2
jun
Seneste opdatering: 3/6-10 kl. 1018
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Under uddelelsen af løbesedler til protest imod den planlagte stormoske på Vibevej 25 d. 29.05.2010, bliver medlemmer af foreningen Fællesinitiativ imod Irans prestigeprojekt overfaldet. Overfaldet sker på Nørrebro tæt på Nørrebro station. Personen er blevet politianmeldt. Mange iranere er i dag bange for en stigende magt den islamiske republik har i Danmark, de er bange for deres families sikkerhed og er angste for at vende tilbage til Iran. Stormoskeen på Vibevej kommer til at koste 50 – 60 millioner danske kroner, og selv moskeens imam indrømmer at pengene kommer fra Iran. På den officielle iranske moskes hjemmeside i Danmark henvises der f.eks til en iransk teologisk side, her kan man rulle ned på siden og se reklame for Irans åndelige leder, Khamenei. Flere hundrede eksiliranere er de seneste år blevet dræbt af iranske agenter udenfor Irans grænser. Disse drab er veldokumenterede og er blevet begået i mange forskellige lande verden over. Meget få at af de herboende iranere bruger moskeen.

Andre eksempler på overvågning af eller overfald på politiske eller religiøse modstandere.

(1) Moskeens daværende talspersons trusler i juni 2009 på Rådhuspladsen til en demonstration for menneskerettigheder i Iran: Her truede talspersonen, Majid Sairafianpour, en demonstrant (som var en iransk udvekslingsstuderende) imens mange vidner chokeret så til. Talspersonen truede med at han vil få ambassaden til at kontakte de iranske myndigheder når demonstranten ville vende tilbage til Iran.

(2) Fotografering og videovervågning: Ved en fredelig og lovlig manifestation ved Vibevej/Glentevej d. 22.05.10 fotograferede og filmede moskeens ansvarlige demonstranterne langvarigt demonstranterne trods protester fra politiet og de fremmødte. Ligesom den iranske ambassade fotograferer folk ved demonstrationer foran ambassaden. www.vibevej25.dk

Der var indkaldt til kommunalt borgermøde 1. juni 2010 kl. 19-21 på Hillerødgade Skole. Bølgerne mellem de to iranske fløje gik højt. Moskéens repræsentanter befinder sig til højre i salen set fra kamera. (Stormoskéen bliver fremskudt base for den iranske revolutionsgarde, Talskvinde for Frit Iran vil ikke stemme nej til regimets stormoské.)

Radikalt partimedlem offentliggør redaktørs skjulte privatadresse på internettet

Uriaspostens redaktør Kim Møller har fået offentliggjort sin privatadresse på internettet. Det er den radikale Margrethe Monika S. Hansen, der har offentliggjort Kim Møllers adresse på bloggen P77, hvor hun skriver fast. Ifølge Kim Møller har Margrethe Monika S. Hansen længe drevet en systematisk hetz mod ham. Kim Møller har skjult adresse efter en række trusler mod sin person og senest et fysisk overfald i februar ved en demonstration i Århus. Kim Møller ser offentliggørelsen af sin privatadresse som et forsøg på intimidering. Desuden sandsynliggør Kim Møller i en postering på Uriasposten, at Margrethe Monika S. Hansen har fabrikeret “dokumentation” med det ene formål at lægge Kim Møllers privatadresse online.

Tirsdag 8. juni afholder Trykkefrihedsselskabet et møde om trusler mod samfundsdebattører. Margrethe Monika S. Hansen, der angiveligt selv har modtaget trusler, er sammen med Omar Marzouk, komiker og samfundsdebattør, Farshad Kholghi, skuespiller og kommentator, og Kim Møller inviteret til at sidde i panelet ved arrangementet. I lyset af Margrethe Monika S. Hansens offentliggørelse af Kim Møllers privatadresse på internettet, oplyser Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard, at Selskabets bestyrelse i øjeblikket overvejer at trække invitationen til hende tilbage.“Jeg kan ikke finde nogen journalistsk eller anden legitim begrundelse for at offentliggøre en i øvrigt hemmeligholdt privatadresse på en person, der allerede har været udsat for trusler og overfald,” udtaler Lars Hedegaard. Sappho. (14 August 2008: Anstændighedens trusler, “Vogt jer, vi ånder jer i nakken.” og 21 Januar 2009:  Radikal personforfølgelse og internetterror.)

