5
apr
Seneste opdatering: 30/4-12 kl. 1754
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vad står SD egentligen för bortom invadringsfrågan? Lars Adaktusson ställer frågan när han möter partiledaren Jimmie Åkesson i måndagens Angeläget. Gästutfrågare: Bengt Westerberg och Ian Wachtmeister. TV 8.

Westerberg og Wacthmeister havde et berygtet møde i et TV studie i 1991 – for 19 år siden. I princippet er der intet andet sket, end at der er kommet  over 1 mio flere udlændinge til landet siden da, og da slet ikke med Bengt Westerberg. Demokratiet kværner katastrofalt langsomt. – Læs hvad Wachtmeister skriver om programmet og læg mærke til hvad han siger om sin frygt for valgkampen i minut 37:00. Wachtmeister skriver iøvrigt at progammet var indspillet på forhånd, og nogle af hans skarpeste replikker blev strøget. Surprise.

Jihad med spædbørn som skalkeskjul

Modviljen mod at ‘profile’ – hvilket i praksis betyder at bedstemødre i kørestol skal underkastes samme kontrol i lufthavne som mere oplagte grupper – kombineret med modviljen mod at erkende at ikke alle kulturer har samme opfattelse af liv og død som os, kombineret med at skrappere kontrol afføder stadig mere kyniske og kreative tiltag fra jihadister – alt dette udgør en sprængfarlig cocktail. Fremtiden formes bl. a. af vekselvirkningen mellem modvilje og smertelig erkendelse. På spil står menneskers liv. Hvor mange afhænger således af den tid det tager før virkeligheden bliver udgangspunktet for håndteringen af sikkerheden (LFPC).

German intelligence is warning of a new breed of terrorist – whole family groups travelling to training camps on the Afghan-Pakistan border where they learn how to use explosives and raise funds. Parents travelling with children have in the past raised less suspicion than single men or women travelling to and from Germany.

Now officials have the names of 100 suspects they believe may be radicalised and ready to strike. Germany is braced for a terror attack after repeated threats because of its involvement in Afghanistan. Authorities say the new breed of terrorist – including Germans who have converted to Islam – even travel with babies to the ‘bandit country’ of Waziristan. […] Family jihad tour: European parents are ‘taking children to terror training camps’, Der Spiegel: German Jihad Colonies Sprout Up in Waziristan.

Landskrona – Ritzauversionen

Rørende i sin enkelhed. I videnskabens verden ville den hedde “et abstract.” Vi  vil nok bare kalde den “stavepladeversionen”:

Mindst 1.000 mennesker samledes mandag i Landskrona for at demonstrere mod en voldsepisode, der i sidste uge kostede en 78-årig kvinde livet i den sydsvenske by.Kvinden døde i forbindelse med et skænderi om en parkeringsplads.Mindst 1.000 mennesker mødte op, siger polititalsmand Tommy Linden i forbindelse med demonstrationen i Landskrona.Den 78-årige kvinde døde onsdag som følge af de slag, hun havde pådraget sig to dage tidligere, da hun forsøgte at forsvare sin 71-årige mand under skænderiet om parkeringspladsen. Skænderiet og det efterfølgende slagsmål startede, da den 71-årige mand dyttede ad en anden bilist, der blokerede vejen til en parkeringsplads.Den anden bilist, en 23-årig mand, gik derefter til angreb på den ældre mand. Da dennes hustru forsøgte at lægge sig imellem, blev hun slået i jorden af et knytnæveslag i ansigtet, oplyser politiet.Ritzau- Parkeringsplads kostede hende livet. (Sverige: Parkeringsplads myrdede 78-årig kvinde, Det som hände den här gamla kvinnan det är droppen. Det här måste få ett stopp, vi i Landskrona orkar inte med det här. Video: Etnisk delt Landskrona – 500 hvide svenskere holder mindestund kirke.)

Ulf Nilson, der hører til dem der fører mest frisprog, har en interessant klumme om Landskrona. Den er interessant fordi den mere beskriver virkeligheden end næsten alle  andre, men også fordi den viser, at selv Nilson ikke skriver helt frit. For fem år siden skrev han, vel at mærke ikke i Expressen, en anmeldelse af Exit Folhemssverige. Den sluttede med ordene: Sverige är kört. Personligen tror jag att vi redan gått över stupet. Det mener  Nilson antagelig så meget desto mere i dag. Jeg hælder mod den samme tro/frygt, selvom der kan gå nogle årtier inden alle og enhver ser det, og selv Meier Carlsen tør spytte ud med lidt mere af sin udmærkede viden.

