25
jan
Seneste opdatering: 26/1-10 kl. 0748
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The comedy follows a group of howlingly inept Islamic would-be terrorists who yearn for jihad without really understanding what it means or how properly to achieve it. A bit like all Islamic terrorists, then. What satire does do, though, is allow us to laugh at things we’re probably not supposed to laugh at. Islamic extremists certainly come under that category. Islamic extremists, prepare your placards: it’s Chris Morris’s new movie. (Lunds Universitet viser en tegnefilm om Muhammed. Det ligner en lukket visning.)

“SD blir aldrig rumsrena”

En ret uheldsvanger sætning skulle man tro, men svenske ungsosser tror de vil komme til at gå på vandet de næste 70 år også. I en lidt interessantere artikel sammenligner pop-sangeren Alexander Bard S og SD og kalder dem begge Folkhemsnostalgikere. Og det har han da ret i, Folkhemmet er forsvundet for altid, så det er noget barnagtigt at kræve det tilbage. Alt har sin tid, det havde godt 50 år. Det er dog ikke så besynderligt at folk længes tilbage, når man ser hvad der er kommet i stedet. Svenske  nyheder er af en sådan karakter, at man har lyst til at holde en l a n g pause på et hvilehjem: her, her, her, her, her.

Sverigedemokraterna (SD) är inget rumsrent parti. Det senaste halvårets opinionsmätningar visar på ett allt större nationellt stöd för Sverigedemokraterna. I flera av de mer djupgående undersökningarna går det även att urskilja en trend av att väljarna börja se Sverigedemokraterna som vilket annat politiskt parti som helst. Detta är en mycket allvarlig utveckling eftersom Sverigedemokraternas otäcka människosyn gör partiet till allt annat än ett vanligt parti. Sydøstran.

»Vi vil ha’ vores land tilbage«

DOUBLE-DECKER buses started arriving at Wetherspoons in Hanley city centre shortly after noon. The passengers shouted “England, England, England” and “EDL, EDL, EDL“. .

“I’m English ’til I die, English ’til I die,” was the next song, one of many chanted by the protesters throughout the afternoon.They had come from all over England, and from Wales and Scotland.Many wore EDL tops with their respective ‘division’ – the name of town where they come from – printed on the back. Dozens had placards, banners and flags. The songs became less about England and more about their feelings towards Muslim extremists. These included “Muslim bombers off our streets” and “No surrender to the Taliban”. One banner stated, ‘One Nation, One Law, NO to Sharia Law in the UK’.

Forty-two-year-old John Sanders, an HGV driver who travelled from Bristol, said: “I am here because Islam is taking over the country.” Former Stoke-on-Trent city councillor Jenny Holdcroft, aged 60, from Biddulph, said: “People have to come out and be strong and stand together because if not, we are going to lose this country.” ‘We’re here because we want our country back’.

Det er antagelig English Defence Leagues eksplosionsagtige vækst, der fik Brown til at vågne op et kort øjeblik, og forbyde Choudharys nuværende forening. Måske havde  han set denne video inden han sov ind igen?

Hamid El Moustis tea party

“Danmark er regeret af et parti, der siger at muslimske mænd voldtager og myrder deres døtre og niecer.” Sådan lyder teksten i en sms, som det tidligere socialdemokratiske medlem af Københavns borgerrepræsentation, Hamid El Mousti, indtil videre har sendt til 300 modtagere over hele verden. I teksten opfordrer han også modtageren til at oversætte teksten og sende den videre til endnu flere modtager. Hamid El Mousti erkender, at sms-kæden muligvis kan skabe voldsomme protester i den muslimske verden, som det var tilfældet efter Muhammed-tegningen. “Det er en fare, men statsministeren kan standse det med det samme. Han skal indkalde de muslimske ambassadører og give dem en kop te eller kaffe og sige, at vi officielt tager afstand fra, hvad Dansk Folkeparti siger. Hvis den sms-kæde som jeg har startet breder sig til hele den islamiske verden, så ved man aldrig, hvor det ender,” siger han. “Man ved aldrig, hvor det ender”. Man gad nok vide grunden til at Socialdemokraterne smed ham ud, en verdensmand der både er fotograferet sammen med Nyrup, Lykketoft og Arafat. El Mousti citeres i Tyrkiske Haber. TV 2 video interview med El Mousti.

