4
feb
Seneste opdatering: 5/2-10 kl. 0810
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

mere på Amanpour. com : Islamic Headscarves. Khader: Danskerne imod politisk islam.

Anders Fogh Rasmussen: Derfor ligger jeg på maven for Taliban

Semantisk gymnastik. Nå, men måske kan dette foranledige antijihadiske blogs udenfor Danmark til at se eksen i et lidt mindre rosenrødt skær end eftergløden af hans finest hour – noget der lignede standhaftighed i de hektiske dage i starten af 2006. Anders, we hardly knew ye. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] In a post on the alliance’s Web site ahead of a two-day meeting of NATO defense ministers in Istanbul to open Thursday evening, Fogh Rasmussen said a new $140 million trust fund would offer insurgents an alternative to remaining with the Taliban. ”Much attention is on the new reconciliation and reintegration effort initiated by the Afghan government. Questions were raised if we are bribing the Taliban just to get peace,” he said. ”I understand why this is a sensitive issue for many.”

He said many rank-and-file insurgents were not fighting against the government and international troops for religious and ideological reasons. ”They fight for the Taliban for small amounts of money to simply make a living or for other grievances,” he said. ”What is on offer to them is the chance of a new life.”… […] NATO Chief: No Plan to ‘Bribe’ Taliban

Børne-jihad i Manchester

Counter-terrorism police say their discovery of a film of children being encouraged to hold guns is evidence of attempts to radicalise youngsters. The Counter Terrorist Unit (CTU) in North West England revealed they found the film during a raid in Manchester. Officers say it shows two children, aged about three and six, playing with a pistol and a Kalashnikov rifle. Material seized separately included the advice: “No child is ever too young to be started off on Jihad training.”
The video shows a girl and young boy playing with guns, which police believe are real. ”What do you do with the weapon?” asks a man’s voice. He answers his own question: ”I want to kill the infidels.” Film seized ‘shows children being radicalised’, Police warn of Jihad training for children. Dokumentaren sendes 21.25 dansk tid på BBC i aften.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Jeg er ikke i tvivl om, at det Khader fik sagt udsprang af hans egen ønsketænkning – for det ville jo heller ikke tage sig godt ud at skulle fortælle for åben skærm, at muslimers integration i det danske samfund mildt sagt er katastrofal dårlig. At når unge muslimer afslutter deres skolegang er de for alt for manges vedkommende funktionelle analfabeter. De taler, skriver og læser dansk umådelig dårligt – til trods for at mange af dem er født og opvokset i Danmark. Men Khader var jo i den situation, at han skulle deltage i et program sammen med hans… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Mon ikke Khaders middelklassemuslimer gennemgående er uden job?

Det kan da ikke passe, at der kun er et mindretal af mulismerne, der bor i parallelsamfund, det virker da, som om de er samlet i de samme kvarterer og bydele.

Prudentius
11 years ago
Reply to  Mette

Khader har vel en drøm at Europas/Danmarks muslimer bedre kan vriste sig løs fra “islamismens” jerngreb og omfavne hans udgave af islam, da de er fjernet fra stormens center.

Her gør han imidlertid regning uden vært, da det er helt tydeligt at muslimske udflyttere ingen intentioner om integration har overhovedet. Man vil have del i Vestens velstand og intet andet!

Det kommer Khader måske aldrig til at indse.

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Mette

Professor Ulf Hedetoft, der kommenterede undersøgelsen, oplyste at antallet af muslimer (han kaldte dem nu indvandrere) med en årsindtægt på under 100.000 årligt var halveret på 10 år. Hvordan man kan tjene under 100.000 om året i Danmark – uden at være på SU og dermed kommende skatteyder eller folkepensionist og dermed tidligere skatteyder, er en gåde. Kontanthjælpen for et ægtepar er, med kilde ww2.borgerservice.dk pr person over 25 5.079 kr mdl tilskud pr barn 1.270 kr mdl, dog maks 2 stk. Allerede her er vi på 91.000 kr. Dertil kommer så børnefamilieydelsen, der afhængig af børnenes alder svinger mellem… Read more »

Prudentius
11 years ago

Khaders middelklasse muslimer er jo netop dem der har tid og overskud til at suge islam til sig og organisere/planlægge jihad!

Der er ingen socio-økonomisk frelse for individer eller grupper inficeret af Allahs ordre om at kæmpe for hans sag og dræbe og blive dræbt.