De religiøse følelser der ikke tæller

Shirley Chaplin, 54, took the Royal Devon and Exeter NHS Trust Hospital to an employment tribunal, claiming that taking off a necklace bearing a crucifix would ”violate her faith”. The trust said the move was not specifically about the crucifix, but about health and safety concerns about patients grabbing necklaces. […]

She said she received a letter in September telling her the cross was not a ”mandatory requirement” of her faith, unlike Muslim headscarves, which ”therefore could be exempted”. […] Christian nurse who refused to remove crucifix loses tribunal

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tore Kvæven skrev for et år siden her: Det største svik i vår historie foregår akkurat nå. […]

Christina
Christina
11 years ago

@Tore

”Du har rett i at det jeg har skrevet ikke har kommet fra kjærlighet”

Jag vill veta vad som verkligen döljer sig under din polerade och ståndaktiga rustning… 😉

Är du verkligen en ädel riddare med ett hjärta som brinner för kvinnans rätt i samhället. Eller är du bara en kalkylerande nummerfetischist som endast använder kvinnan som lans i dina strider på statistikens slagfält. Dina ord känns tomma. Det jag saknar i dina rader är känslan av kärlek och värme till kvinnorna du säger dig värna om… 🙁

Anonymous
Anonymous
11 years ago
Reply to  Christina

Dine kritikker biter lite. Men la meg likevel prøve å svare; Jeg er en 41-årig trebarnsfar. Jeg arbeider som lærer på en barneskole. Jeg omgås daglig barn. Og, ja, absolutt, det skjærer meg virkelig i hjertet bare å tenke tanken på at muligens ender Norge en dag på samme nivå som Sverige, at over halvparten av de som i dag er små jenter må påregnes å bli voldtatt i løpet av sitt liv. Ut fra din kritikk tolker jeg deg som at du regner deg for å være en varm og kjærlighetsfull person. Så la meg da spør deg hva… Read more »

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Anonymous

”Men er det ikke mot sine egne landsmenn de burde rette sin frustrasjon? Er det ikke der de burde stille krav om endring? I alt for stor grad forholder de seg tause til ugjerningene.” Har du själv riktat någon frustration eller ställt några krav på dina ‘egna landsmän’ som våldtagit eller på annat sätt brukat psykiskt eller fysiskt våld mot kvinnor? Har du funderat på vilka mekanismer som kan ligga bakom deras handlingar? I din text känns det som att kvinnor som fallit offer för gärningsmän med skandinavisk bakgrund har blivit ‘veiet og funnet for lette’. En kvinna som har… Read more »

Christina
Christina
11 years ago

@ Universalgeni

”Svenskerne har derimod brug for handling og forandring. Og de har brug for vrede vendt imod den befolkningsgruppe, der har gjort disse forfærdelige ting”

Med andra ord vill du alltså att vi ska rikta vår vrede mot MÄNNEN i samhället.

Då tror jag att detta lilla manifestet är något som kommer tilltala dig… 😉

http://gos.sbc.edu/s/solanas.html

Christina
Christina
11 years ago

@Liva ”Desværre er det sådan at for mange kvinder er det at vise og udtrykke vrede et stort tabu. Det gør pæne piger ikke. Men der er da heldigvis også mange kvinder der forstår at bruge vreden i sit virke” Här är ett utmärkt exempel på kvinnor som inte tvekar att använda sig av sin vrede och frustration. Sampat Pal recruits those she helps. There are several thousand women in pink saris, each of them poor and illiterate. By joining the Gang, they come to discover in themselves strength and courage. They fight for dignity and for the rights of… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Universalgeni Det drejede sig om at Europa skulle lukke op for muslimsk indvandring fra de arabisk-islamiske Middelhavslande – og som afpresning anvendte Saudierne olien. Det var nemlig Saudierne, der forhandlede på disse landes vegne . Årsagen til det drejede sig om lige præcist disse lande var, at de havde et gevaldigt overskud i befolkningerne som landene ikke selv kunne brødføde. At disse lande siden dengang ikke har ændrede på deres vaner med at reproduceres sig i store mængder…..tjae, dette kommer givetvis også til at betyde ret så meget for de europæiske lande. For ikke bare har vi de aftaler, der… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