Norge: “Islam er en offensiv, revolutionær tro, der gælder alle”

“Gud er den højeste og den eneste autoritet.” “Et manifest for norske muslimer” kalder Aftenposten det, er det meningen det skal tages alvorligt? Vores norske venner kaldet dette “noe av det mest destruktive jeg har sett på trykk i Aftenposten” og  “Konvertitter på kollisionskurs”. Ordlyden afspejler den muslimske opfattelse, som Robert Spencer gør rede for her og som har rod i Koranen, at enhver ved at Allah er størst, at Muhammed er hans profet, men at de er vantro af ond vilje og derfor per definition aldrig kan være  uskyldige. Trond Ali Linstad er ex- kommunist, konvertit og læge. Dr. Linstad  har fundet hjem:

Muslimer tror ikke på det liberale demokratiet, styreformen her hos oss. Den har sekularisme som grunnmur. Den skaper sin egen elite, som påvirker opinionen, politisk og verdimessig, i sekulær retning. Den fremmer ikke en bærende moral…. Men [staten] den krever hegemoni og dominans i politiske og verdimessige spørsmål. Det utfordrer ikke bare muslimene. Islam er en offensiv tro. Den er sanksjonert av Gud. Og troen gjelder for alle. Den er revolusjonær, og sikter mot en bedre verden. Vi må ha strategier for det.

1. Norske muslimer trenger å vite hvordan de skal forholde seg til det dagligdagse og til større spørsmål. Dette er et muslimsk manifest for Norge.

2. «God jord gir rikholdige vekster… Og dårlig jord gir skrantne vekster». (Koranen 7,58) Muslimer skal være god jord, og det skal merkes ved handlingene deres.

3. Gud er den høyeste autoritet. Han er faktisk den eneste autoritet. Ingen muslim bøyer seg for andre enn Ham.

4. Norske myndigheter har makt i landet. Det skal muslimer respektere. Myndighetene fastsetter lover, som innbyggerne må følge. Men staten er sekulær. Det kan myndighetspersoner også være. Muslimer skal ikke ta til seg tanker og normer, fra stat eller andre, som ikke er forenlig med islam.

5. Den norske staten er en velferdsstat. Den forsøker å gi sosial og økonomisk trygghet til innbyggerne. Det er en god ting, og ingen må misbruke det.

6. Muslimer kan komme i opposisjon til staten. Det er ikke urimelig. Staten med sin sekulære ideologi, øver press på muslimene. Den vil at muslimene skal la seg farge av den. Den slår fast egen overhøyhet, i verdier og tanker. Og forventer føyelighet av muslimene.

7. Norge deltar i kriger, direkte og indirekte. Det pågår i dag en stilltiende krig rettet mot folk i Gaza. USA er en hovedaktør i krigen. Men norske myndigheter er deltagende, sammen med USA og med Israel, i å sulte ut Gazas befolkning.

8. USA er en hegemonisk makt med militærbaser over hele verden. De har en krigsflåte med atomvåpen, i Persiabukta. Og baser andre steder i regionen. Men all makt går én vei: Det fins ingen islamsk flåte i Mexicogulfen, og ingen islamsk base i Midtvesten. Og heller ikke en islamsk plan for å drive ut folk fra Midtvesten, slik det fins planer om å fordrive folk fra Palestina. Den amerikanske dominansen må møte motstand.

9. Ta vare på den islamske identiteten. Og heis islamske flagg! Reis islamske institusjoner. Bygg islamske skoler, styrk islamske barnehager og start islamske ungdomsklubber. Men gjør disse ting ydmykt! Rop ikke ut islam. Husk at anstrengelsene vi gjør er for Gud.

10. Ikke provoser flertallet i samfunnet! De er ikke muslimer, og respekter dem for det. Hvorfor skal muslimer, når de bygger institusjoner, reise så mektige tårn? Som andre med tilhold i landet, bærerne av den egne kulturen, kan oppfatte som påtrengende og fremmed? Muslimer skal ikke breie seg ut med sine virksomheter, det er uislamsk.

