21
apr
Seneste opdatering: 21/4-10 kl. 2011
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ikke opfordre til vold, siger indehaveren af Revolutionmuslim.com, Younes Abdullah Muhammed, som dog i dette CNN klip, også er ærlig nok til at sige, som sandt er: “Koranen befaler os at terrorisere de vantro. Lige meget. Hans hjemmeside er lukket nu. Hans temmelig bastante “advarsler” kan ses i screenshots her, her og her. South Parks jubilæums-episode kan stadig ses her. Den er svær at blive fornærmet over, medmindre man absolut vil.

Ahmadiyyas smægtende lokketoner

I jagten på enhjørningen ‘den moderate, demokratiske, ikke-supremacistiske imam’, må dagens mulige kandidat være at finde i et læserbrev i Jyllands-Posten, hvor der godt nok lyder sød musik for den søgende, forhåbningsfulde vantro:

[…] Problemet er bare, at mennesker med et ringe kendskab til islam er tilbøjelige til at opfatte islam og muslimer som fjenden. Et billede, der bliver forstærket af, at islam ofte kædes sammen med selvmordsbombere, fanatikere og ekstremister. Ironisk nok tager islam skarpt afstand fra netop disse handlinger. […]

Jeg erkender, at visse ekstremistiske – efter egen opfattelse muslimske – grupperinger har skabt stor gru og rædsel i verden. Sådanne terrorhandlinger tager jeg naturligvis kraftigt afstand fra. At udføre en terrorhandling i islams navn er i strid med selve fundamentet i islam og er groft misbrug af religionen. […]

Islam er enestående i sin lære om forholdet til andre religioner. Udover Muhammed (Allahs fred være med ham) anerkender islam – og troende muslimer – således også profeter fra de øvrige verdensreligioner.[…]

Desuden prædiker islam opretholdelse af og respekt for bedesteder, uanset religiøst tilhørsforhold. Bør handlingen fra en håndfuld ekstreme muslimer, der alene dyrker egne interesser, bruges som begrundelse for at dømme den øvrige muslimske verden? […]

I dag har Ahmadiyya-islam tusinder af moskéer verden over, og ingen vil kunne påstå, at der er blevet udbredt had eller ufred fra nogle af vores moskeer. […] Naimatullah Basharat, imam, Danmarks Ahmadiyya Menighed, Nusrat Djahan Moskeen i Hvidovre: Misbrug af islam

Det korte svar vil som altid være: Jamen, disse forsikringer og bedyringer skal han slet ikke rette til os, men til den “håndfuld” der så ganske har misforstået islams fredelige natur (og påstandene om respekt og anerkendelse er jo lodret usande). Og her er kæden selvfølgelig allerede hoppet af, dels i løgnen om en “håndfuld”, dels i det besynderlige misforhold der udspringer af at så få kan skabe så mange misforståelser over hele verden.

Men imamen fisker for de mere enfoldige danskere, og der er ikke fugls føde på hans ord. Ahmadiyya-sekten er ikke engang anerkendt som muslimer i Pakistan, hvor de forfølges, ligeledes i Indonesien og Malaysia. Han burde med andre ord være den sidste til at pludre om “respekt”. Ahmadierne anerkender ikke Muhammed som den sidste profet, hvilket jo ikke just giver sig udslag i goodwill på disse kanter. Sandt er det at ahmadierne tager afstand fra vold som middel til islams fremme, men hvad den gejstlige hr. Basharat ‘glemmer’ at oplyse er at endemålet såmænd er det samme trøstesløse som de rigtige muslimers: Islams endelige herredømme i verden. Hvad var det nu prinsessen sagde i Klods-Hans? (LFPC)

Bradfords smukke minaret, og virkeligheden i gadehøjde

Det blev desværre ikke vandværket i Potsdam der gik af med sejren i skønhedskonkurrencen for minareter, hvor man ellers kunne have forventet at det umiddelbare nabolag ville være mere attraktivt end Bradfords. Men komiteen bag kåringen har kun kigget opad efter skønheden, og det kunne der selvfølgelig godt være en tanke bag.