OT

Så har man set det med. I det Britiske galehus er der faktisk en person der netop har tabt en sag om ‘religiøs diskrimination’. En kristen sygeplejerske blev af sin hospitals-arbejdsgiver forflyttet til et administrativt job fordi hun insisterede på at bære en halskæde med et kors, og anladge derfor sag mod arbejdsgiveren. Den sag tabte sygeplejersken:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/devon/8605700.stm

Såvidt jeg ved er det islamiske tørklæde helt lovligt at bære for muslimske sygeplejersker i det Britiske sundhedssystem, eller hur??

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  JensH

Javist da, ploven stoppede først da muslimske patienter forlangte at sengen vendte mod Mekka. Det var trods alt for meget. Det har også indtil for ganske nyligt været muligt at få et foto i kørekortet med kun øjnene frie, resten dækket af en sort sæk.

LFPC
11 years ago
Reply to  JensH

Vi læste åbenbart historien samtidigt. Teknisk set er begrundelsen om hijabs forret over krucifikset sikkert reel, i og med at islam er en lovreligion og kristendommen ikke er. Men man tager ikke begrundelsen for gode varer, når man dagligt kan se hvordan de kaster sig på maven for den mest tyndhudede religion (Robert Spencers udtryk). Her kan man altså godt gå på kompromis med den nye totem “health and safety”. Der var også sager om disse sygeplejerskers afvisning af bare arme og desinfektion med alkohol. Det bliver i øvrigt også en udstilling af islams underordning af menneskelivet under ‘loven’. I… Read more »

Mackety
Mackety
11 years ago

>Steen & LFPC

OT.

Her er et link til et spændende interview. http://frontpagemag.com/2010/03/26/the-wrong-way-to-stand-against-jihad/

En indisk-amerikansk politiker med interessante synspunkter.

LFPC
11 years ago
Reply to  Mackety

Vi takker, jeg havde godt bemærket det, men har ikke fået læst det endnu. Jeg har altid antennerne ude mht. Indien, fordi de befinder sig i næste fase i forhold til os, demografisk set. Der er meget jeg ikke forstår ved det land, ikke mindst at der med de ekstremt blodige erfaringer de har med islams hærgen stadig er dhimmitude og censur i debatten om dette emne. Jeg mener at huske at der er omkring 500 islamiske bombeterrorangreb årligt – og trods alt dette er der altså mig bekendt ingen statslig assertiv indsats for at forhindre yderligere forværring. Det siger… Read more »

Mackety
Mackety
11 years ago
Reply to  LFPC

Jeg husker godt vagt den artikel du hentyder til og du har ret – Indien er interessant at følge, men det er bare ikke så frygtelig mange informationer vi får derfra.

Universalgeni
11 years ago

EU har jo indgået underlige aftaler med mange lande udenfor EU. Euro-Mediterranien for eksempel. Her har de lovet af tage et antal indvandrere fra islamiske lande. Noget lignende er aftalt med et antal afrikanske lande. Nu er EU jo blandt andet os. Så jeg går ud fra, at vi ikke længere kan bestemme, om vi vil have indvandring. Vi har vel pligt til at tage vores andel? Der foregår noget, vi ikke har styr på. Kan vi sige stop, hvis vi vil det? Eller er det noget, EU bestemmer? Folkeretten siger klart, at det er regeringen, der bestemmer, hvem der… Read more »

Ulf P
Ulf P
11 years ago

Jag håller med om en mycket bra artikel och överhuvudtaget en bra blog och även vettiga kommentarer. Apropå vänster- och nyliberalfjåneriet och myterna om att det skulle vara synd om kriminella invandrarslyngel och andra muslimska män som våldtar unga skandinaviska kvinnor för att de inte påstått bor lika bra som svenskar osv, trams och tradande i kubik !! Om vi lämnar islamkramarnas och fablernas värld och istället tittar på de som verkligen växt upp och haft det besvärligt i vårt samhälle, våra gamle pensionärer, som levde utan el och wc och rinnande varmvann m.m., inte f-n blev de några våldtäktsmän… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Julia, trots att jag bara kommenterar och inte bloggar så har jag tydligen lyckats skaffa mig fiender ändå. Jag drabbades nämligen av upprepade hacker-attacks i morse. Förmodligen har min aggressiva anti-islamiska ton misshagat någon inom dom muslimska leden eller vänstern.

