27
apr
Seneste opdatering: 14/2-11 kl. 1747
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Velbesøgt gå hjem møde på CEPOS med Kasper Støvring igår. Henrik Gade Jensen introducerede. Man kan høre Støvring fra Poul Friis fra i formiddag: Sammenhængskraften er truet (50:05) – hvis man ellers kan leve med de lyttere, der ringer ind. (klik foto f. helskærm). I videoen, min. 1:20.27 kommer  Støvring til sin ret. Vores egen lydfil, min: 42:19.

“Socialmoderaterna”

I ett utspel i Sveriges Radio (12/4) deklarerade det moderata finansborgarrådet Sten Nordin och det socialdemokratiska oppositionsborgarrådet Carin Jämtin att man efter valet i höst är beredda att bilda en blocköverskridande majoritet för att stänga Sverigedemokraterna ute. [..]

Utannonseringen av en socialmoderat samregering i Stockholm måste dock ses som det slutgiltiga beviset för att vi har haft grund för våra påpekanden. I samma ögonblick som en utmanare kliver in på arenan sluter sig ärkefienderna samman i en nästan rörande värdegemenskap. Det faktum att utannonseringen av den kommande samregeringen skedde innan utmanaren ens tagit sig in i kommunfullmäktige och innan något av partierna fört några samtal med utmanaren kring förutsättningarna för eventuellt samarbete, understryker hur minimalt det ideologiska motståndet måste ha varit. Alla frågor utom just bevarandet av Europas mest extrema massinvandringspolitik är uppenbarligen förhandlingsbara.

”Ännu ett steg mot enpartistyre”, Jimmie Åkesson på DN Debatt. Indtil i dag fuldkommen uhørt, men DN synes at ville indhente  mange års forsømmelser i en slutspurt inden SD kommer i Riksdagen. Om et år  har vi fuldstændigt glemt  30 års – øh, debatfrisering på Dagens Nyheter.

Sveriges værste mafiosoer

er i det store hele ikke svenskere andet end måske på papiret og stammer fra lande, hvortil de sagtens kunne  udvises hvis viljen var der. Det er den ikke. (Jeg læser normalt ikke Aftonbladet, men fik et eksemplar af en ven, der havde været ude at flyve.) Hvis man tager den klankrig Kosovoalbanere gennem de sidste fem seks år har foranstaltet i Malmø, med automatvåben, håndgranater, bomber og et uvist antal mord – også uskyldige der er ramt – må man konstatere at viljen til at beskytte byen og befolkningen højst halvhjertet er tilstede. Politiet er til grin for politikerne og fredelige svenskere kan flytte fra byen, hvis de ikke vil bo i en krigszone, og det er så det de gør.  AB artikeln er online her, som man ser er problemet det samme i Stockholm, Gøteborg og Södertälje: Dessa nio styr maffiagängen. – Der er ingen grund til at tro, at Sverige ikke blot er 10-15 år forud for Danmark. Den danske bandekrig, som også i vid udstrækning er  importeret, og som oppositionen ynder at give regeringen skylden for, har hidtil kostet: Otte dræbte og 73 sårede i de 63 opgør. Politiet er fortsat på nærmest bar bund. Det svarer på få år til 38 % af  de 31 danske soldater, som har mistet livet i Afghanistan på seks år. Korrigeret for år, er tabstallet nogenlunde det samme i Danmark som i Helmand. Vil S og SF ordne det problem, der har ivret mest for at skaffe os ? Det ville da være bevægende.

»Danmark ikke bra«

af Ahmed Mohamud

Jeg havde nær fået eftermiddagskaffen galt i halsen, da jeg læste nyheden om, at SF’s Ole Sohn betragter Danske Folkeparti som stuerent. Min hage sank mod mellemgulvet, og jeg måtte læse artiklen på JP’s netavis 24/4 to gange for at forstå budskabet.

På papiret bør jeg ikke have sympati for Pia Kjærsgaard. Når man er fremmed, muslim og sort i Danmark og fodret med, at DF er et racistisk parti – så bliver man decideret bange for partiet, skulle jeg hilse og sige. Og jo: Jeg har da også kæmpet med min angst mod DF, men er i dag glad for at være i stue sammen med både Søren Krarup og Jesper Langballe, som jeg har mødt gennem mit virke i Trykkefrihedsselskabet.

