3
jan
Seneste opdatering: 4/1-10 kl. 0302
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En karikatur er en billedmæssig fremstilling af personer, hvor særlige karakteristiske træk overdrives på komisk og ikke særligt smigrende måde. Karikaturtegnernes ofre er især almindeligt kendte personer såsom politikere, skuespillere og forfattere. Ordet “karikatur” stammer fra det italienske caricare (fransk charger), som betyder “at belæsse” eller “at overdrive”, hvilket henviser til at personer eller genstandes karakteristiske træk på karikaturtegninger ofte er overdrevet eller fremhævet. Ofte har magthavere været ofre for tegnernes pen blandt andet Hitler og Anders Fogh Rasmussen. I Den danske Guldalder lavede blandt andet Fritz Jürgensen og Wilhelm Marstrand karikaturtegninger. Med deres vittige penne spiddede de respektløst næsten alle tidens notabiliteter, eksempelvis H.C. Andersen, Oehlenschläger og Søren Kierkegaard.

bombe-i-en-turban

Karikaturer er i Danmark lige så gamle som trykkekunsten, almindelige siden den første avis i 1749. Historikerne kan sikkert føre genren længere tilbage. Ingen levende eller afdøde er på forhånd fritaget for at blive motiv. Det bliver der ikke lavet om på, det kan tilrejsende lige så godt indstille sig på først som sidst. Få det overstået! Ellers forestår der en lang, sejg kamp, som alligevel er tabt på forhånd. Der er intet at vinde på at føre den, tværtimod. Kun en øget modstand, uvilje, had og kampvilje i befolkningen. Derimod er der en del at tabe: Alle burde prise sig lykkelige over, at Kurt Westergaard stadig er i live. Konsekvenserne af et terrormord på ham er uforudsigelige. Først og fremmest PET og regeringen burde forstå, at Westergaard er blevet symbolsk, og der er grund til at tro at befolkningen vil tage det endog meget ilde op, hvis der skulle tilstøde ham noget. De folk som befinder sig her i landet, og som vil spille terninger med den sociale ro og orden, er livsfarlige for Danmarks sikkerhed og bør neutraliseres med ethvert middel, for her er mere på spil end Kurt Westergaards liv. Holland undgik med nød og næppe at blive kastet ud i omfattende selvtægt og anarki i 2004. Vi har ingen garanti for at Danmark vil have samme held. Det er derfor minoriteterne i Danmark, der mere end nogen andre bør frygte og modarbejde en galning, som den nu anholdte somalier. Han er ikke bare en trussel imod Westergaard og staten, han gambler i høj grad med minoriteternes sikkerhed. Enhver med hans indstilling, er en meget alvorlig sikerhedsrisiko og hele Folketinget bør skrive sig bag øret, at forleden aften meget vel kan have været “a very close shave” for Danmark. Dét er læren af den advarsel, vi var så heldige at slippe med, og derfor er tiden ikke til smålig, politisk kævl. Vi fik endnu  en chance for at forebygge ulykker af uvist omfang. Grib den!  (se også JP: Pittelkow: Terror mod ytringsfrihedenKulturkamp.)

Islamisk Trossamfund griber chancen

Bilal Assaad,of the Islamic Faith Society, believes that the latest episode of the cartoons controversy is not going to be the last in the Scandinavian country as long as Muslims are being wrongly treated. “This did not come out of nowhere,” he said. “The government is still unable of having a fair policy in treating the Muslim minority.“We have always affirmed that we reject violence with all its kinds,” said Assaad.“But as long as some are trying hard to marginalize the Muslim community and link it to ignorance, violence and backwardness, the cartoons crisis will remain an unfinished business for years to come.Danish Muslims Question Cartoonist Attack

Rutinemæssigt “chokeret”

securedownload

Goddag mand økseskaft. Vi bliver for vores part først chokerede den dag pårørende og naboer til anholdte erklærer at de havde været bekymrede over dennes voksende had mod det vantro samfund, og at de er kede af at de ikke havde varskoet myndighederne først. Verden over følger historier om anholdte muslimer denne til ulidelighed fastlagte skabelon, hvortil også hører at medierne bevidstløst kolporterer ansvarsfralæggelsen, som her hvor ordet “chokeret” er uden anførselstegn på Ekstra Bladets forside, og familien benægter slægtningens skyld, til trods for at han blev taget in flagrante delicto med en økse i hånden (LFPC).