Uvirkelighedsfølelse

The emerging reality on the ground in Israel regarding the nature of the Gaza flotilla, and the story being told around the world, are so utterly different that they could be taking place on two separate planets. As the days pass in Israel and more information is uncovered, the popular international narrative of brutal Israeli soldiers casually slaughtering tens of innocent peace activists bearing humanitarian aid drifts further and further from reality. […] Allison Kaplan Sommer: As Reality Unfolds About Flotilla, World Media Continues with Fictional Narrative

Nørrebro: “Utilpassede” chikanerer Ungdomshuset

Stemningen omkring Ungdomshuset er på kogepunktet. Stenkast, chikane, smadrede vinduer og påsatte brande er hverdag. Derfor beder Bispebjerg Lokaludvalg nu en række borgmestre om at finde hjælp til en akut løsning på problemerne, før de eskalerer og kommer helt ud af kontrol. “Vi frygter de er i gang med at udvikle sig til en rigtig bande, og det skal stoppes nu. Derfor er der brug for akut hjælp” siger Thomas Chritsstreu fra foreningen Fælles Lømmelfront og aktivist i Ungdomshuset. Nørrebro-Nordvest Bladet, side 2-3. (se også Ungdomshusets 5 grundregler: Ingen racisme, ingen sexisme, ingen homofobi-heterosexisme, ingen vold, ingen hårde stoffer, og 2009: Invandrare jagar bort AFA från Rosengård.)

SVT interviewer Henning Mankell

Man skal huske, at det Mankell beskriver, er efter at israelerne først har oplevet modtagelsen på  Mavi Marmara. Han forholder sig iøvrigt ikke til forløbet på det skib, andet end at “aktivister” døde. Sidst i interviewet, min 10:40 afslører Mankell sin komplette uvidenhed om de politiske kræfter (IHH og Hamas/Hizbollah), han har allieret sig med. “Vores kontakt skulle udelukkende være med ikke politiske organisationer.” Nu vil han undersøge det, det skulle han måske have gjort inden han stak hånden i noget, der i forvejen er et hvepsebo. Han vidste altså ikke, hvad han gjorde, hvorfor han er en nyttig idiot, en mulighed vi lod stod åben forleden. Det er rigtignok mere sympatisk, end hvis han havde vidst det hele, men det klæder ikke en meget moden mand, at være så naiv. Prof. Mattias Gardell var ombord på Mavi Marmara. Hans version af hændelsesforløbet adskiller sig 110 % fra det, man ellers har læst og set på video. Alene af den grund er den interessant. Sverige har jo en meget flitttig og indflydelsesrig udenrigsminister. Ting sker, når han rykker ud. Han fløj til Istanbul og modtog svenskerne: “Jag har fått ut dem”, siger Carl Bildt.”Vi kan tacka det mycket nära samarbetet med den turkiska regeringen för att det gått så snabbt.” Ja, ja, men glem nu ikke at takke Carl Bildt !

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
.
.
11 years ago

@ Bjovulf

Din teori er interessant, men vær opmærksom på, at man på et tidspunkt i processen opererede med minareter på blot 24 meter. Desuden kan jeg ikke få dit link til at virke.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  .

