9
apr
Seneste opdatering: 11/4-10 kl. 1143
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Tyskland er 3 mio. tyrkere dårligere integrerede end alle andre. 70 procent af de unge tyrkere, forlader skolen uden at bestå eksamen. Et gigantisk, kommende proletariat der har dannet sin helt egen, stærke gruppe. Et land i landet, et Tyrkiet i Tyskland. Tyrkisk TV, tyrkiske  butikker, tyrkisk omgangskreds – og hvis Erdogan skulle få sin vilje, tyrkiske skoler og universiteter, hvem der så skulle gå der. Og netop ind ad postkassen: Erdoğan urges Turks in France to integrate, not assimilate. Erdogan skal nok ikke bekymre sig. Her er han i Paris forleden, video.

RTL programmet “Extra” sidste onsdag viste, hvordan integrationen er mislykket i dele af den tyrkiske befolkning. Den seværdige reportage viser en afsondret paralelverden midt i Berlin. Onur Bakir er tredje generation tyrkisk indvandrer. Han er født og opvokset i Tyskland. Den 17-årige har tysk statsborgerskab, men siger alligevel: “Jeg er en fuldblods Turk, der er stolt af sit fædreland. Tyskerne er ikke noget for os. Vi behandler dem som skidt. ” “Tyske kvinder, nej, hvorfor skulle jeg have respekt for dem?” (Snaphanens oversættelse via PI. Video på tysk, utekstet,  lader uhyre langsomt!)

9 april – 70 årsdagen

I Norge og Danmark går flagene på halv. I morges, endnu inden jeg var rigtig vågen, blev én spurgt i radioen: “Hvor længe vil vi markere 9 april?”.  “Indtil næste krig”, lød svaret. Jamen….?  –  Min gamle lærer Peter P. Rohde indleder sine  erindringer “Midt i en Isme-tid” med at genkalde sig sine drengeår omkring 1908-1910, hvor han leger med tinsoldater i hjemmet på Jagtvej:  “Hvorfor bliver der aldrig krig, far?” Han vidste ikke, hvad han sagde i det øjeblik. Bogen slutter med den gamle mands spørgsmål fra 1970: “Hvorfor bliver der altid krig?” Da havde han oplevet første verdenskrig, siddet i Horserød og Frøslev og været mishandlet af Gestapo.  Min egen far, der var 25 år i 1940, ville ikke sætte sine ben i Tyskland før næsten 20 år efter 1945. Jeg oplevede jyske hotelejere på Vestkysten, der meldte alt optaget når der kom tyske turister, selvom der var ledige pladser. Hadet var til at tage og føle på, det var de interne skænderier i Danmark også den generations tid ud. Nu er det også overstået og glemt for længe siden. Vi har andet at tænke på, og hvis ikke  vi har, vil vi nok få det. (Hans Rustad: Historien våkner til liv.) Hør evt. “dansk elektronmusiks bedstemor” Else Marie Pade, der sad i Frøslev som helt ung. Hør hendes “Hitler er ikke død” – til ende:

UK: Nødråb fra indvandringshærget by

The impact of uncontrolled mass immigration on the fabric of British life was driven home to the party leaders yesterday. A letter to Gordon Brown, David Cameron and Nick Clegg reveals in graphic detail the struggle of one community to cope. It says public services – from schooling to housing, healthcare to police protection – are overstretched because councils have not been given the support they need. […]

Local schools are struggling to educate children who speak 27 different languages and health services are under unprecedented pressure. The councillors, Charles Swift and Keith Sharp, contrast the situation with that of a few years ago. […]

The councillors say: ‘At our local primary school, Fulbridge, which has a roll of 675 pupils, 27 different languages are spoken with only 200 of the pupils having English as a first language. ‘The first-year reception class has 90 pupils, of which only 17 are white British. […]

The councillors also voiced the local fears that immigration is fuelling a rise in crime. They write: ‘We had four police houses in the ward years ago. Everyone knew and respected the local constable. ‘Now we have muggings, robberies, burglaries and neighbour disputes. We have prostitutes, drug dealers and an ever-increasing number of people who drive without road tax or insurance.’ […] Migrant city’s cry for help: Anguished letter to Brown and Cameron reveals devastating toll of immigration on schools, housing and hospitals

“Kiste-desertører”

De heldigste mennesker i verden må være vor tids gamle. Med helt uhørte 65 års fred og velstand i bagagen, og en velfærdsstat der kun lige akkurat er begyndt at gå op i limningen i deres sidste år, må målet af livskvalitet være det optimale, alt andet lige. Sådan vil det ikke fortsætte på ubegrænset tid. Allerede i dag er der ikke nogen uskreven lov på gadeplan der siger at gamle skal gå fri for grov vold eller røverier. Det kræver ikke ret meget omtanke at indse, at i det kommende Europa vil gamle udgøre en meget synlig gruppe i gadebilledet og en konstant påmindelse om de udgifter de yngre generationer må erholde for deres tilstedeværelse. Alt andet lige igen: Vold mod gamle, og generel foragt for og skidt behandling af samme, vil stige eksponentielt. At det her er Broken Britain der leverer små glimt af fremtiden skal ikke foranledige nogen til at tro at det kun er fraværet af særlige beskyttelseslove for gamle i det kontrolfikserede land der har forårsaget disse usle handlinger (LFPC).