Helt ind i familien kommer det som en overraskelse, at den 28-årige somalier skulle være manden, der angreb Muhammed-tegneren Kurt Westergaard fredag aften. Søsteren til den 28-årige, som Ekstra Bladet talte med i går, er rystet over meldingen og fatter ikke, at hendes bror skulle være terrorist.

– Jeg tror ikke, det er ham, der er anholdt. Han er ikke terrorist. Det kan ikke være ham, siger søsteren, der er bosiddende i Aalborg. […] Tror ikke, det er ham [Ekstra Bladet 3.1.2010, ikke online, Yxmannen samlade in pengar i Sverige.]

Et land hvor ransagning af en lejlighed skaber “utryghed”

Et sådant land er selvfølgelig først og fremmest et rigtigt godt land at bo i. Vi taler ikke om natlige rambukke mod hoveddøre, antiterrorbetjente med elefanthuer, rutinemæssig gennembankning af beboere, eller burka-mama i håndjern på asfalten. Vi taler om en ganske almindelig ransagning. Livsstilbloggen JPs reportagejournalister slår til igen. Men pyha, godt at der ikke var “sket noget farligt” (LFPC).

[…] På Blåkildevej har utrygheden spredt sig. ”Det er kommet for tæt på,” siger en ca. 60-årig mand, der ikke vil oplyse sit navn.

”Her er utrygt nu,” tilføjer han ifølge avisen, der også har snakket med en 12-årig beboer, som betegner situationen som frygtelig. ”Det har været frygteligt. Man ser al det politi, og så tror man, der er sket noget farligt,” lyder det fra 12-årige Kuvan Bosali, der bor tæt ved lejligheden. […] Ransagning skaber utryghed i Aalborg-kvarter

Instant karma’s gonna get you
“Et utslag av en sorgreaksjon”. Vi kender det jo alle sammen. Vreden rettes øjeblikkeligt mod redningspersonalet (LFPC).

[…] I 12-tiden i dag mottok AMK-sentralen en nødmelding om at en 63 år gammel kvinne hadde fått et illebefinnende, men samtidig med ambulansen ankom også en bil med flere av kvinnens slektninger stedet. Kvinnens familie nektet å slippe ambulansepersonellet inn til pasienten og oppførte seg så truende at politiet måtte tilkalles:

Politiet ble tilkalt, men det skal ha vært en svært tilspisset tone med flere personer innvolvert utenfor bygården selv etter at politiet kom til stedet.

– Det starter med at AMK sendte en ambulanse til stedet for å behandle en dame. Da de kom fram var det mange pårørende som hadde samlet seg utenfor. De oppførte seg så hissig og aggressivt, at ambulansefolkene ikke turte gå inn og ba om politiassistanse, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad til Dagbladet.”Vi sendte først en og to biler, men måtte be om flere. Det oppsto basketak mellom politi og pårørende.” Politiet sier stemningen ble så amper at enkelte ropte «vi skal drepe dere» til politi- og ambulansepersonell.

To personer ble anholdt, men da en av personene var slektning av den nå avdøde kvinnen valgte politiet å løslate dem. Operasjonsleder Vidar Hjulstad i Oslo politidistrikt stiller seg uforstående til det som skjedde, og vurderer en anmeldelse for vold mot offentlig tjenestemann:

– Vi har tatt hånd om to personer, men det er for tidlig å si hva vi gjør med dem. Vi skjønner foreløpig lite av situasjonen og må ta høyde for at dette kan ha vært et utslag av en sorgreaksjon.[…] Pasient døde mens slektninger truet ambulansepersonell og politi, “Vi skal drepe dere”, Familiemedlemmene blir nå anmeldt for truende oppførsel.