Tak, ukendte 😉 Det er muligt, men ifølge de seneste foreliggende planer skulle minareterne altså blive 32 meter høje – og kuplen 24 meter ( måske er det den du tænker på ? ) – og under alle omstændigheder så er der – bevidst eller ubevidst? *) – fusket gevaldigt med perspektivet, da man lavede dette prospektbillede, så minareterne kom til at fremtræde MEGET mindre, end de vil komme til i virkeligheden ( sammenlignet med de øvrige bygninger ). Det er jeg ret sikker på, at enhver med forstand på foto og optik give mig ret i – ikke sandt,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“vil give”, skulle det være – SUK!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Her er målene opgivet: http://www.altinget.dk/artikel.aspx?id=96739 Apropos Vibevej 25 … Det skal nok blive (u)hyggeligt 😉 http://ekstrabladet.dk/nationen/article1357035.ece Vibevej moske hylder Ayatollah Khomeini I aften kl 18.30 afholder Imam Ali Moskeen på Vibevej 27 i København en mindehøjtidelighed for den ‘islamiske lærde’ Ayatollah Khomeni. Herboende iranere er rasende og skuffede 15:18 – 04. jun. 2010 | Anders Kjærulff ‘I anledning af den 41. årsdag til det 19. århundredes revolutionærs bortgang, Imam Khomeini, holder Imam Ali Moskeen på Vibevej 27 en mindehøjtidelighed d. 4. juni kl 18.30 Arrangementet er både for mænd og kvinder’ lyder det i et opslag på Iman Ali Moskeens… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Der er åbenbart en hel del Ayatollah Khomeini-tilhængere blandt iranere og
andre shiiter i DK – hvad laver de egentlig her?!?!

Hvorfor har man givet dem asyl, opholdstilladelser og statsborgerskaber?

Jacob CT
Jacob CT
11 years ago

@LarsS – det er en god “vits”, men man kunne føje mange flere navne på end Erdogan og Ahmadinejad… bla. adskillige herboende !

I øvrigt var der endnu en grund til stor morskab hos mig, da jeg læste om Ungdomshusets store gavn af kulturberigelsen (oversat: de kommer fra en anden kultur og de beriger sig på vores bekostning).
Dobbelt morsomt er det at læse, hvordan man i bedste Ritzau-stil har beskrevet Jihad-banden som “utilpassede unge” uden at nævne DEN væsentlige fællesnævner ISLAM.

LarsS
LarsS
11 years ago

En dag spurgte min datter om lidt hjælp til lektierne: ”Far, hvordan kan det være at Hitler fik lov til at være så grusom dengang?” Jeg slog ud med armene og sagde: ”Dengang var der armod og folk troede han kunne skabe en tilværelse med job og mad til alle”. Hun kiggede på mig og sagde: ”Jamen, han var jo en ond mand!”. ”Ja”, sagde jeg, ”men han havde løsninger på problemerne og flertallet var enige om at han var forandringens mand og kunne ændre fra skidt til godt”. ”Vidste de ikke han var ond?”, spurgte hun. ”Ikke i starten,… Read more »

Kometen
Kometen
11 years ago

Klam dansk basij-milits.

morlille
morlille
11 years ago

TV2knuz har det med konsekvent at opfordre seerene til at troppe op på angivet sted og klokkeslet, når der skal demonstreres imod regering, Israel, udvisninger af ikke-asylberettigede, forholdene i asyllejre samt indgreb overfor det kompakte skattefinancierede sikkerhedsnet. Der synes ikke at forekomme andre demonstrationer i det her land. Ihvertfald føler medierne ingen trang til at annocere sådanne, om de altså eksister. Eftermiddagens Jannie Petersen, der iøvrigt ofte indvier seerne i, at hun bor på Nørrebro, er igen i dag glad, for hun får lov at kundgøre tid og sted for anti-Israel-demonstrationen. Samme Janni Petersen har det med at omtale enhver… Read more »

Kristian L
Kristian L
11 years ago

Hvorfor viser de danske medie videoen med ham moske tilhængeren ?

Det er simpelthen svineri man ikke lytter til Iranerne i Danmark , som om nogen må vider hvad fanden det var de flygtede fra !