A Labour candidate became the first casualty of the election campaign today after he was sacked for posting a string of foul-mouthed rants on the internet. Stuart MacLennan, who was standing for the Moray constituency in Scotland, had called elderly voters ‘bloody coffin dodgers’ and complained about ‘chavs’ on Twitter. The aspiring politican, who has campaigned with Sarah Brown, also launched a volley of attacks against politicians and celebrities on the popular micro-blogging site. […] Labour sacks election candidate over foul-mouthed Twitter rant at ‘chavs’ and ‘coffin dodgers’

A couple were outraged when airport check-in staff said they couldn’t sit in the emergency exit seats they had paid extra for because they were too old. Marion Webb, 77, and husband Derek, 79, forked out an extra £100 for seats with extra leg room on top of the £2,360 they paid for a trip to Egypt with Thomson Airways. But when they arrived at Bristol International Airport check-in staff said they were ‘too old’ to have exit seats and would be unable to operate the door in an emergency.

Retired librarian Mrs Webb said: ‘We offered the young lady at the check-in desk our passports and tickets. She asked us to wait while she made a telephone call. ‘We knew there seemed to be a problem so after about ten minutes, in an effort to be helpful, we told her we had already been allocated our seats online. ‘She said, “Yes, I know, but you are too old to have exit seats.” We were not only hurt and humiliated, but angry.’ […] ‘You can’t sit there – you’re too old!’ Pensioners banned from plane’s exit seats after paying extra for leg room

Kætteren Coulter

Nu har også Canada fået et Trykkefrihedsselskab. Den amerikanske skribent Ann Coulters nyligt overståede taletourné i Canada var således arrangeret af Trykkefrihedsselskabets canadiske søsterorganisation, The International Free Press Society (IFPS), Canada. Adskillige hundrede mennesker var mødt op for at høre Ann Coulter. Besøget blev også en meget stor nyhedshistorie i hele den canadiske presse – ikke mindst efter at universitetsledelsen og et par tusinde venstreekstremistiske og muslimske studenterdemonstranter havde forhindret hende i at tale på universitetet i Ottawa.

Den 25. marts bebudede den canadiske senator Doug Finley, at han i det canadiske senat ville rejse spørgsmålet om “undergravningen af ytringsfriheden i vores land”. Initiativet er utvivlsomt affødt af Ottawa-balladen, men også en reaktion på, at de såkaldte menneskeretskommissioner i de enkelte provinser og på det føderale plan er gået amok ved at tage alle mulige klager og beskyldninger fra fornærmede grupper og enkeltpersoner op.

Coulters tur er IFPSC’s første større aktion og må regnes for en drømmestart på en forening, der blev stiftet i slutningen af 2009.

Lars Hedegaard udtaler som formand for Trykkefrihedsselskabet og International Free Press Society:

“Jeg er både glad og imponeret over den indsats, som vores nystiftede canadiske søsterorganisation har gjort på så kort tid. Hermed har vore canadiske venner sat et eksempel, som jeg håber vil inspirere ytringsfrihedens forkæmpere i andre lande til selv at gå i gang. Det skal ikke skorte på støtte i form af råd og dåd fra vores paraplyorganisation, Det Internationale Trykkefrihedsselskab.”

Sappho: Canada – nu med Trykkefrihedsselskab

Coulter i canadisk TV – beepéne dækker over “faggot – bøsse”:

Og apropos Canada – nu kan ikke  jøder udsættes for livsfare og muslimsk had, bare for at sympatisere med Israel. Michael Coren:

It was only a matter of time. Some of us have reported for months now that Jewish students have been intimidated and threatened on campuses across Canada by Islamic thugs. Now Nick Bergamini has been attacked with a lethal weapon and, it seems, could easily have been killed. He happens not to be Jewish but a conservative, a Zionist and friendly with Jewish and Israeli students. First they came for the Jews, then they came for their friends, then … we have more Israeli Apartheid Week sessions. Here is how Nick explains what happened:

“Around 1:45am, as we were leaving the bar, and we heard the shout of ‘Zionist’ in Arabic. We stood our ground. Quickly we had three guys around us. We were able to push them away. As the cowards that they were, they retreated. Then I heard, shouts of “Open the trunk!” One of them opened the trunk and I saw glistening in the street light the reflection of a 12-inch machete. “Fucking Jew,” he shouted. I began to run for my life as he was only 5 or 6 feet away. I ran, and as I looked back, I saw the long shiny blade slicing through the air about 12 inches from my neck. I ran as fast I could and, thanks to my grade 9 track and field training, got away.

