2
feb
Seneste opdatering: 2/2-10 kl. 2012
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Halvdelen af vinteren gået. Den værste. Da voldene faldt i 1857, var Kommunehospitalet det første der blev bygget på demarkationsterrænet (glaciet) fra 1859-1863. Arkitekten var Christian Hansen, som der lige er kommet en ny bog om. Hospitalskirken lå oppe under den kobberklædte kuppel.

Det frie svenske ord

Freedom of speech is asserted to be a valued cornerstone in the western countries. Sweden, as well, wants to emphasize that this country is no exception. I will nevertheless show that this freedom is deeply threatened in Sweden. Here I will only mention a few examples, but there are many, many more. The well established Swedish morning newspaper the Dagens Nyheter does not open its letters to the editor for every Tom, Dick and Harry. But for writers who propose ways of limiting democracy, there does not seem to be any obstacle to getting a text accepted, particularly if you have a title or high examination. Then you can spread your anti-democratic propaganda even without having to feel ashamed. And most people in leading positions will accept it as something completely in order! Stigmatization of dissidents

Bloggeren, der også har en svensksproget blog, skriver  om sig selv: “I am a Swedish citizen, born in Stockholm but nowadays and since a long time ago living in the beautiful countryside situated rather far from the social problems that our society undergoes. This is one reason why I have been blindfolded for such a long time in combination with the political correct media that conceals the truth.” Er der andre end de ansatte og Carsten Jensen, der læser den avis mere? Han skriver i den igen idag.

»England er en islamist-kloak«
Wole Soyinka: “England is a cesspit. England is the breeding ground of fundamentalist Muslims. Its social logic is to allow all religions to preach openly. But this is illogic, because none of the other religions preach apocalyptic violence. And yet England allows it. Remember, that country was the breeding ground for communism, too. Karl Marx did all his work in libraries there.”

Why is Britain the way it is?

“This is part of the character of Great Britain,” Mr. Soyinka declares. “Colonialism bred an innate arrogance, but when you undertake that sort of imperial adventure, that arrogance gives way to a feeling of accommodativeness. You take pride in your openness.” And so it is, he says, that Britain lets everyone preach whatever they want: It confirms a self-image of greatness.

“A virus has attacked the world of sense and sensibility, and it has spread to Nigeria, where it has taken on a sanguinary dimension. Roaming hordes of killers are entering homes and dragging out people of other faiths and hacking them to death. In my youth, you heard, side-by-side, the church bells ringing and the beautiful, sonorous call to prayer of the muezzin. But now, it’s a disease. One doesn’t really know how to handle it.”

The day before, in his lecture on The Road, Mr. Soyinka earned a burst of applause with his own, ingenious solution: “I think this is where our rocket engineers and astronauts can come to our rescue. We should assemble all those who are pure and cannot abide other faiths, put them all in rockets, and fire them into space.” In our own conversation, he offered—almost apologetically—a more prosaic solution: “Education. And rigorous punishment for those who feel, not ‘I’m right, you’re wrong,’ but ‘I’m right, you’re dead.'” England is ‘cesspit of Islamists’, says Soyinka, Wole Soyinka fik Nobelprisen i 1986.

Et dyr

Der er enkelte kriminalsager, man ville  ønske man ikke havde fulgt. Af forskellige grunde valgte jeg at følge denne. Emma møder Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan. Emma slår op med Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan. Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan voldtager  Emma. Emma melder Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan til politiet for voldtægt. Her  begår hun en fatal fejl. Ingen har forberedt hende på, at det stykke menneskelige affald Salah også er et livsfarligt, sadistisk rovdyr, der før har vist sig i stand til lidt af hvert overfor kvinder. Han kidnapper  hende. Hun har ikke været vågen siden den  6 november 2009:

Misshandeln har bestått i att han antingen under färden i bilen eller på Näsbyfältet

utdelat ett flertal slag eller sparkar mot hennes huvud, armar och ben, vilket medfört brott på nässkelettet, sårskador, blåmärken, svullnader, hudavskrapningar, läppskador och en ledbandsskada på höger knä.
tagit ett eller flera kraftiga strupgrepp runt hennes hals, vilka förorsakat syrebristskador i hjärnan som varit livshotande.
stuckit en kniv eller annat vasst föremål i hennes ögon och på det s k Venusberget samt skurit henne i ansiktet, vilket medfört sårskador och blodvite.

Hon var mycket grovt misshandlad. När ambulansen hittade henne var hon nästan död. Fara för att mordförsöket skulle fullbordats har förelegat. Mordförsöket på Emma P: åtal idag för mordförsök, våldtäkt m m,  “Hans uppsåt var att döda”.