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Kristian L

Enig. Der er mange gode grunde til at der ikke skal bygges stormoskeer i Danmark.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Ja, der er i hvert fald nogle iranere, der ikke lægger fingrene imellem i deres høringssvar: http://www.blivhoert.kk.dk/hoering/vibevej-25 Iøvrigt er der fusket helt gevaldigt med perspektivet i prospektbilledet – muligvis for at få de 32 meter høje minareter til at tage sig mindre dominerende ud, når en flok lallenaive, uvidende og godtroende politikere i Borgerrepræsentationen skulle lokkes til at æde “kamelen”?. Vi snakker altså om noget på højde med Rundetårn (!!!) i et område, hvor det meste andet byggeri er på 2, 3 – eller højst 4-5 etager i nogle få tilfælde – altså fra 6-10 meter til ca. 14 -18… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Naturligvis er der fusket med det. Der er mulighed for at gøre indsigelse indtil 30 juni. Husk at indsigelsen skal være skriftlig, det skal fremgå af teksten at det er en indsigelse, og send den pr brev, brug gerne de 30-40 kroner det koster, det er i en god sags tjeneste. Indsigelser skal behandles seriøst, og hver eneste skal nævnes i byplanen. Kvæl dem i bureaukrati, ryk for svar. Københavns kommune prøver at køre det her som en helt almindelig byggesag, kør derfor på at moskeen overhovedet ikke passer ind i det omgivende byggeri, der er ikke det lovbefalede antal… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Der faldt lige et par ord ud. Brug de 30-40 kroner det koster at sende det anbefalet.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak, det glæder mig, at du også kan se det 😉 Jeg har undret mig over det længe – der var altså noget, der bare så helt forkert ud. Man kan iøvrigt også se, at linjen gennem kanten af facaden rammer langt fra det ellers fælles forsvindingspunkt – som den også burde gå igennem. Ja, jeg sidder og overvejer at lave denne analyse mere detaljeret og mere præcist i et ordentligt tegneprogram, men en foreløbig analyse viser at den bageste minarat skal være ca. 1/3 højere, og den forreste ryger endda helt ud af billedet (!), hvis de skal matche… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

“overkanten på moskéens frontfacade”, mente jeg.

Som den er nu, ser den jo nærmest ud, som om den er helt skæv ( går nedad ) –
eller alternativt at facaden ligger på skrå i forhold til fortovskanten.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Tanken om at risikere at “RAMLE IND i lumre Bondam” er nu ikke ligefrem befordrende for min
arbejdslyst 😉

JensH
JensH
11 years ago

@Morten “Monika S. Hansen bør da netop skulle med til mødet.” Helt enig. Ingen tvivl om, at Shansen er en perfid og ubegavet gås, men uden hendes deltagelse giver mødet ikke rigtig mening. Iøvrigt, som tilhørende den modsatte fløj end Shansen, så har jeg en interesse i, at lige netop Shansen bliver “markedsført” så meget som muligt. Det ville være til en stor hjælp i kampen mod Rød Blok, hvis hun og de andre rabiate ‘anti-rascister’ i en større offentlighed blev præsenteret som typiske for Rød Bloks bagland. Det kan kun gavne min fløj/blok, hvis “Hr. og Fru Kakkaelbord’ får… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  JensH

@ JensH

Det tror jeg, du kan have helt ret i.

Under alle omstændigheder, bliver jeg meget skuffet, hvis jeg ikke får Chancen for at møde Shansen 😉

– – –

Jørgen Laursen
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Eller Tjansen? 😉

Morten - - -
11 years ago

@ Jørgen

Mener du William Tjansen ?

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Er der nogen, der ved, hvad S’et i Shansen står for?

Solvej eller Sonja? 😀 Hun ligner sådan en type;-)

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Det MÅ være Solvej. 🙂 Det navn lægger også et urimeligt pres på en ung piges skuldre, for hvem magter at gå igennem livet i en tilstand af uafbrudt munterhed?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, haha 😀

Jeg håber, at du er helt ovenpå igen – det virker da sådan 😉

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Der skal da virkelig mere end en forstuvet fod til at knække et mosefund 😀 Hvad regner du mig for, Bjovulf!
Er der i øvrigt nogen, der ved, hvad der er galt med Uriasposten?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Nå ja, jeg havde helt glemt, at du er helt ekstremt godt imprægneret af det lange ophold i mosen 😉

Det glæder mig at høre – bare op på cyklen igen – og på med ishockeyudstyret! 😀

Jørgen Laursen
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Også det. Eller sagt på en anden måde: om du mon får tjansen at møde Shansen sammen med Jansen (eller må gå bag af dansen med en resigneret svansen uden chancen for at bade dig i glansen fra Shansen og Jansen)?