Seven of the terrorists who brought carnage to Mumbai are British, Indian government sources claimed yesterday.[…] Two of the seven are from Leeds, one is from Bradford and one from Hartlepool, the sources claimed. […] Seven Mumbai gunmen are from ‘Leeds and Hartlepool’

[…] The MAT runs [sharia] courts in London, Birmingham, Bradford, Manchester and at their own head office in Nuneaton, Warwickshire. […] Church of Scotland backs Islamic sharia law courts

[…] “I feel like an alien, like I’m on a street in Karachi,” Mr Carbin says, awkwardly. […] He now lives just 10 miles away, in the north of Bradford. […] ‘I feel like an alien in my home town’

Bradford optræder jævnligt i nyheder om multikulturen i Storbritannien, og det er bestemt ikke henførte skildringer af den smukke minaret der dominerer (LFPC).

Bradford’s Madni mosque, in northern England, has beaten 50 others to win the title of “Europe’s most beautiful minaret,” the European parliament was told Tuesday. […] “Europe’s most beautiful minaret” at UK mosque

Amnesti – menneskestrømmene går kun én vej

Illegal indvandring er en de facto ændring af et lands demografi. Ingen ledende vestlige mainstreampolitikere vil påtage sig ansvaret for at hjemsende et større antal mennesker. Labour bør for evig tid være kastet på historiens mødding, Torierne skal man nok ikke forvente egentlig handling fra, og det liberaldemokratiske kulisseparti, tja, de løber lige nu rundt som hovedløse høns i forhold til Storbritanniens måske mest presserende problem. Det er åbenbart nu liberal politik at sætte gangstere på offentlig forsørgelse, fordi alternativet er meget værre (LFPC).

Nick Clegg became the latest party leader to come off worst during questions from first-time voters today as his plans for an immigration amnesty were ridiculed. The Lib Dem leader followed Gordon Brown to be interviewed by Radio One listeners, who seemed distinctly unimpressed despite his incredible rise in the polls. In the latest sign that Mr Clegg’s support might be dwindling as his policies face greater scrutiny, his plans on immigration were roundly condemned. […]

The Lib Dems propose in their manifesto to grant citizenship to any illegal immigrants who have lived in Britain for 10 years. They have been unable to put a figure on the amount who would be affected, but some experts put the tally of illegals in the UK at almost one million. Mr Clegg was interrupted repeatedly today as he tried to justify the plans, which listeners suggested were unfair on Britons and had major flaws. One, called Marie, asked how he could justify handing out citizenship when they are ‘cheating the system’ and insisted it was unfair on the taxpayer. […]

He insisted it would only apply to people living here for 10 years more who had clean records and are prepared to pay taxes. It is ‘better to have them out of the hands of nasty criminal gangs and into the hands of the taxpayer,’ he argued. But the listener countered that this would allow them to claim benefits, which would cancel out any benefit to Treasury coffers. […] First Brown, and now Clegg is attacked by Radio One listeners as they rip apart his plan for immigration amnesty

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
14 years ago

“Problemet er bare, at mennesker med et ringe kendskab til islam er tilbøjelige til at opfatte islam og muslimer som fjenden.”

Er det ikke netop et godt kendskab til islam der skaber denne tilbøjelighed?

Jeg kender svaret.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
14 years ago

Google sitter i knäet på en massa regeringar. Kolla själv!

http://www.google.com/governmentrequests/

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago

Ha, denne YT-version af Southpark er spejlvendt, og der er bygget noget rundt på rækkefølgen, så den er endnu mere forvirrende end den oprindelige 😉 Jeg sendte tidligere et link til et site, hvor hele episoden kan ses – og downloades med lidt snilde. Man kan også se alle de øvrige episoder der, hvis man skulle have sådanne ekstreme lyster 😀 Så vidt jeg husker, så optrådte Muhammed endda i en eller flere episoder FØR Muhammed-krisen, besynderligt nok uden at det dengang gav anledning til de helt store problemer med muslimerne. Måske har vi ligefrem nogle Southpark-eksperter blandt Snaphanens læsere,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago
Reply to  Bjovulf

Den pågældende Southpark-episode kan ses her: http://www.xepisodes.com/

Episode 1405 – nr. 200 – enjoy
http://www.xepisodes.com/southpark/episodes/1405/200.html

Special sneak preview for those who just can’t wait ….

http://i41.tinypic.com/2ng7rex.jpg

Kurt Westergaard er jo nærmest flink ved Muhammed i forhold til Trey og Matt LOL
Mon ikke ham her vil blive kendt som “Mohammad da (goofy) Teddybear” fremover? 😀

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago
Reply to  Bjovulf

Haha, kan I huske, hvordan det gik sidst “en ussel vantro” vovede at kalde en teddybjørn Mohammed?
Gad vide, om det var derfra Southparks forfattere fik ideen?