Og jo: Jeg har da også kæmpet med min angst mod DF, men er i dag glad for at være i stue sammen med både Søren Krarup og Jesper Langballe, som jeg har mødt gennem mit virke i Trykkefrihedsselskabet.

Og det glæder mig, at SF er kommet på andre tanker og vil diskutere egen politik i stedet for at dæmonisere DF og regeringen. Det undrer mig bare, at der skulle gå så lang tid.

I forbindelse med kulturnatten for nogle år siden, dengang Pia Kjærsgaard og Anders Fogh var i oppositionen, besøgte jeg Christiansborg. De forskellige partier havde inviteret til kaffe, lidt frugt, god stemning og politisk diskussion.

Den aften havde jeg svært ved at komme over dørtærskelen hos DF. Jeg fik et glimt af Pia Kjærsgaard og Søren Espersen, inden jeg smuttede videre til Venstre, drak en kop kaffe med Anders Fogh og så videre til Villy Søvndal og Kamal Qureshi.

Hos SF havde man gudhjælpemig DF-tema. Citater fra Søren Karup og andre medlemmer fra DF, revet ud af deres kontekst og sidestillet med citater fra nazisternes Tyskland, hang på væggene.

Skuffelse hos SF

Skuffet spurgte jeg Villy Søvndal, hvorfor der ikke var mere om SF’s egen politik? Han vidste tydeligvis ikke rigtigt, hvad han skulle svare, og jeg måtte forlegen på hans vegne gå videre.

Men oplevelsen kværnede videre i hovedet resten af aftenen. Kunne det passe, at DF er et racistisk parti?

Efter lidt betænkningstid hørte jeg min indre stemme råbe »nej«. Politikere fra DF har godt nok et nationalistisk udgangspunkt, men at sammenligne dem med nazister eller nogle, der hader fremmede, er at gå langt over stregen.

Den usande og uberettigede fortælling om Danmark som et gennemført racistisk land har desværre bredt sig i Europa og øvrige lande, og jeg møder ofte eksempelvis svenskere og nordmænd, som er blevet indoktrineret af politisk korrekte meningsdannere, og som derfor har svært ved at forstå, at man kan trives og være glad for at bo i Danmark, selvom man ikke har en pæredansk baggrund.

Det gør ondt i hjertekamrene, når ens svenske dansepartner på diskoteket fuld af forståelse hvisker en i øret: »Danmark ikke bra.« Danmark er  OK.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
13 years ago

Danmark bliver ikke tåleligt, før muslimer bliver smidt ud.

tavsen
tavsen
13 years ago

@ Christina

Forbavser mig ikke, du er til død og ødelæggelse. Fy fan til napalm

Så hellere rytmisk ROCK

Spiderbait – Black Betty
http://www.youtube.com/watch?v=nU1VfYYKMDk

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  tavsen

Jag föredrar orginalet… 😉

http://www.youtube.com/watch?v=tiCEVl_9-MM

tavsen
tavsen
13 years ago
Reply to  Christina

Klart nok. ALT hos dig skal være traurigt. Og helst uretfærdigheder begået for 100 år siden. Hvornår kommer du frem til uretfærdighder begået mod svenske kvinder i år 2010??????

Christina
Christina
13 years ago

@ Tore

“Når jeg skrev et lengre innlegg om voldtektsepidimien i Sverige og Norge, gjennomført av innvandrere, angrep du meg og spurte om hvorfor jeg ikke heller fokuserte på etniske nordmenn som voldtar”

Återigen en helt felaktig tolkning av det jag verkligen skrev. Kan du vänligen bifoga en länk till artikeln.

Här är förresten en annan upplysande artikel om voldtektsepidimien som kanske kan intressera dig:

http://blog.tjomlid.com/?p=2551

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
13 years ago

Skråt op med Christina, den svenske Karin Bennedsen er her blot for at ironisere, latterliggøre, nedgøre, etc., etc. alle de tåbelige islamofober, hun bidrager med intet faktuelt, men har åbenbart fået en livsgerning her på Snaphanen, fred være med det!

tavsen
tavsen
13 years ago

Korrekt. NUL SUBSTANS fra den svenske Karin Bennedsen 😀 😀

Christina
Christina
13 years ago

OT

Varför är det så få kvinnor på ‘Snaphanen’…?