Seksuell kulturkollisjon

Før jul skapte danske Lars Hedegard i Trykkefrihedsselskabet (TFS) bruduljer i media etter hans usagn om seksuelle overgrep innad i muslimske familier. Utspillet fikk blant annet Naser Khader til å trekke seg som rådsmedlem i TFS. Det gjør ikke jeg, for Hedegaard har satt fingeren på et svært ømtålig tema som fortjener en nyansert og dyptpløyende debatt. Det ville nemlig lette manges hjerter om seksuelle overgrep mot særlig jentebarn og kvinner innad i muslimske storfamilier og i muslimske samfunn blir satt på dagsordenen. Derfor er det bakstrebersk at Naser Khader velger å melde seg ut av TFS istedenfor å formilde kunnskap han måtte ha om dette sensitive temaet. [..]

Danmark (og Europa) vil tjene på å ta Lars Hedegards utspill så alvorlig som det er. Det handler om menneskeverdet til vergeløse barn og unge og marginaliserte kvinner. Et produktivt tilsvar på Hedegaards utspill er en åpen og bred debatt og at den danske regjeringen initierer forskning og kartlegging av utbredelsen av seksuelle overgrep innad i muslimske miljø. Slik kan vi bevege samfunnet i riktig retning, i humanismens navn. Hege Storhaug, HRS. NO.

Vi forlanger at regeringen beskytter ytringsfriheden

PRESSEMEDDELELSE, Trykkefrihedsselskabet, den 3. januar 2010

Få timer efter, at en somalisk mand med al-Qaeda-forbindelser var trængt ind i Kurt Westergaards hjem for at slå ham ihjel, kunne PET meddele, at de vidste alt om ham. Han har kendte terrorforbindelser. PET har tydeligvis overvåget ham i længere tid. Blot havde PETs ledelse ikke forestillet sig, at han skulle have noget udestående med Kurt Westergaard.

I øvrigt udtaler PETs chef, hvor glad han er for, at sikkerheden i Westergaards hus synes at være i top.

Trykkefrihedsselskabet er langt fra beroliget.

Mordtrusler mod danske tilhængere af ytringsfriheden går år tilbage. Hvordan kan regeringen, hvis ministre har aflagt ed på grundloven, tillade folk som Kurt Westergaards uheldige banemand at opholde sig her i landet? Hvad er hans adkomst til at være her? Hvem plejer han omgang med? Hvilken moske har han frekventeret?

Og endnu vigtigere: Hvor mange andre mordere har vi åbnet landets grænser for?

Vi har tidligere i landets historie oplevet ekstremister, der ikke lagde skjul på deres ønske om at omstyrte friheden og den grundlovssikrede orden. Men vi har aldrig tidligere i fredstid været ude for, at de prøvede at omsætte deres tanker i mord.

Siden Jyske lov af 1241 har der i Danmark været en underforstået overenskomst mellem undersåtterne og statsmagten: Borgerne fraskriver sig retten til at tage sig selv til rette på betingelse af, at kongen øver ret i landet.

Er det, hvad vi oplever i disse dage?

Vil regeringen, der står med ansvaret, forklare, hvad den har tænkt sig at gøre for at sikre vores frihed – og specielt ytringsfriheden, uden hvilken ingen anden frihed kan findes?

Vi venter på svar.

Og så vil vi endnu engang udtrykke vores solidaritet med Kurt Westergaard, som Trykkefrihedsselskabet hele tiden har stået bi i ord og handling.