British Woman To Be Whipped and Jailed Because Students Named A Teddy Bear Mohammed

http://scottthong.wordpress.com/2007/11/27/british-woman-to-be-whipped-and-jailed-because-students-named-a-teddy-bear-mohammed/

Der er nogle rigtigt fede satiretegninger over den “lille” Teddy Muhammed-krise på det link.

bl
bl
14 years ago

Ahmadiyyaerne betragtes som kættere, ja endda grænsende til frafaldne (apostater) siger de andre sunni- og shiamuslimer. Lidt ligesom vi lutheranere/protestanter normalt ikke ville kalde mormoner for kristne. Ikke helt så slemme frafaldne som sikherne og slet ikke som bahai’erne, som i Iran kan klynges op for et godt ord. (jfr. hr. Farshad Kholgi); men alligevel. Og hvad der er frafaldnes skæbne, det ved vi godt. “Af med hovedet”, som dronningen i Alices Eventyrland sagde, mød din skaber, jo hurtigere, desto bedre. [Jo hurtigere dommens dag kommer over Vesten,..Hvorfor vente til den kommer ad sig selv? ] Hov, hvem forstod urdu,… Read more »

z
z
14 years ago

Med hensyn til de fire irakere.

Sådan fire pædofile voldtægtsmænd har vi ikke brug for i Danmark. De skal snarest returneres til deres hjemland.

z
z
14 years ago

»Vi ville bare protestere«

Jeg er træt af disse løgne, når trusselmagerne fanges med fingrene nede i kagedåsen. Samme undskyldning brugte Kurt Westergaards attentatmand sjovt nok. Han ville bare protestere.

Kometen
Kometen
14 years ago

Apropos imamer, så har Israel 60 ansatte, hvis job kun er at holde øje med imamerne!

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1164300.html

Johansen
Johansen
14 years ago

Det er en super kommentar, som snaphanen har skrevet til Ahmadiyya-imamens forsikringer om, at islam er fredelig, og at det kun er en håndfuld muslimer, som har misforstået Fredens religion. Hans budskaber bliver ristet.
Kommentaren fortjener at komme i JP.

Bjovulf
Bjovulf
14 years ago

Frankrig viser vejen 😉 Frankrig på vej mod burkaforbud 21. apr 2010 14:54 Frankrig er på vej mod et forbud mod muslimske kvinders burka og niqab. Regeringen vil udforme en konkret lovforslag. Præsident Sarkozy går ind for forslaget http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/363488:Udland–Frankrig-paa-vej-mod-burkaforbud Ritzau Et forbud mod burka og niqab, der dækker muslimske kvinder ansigter, er på vej i Frankrig. En regeringstalsmand siger, at et konkret lovforslag bliver lagt frem for regeringen i maj. Forslaget kommer midt i en hidsig debat i Frankrig om kvindernes rettigheder og religionsfrihed. Præsident Nicolas Sarkozy går ind for et forbud. Han har flere gange sagt, at en burka… Read more »

EH
EH
14 years ago

Apropo sen erkendelse… Dengang de første palæstinensere ankom til Helsingør gik der ikke lang tid før en ledende politibetjent samt en mandlig pædagog udtalte at der blandt de unge var en gruppe, som var udenfor terapeutisk rækkevidde. Danmark blev skam advaret, men Christiansborg var langt uden for hørevidde. Og sådan fortsatte det år efter år. Tilfældet Anne Maire Løn… Det er faktisk direkte uetisk af Politiken at bringe det indlæg. Her er tale om en kvinde i dyb krise. Hun behøver hjælp og ikke at blive udstillet. Det er ingen spøg. Jeg mener faktisk at der kan være tale om… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x