14
jan
Seneste opdatering: 16/1-10 kl. 1634
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så lyver 180 Grader om Robert Spencer

180 Grader skriver “man”, hvilket må betyde at Spencer skulle inkluderes her, og ikke blot Martin Mawyer, hvis møde eller ikke-møde med EDL jeg ikke har den fjerneste anelse om. Robert Spencer bliver tit spurgt om hvorfor han bruger spalteplads på Charles Johnsons smæderier. På samme måde må vi her prøve at finde en balance mellem at besvare manipulation som dette seneste eksempel, og fokus på de forhold som Hedegaards interview handlede om: Vold og undertrykkelse der begås i en religions navn, i dette øjeblik mens Weekendavisen og drevne debatobstruktører på 180 Grader gerne vil have emnet til at være brodne kar (som der vitterligt findes) blandt budbringerne. Dette var et sådant med ulyst skrevet, men nødtvunget indlæg i debatten.

[…] Sammen med Robert Spencer – et andet medlem af det rådgivende råd i IFPS – var Martin Mawyer for nylig på studietur til England, en tur hvor man fandt det opportunt at mødes med og interviewe medlemmer af English Defence League.[…] Hedegaards anti-jihadiske nedsmeltning

Nope. I did not go to England planning to meet with the EDL, I did not make such plans there, and I did not meet with them. Unfortunately for Johnson, Adrian Morgan of Family Security Matters was actually present on the evening in question, and tells what really happened, as I have previously posted here:

Robert is right. He did not meet with the EDL members – their arrival at the George coincided with the exodus of those who had been there earlier. The EDL members did not attend the meal and left the vicinity of Crossharbour early and, like myself, they did not attend the dinner. […]

UPDATE: From the comments field below, remarks from someone I did actually meet in London, Paul Weston:

Unlike CJ I was also at the George Pub on the night in question. Robert Spencer did not meet any of the English Defence League. Douglas Murray, who was in close conversation with Robert also refused to be associated with them. So Johnson loses all credibility, such as he had left. […]

Libelblogger Charles Johnson of Little Green Footballs digs deeper, adding new lies to his original ones

Her et personligt tip: Hver gang man har bevæget sig ned i ad-hominem-sandkassen, gør man klogt i at gøre sig de helt adskilte sfærer klart: Disse tvister foregår i ordenes og billedernes verden. Helt adskilt herfra er den virkelighed det handler om, men ikke er. Spørgsmålet her hedder ‘hvordan bliver fremtiden?’. Denne virkeligheds fremtid bestemmes formentlig 100% af sin egen indre dynamik – opkomsten af parallelsamfund med leveregler og jura adskilt fra det omgivende samfund, demografien, ureformerbare helligtekster osv. Ikke af Lars Hedegaard, Weekendavisen, hadithofobe lalleliberale debatobstruerende bloggere med besynderlige aversioner mod Israel, Martin Mawyer, Vlaams Belang eller Christian Action Network. Og virkeligheden er hvad der betyder noget (LFPC).

Til forsvar for Lars Hedegaard

KORT FØR JUL fremkom Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, i et interview på bloggen Snaphanen med nogle groft generaliserende udsagn om vold, voldtægt og incest i muslimske familier, som han virkelig fortjente at få på puklen for. Det fik han så. Og mere til. Under ingen omstændigheder bør krænkende generaliseringer om grupper af mennesker finde sted. Det har Hedegaard da også beklaget og korrigeret. Men midt i den almindelige forargelse skal det ikke overses, at Hedegaard har peget på et alvorligt problem. Det er naturligvis uomgængelig nødvendigt at fremlægge dokumentation for sine påstande, hvad Trykkefrihedsselskabets nettidsskrift Sappho efterfølgende også har gjort. Vi vil i det følgende supplere denne dokumentation, hvad angår Lars Hedegaards udtalelser om vold, voldtægt og seksuelt misbrug af kvinder og børn i muslimsk sammenhæng. Til gavn for vore muslimske medborgere. AF Kirsten Sarauw er præst og psykoterapeut, og Britta Mogensen er mag.scient. i antropologi, Se også Hege  Storhaug: Seksuel kulturkollision.

En sørøverhistorie

Deres mange fortrin til trods er humor måske ikke hvad man plejer at forbinde med Dansk Folkeparti, men denne pressemeddelelse udstiller endnu en grotesk historie fra et Vesten på maven i et ganske sjovt – tør man sige vantro – lys (LFPC).