TK
TK
13 years ago
Reply to  Christina

@Christina. Når jeg skrev et lengre innlegg om voldtektsepidimien i Sverige og Norge, gjennomført av innvandrere, angrep du meg og spurte om hvorfor jeg ikke heller fokuserte på etniske nordmenn som voldtar. (Svaret er forøvrig ; fordi de faktisk er underrepresentert når det gjelder voldtekter i sitt eget land.) Når “Snaphaner” kritiserer de kriminelle innvandreres stadig økende voldsbruk i forstedene, så svarer du med å kritisere “Snaphanene”. Når noen spør hvilken side du er på, svarer du med å tåkelegge om det finnes noe “vi og dom”. Spørsmålet dreier seg om; er du på den side som i stadig større… Read more »

tavsen
tavsen
13 years ago
Reply to  TK

“Spørsmålet dreier seg om; er du på den side som i stadig større grad driver vold og voldtekt, eller er du på den side som i stadig større grad kritiserer dette.”

da bliver det 😉

Silence Is Golden
http://www.youtube.com/watch?v=pyj2qL-bQ4E

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  tavsen
Skåning
13 years ago
Reply to  Christina

En delförklaring är väl att kvinnor generellt sett är mer sådana som du, alltså det vi på nätslang kallar “gutmensch”, och i bloggosfären tenderar likasinnade att flockas med varandra.

Snowball
Snowball
13 years ago
Reply to  Skåning

Måske bliver de frastødt af de mandsschauvinistiske fordomme, der florerer?

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Snowball

Tack, för din mycket tänkvärda reflektion, Snowball.

Skåning
13 years ago
Reply to  Snowball

Så ja, lilla stumpan. Nu tycker jag du ska ta och skriva någon annanstans och inte här bland de förnuftiga karlarna. 😉

Morten - - -
13 years ago
Reply to  Christina

Det siger jeg med … Hvorfor er der så få kvinder på Snaphanen ?

Vi er forhåbentligt enige om, at det er kvinderne, der skal besvare spørgsmålet, ikke Christina ?

– – –

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Morten - - -

“Det siger jeg med … Hvorfor er der så få kvinder på Snaphanen”

‘Kvinnofrid i Utopia’

😉

Christina
Christina
13 years ago

@ Gunnar ”Vi reagerer blot på kriminaliteten” Lögn och förbannad dikt. @ Universalgeni ”At folk er kriminelle, er altså et lige så stort problem som der forhold, at der findes menneker, der påpeger, at de er kriminelle” Det där är helt fri tolkning från din sida. Det jag likställde var vandalismen och nedskräpningen av förskolebarnens närmiljö med den verbala vandalism och smutskastning som sker här regelbundet. Då syftar jag inte på generella fördömanden av kriminella handlingar. Utan på ständigt återkommande diskrimineringar, förnedrande generaliseringar och svartmålningar av i stort sett alla människor som kan räknas till gruppen invandrare(skægaberne!?!). Det finns några… Read more »

Jonny
Jonny
13 years ago
Reply to  Christina

Oh, du verkar vara en synnerligen gOd människa. Lycka till i framtiden!

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Jonny

Johnny B Goode… 😆 😉

http://www.youtube.com/watch?v=w_Bd5-APPBw

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago
Reply to  Christina

Hvis du med dit raseriudbrud mener, at jeg også ville være modstander af masseindvandring af folk, der opfører sig godt – som f.eks. tyskerne i Danmark i flere hundrede år – så har du ret.

Det er bare ikke sagen her. Vi taler om en indvandringsbølge i de sidste ca. 30 år, der – SOM GRUPPE OG I GENNEMSNIT – opfører sig dårligt, de er underbeskæftigede og overkriminelle. Dem vil vi slet ikke koloniseres af.

Du vil åbenbart koloniseres for enhver pris. Hvorfor kan du ikke rumme, at der er nogle, der har en anden mening?

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Vilket raseriutbrott…?

Liva
Liva
13 years ago

Ja, Ahmed, Danmark er ok. Meget ok. Og det er Trykkefrihedsselskabet også. Og det er du også. 🙂

Liva
Liva
13 years ago

Glæder mig til at se/høre Støvrings foredrag. Meget.

tavsen
tavsen
13 years ago

“Skuffet spurgte jeg Villy Søvndal, hvorfor der ikke var mere om SF’s egen politik?”