11. Vær positiv til ikke-muslimer! Diskuter med dem «på beste vis», slik Koranen skriver.

12. Det finnes negative trender. Enkelte muslimer vil være «viktige personer» og samarbeide med dem som har makt. De skal bli stående alene, ved kompromissene de må inngå. Andre går til politiske partier, til venstre eller høyre, men spiller også på myndighetenes lag.Noen velger en innadrettet holdning i forhold til samfunnet rundt. De henfaller til sekterisme og dogmatisme. De «bruker ikke sin fornuft». Mens andre mener at islam kan fremmes med spektakulære aksjoner og ukritisk bruk av våpen. Men de sier lite om hvordan. De vil ramme den politiske imperialismen, det vil si USA og deres allierte. Og det er ikke nødvendigvis galt. Men aksjonene rammer ukritisk, både militære og sivile, og ofte tilsynelatende uten mening. De bygger heller ikke kloke allianser. Andre igjen avfinner seg med den vestlige kulturen og blir en del av den. Væremåten deres er sekulær, men med islett av islam. De må bevisstgjøres for et valg.

13. Muslimer tror ikke på det liberale demokratiet, styreformen her hos oss. Den har sekularisme som grunnmur. Den skaper sin egen elite, som påvirker opinionen, politisk og verdimessig, i sekulær retning. Den fremmer ikke en bærende moral. Men den krever hegemoni og dominans i politiske og verdimessige spørsmål. Det utfordrer ikke bare muslimene.

14. Islam er en offensiv tro. Den er sanksjonert av Gud. Og troen gjelder for alle. Den er revolusjonær, og sikter mot en bedre verden. Vi må ha strategier for det.

15. Islam er den ultimate tro. Den skal gjelde på Den siste dag. Om hundre, tusen eller hundre tusen år? Muslimer er tålmodige. Og bare Gud vet. Men det ligger utfordringer på oss, og de skal vi svare for. Aftenposten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Kap. Det er den naive opfattelse af islam som ikke blot flertallet af befolkningen men som også politikerne har, der kan gøre mig vældig nervøs, når jeg tænker på det! For den kender folk som den lille Butt alt til – han er nemlig som Emeritus udlægger ham sleben, kontrolleret og temmelig vidende om Danmark og danerne, vores system og vores psykiske habitus. Jeg har i årevis betragtet lige præcis HAM som een af de rettroende vi skal holde et godt øje med, fordi han vitterlig er en farlig mand, en klapperslange i en menneskelig gestalt. Exempelvis er Naser Khader… Read more »

Kap
Kap
12 years ago

Hamid El Moustis tea party – glimrende overskrift, sarkasmen gør det altid værd at læse Snaphanen. Imens snakker hele Danmark om, hvorvidt Jesper Langballe skal vaske sin mund med sæbe. Jeg er normalt ikke på hans fløj, men nu synes jeg, at den politiske korrekthed er vandret helt ind i Dansk Folkeparti. DF er blevet så mainstream, at selv Pia Kjærsgaard vil være stueren. Og hvad er så formålet? Bliver det til et nyt CD, med hårdere straffe og klimaskepsis som mærkesager? Det er virkelig lykkedes pressen at vende Lars Hedegaards/Jesper Langballes ærinde på hovedet. Imens svigtes de muslimske kvinder,… Read more »

pap
pap
12 years ago

Hamid El Mousti

Hvad du laver i Danmark er en gåde.

peerpede
peerpede
12 years ago

Alexander Bard, Sveriges mesta exihibionist är typen där borde gå med vuxenblöja konstant av orsakar det inte bör nämnas på en sida var alla kan läsa innehållet.
Att killen dessutom är en självpromoverande elitist där utger sig vara liberal gör inte saken bättre.
Han hade passat in på bilden med herrklubben där är till pyjamas-party i Mecka var han nog hade kunnat ge ett och annat råd kring oljering och användande av exotisk frukt.
Frågan är om Alexander Bard är rumsren.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Jeg burde have skrevet Ja, Universalgeni og Snowball.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Ja, Universalgeni – og han sætter statministeren pistolen for panden på bedste mafia-manér. Hvis Lars ikke gør som Mousti siger, så kan sms-kæden få verdensomspændende konsekvenser. Han vil med sit enten-eller tvinge Lars Løkke til at gøre som mellemøstlige despoter ville gøre i den tro, at det er statsmandsagtigt. Mousti røber endnu engang, at han ikke er integreret. Der er ikke én dansk tanke i hans værdisæt, selv om han kan tale gebrokkent dansk. Men nogen hofsnog er han slet ikke. Det er han for emotionel til. Og han mangler helt formatet. Det er noget andet med den farlige Zubair… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Emeritus

Han er jo talsmand for Muslimernes Fællesråd, hvis medlemmer dummer sig ustandseligt. Det gør han også selv. Var bla. til møde med forbryderen, Mahmoud Ahmadinejad. Jeg tror ikke, Zubair Butt Hussein kan narre nogen. Han taler altid med mindst 2 tunger…

Liva
Liva
12 years ago

Engang lavede herlige Spike Jones et stykke musik der så humoristisk på Carmen operaen. Det samme kunne gøres med religiøse tekster. Det humoristiske indslag kunne så evt. laves så det kunne sendes via sms.