Dansk Folkepartis forsvarsordfører, Ib Poulsen, er chokeret over gennem medierne at have erfaret, at den danske flådes skib Absalon, som er sejlet mod farvandene ud for Afrikas Horn, for at lede NATO’s indsats mod pirater, er blevet udstyret med en større mængde koraner og bedetæpper. Koraner og tæpper indgår som en del af forsyningerne, så man kan tage sig pænt af de somaliske pirater, der evt. skal tilbageholdes på skibet.

– Det er jo helt vanvittigt. Hvis piraterne vil læse koranen eller bede på tæpper fem gange om dagen, kan de jo lade være med at sejle rundt og kapre skibe. Jeg går ud fra, at tilbageholdelsen skal ses som en straffende foranstaltning overfor de kriminelle pirater, og ikke et trestjernet hotelophold på den danske stats regning, siger Ib Poulsen. […] Piraters bedetæpper betales af danske skattekroner

Det danske efterskælv

Jeg havde godt nok tænkt den tanke at det kun var et spørgsmål om tid før jordskælvet i Haiti blev til en dansk indenrigspolitisk strid om den onde regering. Jeg afstod fra at skrive det, for det kunne jo også være man tog fejl. Men så trådte Jørgen Poulsen i karakter (LFPC):

[…] De Radikales Jørgen Poulsen kalder det næsten til grin, at regeringen ikke allerede har sat flere penge af. Han vil også femdoble beløbet med det samme, og pengene skal gives til danske nødhjælpsorganisationer, der allerede er i landet. […] Jørgen Poulsen om Haiti-støtte: Til grin

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Liva
Liva
12 years ago

Så er det Norge der i følge rettroende ikke er religiøst afrettede og underkuede nok:

“Demonstranterne er vrede over, at avisen bragten den særdeles omstridte tegning, der viser profeten Muhammed med en bombe i turbanen.”

h t t p://www.bt.dk/udland/nu-braender-det-norske-flag

Gad vide om danske aviser og journalister og kunstnere vil vise solidaritet med Norge nu?

Liva
Liva
12 years ago

AN

Nej, hvorfor fylde flere penge i godhedsbaroners lommer?

AN
AN
12 years ago

Vedr. Jørgen Poulsen, kan han jo også kaste et blik på den en million kroner, som han hvert år i mange år har trukket ud af Dansk Røde Kors’ nødhjælpsmidler som almindelig løn til sig selv og se, om der ikke kan blive noget til overs til Haiti så alvorlig som situationen er.

Erling
Erling
12 years ago

Er du okay, usle hund?

Jeg tror udmærket de fleste af os ved, hvordan man får mad på bordet: man opbygger et civiliseret samfund.

Uslehund
Uslehund
12 years ago

Folk som ham OBO (er det ammitsbøl inde i ham?) ved ikke hvordan de skal få mad,
uden et supermarked….eller hvordan de kommer omkring uden en bil….
Altsammen er facebook og superbrugsen for dem… FUK (nydansk) jer i tamme hankatte…
I spiser af hånden, men når i er mætte, sætter i jeres klør i de samme mennesker som giver jer mad.

Curling piger skal fritages for skat— men ikke Soldater…hvad fanden sker i det her socialistiske paradis?

Nils
Nils
12 years ago

“Allah har købt de troendes liv og ejendom af dem mod, at de vil få haven: De skal kæmpe for Allahs sag, dræbe og selv blive dræbt-” Sura 9 vers 111 Det minder jo om en klassisk forskrivelse til Satan, mao ikke nogen særlig god handel i det lange løb. Det himmelske horehus virker ikke specielt tillokkende. For jomfruerne må det være et helvede. Ang. Haiti. Jordskælv er ikke særligt farlige, hvis man bare indretter sig efter, at man bor i et jordskælvsområde. Det kræver et bygningsreglement og at det bliver håndhævet. Hvis det haitianske jordskælv havde fundet sted i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Dagens gode grin for dem, der trænger til sådan et 🙂

http://tinypic.com/view.php?pic=14j5d3b&s=6

AN
AN
12 years ago

Ang. Jørgen Poulsen, så kan han jo begynde med selv at tilbagelevere de 750.000 kr, han huggede fra Dansk Røde Kors, da han forlod dem for at gå ind i Folketinget.