Afskaf Sverige!

Sveriges statsminister udnævnte i  dag landets nye EU-minister, folkpartisten Birgitta Ohlsson. Hun er ret kendt for denne artikel. Den har nok skaffet hende jobbet og det er jo gået rigtig fint med afskaffelsen siden den blev skrevet:

Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation.

De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen?
Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. Trots att slumpen avgör var en människa föds, att nationalstaten sällan är den perfekta beslutsnivån och att världen blir mer globaliserad håller mänskligheten krampaktigt fast i nationen.
Fenomenet har avigsidor. “Nationalism är en barnsjukdomen, mänsklighetens mässling”, yttrade Albert Einstein 1924. Einstein var övertygad världsfederalist, en idé från antiken som förklarar att människor är medlemmar av en universell gemenskap.

Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis.
Fredstanken är central inom världsfederalismen likaså tron på internationell rätt och vårt gemensamma ansvar för att mänskliga rättigheter tillgodoses överallt.
Albert Einsteins liknelse mellan nationalism och barnsjukdomar är träffande. De är bägge svåra att kurera. Vi kan vara oense om vilka medel som ska användas i kampen. Men vi vet att i bägge fallen väntar något friskare i slutändan. Världsfederation är inte en utopi – utan ett mål för praktisk politik. Kanske är jag en naiv världsförbättrare. Men den politiker som inte vågar tro på visioner, så även avlägsna sådana borde istället syssla med rörmokeri.

Birgitta Ohlsson, förbundsordförande Liberala Ungdomsförbundet (LUF) Expressen, 6.6.2001

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
39 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Miraklet – Emma tillbaka efter misshandeln.För ett år sedan såg det annorlunda ut. 28 oktober blev Emma våldtagen och misshandlad vid Vä kyrkoruin utanför Kristianstad av Casper El-Kaissi Östlöv, före detta pojkvännen som hon gjort slut med. En pojkvän som tidigare dömts för sexbrott och misshandel av andra flickvänner.Terrorn kulminerade 6 november. Då tvingades Emma in i en bil och ut på Näsby fält där hon sparkades, ströps och medvetslös skars med kniv i ögon och underliv av Östlöv.Emmas skador blev omfattande. Hjärnskador, synskador, ett söndertrasat knä och en kamp mot liv och död på först neurokirurgen och sedan… Read more »

trackback

[…]  Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan  som vi meget mod vores vilje var nødt til at omtale nedenfor, udtalte sig i retten i […]

Christina
Christina
12 years ago

Tack för rekommendationen av Ida Haugsteds nya bok om arkitekten Christian Hansen.
Den ser intressant ut.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

VICTOR

Det var fint du fik denne sag med om, hvordan muslimske mænd og kvinder baner vejen for et acceptabelt arbejdsfællesskab :

han skal “drikke” af hendes bryster !

Brystpatteriet er adgangsbilletten, for når han har “drukket” af den, sandsynligvis, fremmede kones bryster, så har islam accepteret lige præcist dette arbejdsfællesskab.

Man tror jo det er løgn !

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Nu hvor vi alligevel beskæftiger os med muhamedanismens perversiteter eller, i hvert fald, noget alternative opfattelse af kønslig omgang, så skal det nævnes, at Aisha undertiden vaskede sædpletter af profetens tøj, hvis han nu havde ramt ved siden af under et samleje, så var han “ren” inden han skulle til bøn: Narrated ‘Aisha: I used to wash the semen off the clothes of the Prophet and even then I used to notice one or more spots on them. http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/004.sbt.html#001.004.233 Hvis sædpletterne var indtørrede, skrabede hun dem også af med neglene: She said: Had you found anything you should have washed… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Må Gud IKKE være Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan nådig. Hvilket afskum.

PeterK
PeterK
12 years ago

Hvis man er i tvivl om Islams holdning til sex og kvinder, så kan man jo naturligvis læse koranen, men det er endnu bedre at gå til en nutidig ekspert – Khomeini. Så slipper man også for alle de vrøvlede påstande om at det er ude af kontekst, henviser til en bestemt forhistorisk begivenhed o.s.v. Han har udgivet en bog hvor man blandt andet kan læse dette: “A man can marry a girl younger than nine years of age, even if the girl is still a baby being breastfed. A man, however is prohibited from having intercourse with a girl… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  PeterK

Mere om islams særprægede forhold til sex og genetisk biologi:

Muhammeds forklaring på hvordan det kan være at nogle børn ligner deres far, mens andre børn ligner deres mor mest er, at hvis manden får orgasme først under samlejet, så kommer børnene til at ligne ham. Men hvis konen er den første til at få orgasme, så vil barnet komme til at ligne hende mest.

side 7:
http://islamcomicbook.com/comics/english/pdfs/MBOE.pdf

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Benjamin

Det er da utroligt.