I en globaliserings-, multikulturel og relativisme dyrkende tid, hvorfor skal religion – inkl. islam – så egentlig stå højere end al anden form for kultur?

http://www.youtube.com/watch?v=-k37ZlxqB8A

Universalgeni
12 years ago

Det er en svinestreg, det Mousti laver. I stedet for at tage debatten, forsøger han at opildne til vold, flagafbrændinger, afpresning.og terror. Fra TV2: “Man ved aldrig, hvor det ender” Hamid El Mousti erkender, at sms-kæden muligvis kan skabe voldsomme protester i den muslimske verden, som det var tilfældet efter Muhammed-tegningen. “Det er en fare, men statsministeren kan standse det med det samme. Han skal indkalde de muslimske ambassadører og give dem en kop te eller kaffe og sige, at vi officielt tager afstand fra, hvad Dansk Folkeparti siger. Hvis den sms-kæde som jeg har startet breder sig til hele… Read more »

Snowball
Snowball
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Hans frækhed er mageløs. På direkte TV dikterer han hvad statsministeren skal sige og gøre, og fremsætter slet skjulte trusler om hvad der vil ske, hvis han ikke får sin vilje. Afpresning, der er hvad det er. Heldigvis er hans facon og fremtræden sådan, at enhver kan gennemskue hvad der gemmer sig under den tynde fernis af slesk smisken. På den måde går han Langballes ærinde mere end Langballe selv. Jeg kan godt ærgre mig over Langballe-interviewet. Ikke over indholdet, men over måden han får formidlet budskabet. Multikulturalisterne er meget utilbøjelige til at se sandheden i øjnene. Hvis der er… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Det kan godt være, at der var stille om Islam til igår, for Islams værste, kriminelle fodtudser er sat i spjældet, men Hamid El Moustis skrupskøre SMS-kæde kan påny starte balladen – denne gang om Islam-inspireret incest og æresforbrydelser – og nu på verdensplan. Den muslimske hofsnog har allerede været ude adspurgt på TV og landsfaderligt lægge afstand til en ny Muhamedsag desangående. Det er garanteret ikke rart at tage hul på den debat. Hellere få ram på budbringerne og DF. Han valgte at nøjes med at dynge skarn på på DF. Måske der alligevel går hul på bylden –… Read more »

Liva
Liva
12 years ago

“Gud er den højeste og den eneste autoritet.”

Den der siger sådan, gør sig selv til en gud. Til en religiøs autoritet og til en der ved mere end den gud der dyrkes og tilbedes.

En smule ydmyghed – overfor det der dyrkes – ville være klædeligt.

Endnu et argument for at religiøse personer ikke skal afgøre hvordan vores demokratiske samfund skal indrettes. Heller ikke offentlige institutioner.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Med ydmyghed mener jeg f.eks. kritik og tvivl og ikke mindst selvdistance – gerne med en god portion humor.

Liva
Liva
12 years ago

Multikultur skeptikere og kritikere kaldes nu for folkhems nostalgikere. Hvad er så multikulturalister? Ulands nostalgikere? Apartheidkultur nostalgikere? Parallelsamfunds nostalgikere? Teokrati og anti-demokrati nostalgikere? Kønslemlæstelses nostalgikere? Kvindeundertrykkelses nostalgikere? Feudalisme nostalgikere? Hærværks nostalgikere? Etc.