Bin Laden er ikke noget offer for fattigdom.

Det ved alle, undtagen vores politikere og vores journalister, hvis pligt det er at vide det, eller ihvertfald at finde ud af det.

Godmorgen min bare……røv.
🙂

PeterK
PeterK
11 years ago

Hvis integrationen er så god som Khader hævder, at muslimerne nu tilhører middelklassen og køber parcelhus, en påstand han har fra en en undersøgelse Catinet foretog for Ritzau, betyder det så at: * Danske skolebørn ikke mere skal spise halalslagtet kød? * Muslimske piger kan tage tørklædet af uden at skulle beskyttes af politiet bagefter. * Min jødiske bekendt kan gå gennem Blågårdsgade uden problemer? * Vi kan droppe al snak om sharia boliglån? * Det ikke mere er nødvendigt at strippe i lufthavnen? * Knivstikkerierne i nattelivet forsvinder, og vi kan aflyse knivloven? * Man ikke mere skal rode… Read more »

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Hvis det virkelig skal batte med at undersøgelsen af de religiøse hensyn, skal man gå hårdt til skolebøgerne og lærerne.

Mette
Mette
11 years ago

Det er mig, der har skrevet indlægget ovenfor 13:56.

Anonymous
Anonymous
11 years ago

For de uindviede efterlader Khader den illusion, at politisk islam kan adskilles fra islam som helhed. Det er det samme, som Tariq Ramadan altid har sagt, og det er en grov løgn. Islam er genemsyret af magtpolitik, og man kan overhovedet ikke fjerne vold, smædevers om ikke-muslimer endsige magtpolitiske indslag fra Koranen, uden at det hele falder fra hinanden. Jeg kan heller ikke genkende Khaders påstand om, at de fleste muslimer tilhører en middelklasse og bor spredt i samfundet, mens det kun er en mindre del, der bor i ghettoer. Han undgik fuldstændig at nævne, at en stor del af… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Til Liva. Just præcis. For resten – Margrethe Vestager blev engang af en journalist spurgt, hvorfor hendes børn ikke gik i den kommunale folkeskole. Ja, hun ville i hvert fald ikke eksperimentere med sine børns fremtid. Når man kender de radikales skolepolitik og hendes forsvar af den politik, som jo i høj grad har ført til Folkeskolen, som vi kender den i dag, ja, så ved man, at det, der radikalt set er godt nok til resten af befolkningen, vil hun personligt ikke lægge børn til. Jeg kan heller ikke forestile mig, at forrædderen, Marianne i solidaritet med de multikulturelle… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Emeritus

Jeg tror – og det lader da også til – at det er frugtbart hvis gamle venstrefløjsere a la Hedegaard og K. Jespersen OG borgerlige samarbejder om vestlige frihedsrettigheder og værdier. Det er de nødt til. Det lader til at en del af venstrefløjen også er ved at indse det nu. Jævnfør SF’s nyeste udmelding vedr. Holbergskolens kønsapartheid.

Johansen
Johansen
11 years ago
Reply to  Liva

Det varede ikke længe, inden Søvndal vendte på en tallerken. Hvor kender vi det fra? Nå ja, under Muhammed-konflikten. Der forsvarede Søvndal i første omgang ytringsfriheden, for derefter at gå beklagende på en arabisk tv-kanal. Og skrive imod Muhammed-tegningerne sammen med Ole Sohn.
Ak ja, den venstrefløj. Og dele af de borgerlige er heller ikke pålidelige.

Johansen
Johansen
11 years ago
Reply to  Liva
Emeritus
Emeritus
11 years ago

OT. Karen Jespersen har foreslået, at religiøse hensyn bliver kortlagt. Det er der politisk flertal for. Socialdemokraterne har dog svært ved at se behovet, mens Marianne Jelved citeres for sin ideologiske drømmeverden, der for altid skal forvandle Danmark til et muslimsk (multikulturelt) forskelligt samfund. Der er jo som bekendt mange måder at være muslim på. Hun ryster på hovedet ad forslaget og siger til resten af befolkningen (resten – er det os?) Citat: ‘…Samfundet skal ikke være ensrettet, men have plads til forskelligheder. Men hun citeres også for: ‘…Vi lever i et multikulturelt samfund, og der tager vi hensyn til… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Emeritus

“Karen Jespersen har foreslået, at religiøse hensyn bliver kortlagt.”