“People who were around the scene said the blade came within inches of my neck. Now, the debate on campuses has reached the next level. In this country, people are no longer safe if they support Israel. But you know what? I will never take back my beliefs. I support Israel 100%.”

The Ottawa police are investigating and Nick is determined to continue his work and not compromise on his politics. Welcome to the free exchange of ideas at our publicly-funded universities and the “safe spaces” that other Ottawa students screamed about when they prevented Ann Coulter from speaking last week. Anti-Semitic Attack with Machete at Carleton University!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
12 years ago

De 3 millioner tykkere i Tyskland skulle sparkes ud. Som vi burde sparke tyrkere bosiddende her ud af Danmark.

Universalgeni
12 years ago

Danmark har fred, fordi vil vil have det. Vi mistede Island i 1944. Israel blev selvstændigt i 1948. Vi kunne jo begynde at skabe os som palæstinenserne. Reykjavik er en hellig by. Min oldemor blev født på Island. Vi kan ikke komme hjem. Vi er flygtninge. Islændingene holder vores land besat.

Man selv herre over hvormeget martyrium man vil foranstalte. Palæstinenserne kunne jo bare vælge at acceptere, at landet har lagt sig, som det har gjort. Der er rigeligt med plads til dem allesammen i Gaza og på Vestbredden. Der er nemlig ingen overbefolkning nogen af stederne.

Robin Shadowes
12 years ago

Det finns en svensk blogg som heter Demokratbloggen. Han kallar muslimerna för mohammed-jugend vilket jag tycker är mer passande eftersom man inte behöver se till nån särskild nationalitet. Han kallar även nazisterna för hitlerister efter som dom följde sin ledare på ett nästan religiöst sätt som muslimerna följer sin mohammed.

Jutta
Jutta
12 years ago

Fredag, 9. April 2010, 23:30 Uhr vises en film om Armenien-Genocid i foerste Programm i Tyskland, ARD
Trailer:
http://www.ndr.de/kultur/film/ndr_produktionen/aghet/aghet102.html

Mange dokumenter henviser til, at denne Genocid var forbillede til Hitler

Her kan i foelge diskussionen

http://www.pi-news.net/2010/04/tv-tipp-aghet-ein-voelkermord/

mvh Jutta

Universalgeni
12 years ago

Tyskerne har importeret flere millioner nye nazister. Denne gang er de selv ofre for herrefolket. Og de kan stadig ikke se det selv. Historien gentager sig så sandelig. Denne gang er det en udefrakommende beættelsesmagt med egne institutioner, men konceptet er det samme. Hitlerjugend er nu erdoganjugend. Tyrkiske unge mænd er forpligtet til tyrkisk militærtjeneste i Tyrkiet, idet de betragtes som tyrkiske statsborgere til og med sjette generation efter udvandring. Udvandrere kan med andre ord ikke frasige sig tyrkisk statsborgerskab i flere århundreder. Tyrkiske love gælder også for dem i ligeså lang tid og den deraf følgende påvirkning af normer… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

En imam sagde for år tilbage i en moske i Tyskland følgende:
“Tak gud/allah for det grønne land du har givet os”.
En tysk biskop ville have dialog med en iman og de mødtes.
Biskopen modtog som gave en Koran. Han tog den og bladede med interesse i bogen.
Så gav han imamen en bibel. Imamen rakte hænderne i vejret og sagde, at han ikke hunne røre den.
AK JA.

Universalgeni
12 years ago

Fra nu af har de både tyrkiske skoler og tyrkiske moskeer. Det kunne simpelthen ikke værre mere nederdrægtigt. Tyskerne er meldt helt ud af udviklingen. De kan intet stille op.

Universalgeni
12 years ago

Det er værre. Merkel afviste først at lade tyrkerne oprette tyrkiske skoler i Tyskland, men Erdogan udøvede afpresning. Så for ganske nylig blev det aftalt, at det er næste skridt. Den tyrkiske stat opretter tyrkiske skoler i Tyskland. Enhver form for integration er dermed aflyst. Islamisme og tyrkiskhed overtager det hele. http://www.worldbulletin.net/news_detail.php?id=56219

Pk
Pk
12 years ago

For en del år siden kom der et hårdt angreb fra en tyrker, hvor han anklagede det tyske samfund for at ønske, at unge tyrkere skulle være uden uddannelse og fornuftig fremtid. Dette undrede tyskerne og man så på anklagen og fandt ud af, at det var de tyrkiske familier, som ikke gjorde hvad de kunne, for at deres unge skulle få så god uddannelse så muligt. Mange unge tyrkere skulle f.eks. hjælpe til i familiens forretning. Tyrkere er muslimer er ofre, ja det gør jo nok det hele nemmere at sige at det er tyskernes skyld. Må jeg komme… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x