Islamisk Trossamfunds doublespeak:

Kurt Westergaard betyder ikke noget for os. Vi ligger ikke søvnløse om natten fordi vi tænker på ham. Vi tænker ikke engang på ham. Han er en mand som andre mennesker. Skulle han leve eller dø naturligt ville det ikke berøre os det mindste og end ikke få os til at løfte vore øjenbryn. Vi ville ikke spilde tårer over ham, men vore øjne er konstant vædede af tårer over alle de tusinder som dræbes uskyldigt i Palæstina, Irak, Afghanistan, Tjetjenien og andre lande. KW forsøgte øjensynligt at krænke profeten Muhammed (må Guds fred og velsignelser være med ham), men hvem er han til at krænke det bedste og mest barmhjertige menneske denne verden har kendt? wakf.

Det er nok nytteslyst at indvende, at det er Westergaards eventuelle unaturlige død, der er tale om i øjeblikket.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Fra IslamOnlin.net saksede jeg denne kommentar: ‘…JAYSONREX wrote BIG LIES beautifully By Defender on 2010-01-04 04:42 (GMT) Your Big lies can’t change the facts. Intelligent Westerners are turning to Islam in hundreds. Islam encourages education, research, invention etc. Having sex with multiple women without giving rights of wife is part of Western Satanic way of Life. Preaching practically unattainable produces the opposite among the followers. All religions are guilty of this but again Christianity stands out. Christianity is the most anti-sex religion, yet one finds most widespread and worst sexual perversion among Christians. Look at the porno industry, child-sex industry,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Gunnar Biering “Men nu burde øksemands-sagen være en anledning for regeringen til at sige undskyld til Storbritannien og puste liv i deres forslag fra 2005.” Det sker ikke. V&K ønsker ikke et opgør/revision med de internationale konventioner. Specielt partiet Venstre vilel hellere brække en arm på langs end at ændre på konventionerne. Siden Uffe Elleman jensen formandstid har Venstre jo nærmest været fundamentalistiske mht. til internationale traktater og konventioner. De er for partiet udtryk for internationalt samarbejde, hvilket per definition er godt. Det er også derfor at jeg ikke kan tage Søren Pinds skræppen op om revision af konventionerne alvorligt.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Gunnar Biering

“Løsningen er selvsagt at tage forbehold overfor EMRK.
Det er endnu en for stor mundfuld for de fleste. Men hvis flere lande gik sammen om det?”

Det forsøg blev faktisk gjort af Storbritainien i efteråret 2005. Under indtryk af 07.07.2005-angrebet på Londons undergrund, så foreslog New Laour-regeringen i et sjældent anfald af sund fornuft, at menneskerets-konventionen skulle ændres, således det blev muligt at udvise terrorister, også selvom de risikerede tortur i hjemlandet. På den Danske regerings vegne afviste daværende juststitsminister Lene Espersen at støtte Britenes ‘common sense’-forslag.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  JensH

> JensH:
Tak for genopfriskningen af detaljerne – jeg havde fortrængt dem. Det er jo en gyser, at de konservative er så Peter Norsk-agtige. Hvor tæt er de egentlig efterhånden på de radikale? Selv på forsvarsområdet er de jo næsten enige (om at erstatte Forsvarets hovedopgave, at kontrollere landets territotium, med at drive opdragelsespolitik i uvorne udviklingslande).

Men nu burde øksemands-sagen være en anledning for regeringen til at sige undskyld til Storbritannien og puste liv i deres forslag fra 2005.