Nu må Trille på banen igen. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=tHYT3sjEamE

Victor
Victor
12 years ago

Ang Kyndelmisse – den falder sgu samme dag som amerikanernes Groundhog Day. De har vist endda samme rødder. Sjovt nok – så fik jeg da lært noget nyt i dag.

Pk
Pk
12 years ago

Et dyr står der om Salah osv. Ramadhan , der på de grusomste mishandlede sin tidl. veninde.
Den mishandling fortsætter i det socialdemokratiske Sverige.
Mona Muslim er totalt ligeglad.
Hvad rager et stykke ødelagt svensk pige Mona Muslim???
Ikke en pind..
Mona Muslim kan blive Sveriges Statsminister en dag.
P.S. Mona græder gerne for udenlandske piger, f.eks. den kurdiske pige.

Mette
Mette
12 years ago

Her kommer et par citater fra fængselsimam Jan Leon Soudari-Hansens “Råd og vejledning om ægteskab og samliv”: “Især for en ung pige kan det være uoverskueligt svært at finde en vej ud af et overgreb, især hvis det (som det ofte er tilfældet) finder sted fra en nær slægtning. Plages pigen imidlertid af nogen form for tvivl om, om hun kunne eller skulle have gjort mere for at undgå overgrebet, er det bedste hun kan gøre, at bede om tilgivelse. Har hun bedt om tilgivelse af et oprigtigt hjerte er hun sikker på at få tilgivelse fra Allah og bliver… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Mette

Jeg “låner” lige dine citater til Hodjas. Det er OK, ikke?

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Egtvedpigen

jo, selvfølgelig.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Mette

jeg fandt dem i JP i dag.

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Mette

Tusind tak:-)

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mette

De er sgu da helt utrolige – hahaha 🙂 Man ved jo næsten ikke, om man skal le eller græde. Dette beviser vel faktisk, at Lars Hedegaard havde helt ret, når nu selv imamerne siger det, uanset hvad PK-tosserne så mener, at det er legitimt at sige i DK om vore uinviterede gæster / “kulturberigere” og deres mærkværdige, provokerende og ekstreme adfærdsmønstre. Gad vide, om dette citat nogensinde vil blive bragt i Politiken …. – ja, jeg tillader mig nu at tvivle 🙂 For alle de virkelighedsudfordrede hattedamer, pseduointellektuelle Carsten Jensen-typer og selvgode gloriepudsere – på andres bekostning naturligvis! –… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

“pseudo”, hedder det jo *SUK*

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, ikke sandt. Her må siges at være muligheder for ubegavede, primitive, jaloux ægtemænd.

I Vesten ved vi godt, at selv begavede mænd kan blive jaloux på den lille nye, som pludselig tager al deres elskedes tid. Men indenfor islam kan mændene kræve at blive med-ammet.

ROFL:

Benjamin
Benjamin
12 years ago
Reply to  Mette

Det giver jo nærmest udtrykket “muslimske mænd er nogle pattebørn” en HELT anden betydning. 🙂 I forvejen vidste vi jo at de var til små piger. At de også er til brystmælk de natura er nyt for mig, selvom det dog ikke overrasker, når man har beskæftiget sig med muhamedanismen i et stykke tid.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Mette

Ja, så har en læst det med. Det må vel så siges at være en GUDE TÅR – hvis drikken er imam forskrevet. 🙂 Jeg skal love for at islam er grundig. Intet går til spilde. Intet overlades til fantasien. haha..

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Mette

Med brystbørn i den størrelse er det fuldt forståeligt, at mange muslimske kvinder ligner udkoksede kludebunker.

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Mette

Ja, jeg vil slet ikke skrive de billeder jeg ser for mig ved tanken hahaha..

Der er noget der hedder Læger uden grænser. Der er i allerhøjeste grad også noget der hedder Religion uden grænser. Kvinder kontrolleres i hoved og bagdel af den religion – hjemme som ude, nat og dag, kropsligt, sjæleligt, mikro og makro etc. Det er grotesk og helt konkret anmassende grænseoverskridende. At så den kvindelige fængselsfunktionær ikke mener at den praksis kan have dårlige konsekvenser for kvinder, ja, det står jeg fuldstændig uforstående overfor.