Peter  Andersen
12 years ago
Reply to  Liva

En multikulturalist er en person, som simpelthen er for bange til, at se realiteterne i øjnene. Deres filosofi er, at hvis vi alle sammen er rigtig søde mod hinanden, så skal alt nok gå godt. Det vil så kræve, at vi ser ens på tingene, hvilket vi jo ikke gør. Derfor er multikulturalisten i virkeligheden ret ensporet. Prøv at høre Villy udtale sig om Langballe. Det hele handler om ikke, at puste til et had, som vi så risikerer, at få i hovedet igen. Allerede dér ligger der jo en ret så stor selvmodsigelse. Vi ved godt vi er meget… Read more »

Snowball
Snowball
12 years ago
Reply to  Peter Andersen

Enig. Der er en grundliggende antagelse om, at der ikke findes ondskab, egoisme, grådighed, magtbegærlighed. Hvis nogen opfører sig på en måde, der kunne pege i den retning, er det bare fordi de har været ude for noget grimt eller er blevet misforstået eller er blevet presset til det af ulykkelige omstændigheder. Så jo mere egoistisk og voldeligt man opfører sig, desto mere synd er det for en, og desto mere skal man hjælpes og støttes, tænker multikulturalisterne. Således fremmes denne adfærd systematisk gennem økonomisk og moralsk støtte til de stakkels udsatte og sårbare voldsmænd. Simpelthen fordi multikulturalisterne ikke kan… Read more »

Liva
Liva
12 years ago

Apropos det norske manifest for muslimer, så kommer jeg til at tænke på de mange danskere og andre europæere der er modstandere af at mainstream medier kalder muslimer for muslimer. Er der ikke en del muslimer der helt selv kræver at blive kaldt for muslimer? Manifestet fra Norge gør da rigtig meget ud af at kalde en gruppe mennesker for netop muslimer – og ikke andet. Skal det ord så fjernes eller hvad? Det er vel ikke bare MSM der har sat ordet “muslim” ind i det manifest? Eller er det? I hvert fald er ordet muslim nævnt mindst 17… Read more »

Liva
Liva
12 years ago

Det kommer egentlig ikke som nogen stor overraskelse at mousti sender sådanne sms’ere. Det interessante ville være at få at vide hvor mange andre der gør og tænker som ham – i Danmark. I Vesten. Hvor mange år har han i øvrigt været en del af socialdemokratiet? Og er der andre socialdemokrater – og folk fra andre partier – der gør som ham? Og hvem sender de så til?

Universalgeni
12 years ago

El Moustis opførsel er meget muslimsk. Idioten kommer fra en æreskultur. Han synes at mene, at ytringsfriheden gælder for hamselv, men ikke for andre. Han må sige og skrive, hvad han vil om de vantro. Lyve endda. Men dhimmierne må ikke fornærme islam eller muslimer. Det var ikke engang ham, der blev skrevet noget om. Hedegaard og Langballe udtalte sig generelt om en tendens blandt muslimer. Men den evige fornærmelsesparathed slog til igen. Og den foragt for vantro, der får muslimer som El Mousti til at ville hævne sig. Skade danskere og Danmark. Han mener åbenbart, at det er rimeligt… Read more »

Universalgeni
12 years ago
Reply to  Universalgeni

Jeg burde have kaldt fænomenet ved dets rette navn: hævnkultur. Betegnelse æreskultur er en del af de muslimske præmisser. Og der er intet ærefuldt over hævn.

trackback

[…] Snaphanen 25 januar 2010 – Hamid El Moustis tea party […]

trackback

[…] Snaphanen 25 januar 2010 – Hamid El Moustis tea party […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

H.E.Jensen

Det ER lige præcist problemet med de rettroende .

Så kan vi spørge os selv hvordan det kan være det forholder sig således, når mennesker fra andre og meget fremmed artede kulturer temmelig snildt passer sig ind i den danske, den europæiske, den vestlige kultur.

Personligt har jeg den opfattelse at det er fordi muslimer IKKE VIL tilpasse sig.

Og det vil de ikke fordi Allah har forbudt dem dette.

EDL – og hvor har vi den danske udgave ?

Hans Erling Jensen - Eticha -

Først spiller han offer Hamid el Mousti: “Vore unge er pisse trætte af det.” I sit eget hævntogt imod socialdemokratiet sender han så sin SMS rundt i verden! Og så kommer det…. “Hvis den sms-kæde som jeg har startet breder sig til hele den islamiske verden, så ved man aldrig, hvor det ender,” siger han. De evige muslim-trusler. De truer sine piger til tavshed, ind imellem slår de en af dem ihjel, så holder de andre kæft og makker ret. Hamid El Moustis er en rigtig muslim: 1. Offer 2. Hidse de andre op 2. Trusler om det der er… Read more »

Victor
Victor
12 years ago

Hva pokker – er det ikke stenings-pedersen på dette billede fra Mekka (fra El Moustis hjemmeside)…

http://www.elmousti.dk/img/1.jpg

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x