Mette
Mette
12 years ago

PerH Tak for linket. Ja, du har ret, Dhimmiloven er ganske forfærdelig, og jeg har skrevet meget om den i tidens løb. Norske venner troede næsten ikke deres egne øjne og blev forbitrede og tabte modet, flere bloggere lagde ganske rigtigt op, da de kom i en voldsomt udsat situation. En af dem fralagde sig al ansvar for sin blog, men den kan stadig læses på nettet – sådan lidt ad omveje -ligger formodentlig i dag på en udenlandsk server og indeholder meget interessant materiale, både set ud fra en historisk synsvinkel, og hvad faktuelle oplysninger angår. De nordmænd, som… Read more »

pap
pap
12 years ago

Muhammed betyder ikke noget for os. Vi ligger ikke søvnløse om natten fordi vi tænker på ham. Vi tænker ikke engang på ham. Han er en mand som andre mennesker. Skulle han leve eller dø naturligt ville det ikke berøre os det mindste og end ikke få os til at løfte vore øjenbryn. Vi ville ikke spilde tårer over ham, men vore øjne er konstant vædede af tårer over alle de tusinder som dræbes uskyldigt i New York, Madrid, London, Mumbai, Beslan og andre lande. Islamisterne forsøger øjensynligt at krænke ytringsfriheden (må gud bevare den og stå den bi), men… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Mette
Ligesom Danmark har Norge også en såkaldt racismeparagraf Straffelovens § 135a. I 2004 udvidede den borgerlige regering § 135 as område. Den norske racismeparagraf er sammenholdt med Dhimmiloven et brugbart redskab for islamiske supremacister. Flere norske blogs lukkede, da Dhimmiloven trådte i kraft. I 2004 ændrede Stortinget Grundlovens ytringsfrihedsbestemmelse, sådan at dens beskyttelsesområde svarede til EMRK.
Afnationaliseringen af den norske grundlov faldt naturligvis sammen med skærpelsen af § 135 a.

PerH
PerH
12 years ago

@Mette
Den lov, som du hentyder til må være Diskrimineringsloven.
http://www.kf-infoserie.no/lovtjeck.aspx?PVNids8U4ZLo9gZqYO9rfYX3BM06%2BTyKW0ojGGz6f4J7PtPNSb4L%2FvEubt9ritp4FWd4rGbnMeHqakNMbnMIEw%3D%3D

Den indfører omvendt bevisbyrde, hvilket vil sige, at den anklagede skal bevise, at den i henhold til loven forbudte forskelsbehandling har varetaget et sagligt formål. Det er værd at bemærke, at loven både forbyder direkte såvel som indirekte forskelsbehandling, og at ytringer også kan overtræde forbuddet mod såkaldt trakassering.

Mette
Mette
12 years ago

P.S. et norsk link til “Dhimmiloven” vil være velkomment.

Kan nogen hjælpe?

Mette
Mette
12 years ago

Ja, det skal nok passe, men jo hurtigere den groteske situation og vores magtesløshed bliver almindeligt diskussionsemne, jo bedre, Indtil da synes jeg, at det er godt at få kridtet op, hvem der befinder sig på hvilke baner, og jeg befinder mig ikke mere på den samme som de konservative. Jeg forudser, at vi i den kommende tid vil løbe ind i masser af den slags dilemmaer, også med EU, fordi der er lovgivet helt hen i vejret. Italien har allerede meddelt, at korsene bliver i klasseværelserne, og der kommer mange flere af disse sager, hvor domme fra de famøse… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Mette
Forslaget om hurtigere udvisning af terrorister er jo som de fleste sikkert kan gætte sig til blålys uden praktiske følger. For så længe Danmark har ratificeret EMRK, vil vi ikke effektuere udvisningen af selv den mest notoriske terrorist, hvis det måtte medføre en forøget risiko for tortur eller dødsstraf i hjemlandet.
Om en udlænding så bliver dømt til udvisning, eller om myndighederne rent administrativ påbyder udlændingen at forlade Danmark, gør det ingen forskel, så længe personen kan leve i Danmark på tålt ophold.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  PerH

Løsningen er selvsagt at tage forbehold overfor EMRK.

Det er endnu en for stor mundfuld for de fleste. Men hvis flere lande gik sammen om det?

Indtil da bør vi oprette interneringslejre (Sandholm?), hvor udviste personer, som vi ikke mener, at vi kan sende hjem p.t., kan leve på tålt ophold under kontrollerede forhold. De ville jo ikke være frihedsberøvede – de kunne rejse til hele den øvrige verden, i det omfang de ikke var eftersøgt i andre lande.