Proclus
12 years ago

Hedegaard sagde, sådan som jeg husker det: “They rape their children” og med “They” mente han muslimerne! Og det var ret upræcist, hvilket han efterfølgende også har indrømmet og beklaget. Den rigtige formulering ville være at, seksuelt misbrug af børn, især piger, i den islamiske sharialov, som er bygget på koranen og profeten Muhammeds eksempel, er herliggjort og institutionaliseret. Ja, jeg er dygtigere, skarpere og langt mere modig end Hedegaard……. 🙂 Når alle mulige og umulige “godtfolk” bliver ved med at fræse hen over den samme plæne er det fordi de ikke gider tale islam overhovedet. De tror, som Hedegaard… Read more »

Proclus
12 years ago
Reply to  Proclus

Det må iøvrigt være helt tydeligt at vers 111 i Sura 9 lyver muslimen lige op i fjæset!

Allah køber ikke en skid!

Det er muslimen der med sin og sine ofres voldelige død køber sig en andel i “haven”.

Disse andele sælger Allah mod menneskeliv i betaling!

Ak og ve…

Proclus
12 years ago
Reply to  Proclus

En lille tiføjelse! Når jeg skriver Allah ikke køber en skid, så mener jeg hvis han skal forestille at være en gud eller guden! Et sådan væsen kan umuligt være ude efter noget vi har! Alt kommer jo fra denne skaber og hersker, med hvilket formål skulle han købe noget der allerede er hans eget? I det øjeblik Allah ikke længere betragtes som en gud, men som en syndig skabning, bliver hans lyst og trang til andres liv og ejendom mere forståelig. Da kan han blive køber af sine slavers liv og ejendele! Næste problem melder sig hurtigt, for udover… Read more »

Liva
Liva
12 years ago

OT

I Egypten udvælges fodboldspillere angiveligt efter fromhed:

»Vi vil aldrig udvælge en en spiller udelukkende på grund af hans talent, hvis ikke han også har en from tilgang til livet«,

h t t p://politiken.dk/udland/article880042.ece

Det får mig til at tænke på Sverige, der nu har flere ortopædkirurgiske afdelinger der vælger ikke at operere rygere.

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/01/14/111527.htm

Hvor blever menneskeligheden og rummeligheden egentlig af?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Hovski snovski – blever skal være blev

Liva
Liva
12 years ago

Go’ humor LFPC ang. Jørgen Poulsen. 🙂

Vi kan vel sende hele Dansk Røde Kors til Haiti. Der er mere brug for dem dér end her i Danmark.

Stakkels mennesker i Haiti i øvrigt. Må de få al den hjælp de kan få!

Liva
Liva
12 years ago

OT Jeg ser først artiklen nu, men hvor er jeg glad for den. Villy Søvndal forsvarer Westergaard – og dermed vores ytringsfrihed – og vores, vestlige kultur. Jo flere der gør det, desto bedre. Der er tilsyneladende altså ikke gået religiøs klan og fiktion i HELE venstrefløjen. Når jeg roser Søvndal nu, kan jeg dog stadigvæk godt huske hvad netop Søvndal og dermed SF gjorde under muhammedkrisen i arabisk TV. Det var bestemt ikke noget kønt syn. Hæsligt faktisk. Klamt. h t t p://blog.politiken.dk/sovndal/2010/01/11/sla-ring-om-kurt-westergaard/ Det er i øvrigt ikke godt at se så mange der ikke er enige med Sønvdal… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Virkelig en af de bedre videoer fra Pat Condell vil jeg mene. Han må meget gerne fortsætte med at udsende disse bidske og rammende kommentarer.

Erling
Erling
12 years ago

I øvrig en god side, som Sarauw’s artikel henviser til: loftsloret.dk. Ikke mindst denne:

http://loftsloret.dk/index.dsp?page=28

Erling
Erling
12 years ago

En ny Condell! Wee!

Er Sharia4U blevet forbudt? Så den engelske regering har altså besluttet at række islamister endnu en hjælpende hånd. For Pat er bang on the money hvad angår Choudary. Hvis jeg var englænder, ville jeg synes at hver et pund han fik i bistandshjælp var godt givet ud.