Det var såmænd bare dét, jeg mente.

😛

Jørgen Laursen
11 years ago

(Ovenstående til Morten ovenfor)

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Man skal huske, at det Mankell beskriver, er efter at israelerne først har oplevet modtagelsen på Mavi Marmara. Han forholder sig iøvrigt ikke til forløbet på det skib, andet end at “aktivister” døde…’ Man skal huske mere. Man skal huske mere. Henning Mankell er forfatter og dermed specialist i manipulation, løgn og forbandet digt. Han løfter teatralsk sin barbermaskine og påstår, at det var det eneste våben på skibet! Han fortæller med flid ikke hvilket skib. HM befandt sig på ‘Sofia’, men hans udeladelse af skibets navn får hans øjenvidneberetning til at lyde, som om barbermaskinen – som det farligste… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Jeg har de sidste opar dage fulgt læser-kommentarene til de blog-indlæg i MSM, der har været om Israels aktion mod IHH, og det er nøjagtig den samme kloak af anti-semitisme, som vi oplevede i blogsfæren da Israel gik i aktion mod HamaSS i 2008-2009. Jeg skal love for at jøde-hadet får frit spil i rød blok hver gang Israel forsvarer sig selv.

Morten - - -
11 years ago

Monika S. Hansen bør da netop skulle med til mødet. Det ville være en kæmpefejl at udelukke hende, frem for at konfrontere hende og høre hendes forklaring. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg agter at forsøge at være der, lige nøjagtigt for at høre hende.

Hvis hun ikke kommer, kan det være det samme.

– – –

Jørgen Laursen
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Enig. Uden Monika S. Hansens tilstedeværelse er arrangementet formålsløst. Hun er en hovedaktør i hele den her misere, uanset om man afskyr hende for hendes manipulatoriske perfiditet eller synes, hun er en ædel bannefører i kampen mod den højreorienterede konspiration.

Tar du ikke et videokamera med, Morten? Det ku’ dælme være sjovt at være en flue på væggen.

🙂

Morten - - -
11 years ago

@ Jørgen

Hvis jeg må have lov at filme – så kunne det da godt være 🙂

Med mindre Steen filmer. Gør du det, Steen ?

– – –

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

@ Jørgen Nå – så er det altså en kendsgerning: Trykkefrihedsselskabet udelukker Monica S. Hansen i et åbent brev, i stedet for at forelægge hende indicierne og høre hendes forklaring. Som jeg så kunne have filmet … Hun må være lettet! I stedet for at skulle rode sig ud i et sandsynligvis yderst kompliceret forsvar for sine handlinger – med stor risiko for afslørende selvmodsigelser – spræller hun nu af krogen. Og får en myte forærende om, at “munden blev lukket på hende”, som lader hende beholde æren i hendes egnes øjne. Aiii ! Nå. Jeg skulle også noget andet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvor ser det du det angående Monikas udelukkelse henne, Morten?

På deres, TFS, hjemmeside står hun da stadigvæk som deltager – ?!

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Bjovulf

@ Bjovulf og andre: Det gør det vistnok, står på hjemmesiden endnu. Men Katrine Winkel Holm har udsendt et “åbent brev” til hende, som er udsendt med Selskabets nyhedsbrev. Brevets ordlyd er som følger: Trykkefrihedsselskabet, den 3. juni 2010 Til Margrethe Monika S. Hansen Efter at du på nettet har offentliggjort redaktør Kim Møllers hemmeligholdte adresse, ser vi os nødsaget til at tilbagekalde vores invitation til dig om at deltage i Trykkefrihedsselskabets møde om trusselskulturen den 8. juni. Vi kan ikke finde anden begrundelse for din handlemåde, end at du har villet gøre det nemmere for Kim Møllers fjender i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Aha !!! Mange tak – meget interessant.

