2
jun
Seneste opdatering: 3/6-10 kl. 0503
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Automatreaktioner om ‘plantede’ beviser er uundgåelige, men disse billeder skal bare ud (LFPC).


‘Nødhjælpsaktivisterne’ gør våbnene klar – slagvåben, slangebøsser, knuste flasker og metalgenstande:

IDF forces met with pre-planned violence when attempting to board flotilla; video: jernstænger, kæder og stun grenades i brug af ‘aktivister’ under bordingen

IHH: Hvad mainstreammedierne ikke fortæller

Der er meget mere dokumentation i den citerede artikel fra Frontpage Magazine (LFPC).

[…] Belying the dove of peace whose image appears on its logo, IHH overtly supports Hamas, is sympathetic to al Qaeda, and maintained regular contact with al Qaeda cells and the Sunni insurgency during the bloodiest stretches of the Iraq War. Moreover, IHH has supported jihadist terror networks not only in Iraq, but also in Bosnia, Syria, Afghanistan, and Chechnya. According to Carnegie Endowment analyst Henri Barkey, IHH is “an Islamist organization” that “has been deeply involved with Hamas for some time.” […]

According to a French intelligence report, in the mid-1990s IHH leader Bülent Yildirim was directly involved in recruiting “veteran soldiers” to organize jihad activities, and in dispatching IHH operatives to war zones in Islamic countries to gain combat experience. […]

In December 1997, Turkish authorities, acting on a tip from sources claiming that IHH leaders had purchased automatic weapons from other regional Islamic militant groups, initiated a domestic criminal investigation of IHH. A thorough search of the organization’s Istanbul bureau uncovered a large assortment of firearms, explosives, bomb-making instructions, and a “jihad flag.” In addition, Turkish authorities seized a host of IHH documents whose contents ultimately led investigators to conclude that the group’s members “were going to fight in Afghanistan, Bosnia, and Chechnya.” […] John Perazzo: The “Humanitarian Relief” Wing of Hamas and Al-Qaeda

Update: Ret skal selvfølgelig være ret, og de enkelte undtagelser der kan findes skal ikke forties. Således the Daily Telegraph, og endda Philip Sampson på Ritzau: Hjælpeorganisation eller terrorgruppe? Men søg på IHH på Infomedia og se den lamslående skævvredne og mangelfulde dækning.

Negativ diskrimination

A council has been accused of discrimination after white people were barred from applying for two £18,000-a-year jobs.

Bristol City has created the management training posts for graduates in an effort to recruit more minority employees. As a result the council will only accept applications from ethnic minorities for the two-year placements. […] The £18,000 council job you can’t apply for if you are white

Gøteborg – et skyderi om dagen

næsten. 345 om året, i de tre storbyregioner 662 ialt. GP skriver at “Ibland kan det handla om raketsmällar som uppfattats som skott.” Det må man virkelig håbe. Det er dog ikke længere siden end fem døgn, det var en rigtig dræbende kugle i Gøteborg. – Nu får det vara nog!

Rapporter om skottlossningar är mer än dubbelt så vanliga i Västra Götaland som i Stockholms län.Det senaste året har länskommunikationscentralen i Göteborg fått 345 rapporter mot Stockholms 149. I Skåne var antalet 168, visar siffror från polisen som Sveriges Television tagit fram. Fler skottlossningar i väst

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Jag har aldrig sagt att blev överraskad. Ville bara sprida nyheten. Jag är fullt medveten om eliternas folkutbytes-projekt. Det är meningen att vi ska dö, så många som möjligt. Betvivlar inte att Akileh kommer mörda igen. Det är väl ganska troligt att han kommer gå efter Sven för att avsluta jobbet. Men det allra viktigaste med frigivningen är den signal den sänder till alla andra rätt-trogna, nämligen att det är fritt fram att ha ihjäl så många otrogna hundar som möjligt för det kostar ändå ingenting. Redan nu våldtas 60000 kvinnor årligen. Hur många blir det dom närmaste 2-3 åren?… Read more »

Henning
Henning
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

“Betvivlar inte att Akileh kommer mörda igen”
Nej, der var jo de to tyrkiske fætre der dræbte en italiensk backpacker (Antonio Curra) i København. De fik ti og otte års fængsel og udvisning. Når 2/3 af tiden er afsonet, bliver man prøveløsladt, så de var begge tilbage i Tyrkiet sidste år, hvor den ene havde åbnet en internetcafé, og den anden bar nag og skød og dræbte café-ejeren.
Han slipper nok knap så billigt for sit andet mord, nu det skete i Tyrkiet.

Men den svenske Akileh – jeg fatter ikke at han ikke blev vist ud af landet.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Åldrings-mördaren Ahmad Akileh redan på fri fot!! Den 23-åring som i tingsrätten dömts till fängelse för bråket på en parkeringsplats i Landskrona som slutade med att en 78-årig kvinna dog har släppts på fri fot av hovrätten. — Cirka klockan 17 släpptes han på fri fot och är ej längre häktad, säger mannens advokat Leif Silbersky till TT. I tingsrätten dömdes 23-åringen till fängelse i ett år och tio månader för bland annat vållande till annans död. Både domen och beskedet att mannen skulle bli kvar i häktet överklagades. Leif Silbersky drar två slutsatser av att hans klient släppts. Dels… Read more »

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Det bør ikke overraske dig, Robin Shadowes. Formålet med at importere kulturberigere er, at de skal kulturberige. Og det kan de jo ikke gøre, hvis de sidder i fængsel. Nej, det eneste rigtige – set med halalhippieøjne – er at lukke ham ud. Ellers kan han jo ikke myrde igen.

Kometen
Kometen
11 years ago

Kan jeg mon ansøge hvis jeg konverterer til islam? Det er jo en ‘race’, ikke sandt?

li
li
11 years ago

Utroligt som de politiske korrekte mis-informations medier håbløst prøver at dække over den stigende muslimske galskab.
Nu skal vi så belæres om, at skudlydene bare er margrethe skaunkske papraketter!
Don’t worry, be happy!

Hvorfor kommer jeg til at tænke på komiske ali?

Mette
Mette
11 years ago

Lidt uden for nummer.

Jeg vænner mig aldrig til det, og nu også en kvinde på kun 22 år. Sophia hed hun. Soldat dræbt i Afghanistan. Et stort glad smil, mod på livet, og så så kort.

Voksen, men alligevel: stakkels lille pige. Stakkels far og mor.

Er dette den første kvindelige soldat, Danmark har mistet?

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Som en gøteborgsk politimand sagde for et halvt års tid siden: “En skudepisode om dagen?. Det er da meget godt, i Stockholm har de 2 om dagen”. Hvorfor sejler de nødhjælpskonvojer til Gaza, kan de ikke sejle dem til Gøteborg?

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Hvor er det godt medierne har jød….Israelerne at overfalde. Og hvor er det dog godt at medierne har musl…uskyldige ofre at lave politisk korrekt feel-good tv om. Og ikke et ord om antisemitisme.

Tænk nu hvis de ikke havde det – hvem skulle så være agressorer og hvem skulle være ofre? Sig ikke et ord om 5. kolonne.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x