Mette
Mette
12 years ago

Hege Storhaug har ret. Selvfølgelig har Naser Khader vidst, at Lars Hedegaards udtalelser om muslimer ikke er grebet ud af den tomme luft. Samme Khader er igen i dag på banen med en opsigtsvækkende opførsel. DF vil have PET til at oplyse antallet på, hvor mange terrormistænkte tjenesten holder under observation, og støtter Venstres ønske om at kunne udvise fundamentalister på et tidligere tidspunkt. “Det forslag er både Venstre og Socialdemokraterne åbne for. Men det møder ikke megen forståelse hos De Konservative. – Det er tåbeligt. Hvad skal vi bruge det tal til. Det vil bare skabe utryghed. Og hvorfor… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Mette

De konservative har gjort sig selv en bjørnetjeneste (den gamle betydning af ordet) ved at lukke Khader ind i varmen. For hvad er det så for en konservatisme partiet står for nu? Og hvilken folkelighed?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

I vår moderna tid så är det ju inte ovanligt med telefon-försäljare, om dom nu säljer försäkringar, tidnings-prenumerationer eller någon annan vara. Då får man ju relativt kvickt bestämma sig för om man verkligen vill ha den här varan, om man anser sig behöva den eller inte. På samma sätt bör man se multikulturalisterna, som försäljare av en vara, mångkultur och islam. Man får tänka efter, har verkligen islam något att erbjuda som vi som moderna västerlänningar vill ha. Än så länge har jag inte lyckats komma på något med eller inom islam som jag vill ha. Absolut ingenting av… Read more »

PerH
PerH
12 years ago

@Universalgeni “Trykkefrihedsselskabet forlanger, at regeringen beskytter ytringsfriheden. Jo tak. Men hvis politikerne skal vælge mellem ytringsfrihed og social stabilitet, så vælger de det sidste.” Et fingerpeg om denne prioritering kom i 2006, da et folketingsflertal afviste DFs forslag om at afskaffe blasfemiparagraffen. Norges socialdemokratiske regering foreslog også en ny revitaliseret blasfemiparagraf, som imidlertid måtte trækkes tilbage som følge af folkelige protester. Hvis politikerne virkeligt mente det alvorligt, ville de afskaffe blasfemiparagraffen, som det er sket i Norge og selv Sverige. Kun Danmark og Finnland opretholder straffebestemmelser mod blasfemi. Det er en skandale, at vi stadig har en sådan lov efter… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Den er meget almindelig. Jeg var kørte en bekendt ud i et beboelseskvarter hvor han skulle se på lejlighed. Lejligheden beboedes af en “indvandrer” familie. Han ringede på døren, og vi blev modtaget af 2 venlige mænd af mellemøstlig herkomst. Vi blev budt på te og sagde pænt ja tak. Lidt efter blev der båret en bakke med 3 glas ind af en kvinde med øjnene fast rettet mod gulvet, og indhyllet i gevandter så det eneste man kunne se var fingerspidserne. Ude i køkkenet befandt der sig 4-5 kvinder, koner eller hvordan fordelingen var, ved jeg ikke. Stuens møblement… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Trykkefrihedsselskabet forlanger, at regeringen beskytter ytringsfriheden. Jo tak. Men hvis politikerne skal vælge mellem ytringsfrihed og social stabilitet, så vælger de det sidste. Muslimer har TYRingsfrihed. Og vores ytringsfrihed forsvinder.