Og godt at se, at han har droppet sit PC-fis med at pakke sin krtik ind i pølsesnak om ørkenguder og abrahamiske religioner og den slags.

Johansen
Johansen
12 years ago

Thank God for Pat Condell. Og for Kirsten Sarauw og Britta Mogensen. 🙂

Liva
Liva
12 years ago

Godt at se at de steder (helt konkret) i religiøse skrifter – der legitimerer undertrykkelse af kvinder og piger – kritiseres. Stor tak til Sarauw og Mogensen.

Børge
Børge
12 years ago

Min mor, der blev født i 1910, har fortalt mig, at misbrug af børn i hendes barndom var relativt udbredt. Det var på ingen måde acceptabelt, så der blev set ned på mænd, der forgreb sig på børn. De blev udstødt, men faktum var ifølge min kloge mor, at børn blev misbrugt. Sådan var det – naturen gik sin gang. Sådan havde det sikkert også været i dag uden skrappe love og almindelig fordømmelse. Forskellen, når det gælder muslimerne, er, at de har en hellig ret til misbrug af børn. Deres profet var pædofil. Khomeini belærte sine troende om, at… Read more »

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  Børge

Det var på ingen måde acceptabelt, så der blev set ned på mænd, der forgreb sig på børn.

Den centrale forskel. Jeg tror det var Ayaan Hirsi Ali, der noterede sig, at når en europæisk mand i fuldskab slår sin kone, så skammer han sig bagefter, og omverden opfatter ham som et skvat. Og når unge danskere geråder i slagsmål og voldeligheder, bliver forældrene bekymrede, ikke stolte.

Men det naturligvis ikke noget med religion at gøre.

tavsen
tavsen
12 years ago

Besynderligt hvordan muslimer altid ophøjes til dydsmønstre. Men selvfølgelig, deres opførsel er eksemplarisk.

Voldtægt af døtre foregår overalt. Måske mest i Østrig og andre vestlige lande. Muslimer kunne da aldrig drømme om at gøre noget sådant. Så var de jo nødt til at slagte datteren p.g.a. tabt ære.

Daughter raped by brothers, murdered by mother
‘Thousands of women have been killed in the name of honor’
http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=35663

Limewoody
Limewoody
12 years ago

“Under ingen omstændigheder bør krænkende generaliseringer om grupper af mennesker finde sted”. Det er jo et bekvemt figenblad at finde frem og naturligvis i sit udsagn et ganske sympatisk udgangspunkt. Desværre høres det så ofte fra de grupper der kollektivt punker vesten for – kolonitiden, udryddelsen af indianere, slaveriet, holocaust osv. osv..Og derfor må vi nu må ligge på vores knæ og få tæsk af………Islam…der ikke anerkender sine ofres lidelser og som i sin grundstruktur er bagstræberisk og bedragerisk og menneskeforagtene. Det er på tide at vi i Vesten på trods af vore mangler (historiske og menneskelige) vedkender os at… Read more »

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  Limewoody

Det er jo et bekvemt figenblad at finde frem og naturligvis i sit udsagn et ganske sympatisk udgangspunkt. Præcis. Og det ved Hedegaards kritikere naturligvis godt. Man kan ikke diskutere politik uden at generalisere. Sarauw laver også en Hedegaard: Kvinder udsættes tillige for slaveri, kidnapning, syreangreb, tvangsægteskab, piskning og likvidering. Man kan jo prøve at forestille sig dronningens nytårstale uden generaliseringer. “Og så kommer vi med vores dumsmarte bemærkninger. Ja, altså, jeg mener de danskere der kommer med dumsmarte bemærkninger, dem som ikke kommer med dumsmarte bemærkninger, kommer naturligvis ikke med dumsmarte bemærkninger.” Godt gået af Kristeligheden, i øvrigt. Som… Read more »

Erling
Erling
12 years ago
Reply to  Limewoody

En anden morsom ting ved generaliseringer er, at de aldrig inkluderer den talende. Hvis man vil have det lidt sjovt, så tag et smut forbi Informations hjemmeside, gå ind på en Georg Metz-tråd og læs det første indlæg. Det handler typisk om at danskere er fascister. Forklar vedkommende, at den viden kan han jo kun have fået ved at observere de danskere han kender: hans familie, hans venner og hans kolleger, og spørg ham om han ikke trænger til nogle nye venner.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x