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Mette

Den fængselsdonna mangler fantasi. Det gør vi ikke. Hahahaha,

Egtvedpigen
Egtvedpigen
12 years ago
Reply to  Mette

De kan da også gøre det hele så perverst, at man får lyst til at gemme alt væk i et telt!

Det er egentlig underligt, at de er så puritanske og bonnerte i hverdagen, når de med “straight face”, helt og aldeles ublu, kan skrive side op og side ned om de særeste fordærv, så længe dekadencen stammer fra deres kære koran.

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Mette

Jamen – kære venner. Den gode Leon lægger sig jo bare i slipstrømmen af den såkaldte “patte-fatwa”, som foreslog, at kvindelige muslimer skulle lade deres mandlige kolleger die ved deres bryst. Så ville deres forhold på arbejdspladsen jo være ærbart:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6681511.stm

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mette

Er mælken fra vantro kvinders bryster så halal eller haram ? 🙂

Gad vide, om man går glip af noget? – jeg kan ikke rigtigt huske det – haha.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Mette

“Læger uden grænser” ?!?!

Er det mon dem, der jagter sygeplejerskerne rundt på gangene mv. og ikke forstår et “Nej!” ? 🙂

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Mette

Fantasi. Hvis det så kun drejede sig om fantasi, men problemet er jo at mange af disse religiøse forbud og påbud har nogle meget ubehagelige konsekvenser – mildest talt – for kvinder. Den kvindelige fængselsfunktionær lader ikke til at overveje hvilke konsekvenser det har for kvinder at mænd imam opdrages i fængslet. Kvinder, og konsekvenser for dem, lader slet ikke til at være inde i hendes overvejelser. Dét er et problem. Derfor bør hun også spørges om hun selv ville anbefale en imam bog opdraget mand til sine kvindelige familiemedlemmer, veninder, kolleger, etc. Hvad hun synes om at det gøres… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

En ny omgang politisk korrekt, venstreflippet propaganda fra Klaus Hoffmeyer for de danske skatteyderes penge. Hvem Fanden har egentlig bildt folk som ham og resten af PK-slænget ind, at de er ansat til at opdrage danskerne til, hvad de skal tænke og mene ?!?! http://kpn.dk/klassisk/article1966690.ece Et ukendt Mozart-mesterværk Af ERLING VESTER JACOBSEN Offentliggjort 02.02.10 kl. 09:41 For instruktøren Klaus Hoffmeyer er det en drøm at iscenesætte en Mozart-opera, der kun har været opført en enkelt gang tidligere i Danmark. ….. »Her er det hele, der skal til en opera: eventyr og realisme og stærke følelser,« fastslår Klaus Hoffmeyer. Han pointerer,… Read more »

Skjoldungen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Idomeneo? – Den hvor pædofet Mohammeds afhuggede hoved optræder på scenen?

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Skjoldungen

Yup – sammen med Jesus, Mohammed og – så vidt jeg husker – Zeus.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Skjoldungen

Ja, jeg tænkte godt på, om det var den, men jeg var ikke helt sikker.
Jeg er ikke den store operaekspert 😉

Skal vi mon gætte på, at denne del af operaen meget belejligt er skåret væk,
eller at M-hovedet er erstattet af en andens, så vi kan undgå at håne og spotte
de uintegrerbare, hypersarte gæster og deres store idol? 🙂

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Hvordan kan du dog få den slemme tanke, danske “kunstnere” kunne da aldrig finde på, at lægge bånd på sig selv endsige udøver selvcensur?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Nej, du ret, HJ – slemme mig ! 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Bjovulf

“du har ret” – skulle det have været – BEEEP *)(#¤)(&(/%¤¤#%¤#¤¤ !!!

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
12 years ago

OT

Endnu en rollemodel afsløret.

Fængselsimam opfordrer til kvindeundertrykkelse
http://jp.dk/indland/article1966530.ece

Liva
Liva
12 years ago

Den kvindelige ansatte er tilsyneladende godt tilfreds med imamen. Lever hun mon selv som imamen foreskriver det? Lever hun selv sammen med en mand der lever efter imamens foreskrifter for mænd – og tolkning af koranen?

Hvad mener fængslets ledelse – og politikere – i øvrigt om koranens indhold vedr. anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker?

Liva
Liva
12 years ago
Reply to  Liva

Den kvindelig fængselsfunktionær skylder også at fortælle os, om hun vil anbefale sine egne kvindelige familiemedlemmer og veninder den form for imam opdragede ægtemænd/kærester?

39
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x