Danmark er en dekonstruktion. Ødelagt.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Regeringen støtter globalisering og multikultur, EU og FN. Vores lille danske kulturbestemte ytringsfrihed har på sigt ikke mange chancer. Tænker jeg i et svagt pessimistisk øjeblik. M.h.t. den 28-årige øksekaster, så kommer han fra samme miljø som de to andre der var ude efter den danske JP avistegner. I begge familier/omgangskredse er kvinderne dækkede til som det forekommer i islamiske områder af f.eks. Afrika. Kun ansigtet er synligt eller intet er synligt på de kvinder. Nogle af de teltlignende dragter gemmer på dybt intolerante holdninger til vores kultur og vores rettigheder. Der er ingen forståelse for at vi gør tingene… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Liva

Nej, vi skal være meget dygtige og aktive, hvis vi skal klare det. Jeg så, at du skrev, at du havde taget diskussionen op i julen. Det er sådan nogle ting, vi skal gøre. Tage debatten op så tit som muligt. Snakke med så mange som muligt. Skrive så mange steder som muligt. Og så skriver du i virkeligheden også indirekte, at det ikke er nok at stemme borgerligt – man skal stemme df, hvis det skal nytte. Nu har jeg ikke brug for at rakke ned på df, – de gør det faktisk meget godt. Men jeg ville da… Read more »

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Ja, det var ikke nogen rar oplevelse at høre en afholdt og højtuddannet bekendt have så svært ved at tage stilling – selvom det sågar var egen søn det smukke multikulturelle projekt denne gang gik ud over. Endnu en god grund til at kritisere det multikulturelle projekt, for det lader unge mennesker i stikken – endda i familien.

morlille
morlille
12 years ago

Nogen der ved, hvor man kan købe den ualmindeligt afskyelige og brækningsfremkaldende 25-personers 4- hjørners-sofa, som man uden forudgående advarselslamper fik præsenteret hos den somaliske støttefamilie i Århus her i aftenens tidl. DR-tv-avis? Det kan da ikke være helt billigt at postordre den fra Somalia!

Universalgeni
12 years ago

Rettelse: der er nærmere tale om 50 år. De første muslimske gæstearbejdere dukkede op i 60’erne. Det multikulturelle projekt har allerede været en fiasko i et halvt århundrede. Og det vil vedblive at slå fejl.

Universalgeni
12 years ago

Vi ved allesammen, at langt størstedelen af befolkningen er imod den muslimske indvandring. Meningsmålingerne har vist det resultat konsekvent i snart 40 år. Kun et meget lille mindretal vil dette her vanvid. Og det er de mennesker, der har et ansvar. Det er mindretallet, der skal integrere. Ikke os andre. Jeg kunne ikke drømme om at etablere en privat relation til et menneske, der er en del af islam. Kun mindstemålet af lovpligtig tolerance, er hvad jeg vil mønstre. Og fraternisering med den slags mennesker kommer ikke på tale. Og masser af mennesker har det præcis ligesådan. Og det er… Read more »

li
li
12 years ago

Ja, netop pga utilpassede muslimer, har vi skattyder måtte punge ud med yderligere 30.000 mandskabstime, oven i det trecifrede milliard beløb, muslim “berigelsen” ellers koster os.
Sjovt som de politiske korrekte dhimmier roder rundt i kontoerne! men det overrasker ikke, at de politiske korrekte dhimmier bevist fakturerer regningerne forkert!

Lidt lige som der er DF, Buch, tonen og Israels skyld samtlige muslimer i verden går amok, igen bevidst ansvars forflyttelse til en forkert konto!

Liva
Liva
12 years ago

BT mener at muhammedtegninger koster politiet 30.000 timer.

“30.000 timer. Så mange kræfter har Østjyllands Politi brugt i forskellige indsatser på grund af Muhammed-tegningerne.”

h t t p://www.bt.dk/krimi/tegninger-koster-politiet-30.000-timer

Nej, det er ikke muhammedtegninger der koster det. Det er de primitive og udemokratiske personer og samfund, der truer danske muhammedtegnere og Danmark, der koster politiet 30.000 timer.