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

? Kan det ikke være en tilfældighed? Hvad skete der?

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Apropå mordet i Landskrona som har upprört hela Sverige.

Lyssna på en gammal schlager med Siw Malmqvist: “Ingenting går upp mot gamla Skåne, i Landskrone är det toppen, tycker jag”…

http://www.youtube.com/watch?v=HkXn_EQxNzQ&feature=related

Ett samtidsdokument från 60-talet. Musik kan bli till antikviteter.

Times they are a´changing…

@Peter K.
Jag delar din oro.

Peter Jensen
Peter Jensen
11 years ago

Alle bør skrive til medierne og politikere og bede dem sætte fokus på Sverige og de massevoldtægter der foregår af de svenske piger.
Det er jo forfærdeligt det der foregår i Sverige. Danske politikere og medier burde skamme sig over at de vender det blinde øje til den folkevoldtægt der foregår i Sverige !!
Massevoldtægter i Afrika eller et par amerikanske soldaters voldtægt af Irakisk pige kan til gengæld bringe de store overskrifter frem.
Massevoldtægt af svenske piger er åbenbart uden betydning !!!

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Pennan är skarpare än svärdet.

PeterK
PeterK
11 years ago
Reply to  Julia Caesar

Absolut mine ord. Problemen er at selv den skarpeste pen er langsommere end det sløveste sværd. Tror du vi har tid nok, og tror du det når ud til nok? Jeg håber, at vi når det, før de selvtægtsgrupper der uvægerligt vil opstå kommer i gang.

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Robin,
vem är inte rasande?
Det vi kan göra är att skriva, skriva, skriva. Bloggvärlden verkar som droppen som urholkar stenen.
Inga lögner håller i längden, det är min fasta övertygelse.
Förr eller senare spricker de som troll i solen.

Liva
Liva
11 years ago

Hvor godt at der ENDELIG er svenskere der gør noget for at markere foragt for de mange voldtægter af kvinder!! Og kræver at det stoppes! Stor tak til Kvæven.

annonym
annonym
11 years ago

tumbs up, fru Iversen.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Julia, jag är rasande på det svineri som försiggår i vårt land. Hade jag fått fria händer att lösa problemen så är väl risken stor att jag så småningom blivit stämplad, kanske rent av dömd för krigsförbrytelser. Vilket inte skulle avskräcka mig det minsta från att ta i med hård-handskarna. En del av folket borta på Gates of Vienna har bra förslag tycker jag. El Inglés skriver just nu om vigilantes till exempel.

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes
Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Till Tore Kvaeven. Du har skrivit en fullkomligt lysande artikel, och jag vill tacka dig av hela mitt hjärta. De svenska förhållandena vad gäller våldsbrottslighet inklusive våldtäkter är hårresande. Detta är totalt nedtystat i Sverige, och erkända lögnhalsar som Jerzy Sarnecki tillåts gång på gång (senast i TV-Rapport 4 april) påstå att invandrares överrepresentation i grov kriminalitet beror på socioekonomiska faktorer, det vill säga att de begår brott för att de är fattiga och bor i så tråkiga hus i miljonprogramsområdena. Det är med andra ord synd om gärningsmännen, det är dem vi ska tycka synd om. Om man “lever… Read more »

Universalgeni
11 years ago

De siger, de ved ikke hvorfor. Er de idioter allesammen? http://nyhederne.tv2.dk/article/29692493/?forside

Jutta
Jutta
11 years ago

Mange tak Julia,
jeg tror, at denne Statistik virkelig er en guldgruva.
Jeg tror ogsaa, at denne Statistik kan gaelde for helt Europa, men det er jo viktigt, at hvert europaeisk land har en rigtig statistik om denne forfaerdelige udvikling.

