generationer af tabere eller, om man vil, funktionelle analfabeter. Imidlertid tror jeg at der er en langt mere effektiv og billig måde at stoppe de retarderede rødfascisters hærgen: Stop deres bistandshjælp og andre sociale ydelser. Det er fint, hvis de… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Anton Q.
Det hedder ‘…Faktum er…’ i singularis.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
13 years ago

‘…Og så skal man gudhjælpemig sidde her bagefter og lytte til en flok flæbende og søbende rødfascister, der kun kan fokusere på, hvor kolde de blev i nummeren og hvor uretfærdigt det var, at man blev tilbageholdt administrativt bare fordi man var lige i nærheden af pendanten til Hitlers stormtropper…’ Sidde i futtog og klage over at blive kolde i røven. Hvor herre bevares. Hvad havde europæiske aktivister forventet? Et forsvarsløst u-land? – Vil de mon efterfølgende klage over, at det er politiets skyld, at de blev forkølede, eller at deres kronregalier blev så kolde og runkne, at de knap… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
13 years ago

Kære Vivi,
Tror du ikke forsvaret har nok at se til som det er? Og skal vi virkelig lære disse rødder alt, hvad de har brug for, om bevægelse i kamp, strategi og taktik? For slet ikke at tale om at lære dem at skyde. Det lyder som en dårlig ide.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Bortset fra den humoristiske vinkel du anlægger Ole Burde, så mener jeg faktisk du er inde på noget .

Samtlige unge her i landet burde, som de unge i Israel, indkaldes til at aftjene værnepligt.

Og denne skal ikke være under 2 år, som kvinderne i Israel er forpligtigede til. Mændene dernede skal springe i, så vidt jeg husker ca. 4 år.

Det de hjemlige unge mangler er ….opdragelse.

Og her kan forsvaret komme ind som genopdragere af unge som forældre har svigtet deres forpligtigelser overfor fordi de har undladt at opdrage på deres afkom!

ole burde
ole burde
13 years ago

Naar jeg ser alle de unge menneker i DK som er saa ivrige efter at komme i “kamp” med politiet , som naesten automatisk proever at at opfinde en slags uniform at klaede sig ud i , som hungrer efter en verden opdelt i “dem og os”,
saa er jeg sikker paa , at det havde varett bedre ogsaa for dem selv , hvis de var blevet indkaldet til en haard og helst meget DRAMATISK militaertjeneste , gerne i haard og blodig kamp med fx. vampyrer eller lignende..

morlille
morlille
13 years ago

En hel del af de handicappede fra Amagerbrogade ligner påfaldende meget deltagerne i fastelavndsløjerne på den lokale “fritteren”!
Gad vide, om turen ender med, at de alle får flødekarameller og en bolle. Karamelpapiret kan de smide sammen med al den anden affald, de efterlader i deres promenade for et renere klima! Ellers ønsker jeg bare, bollen må sidde urokkeligt fast i svælget på hver eneste en ballademagerne.

Pinochet
Pinochet
13 years ago

Hadde dette vært Santiago i 1974 i stedet for København 2009, så havde problemerne vært væk.

Universalgeni
13 years ago

Jeg er helt vildt forarget over, at FN nægter borgerlige aviser som WorldNetDaily og kristne dagblade adgang til klimatopmødet. Skulle FN ikke være garant for ytringsfrihed? Vi er alt for pæne her på den konservative fløj. Vi burde lave en masse ballade i gaderne. Man behøver ikke at foranstalte hærværk eller kaste med brosten på politiet, men vi burde gøre mere for at markere os. Problemet er bare, at det er den borgerlige regering her i Danmark, der er vært for dette vanvid. Det betyder, at vi burde gå på gaden og protestere ikke bare imod FNs klimavanvid men også… Read more »

Jesper
Jesper
13 years ago

Sociolog René Karpantchof. “Sociolog”? det kræver da en vis uddannelse? Har han en sådan? Manden fortalte (godt nok i TV2) at et eller andet var sket “en kilomet” …. Hvad er en “met” Hvad er en “kilomet”? Sproglig nyskabelse eller blot et udtryk for den sædvanlige manglende venstrefløjsbegavelse?

LFPC
13 years ago
Reply to  Jesper

Han refererede muligvis til Kaj & Andrea. Svjh er udtrykket i en af deres sange.

lars pilegård
lars pilegård
13 years ago
Reply to  LFPC

“Kæmp for alt, hvad du har kært,
gemt bag moders kjole.
Da bliver livet ej så svært,
på det ka’ du stole”

Anton Q
Anton Q
13 years ago
Reply to  Jesper

Jesper: Overlad det til den anden fløj at beklikke folks uddannelse. Den slags er for barnligt. På Sennels blog skrev venstrefløjslømlerne konstant “hvordan kan du være psykolog?”. Den samme fornærmelse, forsøger de nu på Dennis Nørmarks blog: “Hvordan kan du være antropolog?”. Fakta er at man sagtens kan have en god uddannelse – og være en komplet idiot.

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Jesper

Haha, han har måske jyske rødder, Jesper?

Derovre siger de nogle steder – omkring Silkeborg i hvert fald – “en kilomet” –
det er jo ental, ikk’? “en kilomet”, “to kilometer” etc. 🙂 🙂 🙂

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x