Hun er gammel venstrefløjser – som Hedegaard også – i øvrigt. Begge har i den grad fingeren på pulsen.

ole burde
ole burde
11 years ago

Hvis man proever at udforske de teoretisk mulige fremtidsscennarier , kan de sorteres efter hvor godt eller slemt de eksisterende tendenser kommer til at udspille sig . Alle scenarier er relevante , men der er stor forskel paa , i hvilken grad det er muligt paa nuvaerende tidspunkt at goere noget , som vil have en effektiv effekt paa udviklingens gang. “hvis det alligevel altsammen ender i HAPPY END , saa ka’ vi ligesaagodt bare laene os bagud i sofaaen” “hvis vi er paavej til helvede , saa skal det vidst bli’ meget vaerre foer folk bliver rusket ud af… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Prøv også at se indslaget om den kuppelforstyrrede islamkonvertit Yvonne Ridley og hendes kristne mor: 🙂

http://www.cnn.com/video/#/video/world/2010/02/03/amanpour.mother.daughter.seg.cnn

ole burde
ole burde
11 years ago

Khader opdeling af muslimerne i getto-beboere som mentalt stadig er i melemoesten ,og saa de velintegerede forstads -mellemklasse -borgere som ham selv , er stof til eftertanke .Han opstiller en TEORI som siger, at virkeligheden er saaledes skruet sammen . Mange spoergsmaal herom stiller ligesom sig selv : hvordan er opdelingen maengdemaessigt og hvad er et relevant kriterie for at vaere gettoindbygger ? Hvordan kan denne opdeling vaere rigtig , hvis der er en tendens (ihvertfald i England) til at praktiserende terrorister er veluddannede ,foedt i England og tilhoerer midelklassen ? I hvilket omfang er det sandt at der hele… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  ole burde

Det er ren manipilation. Ikke fra Khaders side, – ham getager bare ukritisk pressen fra de senere dage. Man skal have et meget rummeligt middelklassebegreb, for at tro på det. Kriminalstatistikkerne taler sit eget tydelige sprog. I 2005 blev 22 procent af mandlige efterkommere i alderen 20 til 29 år dømt for mindst en forbrydelse. http://gammel.180grader.dk/nyheder/Hver_femte_mandlige_2_G_er_d_mt_i_2005.php Sat lidt på spidsen i et tankeeksperiment: man tager 5 ikke-danske mandlige efterkommere på 20 år og følger dem til de bliver 30. Når de bliver 21, er en af dem allerede blevet dømt. Når de fylder 22 er der faldet 2 domme i… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Jeg var lige ved at glemme en vigtig detalje: når politikere og andre siger, at hovedparten af muslimerne er lovlydige borgere, så lyver de. Det er flertallet af dem, der er kriminelle. Det betyder bla. at flertallet af de muslimske børn i folkeskolerne kommer fra kriminelle hjem. Hertil kommer så antallet af fundamentalister….

Victor
Victor
11 years ago

1) Khader gjorde det klogeste, han kunne gøre her: Han lod det blive til en kamp mellem Tariq Ramadan og Hirsi Ali – Ramadan afslørede sig selv som en opblæst, selvforelsket macho, som helt tydeligt ikke ville nedlade sig til at lytte til en kvinde.

2) Blev noget forbløffet over at læse, at Wilders liste over vidner til retssagen er blevet, næsten, helt slagtet af dommeren. Af 18 eksperter, må han kun hente tre i retten:

http://blogs.telegraph.co.uk/news/douglasmurray/100025018/the-trial-of-geert-wilders-why-we-wont-be-hearing-about-camel-urine/

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Khader på CNN: Danskerne imod politisk islam http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1293587.ece Naser Khader deltog onsdag aften i et program på CNN, hvor stationens stjernejournalist Christiane Amanpour stillede skarpt på Europa og islam. Se her, hvad han sagde om danskernes forhold til islam Danskerne er imod politisk islam, og burkaen er en del af den politiske islam. Det sagde De Konservatives integrationsordfører, Naser Khader, da han onsdag aften deltog i et program på CNN, hvor stationens stjernejournalist Christiane Amanpour stillede skarpt på Europa og islam. – Et flertal af muslimer i Vesteuropa og Danmark er velintegrerede og bidrager til samfundet. Og et flertal af… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x