Tak for oplysningen

Jutta Starke

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Jutta

“Statistik virkelig er en guldgruva”

http://www.youtube.com/watch?v=jGavIpC-e_Q

😆

Prudentius
11 years ago

“Jihad med (eller uden) spædbørn”

Og jeg som gik rundt og troede at muslimerne ville opgive deres trang til at adlyde allah så snart de i hundredtusindvis fik lov til at slå sig ned i vores enormt selvsikre samfund hvor multikulturalisme og postmodernisme er styrende ideer!

Mig slemt skuffet!!! Løsningen kan kun blive…MERE multikulturalisme og åbne grænser og asyl til alle og moskebyggeri og, og, og, osv.

Så kommer muslimerne nemlig til at elske os, selvom de i deres gudgivne manifest og manuel (koranen) er kommanderet til at være skånselsløse!

Gør de ikke??

Julia Caesar
Julia Caesar
11 years ago

Jutta,

Affes statistik gäller enbart för den svenska bloggen Politiskt Inkorrekt.

Här är en länk till hans egen blogg med statistik och diagram över bland annat brottslighet. Den är en guldgruva för alla som vill ha fakta och statistik:

http://affes.wordpress.com/2010/04/03/slutlig-statistik-for-ar-2009-valdtakt-sexualbrott-hotbrott/

Vänliga hälsningar
Julia Caesar.

Jutta
Jutta
11 years ago

Er der nogen, der kan fortaelle mig, om Statistiken fra
http://affes.wordpress.com/2010/03/24/det-nya-medielandskapet/
(kun) gaelder fo den svenske politically incorrect eller ogsaa for PI tyskland?
Tak for svar.

Universalgeni
11 years ago

@ Tore Kvæven: du skal sende det til alle stortingsmedlemmer. De 3, du nævner, får det muligvis slet ikke at se. Sekretæren i forkontoret sender et standard brev til dig som bekræftelse og så er det det.

Universalgeni
11 years ago

Vi skal til at støtte og fremme privatskoler. Gerne kristne privatskoler (dåbsattest fremvises ved indskrivning), men i hvert fald skoler, der insisterer på vestlig monokultur. Man har ret til selv at vælge, hvilken kultur man vil være omgivet af. Og ret til at vælge uønskede former for kulturel indflydelse fra. Der er ingen, der har pligt til at tåle at pædogoger i folkeskolen instrumentaliserer ens børn og bruger dem som redskaber i en omsonst integrationskamp. Man er i sin gode ret til sætte sine børn i skoler, der 100 pct. blottet for islam. Hvor der ikke er børn, der bliver… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Rørende enig. Assimiler eller skrid!

Tommy
Tommy
11 years ago

Sexkjøpsloven er vel en oversett faktor her.
Den har jo medført at trengende “innvandrere” og andre ikke har mulighet til å kjøpe sex lenger.

Men den loven er jo en vedtatt suksess, så da så.
Forøvrig skal det ikke forundre meg om straffen for sexkjøp er høyere enn straffen for voldtekt…

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Tommy

Så kunne de jo lukke deres indespærrede muslimske søstre ud af lejlighederne og give dem mulighed for at tage på cafeer, diskoteker, restauranter, som det passer dem. Og tørklædet kan de damer passende smide i skraldespanden på vej ud.

Skyblue
Skyblue
11 years ago

Godt skrevet. Man burde sende det til de radikale og enhedslisten også.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
11 years ago
Reply to  Skyblue
Tore Kvæven
Tore Kvæven
11 years ago

Mange takk, Henrik Jørgensen.

Fint å se at mitt innlegg har blitt spredd videre. Forøvrig er det Peter Jensen sier svært treffende. Alle burde skrive til noen aviser og be dem sette søkelys på det som skjer i Sverige. Skammen det ville medført for svenske politikere og for den svenske presse å bli hengt ut som et skrekkens eksempel ville sannsynligvis hjulpet. Der de ikke har den minste omtanke for voldtekten av sitt lands kvinner, har de uten tvil den aller største omtanke for sitt eget omdømme.

Hilsen Tore Kvæven

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Tore Kvæven

Jag är ledsen, Tore, men jag köper inte ditt ‘passionerade’ engagemang. Tomma och transparenta rader skrivna utan kärlek. Det krävs mer än så för att övertyga mig om att dina ord kommer från hjärtat.