Er BT ikke en ‘underavis’ til Berlingske Tidende?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

DR der netop i aften underholder med drama om angreb mod en dansk muhammedtegner skriver og formidler i kor med BT:

“30.000 timer. Så mange kræfter har Østjyllands Politi brugt i forskellige indsatser på grund af Muhammed-tegningerne.”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/01/03/183557.htm

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Hvor mange timer af politiets arbejde går nu med at beskytte danskere i Danmark?

PeterK
PeterK
12 years ago
Reply to  Liva

Ja, DR holder fanen højt. Under bataljen omkring Jagtvej 69 annoncerede de “Og nu har vi et interview med årsagen til alle problemerne, Ruth Evensen”. En af de forståelsesmæssigt udfordrede “unge” fik uimodsagt lov til at sige at “selvom man har skøde på et hus betyder det ikke man ejer det”. Jeg vil ikke lade tvivlen, om man er prioritetsbestyrer eller ejer, komme den anklagede til gode. Den der med årsag og virkning har aldrig været DR’s stærke side, det gælder egentlig, med meget få hæderlige undtagelser, resten af den uvidende hob, der kalder sig journalister og hæver i gennemsnit… Read more »

li
li
12 years ago

Problemet med de “moderate” muslimer er, at de ikke vil indse, at deres forbillede og efterlevelse model pædofeten muhammed var islamist! Det derfor ikke sjovt eller morsomt for de muhammed kultur opdragede, at se den karikerede sandhed, om deres terrorist pædofet muhammed, så vil de hellere benægte kendsgerningerne, end at tage konsekvensen og forlade denne modbydelige idelogi iSLAM. De formår heller ikke at tænke så langt, at de er med til at støtte pædofeten muhammeds jihadkrigere, der som gode muslimer efterlever terrorist pædofeten muhammeds krav, om verdens herredømme og forfølgelse og dhimmisering og drab på vantro og jøder. Sålænge idelogien… Read more »

z
z
12 years ago

Nordjyske.dk har en omfattende dækning af sagen:

“Attentatmand har tæt relation til Aalborg

02. januar 2010 16:42

Charlotte Rørth og Steffen Bek

Den 28-årige mand, som er fængslet for drabsforsøg på tegneren Kurt Westergaard, har relation til en lejlighed i Aalborg Øst. Politiet har ransaget lejligheden på Blåkildevej. Opdateret kl. 17.20.

Den mand, der fredag aften forsøge at slå tegneren Kurt Westergaard ihjel, har “tæt” relation til Aalborg.

– Jeg vil godt sige, at han har en tæt relation, bekræfter politiinspektør Ole Madsen, Østjyllands Politi overfor NORDJYSKE.dk”

http://nordjyske.dk/aalborg/forside.aspx?ctrl=10&data=28%2c3462009%2c5%2c3

z
z
12 years ago

Trykkefrihedsselskabet spørger i sin pressemeddelelse: Hvilken moske har øksemanden frekventeret?

Svar:

Kulturel Forening for Børn og Unge,

Danmarksgade 41, 9000 Ålborg, Tlf. 98 13 20 73

En række, overvejende palæstinensiske, muslimer har her organiseret sig i en lokal moske. Der gives periodisk Koranskole-undervisning i moskeen, der ikke råder over en uddannet imam.

http://www.relguide.sdu.dk/islam.html

Uriasposten har fotos af indgangspartiet og klientellet:

http://www.uriasposten.net/?p=10829

Pk
Pk
12 years ago

Jeg har et problem.
Mange danske politikere har gennem årerne sagt, at de har respekt,endda stor respekt for muslimernes religion,
islam.
Jamen denne ivrige muslimske aktivist, som vil dræbe Kurt Westergaard gjorde jo ikke andet end at følge islam.
Det kan han vel ikke blive straffet for, ifølge danske politikere?
Så for mig at se står vi en udpræget TAB–TAB situation.
P.S. Er Sharia ikke vigtigere i Danmark( for muslimerne og multi-kultierne) end grundloven?

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x