Det her kommer nok til at give nogle kraftige efterdønninger 😉

Crass Børsting
11 years ago

Ha ha, det skulle være homo homini lupus = mennesket er menneskenes ulv. Bonderøve skal ikke bruge latinske citater i deres indlæg, og jeg vil undlade det herefterdags.

Crass Børsting
11 years ago

Ungdomshuset i Nordvest, som var resultatet af en terrorkampagne og foreløbig har kostet skatteyderne et tre-cifret millionbeløb, bliver nu selv offer for terror – ikke fra de onde højreorienteredes side, men fra “unge i bydelen”. Hvem det er, ved vi alle sammen, selv om det selvfølgelig ikke kan skrives lige ud i lokalavisen. Lupus homini lupus.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ha, så det godt – kunne ikke lade være med at smile lidt over, at de “automonotone” fra Enhedslisten og omegn nu selv får “kulturberigelsen” at føle for alvor.

Nu er det ikke længere kun pengekassen med ølpengene, der er i farezonen, så deres krampagtige forsøg på vittigheder om situationens alvor – ca. “Det beviser jo bare at venstrefløjen ikke er i stand til at at passe på pengene” – vil stille og roligt falde til jorden, efterhånden som den barske virkelighed trænger sig mere og mere på.

http://www.e-pages.dk/bgmonline_nv/22/

Liva
Liva
11 years ago

Den meget radikale Margrethe skulle prøve at holde sig til demokratisk debat i stedet for det med adresser etc. Hvad er det da for noget bæ. Nå, men sådan er hun åbenbart. Det gode er til gengæld den måde Urias Kim tackler intimideringen på. Han skriver om det på sin blog. Dokumenterer og analyserer og åbner for debat. That’s the way.

Jørgen Laursen
11 years ago

@ Bjovulf

Efter den omgang begyndte det at blive lidt svært at tage alle deres påstande om at være forfulgte stakler helt seriøst.

“Deres?” Mener du iranere i al almindelighed eller muslimer generelt? Alle de iranere, jeg kender, hader præstestyret og Khomeini. Og det vil jeg godt vove at påstå gælder 90 % af iranerne i Danmark.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Jeg mener den familie – og andre som den -, der åbenbart var og er loyale over for præstestyret i Iran, men som var stukket af fra Iran af helt andre årsager – fx. af økonomiske årsager eller for at undgå deltagelse i krigen mod Irak. Nej, jeg mener IKKE alle, men det er tydeligt, at en hel del muslimer er ankommet af helt andre årsager, end det man har fra politisk hold har indbildt den danske befolkning – fx. senest under borgerkrigen i Libanon i 2006, hvor det lige pludselig til alles store overraskelse viste sig, at man måtte… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Man må jo undre sig dybt over, hvorfor folk, der skal forestille at være flygtet til DK fra Aytollah-diktaturet i Iran, har så travlt med at forsvare det og dets eksport af ballade-moskér. De har nok aldrig været særligt meget flygtninge i første omgang i ordets normale forstand. Jeg mindes, at man engang på DR for ca. 20 å siden, hvor vi igen, igen skulle opdrages til “kulturberigelsens velsignelser”, var på besøg hos en iransk “flygtingefamilie” i DK. Desværre for DR havde man så lige glemt at bede dem tage billedet af Ayatollah Khomeinei ned af væggen, så han hang… Read more »

Jørgen Laursen
11 years ago

Ifølge krak.dk tilhører nummeret på siden af varevognen “Det Nye Trafikselskab Aps” i Taastrup (hjemmeside). Spørgsmålet er selvfølgelig, om psykopaten arbejder for dem eller er passager.

Anyway, måske man skulle sende dem en venlig mail med et link til videoen? I morgen prøver jeg at spørge min iranske nabo, hvad det egentlig er, de siger (mit farsi er lidt rustent for tiden 😉 ).

Victor
Victor
11 years ago

Kan du ikke opfordre dine kontakter i borgerrepræsentationen til at kigge nærmere på kontrakten…

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x