Dessutom tycker jag att det är dags att vi en gång för alla avlivar myten om ‘folkhemmet’ som ett obefläckat och oskyldigt litet lam. Snacka om fablernas värld… 🙁

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Tore Kvæven

@ hvorfor er vrede ikke en legitim reaktion, Christina? Dette her ER social indignation. Vreden gudinde, besyng! Hvad skal svenskerne med kærlighed? Den del af det kan de selv finde ud af uden hjælp fra danskere eller andre folkeslag. Svenskerne har derimod brug for handling og forandring. Og de har brug for vrede vendt imod den befolkningsgruppe, der har gjort disse forfærdelige ting. Muslimerne i Sverige har fået kærlighed nok. De mangler at få vreden at føle. Og konsekvenserne af den. Uden ofre, denne gang. Du er jo fortaler for feminiering af Sverige. Du er med andre ord en del… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Tore Kvæven

Universalgeni

Du har ret. Vrede kan være en fantastisk katalysator og drivkraft og hjælper. Desværre er det sådan at for mange kvinder er det at vise og udtrykke vrede et stort tabu. Det gør pæne piger ikke. Men der er da heldigvis også mange kvinder – ud over mænd – der forstår at bruge vreden i sit virke. Hvad enten det er politisk, kunstnerisk eller hvad det nu er.

Tore Kvæven
Tore Kvæven
11 years ago
Reply to  Tore Kvæven

Til Christina.

Du har rett i at det jeg har skrevet ikke har kommet fra kjærlighet. De følelser som ligger bak er heller motløshet, frustrasjon og sinne. Og en god porsjon vantro. Hvordan kan dette få fortsette år etter år uten at det noen gang skal gripes fatt i? Om du mener at slike følelser ikke duger når hykleri og voldtekter skal bekjempes, så forklar meg hvordan ondet skal bekjempes med kjærlighet.
Hilsen Tore Kvæven

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Tore Kvæven

Tore

Jeg er rigtig glad for det du gør. Stor tak skal du have.

De mange kvinder der er blevet voldtaget i Sverige skal ikke bare vende den anden røv til, så at sige. Og vi andre skal ikke vende den anden kind til. Nok er nok.

svansken
svansken
11 years ago

Ett ytterst bra innlägg som berättar om dom faktiska förhållande i alla 3 nordiska länder.
Nu är det bara att hoppas att många läser det och att några av dom ansvariga snart “vaknar upp” och börjar rätta till problemen.
Det skulle vara bra om kopior också hittade väg till dom svenske och danska stats-, utanriks- och justitieministrar!

Tore Kvæven
Tore Kvæven
11 years ago
Reply to  svansken

Om du har sjansen til å framskaffe adressene, skal jeg ta meg av å få det oversendt.

Vennlig hilsen Tore Kvæven

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Tore Kvæven

Heldigvis har vi jo Google. Her er de danske:

Statsminister Lars Løkke Rasmussen | Christiansborg | Prins Jørgens Gård 11 | 1218 København K | Danmark
Justitsminister Lars Barfoed | Slotsholmsgade 10 | 1216 København K | Danmark
Udenrigsminister Per Stig Møller | Asiatisk Plads 2 | 1448 København K | Danmark

Og her er alle folketingsmedlemmernes privatadresser: http://www.ft.dk/Folketinget/Medlemmer/findMedlem/2MedlemmernesAdresser.aspx

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Og Google kunne også finde de svenske adresser:

Statsminister Fredrik Reinfeldt | Rosenbad 4 | 103 33 Stockholm | Sverige
Justitieminister Beatrice Ask | Rosenbad 4 | 103 33 Stockholm | Sverige
Utrikesminister Carl Bildt | Gustav Adolfs torg 1 | 103 39 Stockholm | Sverige

Her er de svenske riksdagsledamöter: http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?fnamn=&enamn=&f_ar=&kn=&parti=&valkrets=&rdlstatus=tjanst&org=&sort=&s=1&nid=1102

Tore Kvæven
Tore Kvæven
11 years ago
Reply to  Universalgeni

Mange takk. Da skal jeg ta meg av å sende artikkelen også til de danske og svenske ministere. Om jeg får tid til å sende det til alle de politisk valgte på listene, er nok tvilsomt. Om andre kan hjelpe til med å sende det til deres e-poster er jeg selvsagt takknemlig. Beste hilsen Tore Kvæven

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x