Det har ALDRIG været venstrefløjens kendemærke at have egen politik. Kun kritik af det bestående, og skældsord i stedet for argumenter.

Sammenhængskraft er blevet et modeord. Et samfund kan da ikke hænge sammen, når større og større del af befolkningen snakker 27 forskellige sprog. Gå en tur på fortovet, og du vil erfare at dansk er udryddet på gadeplan mange steder.

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  tavsen

Gad vide hvorfor SF ikke havde citater fra koranen hængende i lokalet under kulturnatten? Citaterne om jøder, ikke-troende og homoseksuelle f.eks.

Flere SF’ere går ellers ind for dogmer hentet i koranen, f.eks. halal krav. Og der er SF’ere der går ind for burka og niqab til kvinder.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago

Vi behöver inte smutskasta Rosengård. Det jobbet fixar invånarna i Rosengård så bra på egen hand. Ingen vid sina sinnes fulla bruk skulle vilja flytta dit. Knappast heller ens om man fick en pistol mot tinningen.

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Robin Shadowes
Snowball
Snowball
13 years ago
Reply to  Christina
Christina
Christina
13 years ago

”Jeg har aldrig været inde i Rosengård-kvarteret.” Rosengård är inte ett ‘kvarter’ utan en hel stadsdel uppdelat i flera delområden: http://sv.wikipedia.org/wiki/Fil:Roseng%C3%A5rd_2009.png Apelgården http://sv.wikipedia.org/wiki/Apelg%C3%A5rden Törnrosen http://sv.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6rnrosen Kryddgården http://sv.wikipedia.org/wiki/Kryddg%C3%A5rden Herrgården http://sv.wikipedia.org/wiki/Herrg%C3%A5rden Örtagården http://sv.wikipedia.org/wiki/%C3%96rtag%C3%A5rden,_Malm%C3%B6 Persborg http://sv.wikipedia.org/wiki/Persborg,_Malm%C3%B6 Västra Kattarp http://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4stra_Kattarp Emilstorp http://sv.wikipedia.org/wiki/Emilstorp ”Jeg fatter ikke, at du ikke kan se problemernes alvor for de ramte” Jo, tro mig Gunnar jag kan mycket väl se problemens allvar. Som jag skrev igår så är det ytterst beklagligt och väldigt oroväckande när en förskola tvingas stänga på grund av hot och vandalisering. Det är även med sorg i hjärtat som jag läser att en äldre man blev… Read more »

Liva
Liva
13 years ago
Reply to  Christina

Nå, så slap LOVE op..

Christina
Christina
13 years ago
Reply to  Liva

“LOVE”

All We Need Is Love… 😉

http://www.youtube.com/watch?v=OlXPjeyBibA&feature=related

Gunnar Biering
Gunnar Biering
13 years ago
Reply to  Christina

Christina, til orientering: “Kvarter” på dansk betyder noget i retning af “stadsdel” på svensk. “Kvarter” på svensk betyder vist noget i retning af et mindre område mellem fire gader, det hedder på dansk “karre” eller “blok”. Jeg brugte den danske betydning af ordet. I øvrigt kan jeg kun svare for mig selv: Jeg kaster ikke smuds på uskyldige børn osv. Men jeg er meget bekymret for den stigende kriminalitet, som er en objektiv kendsgerning, og som udøves af bestemte grupper indvandrere, alt ifølge statistikken. Det er ikke os, der har skabt kriminaliteten, og den forsvinder ikke, selv om vi prøver… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Sammenhaengskraft er meget mere end social kapital , tillid , kulurel homogenitet osv . Een maade at forstaa den , er at se disse ting som SYMPTOMER paa en underliggende faktor , en der ikke sadan lige er til at give et navn, eller maaske noget hvis rigtige navn i vores tidsalder er blevet FORGIFTET . Hvis man bruger navnet alligevel er man foraltid stemplet som afviger. En anden mer prosaisk maade at forstaa sammenhaengskraften paa er som et SYNDROM hvor der (som forholdet mellem hoenen og aegget ) ikke er nogen klar opdeling mellem aarsager og virkninger , men… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x